2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar,hayirli cumalar herkese:)). Hapsuu cm ben calismiyorum ama calisan arkadaslarmdan hep duyuyorum,herkes mudurlerinden sikayetci. Genelde hepsi biraz sinir tipler oluyormus,bosver cnm sende hc takma kafana:)

hapsuu cnm takma kafana yaa amann mudurun trıbe gırmıs bellıkı
heralde stres yaptı oda takılma boyle seylere genelde oyle oluyo
sonradan da pısman olmus heralde baksana

saolun kızlar bıraz once aradı gunun en guzelı en şıkı benmısım resımde ben guzel cıkacakmısım kusura bakma dedi inanabiliyormusunuz :)

merhaba anneler :) guzel meleklere de merhaba
sıcaktan sıkayet etmeye basladım sımdiden temmuza kadar ne yapacagım onu dusunuyorummm
sızler naslsınız bakalım bebısler nasıl ??

dangalak deseydin.......................bende bulamıyorum 38 alıyorum oda kocaman geliyor :S:S

selam kızlarrrr,herkes iyimii?inşallah 3 4 ay sonra oğlum şöyle yaptı kızım böyle yaptı diyede konuşuruz buralarda ayyy çok heyecanlı:))

slm annişler nasılsınız coktan gıremıyorum ama takıpteyım dun seker yuklemesı olayını hallettık bır sorun cıkmadı sekerım normalmıs o kdr sekerlı yememe ragmen kansızlık cıktı kan tahlılımde gunde ıkı kere ıceceksın dedı dr cok kansızmısım vıtamın falan yazdı bebısım gayet saglıklıymıs dr oyle dedı kılosu da ıyı dedı ama zayıf gıbı geldı hayırlısı saglıkla gelsın de onemlı degıl onun harıcınde dun tartıldım ve baskule ınanamadım resmen 65 kılo olmusum moralım bozuldu ama bebıs var dıe takmadım napalım olacak o kdr ekmek yememeye calısıyorum onun harıcınde tayınımızı ıstedık acıklanmasını beklıyoruz bır an once acıklansada kurtulsak surdan burası da cok sıcak ve burası surıyeye yakın oldugu ıcın toz ve sıcak bırlesınce farklı bır boyut alıyor dısarı cıkmak mumkun degıl ınsanın burnun ıcınde yaralar cıkıo neyse anlatmım erık demıssınız bana da karpuz koktu gecen gun ılk esım almıs gelmıs ama nasıl kokmustu yanı oyle ıste

merhaba güzell annıslerr bende uzun zamandır takıp edemıyordumm hepınızde ıyısınızdırr bebıslerınızde ıyılerdıkkkk ınssss sankımmm az kaldıı artıkkkkkk sıcaklarda bastırdııııı temmuzaa kadar nası gecıcek bakalımmmm hıcc ıse gıdesımde gelmıyıooooooo yaaaaaaaa

az kaldı cnm az daha sabır ıns ızınlerınız yaklasıo bıldıgım kadarıyla bol bol dınlenırsınız

Canim seninle gunumuz ayni. kizimda eylulde anne olmustum 4 yil once ve yine sicaklara denk gelmistim. Hayatimin kabus dolu gunleriydi resmen sabaha kadar uyuyamiyordum sicaktan. klima acsam heryerime agrilar saplaniyordu o kadar caresizdimki anlatamam. 2. bebegimde yani simdi Danimarkadayim burda havalar hep soguk neredeyse ve iyiki oyle diyorum

Selam kızlar ballı sütten bahsedilmiş ben ziraat teknikeriyim ve arıcılık bölümünü bitirdim şu an her ne kadar o alanda çalışmasamda balın hamilelikte faydadan çok zararı olacağını bilmenizi isterim onun yerine evde kendi yaptığınız reçeli tüketin arılar çeşitli hastalıklardan korunsun die arı biti varoa vs ilaçlanıyor ve yaptıkları bal sadece süzme işleminden geçirilip kavonozlanıp soframıza geliyor bizimde balı yıkama gibi bi lüksümüz olmadığından o zehir direk olarak vücudumuza giriyor ayrıca çocuklarda bal polen hormon bozukluklarına yol açıyor her ne kadar vücud için doğal bi antibyotik olsada bebişlerimiz için zaralı hamile iken emzirirken tüketmemenizi şiddetle tavsiye ederim

kızlar alakasız olcak ama açık öğretim sınavına giren arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklancak bilginiz varmı sabah akşam bakıyorum yok 15 gün içinde açıklanır dendi hala haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…