2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şeker portakalımm,
mesajına cevap yazdım ama, posta kutun dolu olduğu için gitmedi..
çıkışta ben de bakındım sana göremedim. pasta kesildi, yedim..
biraz daha bekledim. eşim geldi beni aldı. ama dediğim gibi, o arada bakındım da seni göremedim
napalım, sağlık olsun be yaav

Valla canim bende ne yaptığına karar veremiyorum özellikle ayakta iken canımı cok yakiyo niyete toplanıyor bi kayiyo yukari doğru ve cok cok hareketli bende normalmi diye düşünmeden edemiyorum herkes mi yasiyo acaba bunlari

olsun canım ne yapalım sağlık olsun

valla bendede oluyo cnm bı sag bı sol yapıo tas gıbı oluo gectı yer sonra da bı agrı gırıyo
kalkamıyorum bıle terımden bazen acaba normalmı bende bılmıyorum valla ıyıkı sormussun bak benımde kafama takıldı

günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?

ayy cnmm bende var assagıya kadar bı cızgı.Hamılelıgın dogal ısretlerınden bırıymıs bu cızgı
ama her annede olması gerekmıyormus arada senın gıbı olanlar var yanı :))

canım benımde oluyor o sekilde ve sıksık oluyor doktorum normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor ama duzenlı ve belırlı aralıklarda olursa o zaman bana haber ver demıstı yanı sıksık oluyor bende ama duzenlı bellı aralıklarla deil o nedenle rahatım sende dıkkat et ne sıklıkla ve duzenlı olduguna bırden panık yapma

olsun canım ne yapalım sağlık olsun

Ayy içimi rahatlattın.Evet düzenli değil çok şükür.Doktorumu aradım ama odasında yokmuş.Evimin arkasında sağlık ocağı var.Hemşiremiz çok iyi bi de onunla konuşayım birazdan.

yalancı doğum sancıları başladı mı sizde kızlar?:44:

KArnımdaki sertleşmeler dışında, çoook hafif ara ara kasıklarım ağrıynun dışında herhangi bir sancı hissetmiyorum.Haa bi de bazen bacak arasındaki kemiklerimin sızladığını hissediyorum.Kime söylesem kemiklerin açılıyo diyo ama doktora gidişimde soracağım.

geçen gün bana iki kez oldu. öyle bi yere saplanan bi sancı değil.
bütün karnımda hissettiğim dağınık bi ağrı. vajinaya kadar vurdu. adet sancısına benziyordu.:18:
30-40 saniye kadar sürdü. ama böyle kaskatı kesildim, hareket edemedim.

Karın ağrısı mı ? 6 aylıkken ben bir gün çok şiddetli karın ağrısı çekmiştim.Yattığım yerden kalkamadım.Doktora gittim idrar tahlili yaptı.İdrar yollarında enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi.Eğer enfeksiyon tedavi edilmezse erken doğum riskin var demişti.Korkutmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama ama eğer bir sonraki gittiğinde idrar tahlili iste bence.Çünkü sonra ağrı falan kalmadı bende ama bu enfeksiyonun geçtiği anlamına gelmiyormuş.

aaa aynısı valla bendede oluyo bacaklarım arasındakı kemıklerım hemde nasıl agrıyo bazen
kasıklarımda agrıyo adet olucakmısım gıbı ama dıolarkı duzenlı ve sıkı sık tekrar ederse problemmıs
kızlar ama rastgele agrılar olursa bı sıkıntı yokmus bende bı doktorumu arayıp sorayım bakalım

sımdı arayıp sordum doktorumu kızlar karın agrısı olurken
ıdrarda yanma falan yoksa bı sıkıntı yok normal dıo
kemıkler ıcınde cok normal dedı zaman zaman artabılır kemıklerın
agrısı doguma hazırlıkmıs bu.Buskopan ıcılebılır dedı cok dayanılmıcak gıbı olursa dıo

günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?

Bendede olustu cnm o cizgi hemde baya zamandir var,hamilelikte olusan dogal seylerden biriymis,dogumdan snrada kaybolacakmis.

Karin agrisini soranarkadaslarda vardi bendede arasira oluyor ama cok kisa sureli yalanci dogum sancilari degildir heralde
Bebek arabasi ben aldim quinny marka fiyat olarak biraz pahali muadillerine gore ama hep o arabayi almak istiyordum cok sukur aldik sonunda:))

haklısın yusuf_defne.. ama 16 nisanda gittiğimde yanımda kan ve idrar tahlillerim de vardı.
hamdolsun temiz çıktılar.. ama son haftalara girdik.. uyanık olmak gerek, teşekkürlerr

haklısın yusuf_defne.. ama 16 nisanda gittiğimde yanımda kan ve idrar tahlillerim de vardı.
hamdolsun temiz çıktılar.. ama son haftalara girdik.. uyanık olmak gerek, teşekkürlerr

Ayy iyi iyi temiz çıksın.İnş. hepimiz sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi tamamlarız.
Ya bi de doktora bi şikayetimi anlatıyorum sonra doktor önemli değil diyo ama acaba ben doğru anlatamadım mı diye bu sefer kendimi yiyorum.Ya bişi değil bizi bu kuruntularımız yiyip bitircek

Cnm güle oynaya sağlıkla eskitsin bebişin inşallah cicilerini. Bu arada çıtçıtlı body miz aynı. Alırken kafa dalgın ne yazdığına bakmamışım bile. Eve geldim eşime gösteriyorum eşim yazıları okudukça gülme krizine girdik. Çok tatlıymış. Dikkat etseydim farklı renklerini de alırdım. Kısmet işte

herkese selamlar

umarım cici anneler ve tatlı minişler iyidirler
uzun zamandır gelemedim iş yoğunluğu hayat koşturmacası derken
bugün gelip bir bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…