2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar genel olarak hazırlıklarınız nasıl gidiyor ?

birde erkek anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ???

başın sağolsun çok üzüldüm

Rabbim en yakın zamanda acını unuttursun ve kucağına bir evlat almayı nasip etsin

selam canım

ben yaptırmak istiyorum hemen , benim arkadaşım yaptırdı , göbeği düşmeden sünneti iyileşmiş bebeğin ,ve idrarı henüz asitlenmediği için bebek çişini yaparken acı çekmiyor

ya kimileri yaptırın kimileri yaptırmayın dio bende kararsız kaldım
hani engel olacak bi durum olmadğı sürece yaptırsak diom
kuzenime bi cerrah pipi şekillensin sonra yapılsın demiş o 40 çıkınca yaptır dedi
okuduklarım hemen yapılsın dio
dün bi dergide okudum yine ya 20 gün içinde yada 7 yaşından sora demişler o aralıkta olunca psikolojik olarak etkileniyormuş
birde ilk doğduğunda pipi tam damarlanmadığı için kanama ya olmazmış yada çok az olurmuş
bugünde forumdan bakındım herkes dediğin gibi yazmış göbek düşmeden pipi iyileşti
bi kişiinin başına kötü bişi gelmiş oda binde bir bişe
kadın doğumcuma sordum ona hemen yapılması taraftarı cerrah önerdi daha görüşmedik cumartesileri yoğun die
işten çıkınca görüşcem
aynı fikirde birini görünce sevindim D:

bizde iyiyiz çok şükür canım... şimdilik herşey yolunda...
şekeride çok fazla kafana takma.. biraz yediklerine dikkat edersen üstesinden gelriisn.. zaten doğuma kadar bu sorun... ondan sonra hiçbir sıkıntı çıkmayacak canım...

eğer oğlum olsaydı sanırım bende doğduğunda yaptırırdım...

çok şükür canım
öyleymiş ama ilkten çok üzüldüm etkisi nedir bilmiyorum değer çok yüksek deil ama genede içim içimi yedi
netten bakmıcam dedim sonra dayanamadım baktım tabiki en kötüleri yazıo
o dönem eşimde yoktu yanımda 4 5gündür onun yokluğu fln baya ağladım şidmi geçti
benim ilk yüklememden sonra 2.ciyi söledi doktor o süreçte diye t verdi ama çok fena bi diyet çok yedirtio kesin kilo alırım diodum 3 kilo verdim şidmi dikkat ettiğim içinde kilom sabitlendi

fikir içinde teşekkür ederim

Dün ben de gecelik baktım biraz.Kompedan'dan bakmıştım baya güzel gecelikler var.İnternetten de sipariş verilebiliyor galiba.

Allah sabır versin canım.Birini veren Rabbim bir tane daha verir inş. en kısa zamanda...

evet çok kanama olmadığını bende duydum , benim kuzenim yaptırmamıştı ,sürekli ateşleniyordu yiğenim hep iltihap oluyordu vücüdu , sonra böbreklerde sıkıntı çıkıt ,neler çekti yavrum ya pipsisinden kordonla girip ultrason çektiler pipiden mikrop alıyormuş meğerse hemen sünnet ettirdiler şimdi ne ateş ne birşey

ay kıyamam ben ona
işte sarılık olursa bebede o zaman yapılamıyormuş sünnet
kendimi onada hazırlıom ben çünkü artık hemen hemen her bebede oluo
hakkımızda hayırlısı

Basin sagolsun canim ya cok uzuldum Allah kimseye evlat acisi gostermesin …

cnm başın sağolsun ,rabbim tekrarını hiç birimize göstermesin epeydir görmüyordum seni demek sebebi varmış şimdi iyiym demişsin dahada iyi ol inş...
RABBİM HAYIRLI ZAMENDA, HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞ...
KALBİ DURDU DEMİŞSİN ,TANSİYONUN FLN MI VARDI?NE SEBEB OLDU?

ARSİMACIM YOKSUN EPEYDİR, GÜZEL GÜZEL ELİŞİ YAPIYODUN SENDEN HEVES EDİYODUM, YAPTIKLARINI FOTOLAYIP BİZLEREDE GÖSTER Bİ ARA...
SÜNNET HAKKINDA:
SÜNNETİN, SÜNNET OLAN VAKTİ İLK 7 GÜN İÇERİSİNDE, BEN OĞLUMDA ÇOK İSTEDİM AMA DEDESİ YOK BEN OĞLUMA SÜNNET MEVLÜDÜ YAPCAM, GİYDİRCEM DEDİ...
YAPTIRAMADIM AMA ANNEM KARDEŞİMİ 40 İÇİNDE YAPTIRMIŞTI, ÇOOK RAHATTIM DER, HEMENCECİK BEZİNİN İÇİNDE İYİLEŞİVERDİ HİÇ SIKINTI YAŞAMADIK DİYOR....

Bende henuz almadim ama begendigim modeller internette lohusashop ve pijamadunyasi adresinde var,sende bir bak istersen cnm

Ben hemencecik yaptirmayi dusunuyorum,ilk 7gun icinde yaptirmakta Peygamber efendimizin sunnetleri arasindaymis.birde cocuk buyudugunde daha zor oluyor hem hatirliyor cani yaniyor hemde iyilesmesi daha zor oluyor.bebekken bezinin icinde cisiyle iyilesmesi dha kolay oluyormus.

ahh canım yaaa.. zaten eşler olmayınca kendimizi hepten yalnız hissediyoruz...
ekmeği pilavı keisnce veririsin tabii:)))

canımmmmm öncelikle başın sağolsun.Allah'ım sana sabırlar versin. Bol Bol dua edicem sizin için

tamam canım müsait olunca eklerim hem benimkileri hemde anneanne ve teyzemizin yaptıklarını :)
sağol canım bilgiler için
eşimde herhalde kendinin içinde kalmış ki düğün dio ben istemiom :S
az büyüynce bi aile yemeği veririz oda anlar bişi :)

evet onu biliyordum
sağol şekercim

ahh canım yaaa.. zaten eşler olmayınca kendimizi hepten yalnız hissediyoruz...
ekmeği pilavı keisnce veririsin tabii:)))

evet sorma
ayy ne kesmesi ömrümde yemediğim kadar yedim
sabah: 4 dilim ekmek, şekersiz 1 bardak süt, 2 kibrit kutusu peynir, bol salatalık domates
ara: 1 meyve
öğlen: 90rg et yemeği, 1 tabak sebze yemeği, çorba - pilav - mkarna üçlüsünden biri, 1 bardak yoğurt, salata, iki dilim ekmek
ara: 2 meyve
akşam: öğlenin aynısı
ara: yatmadan önce 1 meyve

ben dedim baya kilo alırım 3 günde ama verdim D:

canım normalde ekmek pirinç kesilir diye biliyordum.. demekki yanlış biliyormuşum.. ama neyseki korktuğun olmamış..

denizli de ücretsiz olarak portfolyomü geliştirmek için doğum hikayesi çekilir.
bana ulaşan ilk 3 kişinin doğum hikayesini ücretsiz çekeceğim.
doğum hikayesi 4 aşamadan oluşacak.
1-)doğumdan önce evde ve dış ortamda gebelik çekimi
2-)doğumdan hemen önce hastane odasında, doğum anında ve doğum sonrasında hastane odasında çekim
3-)doğumdan 1 gün sonra anne toparlandıktan sonra hastane odasında çekim
4-)son olarak da evde aile fertleri ile çekim

bana ulaşan ilk 3 kişinin çekimi ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. sezeryan doğumlarda ulaşım ücreti karşılanırsa yakın illere de çekime gidilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…