- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.861
Gunaydin kizlar,hayirli cumalar herkese:)). Hapsuu cm ben calismiyorum ama calisan arkadaslarmdan hep duyuyorum,herkes mudurlerinden sikayetci. Genelde hepsi biraz sinir tipler oluyormus,bosver cnm sende hc takma kafana:)
hapsuu cnm takma kafana yaa amann mudurun trıbe gırmıs bellıkı
heralde stres yaptı oda takılma boyle seylere genelde oyle oluyo
sonradan da pısman olmus heralde baksana
saolun kızlar bıraz once aradı gunun en guzelı en şıkı benmısım resımde ben guzel cıkacakmısım kusura bakma dedi inanabiliyormusunuz :)
saolun kızlar bıraz once aradı gunun en guzelı en şıkı benmısım resımde ben guzel cıkacakmısım kusura bakma dedi inanabiliyormusunuz :)
hehee işte bu kadar yniiiiiiisaolun kızlar bıraz once aradı gunun en guzelı en şıkı benmısım resımde ben guzel cıkacakmısım kusura bakma dedi inanabiliyormusunuz :)
temmuz anneleri nasılsınız ? ben yorgunum btkinim bugun başıma gelenleri bir bilseniz resmi bir daire de calısıyorum ben bugun fotograf cekımı varmıs sıyah elbısemı gıydım geldım diz ustu. müdüre hanım geldi odadakı arkadaslarımla bana soylemedıgı laf kalmadı pantolon gymemişiz çeket getirmemişisz diye soylenmedıkı bize ne giyecegımız soylenseydı ona gore gıyınırdık kı benım hamilelik pantolonum yoktu resmı 36 beden gıyıyorum ve bulamıyorum 40 beden heryerde anlatmaya calıstım ay neler soyledı o sınırle aldım cattayı gıttım magzaya buarada bır yer sattıyor hamilelik işte giyebılecegım tarzda dedım bana 36 beden siyah pantolan hene bulmanız laızm yarım saat içinde aldım gıyındım ve eve geldım sonra fotograf cekımıne gıttık ay mudure hanım bır sakın canım gunes altında durma hamıleısn bayılma baskan gelınce yeırne gecersın dedı ayyyy nasıl sınırım sınırden kasıklarım agrıyor valla
merhaba güzell annıslerr bende uzun zamandır takıp edemıyordumm hepınızde ıyısınızdırr bebıslerınızde ıyılerdıkkkk ınssss sankımmm az kaldıı artıkkkkkk sıcaklarda bastırdııııı temmuzaa kadar nası gecıcek bakalımmmm hıcc ıse gıdesımde gelmıyıooooooo yaaaaaaaa
merhaba güzell annıslerr bende uzun zamandır takıp edemıyordumm hepınızde ıyısınızdırr bebıslerınızde ıyılerdıkkkk ınssss sankımmm az kaldıı artıkkkkkk sıcaklarda bastırdııııı temmuzaa kadar nası gecıcek bakalımmmm hıcc ıse gıdesımde gelmıyıooooooo yaaaaaaaa
kızlar alakasız olcak ama açık öğretim sınavına giren arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklancak bilginiz varmı sabah akşam bakıyorum yok 15 gün içinde açıklanır dendi hala haber yok
ayy cok begendım bunu ben nerden aldın canım ne kadara aldın ???Birde bu salincagi aldim hem otomatik sallaniyor hemde muzikli oglum insallah sever de ustunde uslu uslu oturur:)
http://www.haberler.com/haber-resim...ncak-ile-anne-kucagi-keyfi-3432127_3605_o.jpg
bedne heycanla bekliyorummmmmm bugun yada yarın açıklancak diyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html kzılar buna bir bakarmısınız :44:
Birde bu salincagi aldim hem otomatik sallaniyor hemde muzikli oglum insallah sever de ustunde uslu uslu oturur:)
http://www.haberler.com/haber-resim...ncak-ile-anne-kucagi-keyfi-3432127_3605_o.jpg
ayy cok begendım bunu ben nerden aldın canım ne kadara aldın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?