- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.081
canım normalde ekmek pirinç kesilir diye biliyordum.. demekki yanlış biliyormuşum.. ama neyseki korktuğun olmamış..
slm anneler çalışanlara bişey sorcam çalışabilir raporu alıyoruz ya daha sonrada çalışamaz raporu mu alcaz doktordan kafam allak bullak oldu izin işinde ve dogum paramızı ne zaman alcaz bilen var mııı ?
Merhaba canım şimdi 32. haftanı doldurduktan sonra doktor sana 32. haftadan maximum 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verebilir. Zaten yasal olarakta son 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz. Doğum paramızı da ücretli iznimiz bittikten sonra (4. ay sonunda) iş başı yaptığın tarihten itibaren alıyorsun diye biliyorum. Ama sana en iyi bilgiyi çalıştığın yerde muhasebe bölümü verir.
Kızlar benim içimden hala korku gitmedi.Nette baya araştırdım da magnezyum ilaçları ile rahim kasılmalarını önlediğini falan okudum.Geçen ay kontrole gittiğimde doktorum Magnorm 365 mg Efervesan tablet vermişti.Günde 1 Tok 1 bardak suda eritip içiyorum.Bu ilacı doktor acaba bunun için mi vermiştir ki ?
Bi de bi yerde okudum da elinizi karnınıza koyun ve toplanma hissi hissediyorsanız bunun aralıklarını hesaplayın.Eğer 1 saatte 4 defa olursa doktora başvurun yazıyor.Ben de 1 saatte saymadım ama 4'ü çoktan geçiyor yani.Doktorumu aradım yoktu.İnternet çöplük oldu sağlıklı bilgi edinmek zor oluyo....
öncelikle herkese selamlar nasılsınız uzun zaman oldu giremeyeli
ben bebegimi kaybettım zor zamanlar gecirdim simdi daha iyiyim
hepinşzden bana dua etmenizi rica edeceğim Allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun hepinizi öpüyorum
Allaha emanet olun canım arkadaşlarım
cok sağol canım dr sorduğumda 32 hafta raporumu ne zaman alcam diye 17 mayısta dedi bana 17 mayısta aldığımda 37. haftaya kadar kesin çalışmam mı gerekiyor yoksa istediğim hafta cıkabiliyomuyum ben 17 mayısta alınca mayısın sonunda ayrılmak istiyorum yani 2 hafta daha calışcam oluyor 2 hafta sonrada calışamaz raporumu alcam ? basını şişirdim cnm:26::26:
başın saolsun, çok üzüldüm.. Rabbim acını hafifletsin, sabr-ı cemiller versin.öncelikle herkese selamlar nasılsınız uzun zaman oldu giremeyeli
ben bebegimi kaybettım zor zamanlar gecirdim simdi daha iyiyim
hepinşzden bana dua etmenizi rica edeceğim Allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun hepinizi öpüyorum
Allaha emanet olun canım arkadaşlarım
ben magnezyum kramplar için veriliyor sanıyorum. pek düzenli de içmiyorum.Kızlar benim içimden hala korku gitmedi.Nette baya araştırdım da magnezyum ilaçları ile rahim kasılmalarını önlediğini falan okudum.Geçen ay kontrole gittiğimde doktorum Magnorm 365 mg Efervesan tablet vermişti.Günde 1 Tok 1 bardak suda eritip içiyorum.Bu ilacı doktor acaba bunun için mi vermiştir ki ?
Bi de bi yerde okudum da elinizi karnınıza koyun ve toplanma hissi hissediyorsanız bunun aralıklarını hesaplayın.Eğer 1 saatte 4 defa olursa doktora başvurun yazıyor.Ben de 1 saatte saymadım ama 4'ü çoktan geçiyor yani.Doktorumu aradım yoktu.İnternet çöplük oldu sağlıklı bilgi edinmek zor oluyo....
Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da deneyimleyen? merak ettim :26:
canım bildiğim kadarı ile sen hangi tarihte çıkmak istersen o zamana kadar yazıyor. Sana bağlı bişi 17. mayısta 32. haftan bitiyordur. 34. haftan dolunca izne çıkacaksın diyebiliriz hemen hemen. Doktoruna isteğini belirt gerekeni yapar zaten.^4. haftadan sonra çalışamaz raporu ile ilgili net birşey söylemicem. doktorun sana gerekli bilgiyi verecektir. Ayrıca tekrar işe dönmeyi düşün müyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?