2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım maşşallah barekallah benim kayınvalidemde çook iyidir maddi anlamda elinde ne varsa böler verir bi bize karşı degil herkese karşı öyledir memnunum allaha şükür hep derim ne kadar az beklenti o kadar çook mutluluk...tek derdimiz onlar olsun ALLAH en yakınına kimseyi muhtaç etmesin.

ohooo senin çoğu gitmiş azı kalmış şekerim,alışverişi yapıp eve atınca gerisi 1 haftalık iş...

Benimkide öyle canım ama dün faZla oynamadı artık beni rahatsız etmeyince ben rahatsız oluyorum bugün huzursuzdum aksam 21:30 da başladı oynamaya:))

Evet bende oleyim,alistirdilar bizi yaramazlar heran bekliyorum oynasin die:)) Allahima sukurler olsunki bu guzel duyguyu bize yasatiyor

Benim bas dönmelerim başladı yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor sizdede oluyomu İzmir çok sıcak sıcaktan mı ben boyleyim

Küçük bir çocuk,hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
- Çocuğum var evladım,diye cevap verir.
- Sizin çocuğunuzmu?
- Evet.
- Onu seviyormusunuz?
- Evet.
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladım.
- Öyleyse neden yediniz?

Tartışma içerikli tüm mesajlar kaldırıldı, şimdi lütfen ya sakinleşip tartışmadan yazışınız veya tartışmaya devam etmeniz halinde alacağınız uyarılara razı geliniz...

gunaydınn herkese ii pazarlar..

ne tartısmasımış ki, kim tartısmış ne olmuş, burası tartısılcak bi yer değil ama anlayamadım :44:

günaydın herkese kızlar kaynanalar çekiştirilmiş kaçırmışım ya oğlumun karnı acıkmış sabah 7de kaldırdı gene beni anası gibi erkenci olacak galiba kuzum

Tartışma içerikli tüm mesajlar kaldırıldı, şimdi lütfen ya sakinleşip tartışmadan yazışınız veya tartışmaya devam etmeniz halinde alacağınız uyarılara razı geliniz...

ek olarak ikili polemiğe giren herkes bir gün ceza aldı. Bu site başka platformlarda yaşadığınız sorunları paylaşacağınız daha da önemlisi konu ile hiç alakası olmayan ikinci şahısları rahatsız edeceğiniz bir site değildir.

ıyı pazarlar guzel anneler nasılsınız herkez gezmelerde bugun galıba hava kotuydu ama bı guzel actı sımdı bız bugun evdeyız cok yorulmamak lazım artık

bayadır gırmemıstım kızımdan bu ara hıc fırsat bulamıyodum hazırlık temızlık derken ınsan vakıt bulamıyo umarım herkez ve bebısı ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…