- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.961
gunaydın
herkesde ıyı pazarlar...
günaydın...
size de iyi pazarlar....
gunaydınn herkese ii pazarlar..
ne tartısmasımış ki, kim tartısmış ne olmuş, burası tartısılcak bi yer değil ama anlayamadım :44:
günaydın herkese kızlar kaynanalar çekiştirilmiş kaçırmışım yaoğlumun karnı acıkmış sabah 7de kaldırdı gene beni anası gibi erkenci olacak galiba kuzum
GUNAYDIN ANNELER ....
ıyı pazarlar guzel anneler nasılsınız herkez gezmelerde bugun galıba hava kotuydu ama bı guzel actı sımdı bız bugun evdeyız cok yorulmamak lazım artık
bayadır gırmemıstım kızımdan bu ara hıc fırsat bulamıyodum hazırlık temızlık derken ınsan vakıt bulamıyo umarım herkez ve bebısı ıyıdır
canderincim,bankem ,tuball,msg38,zeynep,meleksen,gözdenur sizlere güzel pazarlar olsun inş.Gunaydin anneler)
gunaydınn herkese ii pazarlar..
ne tartısmasımış ki, kim tartısmış ne olmuş, burası tartısılcak bi yer değil ama anlayamadım :44:
herkese günaydın! göğüs kremi tavsiye etmiş bi arkadaş, kullansak olur gerçekten ya, sonra bi yara olursa yandık.. kullanan varmıki bizde? daha yok sanırım.. alacak olan yada araştıran varsa bizi de bilgilendirirse iyi olur.. ben almayı düşünüyorum şahsen ama hiç araştırma yapmadım en ufak bir bilgim yok bu kremler hakkında.. herkese iyi pazarlar..
herkese günaydın! göğüs kremi tavsiye etmiş bi arkadaş, kullansak olur gerçekten ya, sonra bi yara olursa yandık.. kullanan varmıki bizde? daha yok sanırım.. alacak olan yada araştıran varsa bizi de bilgilendirirse iyi olur.. ben almayı düşünüyorum şahsen ama hiç araştırma yapmadım en ufak bir bilgim yok bu kremler hakkında.. herkese iyi pazarlar..
nasılsınız aradaşlar iyi akşamlar
çok şükür canım ya sıkıntılar git gide artıyor ama sendede uyku sorunu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?