- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.881
bedne heycanla bekliyorummmmmm bugun yada yarın açıklancak diyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html kzılar buna bir bakarmısınız :44:
Birde bu salincagi aldim hem otomatik sallaniyor hemde muzikli oglum insallah sever de ustunde uslu uslu oturur:)
http://www.haberler.com/haber-resim...ncak-ile-anne-kucagi-keyfi-3432127_3605_o.jpg
bebişleri içinde sallanırken düşnemiyorum yerim ben onları yeriim güle güle kullanın canım
çook güzelmiş güle güle kullanın nerden aldınız ve kaça maloldu acaba?
kızlar alakasız olcak ama açık öğretim sınavına giren arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklancak bilginiz varmı sabah akşam bakıyorum yok 15 gün içinde açıklanır dendi hala haber yok
Günaydın anneler ve bebişleriiii...Canım sıkkın dünden beri yaEşimin şirketi 2 maaş ikramiye verecekti.Bebeğimizin odasını düzecektik herşeyiyle.Çok ümitlenmiştik ama şirket yan çizdi Neyse hayırlısı olsun bakalım... Artık yine kredi kartlarına yükleneceğiz
Günaydın anneler ve bebişleriiii...Canım sıkkın dünden beri yaEşimin şirketi 2 maaş ikramiye verecekti.Bebeğimizin odasını düzecektik herşeyiyle.Çok ümitlenmiştik ama şirket yan çizdi Neyse hayırlısı olsun bakalım... Artık yine kredi kartlarına yükleneceğiz
Aaaa evet gerçekten öğretmen olan arkadaşlar biz de lafta mayıs ayında geriye dönük ocaktan itibaren hakkımız olan zammı toplu alacaktık,bununla ilgili yeni bi gelişme var mı,ben bekliyorum valla 15 mayısta, şubat ayında açıklandığında hesaplamıştık sanki aylık 90 tl filan zam olacaktı yani toplamda mayısla beraber 450 tl filan zam almamız lazım,inşallah yaa hadi bakalım,15 gün sonra belli olacak,var mı bu konuyla ilgili yeni bi bilgisi olan...
bizim okulda büyük ihtimal temmuzda alacagımız söyleniyodu zamların yani daha çook var
şimdide haziran kesin diyorlar .... zam oranın da anlaşamadılar
günaydınnn defnecim bizim memur maaşlarıda verilmedi bizde doğumu felan ona yükledik inş aynı sıkıntıyı bizde yaşamayız
çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
bizde aynı şekildeydik sağolsun annemler halletti
Amin canım inş. kimse böyle bir şey yaşamasın ya.Çok ümitleniyorsun son fos... Biz de şimdi alışveriş dağılımı yapıoruz.Bebek odasını bizimkiler alacak bakalım inş. :)
Hiç birşey de hevesimiz kalmasın diyoruz ya inş. istediğimiz herşeyi yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?