2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydin iyi haftalar olsun ins. Biz oglusumla ck iyiyiz gece gene fok baligi gibiydi babasiyla beraber onu izledik guldurdu bizi yaramaz oglan yerine sigamadi sizler nasilsinizzzzz? :))

Bizden de herkese günaydın,
Bebek arabası ve göğüs pompası araştırmalarım devam ediyo,tavsiyesi olan hanımlar size ihtiyacım var,pompada medela mini elektrikli düşünüyorum en uygun fiyat araştırması içindeyim , arba da bakalım araştırmaya devam...

günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?

günaydın canım bende olustu cizgi ama acık tonda oyle fazla kafana takılacak bırsey deil o cizgi. benim göbeğim de agrıya feci şekilde zaman zaman normalmıs ama

günaydın canım bende olustu cizgi ama acık tonda oyle fazla kafana takılacak bırsey deil o cizgi. benim göbeğim de agrıya feci şekilde zaman zaman normalmıs ama

bende hiçbişey yok canım :)) merak ettim neden olmadı diye benimde agrı gırıyor ara sıra ve sağ tarafıma toplanıyo ordak
en nefes bile alamıyorum canım

günaydın temmuz anneleri...

bebek arabasını alan varmı? yada bu konuda inceleme yapan varsa bu konuda bilgi verirmisiniz? eşimle bendeki bu kararsızlık varken biraz zor alacağız. bulunduğumuz yerde 2 tane mağaza var onlardada pek marka yok internetten araştırmaya çalıştık ama göremediğimiz için kararsızlığımız iyice arttı...:44:

canım cok fazla marka takıntısı yapma bence senin için en kullanıslısı hangısı ona bak yanı öncellikle karar ver hangi özellikleri istediğini ve ona göre bak bebek arabasına o zaman kolay karar verirsiniz.

Derfik cim, özelden sana msj attım bi incele bakalım canım...

evet bebeğin kordonu göbeğimize bağlı değil.
plasenta var (bebeğin eşi), bebeğin kordonu ona bağlı. bebek ve plasenta rahimin içindeler. bizim göbeğimizle bağlantıları yok.

kızımda aldığımız arabayı kullanacağız biz.. concord,Quinny bunlar güzel geliyor bana dışarda gördüğümde ama biraz pahalılar sanırım

Günaydın kızlar!

Dün bebişim için alışveriş yaptık.Neler aldığımı sizinle de paylaşmak istedim.Düşünüp de karar veremeyenler veya almayı unutanlara hatırlatmak için...

Kapı Süsü = 15 TL
Çıtçıtlı badiler =2.5 TL / Adet
Bebedor Özel Pudra Kokulu Islak Mendili = 2.5 TL
Wee İlk Hediyem Biberon Takımı = 25 TL
Bebelinna Hsstane Çıkışı = 20 TL
Ayıcıklı Bordür = 3.5 TL
Küvet Filesi = 6 TL
12'li Ağız Mendili =10 TL

Bütün gün hem beşik, hem de bebek arabası baktık.Sonra bunları aldık.Bebişime bişeyler alırken yorgunluğumu hissetmedim ama eve gelince anladım ki hoşaf olmuşum

Selam hanmlar bebisler iyidir inslh buyudler masalh alsv yavastan bitryorz hayrlsnla hafta sonu mother care yuzde20 Indrm ikili aventin emzgini 14Tl aldk enuygun fiyatti valla avent icin

günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?

bende de var, iki ay önce farkettim. göbekten aşağı doğru biraz yamuk ama taa aşağıya kadar iniyo
bilmem ne işe yarar

günaydıınn kızlar...
Cuma günü central hospital daki gebelik eğitimine gidecek arkadaşlar gitti mi???

eveet

Kızlar bişey soracağım ya... Oğlum 2-3 gündür ya sürekli sağ tarafıma yada sol tarafıma geçiyor orayı taş gibi yapıyor.Ordayken az bir hareketi bile baya ağrı yapıyor.Bugün de trt okulda AnneÇocuk diye bir programa bakıyordum orda doktor bunu anlattı ve eğer sürekli oluyorsa erken doğum sinyali olabilir dedi.Yaaa korktum :18: Bunu yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…