2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba
ben 2012 mart annesiyim sizlere bir önerim olacak
bizim topicte göğüs ucu yarası olmayan hemen hemen hiç yok
ve çok şükürki ben yara nedir bilmedim nedeni ise doğumdan iki ay evvel
her gün düzenli olarak lansinoh krem kullandım
sizlere tavsiyem hangi krem kullanırsınız bilmem ama krem kullanmaya başlayın
topicte kızların acı çektiklerini okudukça sizlere yazmak istedim
umarım çok sağlıklı güzel bir doğumunuz ve sağlıklı evlatlarınız olur

tesekkürler ronya..

allah bebisine saglikli uzun ömurler versin insallah..bizde artik yavastn baslamyi düsünüyorduk topikce

gunaydın
herkesde ıyı pazarlar...

günaydın...
size de iyi pazarlar....

gunaydınn herkese ii pazarlar..

ne tartısmasımış ki, kim tartısmış ne olmuş, burası tartısılcak bi yer değil ama anlayamadım :44:

günaydın herkese kızlar kaynanalar çekiştirilmiş kaçırmışım ya oğlumun karnı acıkmış sabah 7de kaldırdı gene beni anası gibi erkenci olacak galiba kuzum

GUNAYDIN ANNELER ....

Gunaydin anneler )
canderincim,bankem ,tuball,msg38,zeynep,meleksen,gözdenur sizlere güzel pazarlar olsun inş.
meleksen epeydir yoktun senin hazırlıklar bitti herhalde?

gunaydınn herkese ii pazarlar..

ne tartısmasımış ki, kim tartısmış ne olmuş, burası tartısılcak bi yer değil ama anlayamadım :44:

Al benden de o kadar hiçbi şey anlamadım dün gezmeye gittik giremedim topiğe neler olmuş ya bilgisi olann arkadaşlar anlatabilirler mi...

herkese günaydın! göğüs kremi tavsiye etmiş bi arkadaş, kullansak olur gerçekten ya, sonra bi yara olursa yandık.. kullanan varmıki bizde? daha yok sanırım.. alacak olan yada araştıran varsa bizi de bilgilendirirse iyi olur.. ben almayı düşünüyorum şahsen ama hiç araştırma yapmadım en ufak bir bilgim yok bu kremler hakkında.. herkese iyi pazarlar..

Canım bende zuhal giyimden lansinoh krem aldım onu tavsiye etmişlerdi ayrıca gogus pedi hediyeliydi onu tavsiye etmelerinin nedeni göğüse sürdükten sonra bebek emebiliyormus yani bebise zararı yokmuş ama ben şimdi kullanmayı gerekli gormeyip dogum çantamın icine koymuştum arkadasın bu yazdığından sonra bende kullanmaya basliycAm

Daha önce topiğe yazmıştım yeri gelmişken tekrar söyliyeyim doğumdan sonra her emzirmeden sonra karbonatlı su ile göğüs ucunuzu silerseniz yara olmuyo bebeğinizin ağzında pamukçuk denilen yara oluşumlarınıda engelliyor..kullananlar var yakın çevremde gayette memnunlar ben krem kullanmak yerine bunu yapıcam

benm sanki göbeğime bağlı kordonu çekiyor gib
ya işi gücü yok onlamı oynuyor acaba diye kızıyorum

aynen aynen, sanki göbeğimi içerden çekiyo gbi.. sanki kordon benm göbegme baglı da kordonu çekiştiriyo gbi geliyo..

hatta eşime söyledm o da kordon senn göbegne bagı değil ki onun göbegne baglı dedi :)

ben de hmmm evet haklısın dedim tabi :)

ama cidden cok canım yanıyo 2,3 gundur..

aynı canım ama geçiyor zamanla bende diğer ayın 5 6 sı gibi gidicem bir aydır doktora gitmiyorum
bakım cadolozum napıyor kaç kilo olmuş

ayy uyku sorunları arttı ilk aylardaki gibiyim delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…