- 30 Haziran 2011
- 597
- 14
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.941
Valla oluyor canım kayinvalidenin iyisi her aradığında gel buraya ben bakarım Dio ben irandayken kuaföre gittim çok guZel kek yapıyor dedim anne bugün yap http canım çekti die daha hamilede deildim gitti eve kek yaptı beni kendi cocuklarından çok seviyor elele geZiyoruz gidince ordada gelin kaynana pek anlaşamazmış herkez bize hayret ediyordu esimle tartısınca bile arayıp dertlesiyorum gercekten çok iyi biri o böyle davraninca benim kötü bisey demeye İnan hiç hakkım yok
Bende alışverişi bitirdim allahtan hava cok sicak simdiden bu yaz yancaz ama temizlik derdi var haftaya İnşallah bebisin eşyalarını yikayip utulucem Haziran'dada ev temizliği yapılır halıları vercem temizlemeye evi temizletcem sonra gelip yine annemde kalırım doguma kadar :)
Selammm kizlar,nasilsinizzz?? Saat 11 oldu,oglusum kipirdanmaya basladi gece kuşu olcak galiba
Benimkide öyle canım ama dün faZla oynamadı artık beni rahatsız etmeyince ben rahatsız oluyorum bugün huzursuzdum aksam 21:30 da başladı oynamaya:))
gunaydın
herkesde ıyı pazarlar...
Tartışma içerikli tüm mesajlar kaldırıldı, şimdi lütfen ya sakinleşip tartışmadan yazışınız veya tartışmaya devam etmeniz halinde alacağınız uyarılara razı geliniz...
ilk sayfayı gördümde yeşimcimde hamileymiş bu kez sağlıkla kucağına alır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?