2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben briazda evde sıkıldım haziran 6da annemin yanına gidicem inşallah
değişiklik olucak hemde orda doğum apcam ortamım hazır olcak
burda erken doğum sıkıntısıda çekiyorum kötü oluyor

1 ay olcak yoğun bakımda soram ıyorum ölüm riski varmı felan diye ama iyi diyor 2 haftadan felan çıkcak diyor
anneme ilk söylediğimde yaşamaz dmişti :44:

Merhaba
30 haftalık hamileyim bende .. Benım bır kac gundur ellerımde kasıntı var sınek ısırıgı gıbı
kabarcıklar oluşuyo kasıdıkca. Aynı problemı yasayan var mı acaba ? Tsk..

bende 31 haftayı bitirdim.aynı kabarcıklar bendede oldu ellerimde kollarımda göbeğimde fena kaşınıyor.yarın cildiyeye gidecem.bakalım ne diycek.

Arkadaşlar göğüs ucu kramlerinden bahsedilmiş,ben de 4. ayımdan beri kullanıyorum markası Garmastan eczanelerde var 30 tl,küçük bişey ama çok uzun süre kullanırım heralde,3 aydır kullanmama rağman daha yarısından fazlası duruyo yani almak isteyenler küçük ve pahalı diye düşünmesinler,doktorum bana 4. ayda başlamalısın 7. aydan sonra da sadece sürmeyeceksin darbeleyerek süreceksin dedi,bende şimdi öyle sürmeye başladım,doğumdan sonra da kullanmaya devam et göğüs yarası yaşamazsın dedi,sizin dediğiniz krem gibi sürdükten sonra silmeden bebeği emzirebilirmişiz,bi de aklınızda bulunsun arkadaşlar,göğsünüzü sakın sabunla filan yıkamayın o dönem,inanılmaz çatlak oluşturuyomuş cildi kuruttuğu için,bunlara ek olarak da görümcem dedi ki,doğumdan hemen sonra soğanı ortasından kesip sürersen hiçbir şekilde yara olmaz göğsün dedi,bebeğe kokar yada tiksinir diye düşünme dedi.Bendeki haberler bunlar...

arkadaşlar ebe bir arkadaşım göğüsucu kreminin gereksiz olduğunu söyledi kendi sütünle temizle yara falan olmaz dedi en doğal ve sağlıklısı buymuş..annemde öyle dedi eskilerde öyle yaparmış..

çok şükür canım ya sıkıntılar git gide artıyor ama sendede uyku sorunu varmı
dün gece toplasanız 2,5-3 saat uyumuşumdur.. şuan sersem gibiyim. :95:
demek doğuma kadar böyle olacak, uykusuz geceler bizi bekleeer:120::120::120:

kızlar 3 gundur göbek deliğim ağrıyo, göbek deliğim ve çevresi.
sizde de var mı boyle bişi?
benimki ağırmıyor da,, nasıl söyleyeyim.. resmen böyle dışarı doğru ''pırtladı''
çok komik duruyoo

Merhaba
30 haftalık hamileyim bende .. Benım bır kac gundur ellerımde kasıntı var sınek ısırıgı gıbı
kabarcıklar oluşuyo kasıdıkca. Aynı problemı yasayan var mı acaba ? Tsk..
benim de birkaç gündür ufak ufak kaşınıyor elimin üstü.. :44:
kaşıyınca bakıyorum böyle nokta nokta sivilce siğil gibi kabartılar oldu..ama geçiyor..

Günaydınnn kızlarr hepimize hayırlı, güzel, keyifli, sağlıklı haftalar olsun inşallah sıpalarımızla

hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
güzel bi hafta olsun inş.ve hatta güzel bi ay hepimiz için.....
göğüs çatlakları konuşulmuş tecrübeli bi anne olarak size kesinlikele tavsiyem hemen bu linkte 2. msjda uzun uzun anlattım...:)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ekli-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar.html
bu söylediğimi uygularsanız kesinlikle ALLAHIN İZNİYLE bi sorun yaşamazsınız ,kime tavsiye ettiysem işe yaradı.
bide ben hep soğuk su ile göğüslerimi yıkıyorum aklıma geldikçe buda çok işe yarıyor hem süt olmasında,hem çatlak oluşumunu azaltmada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…