2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım boğazım düğümlendi yazını okuyunca,ben seni hep görüyordum forumda hiç de yokluğunu hissetmemiştim,ne kadar üzüldüğümü anlatamam,Allahım bir an önce tekrar anne olmayı nasip etsin sana,burda yer alan ve almayan tanıdığımız tanımadığıumız kimseye de yaşatmasın böyle bi acıyı,Rabbim bütün hamilelerin bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin, valla çok etkilendim.

anneler bize acayip sancılar gırmeye basladı 2 gun sonra kontrolum var kontrolu dar beklıyorum vallaa:26:

Zeynepcim ben de aynıyım yaa,kendimi dinlemek istemiyorum ama sancılar sıklaşırsa ve hep düzenli olarak girmeye başlarsa ihmal etme sakın,gidince doktoruna da sorarsız zaten,hayırlısıyla 37. haftaya bi gelebilirsek sonra korkmuyorum istediğinde gelsin canım kızım,ama şimdi değillllllll

Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da deneyimleyen? merak ettim :26:

canım benim ilk hamilelğimde bakmıştı dr normal alttan muayene yapıyo bakıyo çatına bana çok dar sen normal doğurmazsın demişti bende öyle istiyodum zaten sezeryan oldu

Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da deneyimleyen? merak ettim :26:

canım benim ilk hamilelğimde bakmıştı dr normal alttan muayene yapıyo bakıyo çatına bana çok dar sen normal doğurmazsın demişti bende öyle istiyodum zaten sezeryan oldu

Oncelikle bebegini kaybeden arkadasim allah yardimcin olsun cok zor bir durum insallah en kisa zamanda yeniden bebegin olur dualarim seninle

dayanamadim yine biseyler aldim sizlerle paylasmak istedim bide evimdeim bugun gogus pompasi ve gogus kremi almistim onceden onlarida cektim

Eklentiler

• $IMG_0395.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0397.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50

Büyük bedenini alıyorsun herhalde canım ama önden komple düğmeli falan bisey lazım yoksa zor olur emzirmek

QUOTE=Arsima;24362273]ebru maternity sitesine bakabilirsin
bazen çılgın cuma indiriminde dahada düşüyr fiyatları
ama yinede biraz pahalı

Dün ben de gecelik baktım biraz.Kompedan'dan bakmıştım baya güzel gecelikler var.İnternetten de sipariş verilebiliyor galiba.

Buralar biraz pahalı gerçekten,geceligin ustune bide sabahlık eklersen uçuk fiyatlar çıkıyor.Allah herkse yardım etsin zor ki daha doğmadılar bile şimdiden yetişilmio:)

Oy oy oyy gemici mi olcakmış bu yakışıklı prens Allah güle güle kullanmayı nasip etsin benim oğlanında uyku seti yelkenli , gemili

Oy oy oyy gemici mi olcakmış bu yakışıklı prens Allah güle güle kullanmayı nasip etsin benim oğlanında uyku seti yelkenli , gemili

ben gemici istedim ama malesef odasini jokey odasi aldik babasi onu begendi bende kiyafetleri genelde gemici aliyorum ee nede olsa annesi balikci :)) Allah sanada gule gule kullanmayi nasip etsin canim cok guzeller ufacik ufacik dogsalarda sevsek artik zaman gecmek bilmio

Ewet canım çok şeker herşeylerini öpüp koklayası geliyo insan...olsun olsun kıyaetlerde de güzel çapkın denizciler olcaklar belli ki :) ben uyku setini çok beğenerek aldım hiç üşenmeden Türkiye den buralara taşıdım

Evet canim bencede capkin denizci olcaklar :)))sen nerde yasiyorsun?

ben yurt dışındayım İsviçre de seni de mi uyutmadı bebeğin?
benim esimde iranli ama ben Turkiye de dogurucam:)) bebis uyutmuyo evet dengem bozuldu gece sabaha kadar uyutmuyo sabahta kendi uyuyor ben yine uyumuyorum gunde 2-3 saat anca uyuyorum ama hafta sonu bi yorgunluk coktu sabahtan aksama kadar yattim hem cumartesi hem pazar

Memleket hasreti bir başka dünyanın en güzel ülkelerinden biri de olsamda yine de ülkem bir başka güzel...al bendende o kadar hiç uyku yok bi rahat vermiyo ki velet karnımı beşik gibi yaptı bir sağ bi sol bütün iç organlarımın başı döndü daha şimdiden böyle Allah kolaylık versin bize uyku haram anlaşılan.27:

evet canim bebisler anne karninda nasilsa dogduktan sonrada uyku duzeni ayni oluomus butun gece ayaktayiz dogumdan sonrada. Bide biyerde okudum 32. haftaya kadar cok hareketli oluolarmis sonra yerleri daralidigi icin hareketlerde yavaslama oluyomus

evet canim bebisler anne karninda nasilsa dogduktan sonrada uyku duzeni ayni oluomus butun gece ayaktayiz dogumdan sonrada. Bide biyerde okudum 32. haftaya kadar cok hareketli oluolarmis sonra yerleri daralidigi icin hareketlerde yavaslama oluyomus

Dediğin doğru canım 32. haftadan sonra hareketler değişiyormuş...doğumdan sonrası için burda ki uzmanların önerisi bebeğiniz gece ağladığında mutlaka kucağınıza alın ki kendini güvende hissetsin ve sakinnleşsin ama kesinlikle lamba ,ışık açılmayacak beyin sinyalleri ışığı algılayıp uyku düzenini alt üst ediyomuş ben denicem canım bakalım ne kadar başarılı olcam:18:

ben bilmiyordum bak isik acilmamasi gerektigini bende denerim

ben bilmiyordum bak isik acilmamasi gerektigini bende denerim

Umarım başarılı oluruz:)) unutmadan yeni doğanların gece gündüz ayrımını bilmediklerinden bunu bebişin öğrenmesini sağlamak için gündüzleri oturdğunuz odaya getirin uyurken ses çıkarın iş yapın geceleri kendi odasında ve karanlıkta yatırın dio uzman abiler ablalar

denerim ama sanmam basarili olcagimi simdi uyumuyor dogunca hic uymaz :2:

Funtosee Oda Dekorasyon Setleri Orman Krall 01002 | | Bebefix.com
bunu buldum gezinirken belki alirim oglumun duvarlari cok sade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…