2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

15 günde açıklanmaz canım 1 ay içinde açıklıyorlar haftaya umutluyum ben büyük ihtimal açıklanır

Günaydın anneler ve bebişleriiii...Canım sıkkın dünden beri ya Eşimin şirketi 2 maaş ikramiye verecekti.Bebeğimizin odasını düzecektik herşeyiyle.Çok ümitlenmiştik ama şirket yan çizdi Neyse hayırlısı olsun bakalım... Artık yine kredi kartlarına yükleneceğiz

günaydınnn defnecim bizim memur maaşlarıda verilmedi bizde doğumu felan ona yükledik inş aynı sıkıntıyı bizde yaşamayız
çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
bizde aynı şekildeydik sağolsun annemler halletti

Aaaa evet gerçekten öğretmen olan arkadaşlar biz de lafta mayıs ayında geriye dönük ocaktan itibaren hakkımız olan zammı toplu alacaktık,bununla ilgili yeni bi gelişme var mı,ben bekliyorum valla 15 mayısta, şubat ayında açıklandığında hesaplamıştık sanki aylık 90 tl filan zam olacaktı yani toplamda mayısla beraber 450 tl filan zam almamız lazım,inşallah yaa hadi bakalım,15 gün sonra belli olacak,var mı bu konuyla ilgili yeni bi bilgisi olan...

Canım üzüldüm adınıza insan heveslenip bekliyo valla,inşallah doğuma yakın bi iyilik düşünürler...

bizim okulda büyük ihtimal temmuzda alacagımız söyleniyodu zamların yani daha çook var

bizim okulda büyük ihtimal temmuzda alacagımız söyleniyodu zamların yani daha çook var

Ya bunun doğru olduğu ihtimalini düşünmek istemiyorum hiç,bi üst yazı fialn mı geldi acaba,bizim idarecilerimiz de üst yazıları ya da yeni çıkan haberleri yakından takip ederler ama bilemiyorum şimdi,hiç duymamıştım temmuz olayını, haberlerde de en son mayıs 15 te verilecek demişlerdi,resmi bişey duyarsak yine haberleşelim kızlar,zaten haftaya mayıs ayına girdiğimiz için buna değinirler bence...

şimdide haziran kesin diyorlar .... zam oranın da anlaşamadılar

Evt canım bende şimdi araştırdım biraz son dakika haberlerine filan baktım,30 nisanda toplu sözleşme başlayacakmış anlaşmaya varılırsa 15 mayısta,anlaşma uzarsa 15 haziranda zamlar toplu olarak yatacakmış,neyse inş bebişler doğmadan alabiliriz zamlarımızı.Bununla ilgili linkler vereyim bakın:

Memurun alacağı zam farkı belli oldu memur zammı farkı, memur zammı, memurlar.ner memur zammı haber haberler haberleri

Bakandan nemurlara zam müjdesi memura zam, memur farkları ne zaman ödenecek, faruk çelik memura zam haberleri, memurlar.net, memurlar.net zam haberleri, memur zam haberleri, son dakika memur haberleri, haber haberler haberleri

canımmmmm ben bunlara baka baka bir hal oluyorum bayağı borca girdik zam gelecek diye gelmedi de
alacağımız farklar 300 400 ü bulucak onuda doğuma vericeğim yani ben gelişme olursa haberdar ederim her dkka zam haberine bakıyorum
bunlar eski zaten normalde temmuz ve ocak olmak üzere 2 zam uygulanacaktı adamlar ocağı vermediler 2.zam geldi napacaklar bilmem

Amin canım inş. kimse böyle bir şey yaşamasın ya.Çok ümitleniyorsun son fos... Biz de şimdi alışveriş dağılımı yapıoruz.Bebek odasını bizimkiler alacak bakalım inş. :)
Hiç birşey de hevesimiz kalmasın diyoruz ya inş. istediğimiz herşeyi yapabiliriz.

kaynanam ne düğünde ne nişanda hiç bişey almadı bebeğimin tm kıyafetlerini odasını da annemler aldı
bu kadına bişey aldırmam lazım yardım edin ne isteyim eksik varmı diye yarım ağız soruyor
banane yüzsüzlük edecem isteyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…