- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.101
öncelikle herkese selamlar nasılsınız uzun zaman oldu giremeyeli
ben bebegimi kaybettım zor zamanlar gecirdim simdi daha iyiyim
hepinşzden bana dua etmenizi rica edeceğim Allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun hepinizi öpüyorum
Allaha emanet olun canım arkadaşlarım
anneler bize acayip sancılar gırmeye basladı 2 gun sonra kontrolum var kontrolu dar beklıyorum vallaa:26:
Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da deneyimleyen? merak ettim :26:
Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da deneyimleyen? merak ettim :26:
burbur82,çok para vermek istemiyorum diyorsan ve uzun kollu olanların kollarını kısalttırırım dersen relaxmode un online satışına bir bak ... lohusa geceliği yada pijaması olarak geçmiyor ama özellikle indirimli olanları o niyetle alıp çok rahat giyebilirsin...
Dün ben de gecelik baktım biraz.Kompedan'dan bakmıştım baya güzel gecelikler var.İnternetten de sipariş verilebiliyor galiba.
Oncelikle bebegini kaybeden arkadasim allah yardimcin olsun cok zor bir durum insallah en kisa zamanda yeniden bebegin olur dualarim seninle
dayanamadim yine biseyler aldim sizlerle paylasmak istedim bide evimdeim bugun gogus pompasi ve gogus kremi almistim onceden onlarida cektim
Oy oy oyy gemici mi olcakmış bu yakışıklı prensAllah güle güle kullanmayı nasip etsin benim oğlanında uyku seti yelkenli , gemili
ben gemici istedim ama malesef odasini jokey odasi aldik babasi onu begendibende kiyafetleri genelde gemici aliyorum ee nede olsa annesi balikci :)) Allah sanada gule gule kullanmayi nasip etsin canim cok guzeller ufacik ufacik dogsalarda sevsek artik zaman gecmek bilmio
Ewet canım çok şeker herşeylerini öpüp koklayası geliyo insan...olsun olsun kıyaetlerde de güzel çapkın denizciler olcaklar belli ki :) ben uyku setini çok beğenerek aldım hiç üşenmeden Türkiye den buralara taşıdım
Evet canim bencede capkin denizci olcaklar :)))sen nerde yasiyorsun?
benim esimde iranli ama ben Turkiye de dogurucam:)) bebis uyutmuyo evet dengem bozuldu gece sabaha kadar uyutmuyo sabahta kendi uyuyor ben yine uyumuyorum gunde 2-3 saat anca uyuyorum ama hafta sonu bi yorgunluk coktu sabahtan aksama kadar yattim hem cumartesi hem pazarben yurt dışındayım İsviçre deseni de mi uyutmadı bebeğin?
benim esimde iranli ama ben Turkiye de dogurucam:)) bebis uyutmuyo evet dengem bozuldu gece sabaha kadar uyutmuyo sabahta kendi uyuyor ben yine uyumuyorum gunde 2-3 saat anca uyuyorum ama hafta sonu bi yorgunluk coktu sabahtan aksama kadar yattim hem cumartesi hem pazar
Memleket hasreti bir başka dünyanın en güzel ülkelerinden biri de olsamda yine de ülkem bir başka güzel...al bendende o kadar hiç uyku yok bi rahat vermiyo ki velet karnımı beşik gibi yaptı bir sağ bi sol bütün iç organlarımın başı döndüdaha şimdiden böyle Allah kolaylık versin bize uyku haram anlaşılan .27:
evet canim bebisler anne karninda nasilsa dogduktan sonrada uyku duzeni ayni oluomus butun gece ayaktayiz dogumdan sonrada. Bide biyerde okudum 32. haftaya kadar cok hareketli oluolarmis sonra yerleri daralidigi icin hareketlerde yavaslama oluyomus
ben bilmiyordum bak isik acilmamasi gerektigini bende denerimDediğin doğru canım 32. haftadan sonra hareketler değişiyormuş...doğumdan sonrası için burda ki uzmanların önerisi bebeğiniz gece ağladığında mutlaka kucağınıza alın ki kendini güvende hissetsin ve sakinnleşsin ama kesinlikle lamba ,ışık açılmayacak beyin sinyalleri ışığı algılayıp uyku düzenini alt üst ediyomuş ben denicem canım bakalım ne kadar başarılı olcam:18:
ben bilmiyordum bak isik acilmamasi gerektigini bende denerim
Umarım başarılı oluruz:)) unutmadan yeni doğanların gece gündüz ayrımını bilmediklerinden bunu bebişin öğrenmesini sağlamak için gündüzleri oturdğunuz odaya getirin uyurken ses çıkarın iş yapın geceleri kendi odasında ve karanlıkta yatırın dio uzman abiler ablalar
denerim ama sanmam basarili olcagimi simdi uyumuyor dogunca hic uymaz :2:
Funtosee Oda Dekorasyon Setleri Orman Krall 01002 | | Bebefix.com
bunu buldum gezinirken belki alirim oglumun duvarlari cok sade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?