- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.041
herkese selamlar
umarım cici anneler ve tatlı minişler iyidirler
uzun zamandır gelemedim iş yoğunluğu hayat koşturmacası derken
bugün gelip bir bakayım dedim
cnmmm nerdesın sen yaa valla bayadır gormuyorum senı
cok sukur geldınn :))
Cnm güle oynaya sağlıkla eskitsin bebişin inşallah cicilerini. Bu arada çıtçıtlı body miz aynı. Alırken kafa dalgın ne yazdığına bakmamışım bile. Eve geldim eşime gösteriyorum eşim yazıları okudukça gülme krizine girdik. Çok tatlıymış. Dikkat etseydim farklı renklerini de alırdım. Kısmet işte
Derfik cim, özelden sana msj attım bi incele bakalım canım...
yalancı doğum sancıları başladı mı sizde kızlar?:44:
valla iş yoğunluğu gelemedim
hem işlerimi topluom hem yeniye öğretiom :)
ALLAH kolaylık versın cnm fazlada yorma kendını
kızlr bende bır haftadır, özellikle butun gece devam eden bır agrım var. bacak aramd gibi. oturuyorum ağrıyor, yuruyorum agrıyor.
çok şiddetli değil ama rahatsız d edıyor.
az once doktorumu aradım . mınoset iç dedi. eger 40 dakıka içinde gecmezse hemen gel dedi. doğum agrısı olabilir dedi. umarım oyle değildir.
çooooooooook korkuyorum...
kızlr bende bır haftadır, özellikle butun gece devam eden bır agrım var. bacak aramd gibi. oturuyorum ağrıyor, yuruyorum agrıyor.
çok şiddetli değil ama rahatsız d edıyor.
az once doktorumu aradım . mınoset iç dedi. eger 40 dakıka içinde gecmezse hemen gel dedi. doğum agrısı olabilir dedi. umarım oyle değildir.
çooooooooook korkuyorum...
öncelikle herkese selamlar nasılsınız uzun zaman oldu giremeyeli
ben bebegimi kaybettım zor zamanlar gecirdim simdi daha iyiyim
hepinşzden bana dua etmenizi rica edeceğim Allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun hepinizi öpüyorum
Allaha emanet olun canım arkadaşlarım
hepinşzden bana dua etmenizi rica edeceğim Allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun hepinizi öpüyorum
canım çok üzüldüm.. uzun zamandır bakmıyordum.. sorun neydi hatırlamıyorumda.. sanırım sende bülent beyin hastasıydın...
inş. en kısa zamanda rabbim tekrar yaşatır sana bu mucizeyi... unutmaki herşey bizler için..
canım çok geçmiş olsun. Rabbimin verdiği her şerde bir hayır vardır. Zor ama inşallah ilerde olacak bebeğini kucağını alınca hepsini unutursun.
Cnm başın sağolsun... Allahım sabrını versin inşallah. İnan bana çookk üzüldüm cnm ya. Biz burada kardeş gibi olduk artık. Hergün görüşemeyip, konuşamasakta inanın bana ben hepinizi ailemden biri olarak görüyorum.Allahım böyle yazmış kuzumuz melek olarak kalacak hep. Şefaatçin olacak senin allahımın izniyle annesi. Allahım güç versin cnm benim. Dualarım seninle. En kısa zamanda meleğimiz sana kardeşini göndersin, sağ salim kucağına al inşallah. Bundan sonra hep yüreğimde ve dualarımdasın.
selam anneler ve minikleri...Biz bugün int.den eksiklerimizi tamamladık göğüs kremi ve pedi falan...ama pijama ve gecelik bulamıyorum birkaç mağazaya baktım istediğim gibi bulamadım.Hastane için gecelik ev içinde spor kaprili filan pijama düşünüyorum ama hastane için olan şık olsun istiyorum şöyle dantelli filan:))int. varmı bildiğiniz güvenli bi alışveriş adresi ben birkaç yere baktım ama bulamadım
LAME cim evet canım bende bülent beyin hastasıyım 25v haftada bebeğimizin kalbi durdu
Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun
selam anneler ve minikleri...Biz bugün int.den eksiklerimizi tamamladık göğüs kremi ve pedi falan...ama pijama ve gecelik bulamıyorum birkaç mağazaya baktım istediğim gibi bulamadım.Hastane için gecelik ev içinde spor kaprili filan pijama düşünüyorum ama hastane için olan şık olsun istiyorum şöyle dantelli filan:))int. varmı bildiğiniz güvenli bi alışveriş adresi ben birkaç yere baktım ama bulamadım
LAME cim evet canım bende bülent beyşn hastasıyım 25v haftada bebeğimizin kalbi durdu
Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?