- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.001
günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?
günaydın canım bende olustu cizgi ama acık tonda oyle fazla kafana takılacak bırsey deil o cizgi. benim göbeğim de agrıya feci şekilde zaman zaman normalmıs ama
günaydın temmuz anneleri...
bebek arabasını alan varmı? yada bu konuda inceleme yapan varsa bu konuda bilgi verirmisiniz? eşimle bendeki bu kararsızlık varken biraz zor alacağız. bulunduğumuz yerde 2 tane mağaza var onlardada pek marka yok internetten araştırmaya çalıştık ama göremediğimiz için kararsızlığımız iyice arttı...:44:
günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?
günaydın temmuz anneleri...
bebek arabasını alan varmı? yada bu konuda inceleme yapan varsa bu konuda bilgi verirmisiniz? eşimle bendeki bu kararsızlık varken biraz zor alacağız. bulunduğumuz yerde 2 tane mağaza var onlardada pek marka yok internetten araştırmaya çalıştık ama göremediğimiz için kararsızlığımız iyice arttı...:44:
aynen aynen, sanki göbeğimi içerden çekiyo gbi.. sanki kordon benm göbegme baglı da kordonu çekiştiriyo gbi geliyo..
hatta eşime söyledm o da kordon senn göbegne bagı değil ki onun göbegne baglı dedi :)
ben de hmmm evet haklısın dedim tabi :)
ama cidden cok canım yanıyo 2,3 gundur..
günaydıınn kızlar...
Cuma günü central hospital daki gebelik eğitimine gidecek arkadaşlar gitti mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?