- 8 Ağustos 2011
- 12.721
- 15.203
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.021
Kızlar bişey soracağım ya... Oğlum 2-3 gündür ya sürekli sağ tarafıma yada sol tarafıma geçiyor orayı taş gibi yapıyor.Ordayken az bir hareketi bile baya ağrı yapıyor.Bugün de trt okulda AnneÇocuk diye bir programa bakıyordum orda doktor bunu anlattı ve eğer sürekli oluyorsa erken doğum sinyali olabilir dedi.Yaaa korktum :18: Bunu yaşayan var mı ?
şeker portakalımm,
mesajına cevap yazdım ama, posta kutun dolu olduğu için gitmedi..
çıkışta ben de bakındım sana göremedim. pasta kesildi, yedim..
biraz daha bekledim. eşim geldi beni aldı. ama dediğim gibi, o arada bakındım da seni göremedim
napalım, sağlık olsun be yaav
Kızlar bişey soracağım ya... Oğlum 2-3 gündür ya sürekli sağ tarafıma yada sol tarafıma geçiyor orayı taş gibi yapıyor.Ordayken az bir hareketi bile baya ağrı yapıyor.Bugün de trt okulda AnneÇocuk diye bir programa bakıyordum orda doktor bunu anlattı ve eğer sürekli oluyorsa erken doğum sinyali olabilir dedi.Yaaa korktum :18: Bunu yaşayan var mı ?
günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?
şeker portakalımm,
mesajına cevap yazdım ama, posta kutun dolu olduğu için gitmedi..
çıkışta ben de bakındım sana göremedim. pasta kesildi, yedim..
biraz daha bekledim. eşim geldi beni aldı. ama dediğim gibi, o arada bakındım da seni göremedim
napalım, sağlık olsun be yaav
canım benımde oluyor o sekilde ve sıksık oluyor doktorum normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor ama duzenlı ve belırlı aralıklarda olursa o zaman bana haber ver demıstı yanı sıksık oluyor bende ama duzenlı bellı aralıklarla deil o nedenle rahatım sende dıkkat et ne sıklıkla ve duzenlı olduguna bırden panık yapma
Ayy içimi rahatlattın.Evet düzenli değil çok şükür.Doktorumu aradım ama odasında yokmuş.Evimin arkasında sağlık ocağı var.Hemşiremiz çok iyi bi de onunla konuşayım birazdan.
yalancı doğum sancıları başladı mı sizde kızlar?:44:
KArnımdaki sertleşmeler dışında, çoook hafif ara ara kasıklarım ağrıynun dışında herhangi bir sancı hissetmiyorum.Haa bi de bazen bacak arasındaki kemiklerimin sızladığını hissediyorum.Kime söylesem kemiklerin açılıyo diyo ama doktora gidişimde soracağım.
geçen gün bana iki kez oldu. öyle bi yere saplanan bi sancı değil.
bütün karnımda hissettiğim dağınık bi ağrı. vajinaya kadar vurdu. adet sancısına benziyordu.:18:
30-40 saniye kadar sürdü. ama böyle kaskatı kesildim, hareket edemedim.
KArnımdaki sertleşmeler dışında, çoook hafif ara ara kasıklarım ağrıynun dışında herhangi bir sancı hissetmiyorum.Haa bi de bazen bacak arasındaki kemiklerimin sızladığını hissediyorum.Kime söylesem kemiklerin açılıyo diyo ama doktora gidişimde soracağım.
günaydın anneler size bişey sorcam göbeğinizde çizgi oldumu bende hiç bişey yok ?
Karın ağrısı mı ? 6 aylıkken ben bir gün çok şiddetli karın ağrısı çekmiştim.Yattığım yerden kalkamadım.Doktora gittim idrar tahlili yaptı.İdrar yollarında enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi.Eğer enfeksiyon tedavi edilmezse erken doğum riskin var demişti.Korkutmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama ama eğer bir sonraki gittiğinde idrar tahlili iste bence.Çünkü sonra ağrı falan kalmadı bende ama bu enfeksiyonun geçtiği anlamına gelmiyormuş.
Derfik cim, özelden sana msj attım bi incele bakalım canım...
haklısın yusuf_defne.. ama 16 nisanda gittiğimde yanımda kan ve idrar tahlillerim de vardı.
hamdolsun temiz çıktılar.. ama son haftalara girdik.. uyanık olmak gerek, teşekkürlerr
Günaydın kızlar!
Dün bebişim için alışveriş yaptık.Neler aldığımı sizinle de paylaşmak istedim.Düşünüp de karar veremeyenler veya almayı unutanlara hatırlatmak için...
Eki Görüntüle 402879 Eki Görüntüle 402880 Eki Görüntüle 402881 Eki Görüntüle 402882 Eki Görüntüle 402884 Eki Görüntüle 402885 Eki Görüntüle 402886 Eki Görüntüle 402887
Kapı Süsü = 15 TL
Çıtçıtlı badiler =2.5 TL / Adet
Bebedor Özel Pudra Kokulu Islak Mendili = 2.5 TL
Wee İlk Hediyem Biberon Takımı = 25 TL
Bebelinna Hsstane Çıkışı = 20 TL
Ayıcıklı Bordür = 3.5 TL
Küvet Filesi = 6 TL
12'li Ağız Mendili =10 TL
Bütün gün hem beşik, hem de bebek arabası baktık.Sonra bunları aldık.Bebişime bişeyler alırken yorgunluğumu hissetmedim ama eve gelince anladım ki hoşaf olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?