- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.981
var yaaa 2 hafta olmustur. uyuyamıyorum dogru duzgun 4 donuyorm evde.
Merhaba
30 haftalık hamileyim bende .. Benım bır kac gundur ellerımde kasıntı var sınek ısırıgı gıbı
kabarcıklar oluşuyo kasıdıkca. Aynı problemı yasayan var mı acaba ? Tsk..
28 den sonra yasama sansı var dıye bılıyorum ben de. ınsallah bır problemı olmaz. sende ne var pekı? açılma falan mı?
yok benimki tamamen psikolojik korku
herkese günaydın! göğüs kremi tavsiye etmiş bi arkadaş, kullansak olur gerçekten ya, sonra bi yara olursa yandık.. kullanan varmıki bizde? daha yok sanırım.. alacak olan yada araştıran varsa bizi de bilgilendirirse iyi olur.. ben almayı düşünüyorum şahsen ama hiç araştırma yapmadım en ufak bir bilgim yok bu kremler hakkında.. herkese iyi pazarlar..
Canım bende zuhal giyimden lansinoh krem aldım onu tavsiye etmişlerdi ayrıca gogus pedi hediyeliydi onu tavsiye etmelerinin nedeni göğüse sürdükten sonra bebek emebiliyormus yani bebise zararı yokmuş ama ben şimdi kullanmayı gerekli gormeyip dogum çantamın icine koymuştum arkadasın bu yazdığından sonra bende kullanmaya basliycAm
dün gece toplasanız 2,5-3 saat uyumuşumdur.. şuan sersem gibiyim. :95:çok şükür canım ya sıkıntılar git gide artıyor ama sendede uyku sorunu varmı
benimki ağırmıyor da,, nasıl söyleyeyim.. resmen böyle dışarı doğru ''pırtladı''kızlar 3 gundur göbek deliğim ağrıyo, göbek deliğim ve çevresi.
sizde de var mı boyle bişi?
benim de birkaç gündür ufak ufak kaşınıyor elimin üstü.. :44:Merhaba
30 haftalık hamileyim bende .. Benım bır kac gundur ellerımde kasıntı var sınek ısırıgı gıbı
kabarcıklar oluşuyo kasıdıkca. Aynı problemı yasayan var mı acaba ? Tsk..
dün gece toplasanız 2,5-3 saat uyumuşumdur.. şuan sersem gibiyim. :95:
demek doğuma kadar böyle olacak, uykusuz geceler bizi bekleeer:120::120::120:
Uyku sorununa gelince yaa ben dün akşam 17:00 gibi bir sızmışım oğluşumun yanında saat 21:30 da kendime geldim.Hemen bir duşa girdim. Bugün için eşime ve kendime giyeceklerimizi hazırladım.Eşim de yemek yememiş beni beklemiş kıyamam bir de yemek yedik o saatten sonra.Eşim sabaha kadar nöbet tutarsın artık dedi. Yokk dedim ne nöbeti ben yatmaya gidiyorum. Saat 23:30 da yatıp sabah 06:45 de kalktım kızlar. Ara ara uyansam da sızmışım hemen yine. Servisle şirket bir saate yakın sürüyor. Vallahi serviste bile uyumuşum yine. Feci halde tavuklara döndümmm... Ben sizin aksinize birazcık uyanık kalabilmeyi istiyorum. Hala da uykudan gözlerimi açamıyorum. Ben ilk oğlumda da böyle olmuştum. Uyumaktan kollarım uyuşmuş, sırtım tutulmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?