- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.121
Tatlım ben çıkıyorum sana ve yakışıklı miniğe iyi geceler gideyim birazda yatakta döneyim belki uyurum yarın kurs var iş var uyumam lazım öptüm canım
Kızlar benim içimden hala korku gitmedi.Nette baya araştırdım da magnezyum ilaçları ile rahim kasılmalarını önlediğini falan okudum.Geçen ay kontrole gittiğimde doktorum Magnorm 365 mg Efervesan tablet vermişti.Günde 1 Tok 1 bardak suda eritip içiyorum.Bu ilacı doktor acaba bunun için mi vermiştir ki ?
Bi de bi yerde okudum da elinizi karnınıza koyun ve toplanma hissi hissediyorsanız bunun aralıklarını hesaplayın.Eğer 1 saatte 4 defa olursa doktora başvurun yazıyor.Ben de 1 saatte saymadım ama 4'ü çoktan geçiyor yani.Doktorumu aradım yoktu.İnternet çöplük oldu sağlıklı bilgi edinmek zor oluyo....
Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da
deneyimleyen? merak ettim :26:
dayanamadim yine biseyler aldim sizlerle paylasmak istedim bide evimdeim bugun gogus pompasi ve gogus kremi almistim onceden onlarida cektim
İlos sticker güzelmiş ama bana da pahalı geldi biraz
Mayıs ayı hepimiz için güzel ve kolay geçer inşallah diye dileklerimi sunuyorum
Bu arada burada forumumda hamile pantolonu yaptım onu paylaştım kızlar, ilginizi çekerse bakabilirsiniz.
Kızlar 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyormuş nedir nasıl yapılır araştıran var mı ya da deneyimleyen? merak ettim :26:
evet, rutin olarak 37-38. haftada yapılıyormuş çatı muayenesi.
benim merak ettiğim; diyelimki bu haftalardan önce bi erken doğum durumu başladı.
heralde o sırada bakıyorlar çatıya uygun mu diye:44:
32yi bi geçeyim.. bende öyle normal doğum korkusu yok.. kendi kendime diyorum ki;
ağırlığı 2 kiloyu geçecek (inş), akciğerleri ve diğer organları yüksek kapasiteyle çalışmaya hazır olacak.
dış ortamda yaşam ihtimali her gün artıyor bebişlerin. o yüzden 35-37 yok 40ı doldursun diye çok da germeyin kendinizi.
zaten onlar ne zaman ''yazıldıysa'', o zaman gelecekler..tabi inş 38e varırlar, ondan öncesini prematür sayıyor doktorlar.
günaydınnn annişlerrr kızımın adına karar verdik nihayet İREM koycaz nasipse sizce nasıl?
bence çok güzeeeelbenim isim alternatiflerim arasında İrem durupdurruuuuuu....
Günaydın
benimde doğum için hiç acelem yok, inşallah bebeğimin de olmaz. ya kocam çok panik adam zaten yandık öyle bir şey olursa
çatı muayenesi ve doğum beni korkutmuyor da işte daha önce hiç bu tarz bir muayene de olmadım sanırım utandım biraz
günaydınnn annişlerrr kızımın adına karar verdik nihayet İREM koycaz nasipse sizce nasıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/522264-cati-muayenesi.html
bende bu ounya çok takılmıştım düşünmemeye çalışıyıorm :18:
internetteki tecrübelerden okuduğum kadarıyla, doktorlar elleriyle yapıyor muaeyeneyi..
vajinaya parmaklarını sokup ölçüyorlarmış. yani çoğu kafasını eğip bakmıyormuş bile..
vajinal ultrason yaşadık hepimiz. ondan farklı olarak sadece acı duyar mıyım endişesi oluyor. bence kasmamak gerek.
yani birkaç parmağa dayanamayacaksak, 3 kilo bebişleri nasıl çıkarcaz ordann
dediğiniz gibi köylerde kadınlar tek başlarına doğuruyor.. biz de yaparız alimallah
adıyla büyüsün inş.
sağol canım hepimizin ki inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?