2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım ben çıkıyorum sana ve yakışıklı miniğe iyi geceler gideyim birazda yatakta döneyim belki uyurum yarın kurs var iş var uyumam lazım öptüm canım

günaydın herkseee
mutlu güzel bi gün geçiriin inş.

bence netten çok okuma en kötülerini yazıp saçma saçma bilgi veriolar

Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da
deneyimleyen? merak ettim :26:

yaptırmadım daha çok var :)

dayanamadim yine biseyler aldim sizlerle paylasmak istedim bide evimdeim bugun gogus pompasi ve gogus kremi almistim onceden onlarida cektim

sağlıkla kullanın inş.

İlos sticker güzelmiş ama bana da pahalı geldi biraz

Mayıs ayı hepimiz için güzel ve kolay geçer inşallah diye dileklerimi sunuyorum

Bu arada burada blogumda hamile pantolonu yaptım onu paylaştım kızlar, ilginizi çekerse bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da deneyimleyen? merak ettim :26:

evet, rutin olarak 37-38. haftada yapılıyormuş çatı muayenesi.
benim merak ettiğim; diyelimki bu haftalardan önce bi erken doğum durumu başladı.
heralde o sırada bakıyorlar çatıya uygun mu diye:44:

32yi bi geçeyim.. bende öyle normal doğum korkusu yok.. kendi kendime diyorum ki;
ağırlığı 2 kiloyu geçecek (inş), akciğerleri ve diğer organları yüksek kapasiteyle çalışmaya hazır olacak.
dış ortamda yaşam ihtimali her gün artıyor bebişlerin. o yüzden 35-37 yok 40ı doldursun diye çok da germeyin kendinizi.
zaten onlar ne zaman ''yazıldıysa'', o zaman gelecekler.. tabi inş 38e varırlar, ondan öncesini prematür sayıyor doktorlar.

Günaydın
benimde doğum için hiç acelem yok, inşallah bebeğimin de olmaz. ya kocam çok panik adam zaten yandık öyle bir şey olursa
çatı muayenesi ve doğum beni korkutmuyor da işte daha önce hiç bu tarz bir muayene de olmadım sanırım utandım biraz

internetteki tecrübelerden okuduğum kadarıyla, doktorlar elleriyle yapıyor muaeyeneyi..
vajinaya parmaklarını sokup ölçüyorlarmış. yani çoğu kafasını eğip bakmıyormuş bile..
vajinal ultrason yaşadık hepimiz. ondan farklı olarak sadece acı duyar mıyım endişesi oluyor. bence kasmamak gerek.
yani birkaç parmağa dayanamayacaksak, 3 kilo bebişleri nasıl çıkarcaz ordann
dediğiniz gibi köylerde kadınlar tek başlarına doğuruyor.. biz de yaparız alimallah

dun akşam arkadaşım dogum yaptı sordum vajınaya elini sokuyomus canı yanmıs ama dayanılmıcak bişey değil dedi eşimin ananesi 9 çoçugu evde tek başına doğurmuş dr yüzü görmemiş kadın şuan 85 yaşında ilk dr gittiğinde 52 yaşındamış eskidende bölemiş biz dr seçimi hastane seçimini zar zor yapıyoruz :))) banada gitme dr ben seni evde doğurtturum diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…