2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım cümlemiz inş. O badiyi ben de farketmedim eşim görmüş bana gösterdi biz de öylelikle aldık

kızlr bende bır haftadır, özellikle butun gece devam eden bır agrım var. bacak aramd gibi. oturuyorum ağrıyor, yuruyorum agrıyor.
çok şiddetli değil ama rahatsız d edıyor.
az once doktorumu aradım . mınoset iç dedi. eger 40 dakıka içinde gecmezse hemen gel dedi. doğum agrısı olabilir dedi. umarım oyle değildir.
çooooooooook korkuyorum...

ay iç bakalım geçecekmi
korkma hakkınızda hayırlısı inş.
sakin olmaya çalışş

Korkma cnm bebişin ve kendin için sakin ol öncelikle. Ben doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum. Doğum sancısının bir hafta sürekli geldiğini hiç duymadım ben. Ben de var aynı ağrılardan. Çatın açılıyor çok normal dedi drum. Hiç korkma cnm bence. Senin de muhtemelen o tarz birşeydir.

selam anneler ve minikleri...Biz bugün int.den eksiklerimizi tamamladık göğüs kremi ve pedi falan...ama pijama ve gecelik bulamıyorum birkaç mağazaya baktım istediğim gibi bulamadım.Hastane için gecelik ev içinde spor kaprili filan pijama düşünüyorum ama hastane için olan şık olsun istiyorum şöyle dantelli filan:))int. varmı bildiğiniz güvenli bi alışveriş adresi ben birkaç yere baktım ama bulamadım

öncelikle herkese selamlar nasılsınız uzun zaman oldu giremeyeli
ben bebegimi kaybettım zor zamanlar gecirdim simdi daha iyiyim
hepinşzden bana dua etmenizi rica edeceğim Allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun hepinizi öpüyorum
Allaha emanet olun canım arkadaşlarım

canım çok üzüldüm.. uzun zamandır bakmıyordum.. sorun neydi hatırlamıyorumda.. sanırım sende bülent beyin hastasıydın...
inş. en kısa zamanda rabbim tekrar yaşatır sana bu mucizeyi... unutmaki herşey bizler için..

canım çok geçmiş olsun. Rabbimin verdiği her şerde bir hayır vardır. Zor ama inşallah ilerde olacak bebeğini kucağını alınca hepsini unutursun.

Cnm başın sağolsun... Allahım sabrını versin inşallah. İnan bana çookk üzüldüm cnm ya. Biz burada kardeş gibi olduk artık. Hergün görüşemeyip, konuşamasakta inanın bana ben hepinizi ailemden biri olarak görüyorum.Allahım böyle yazmış kuzumuz melek olarak kalacak hep. Şefaatçin olacak senin allahımın izniyle annesi. Allahım güç versin cnm benim. Dualarım seninle. En kısa zamanda meleğimiz sana kardeşini göndersin, sağ salim kucağına al inşallah. Bundan sonra hep yüreğimde ve dualarımdasın.

canım çok geçmiş olsun. Rabbimin verdiği her şerde bir hayır vardır. Zor ama inşallah ilerde olacak bebeğini kucağını alınca hepsini unutursun.

LAME cim evet canım bende bülent beyşn hastasıyım 25v haftada bebeğimizin kalbi durdu
Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun

burbur82,çok para vermek istemiyorum diyorsan ve uzun kollu olanların kollarını kısalttırırım dersen relaxmode un online satışına bir bak ... lohusa geceliği yada pijaması olarak geçmiyor ama özellikle indirimli olanları o niyetle alıp çok rahat giyebilirsin...

ebru maternity sitesine bakabilirsin
bazen çılgın cuma indiriminde dahada düşüyor fiyatları
ama yinede biraz pahalı

canım başın sağolsun allahım sabır versin kolaylık versin
neden peki kalbi durmuş doktorlar bişi dedimi

LAME cim evet canım bende bülent beyşn hastasıyım 25v haftada bebeğimizin kalbi durdu
Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun

cnmm basın saolsun ve cokkk gecmıs olsun RABBIM sabır versın ıns kısa surede toplarsın kendını
ve yenıden hamiş olarak aramıza katılırsın dualarım hep senınle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…