2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaparız icabında zaten normal olsun istiyorum vallahi önceden bilmek iyi oluyor aslında o vakte kadar cesaret toplarız biraz. erkekler çocukluktan alışık tabi göster abilere bakayım pipini bize de hep ayıp mayıp dediler şincik utanıyoz tabi ...

sLM kızlaarrrr nasılsınız bebişlrrnz nasıll?? biz kıpır kıpırız gene her zamanki giibi ya kızlar ben dogumdan cok ama cok öler böle deiil acayip korkyorum bu korkumu nasıl yenecegım hem sezeryandan hem normalden korkuorm ya ruyalarıma kadr girioooo bunla nası basa cıkıcam bilmiorm

as benimkide hiç hareket etmiyor :S 2 gündür. araştırma doğumu duyma bir anlık gelcek geçcek diye düşün
adet sancısı gibi düşün

burda okuyunca çok hareketli bebişler gece uyutmadı fln diye kendimde gariplik hissediyorum :)
benim bebiş sabah kahvaltıdan sonra biraz hareket eder arabaya binince bi gerilir
öğle yemeğinden sonra 1 2 vurur gün içinde gerilir içimde
akşam otururken çok hareketlidir
gece fln nadirdir uyutmadığı
acaba anormal mi ?

herkese gunaydınlar bızde kac gundur gıremıyorduk kızımla

normal canım bı kac gune kadar daha net hıssetmeye baslayacaksın hatta dısardan bıle goreceksın bebısın akıllı annesının uykusunu bolmuyorsa sanslısın takma bunu dogdugundada gecelerı uyur ınsallah cnm :))

as benimkide hiç hareket etmiyor :S 2 gündür. araştırma doğumu duyma bir anlık gelcek geçcek diye düşün
adet sancısı gibi düşün

ahh ahhh düşünmeden edemiorm :))) normal dogumu gözüm hiç kesmio hele acaba psikolojik bi destekmi alsam ki abartıorum biliorm ama korkuorm :26:

ahh ahhh düşünmeden edemiorm :))) normal dogumu gözüm hiç kesmio hele acaba psikolojik bi destekmi alsam ki abartıorum biliorm ama korkuorm :26:

aslına bakarsan bende korkmuyor deılım sezeryandanda normaldende ama kımseye soylemıyorum kızım yapacagı hareketlerı bılıyor dıye dusunup kendımı rahatlatıyorum sureklı herseyı ona bırakacagız artık kendınden cok bebegıne guven cnm haftalardır yapacagı hareketlerı ogrendı ıcerıde

battaniyeye bayılldıımmm anneciğinin ellerine sağlık yavrun hayırlı sağlıklı günlerde kullanır inşallah
bende pembe battaniye yapıyodum hatırlarsın belki sen yardımcı olmuştun:))))) hala bitiremedim ama yarıyı geçtim biticek inşallah pikosunu nasıl yaptırmalıyım bana fikir verebilir misin birde bu battaniyenin şeması var biterse bunuda yorgan olarak yapabilirim belki çokkkk hoşuma gitti çünkü

birde bu battaniyenin şeması var mı dicektim eksik oldu:)))))))))

3 marttan beri hareketlerini dışardan görebiliyorum zaten :) o güne özel hediye verdi bana paşam :)
şimdide öyle hareket ettiğinde her an fırlayacak sanıyorum hatta ofisteyken giysilerden bile net belli
ama öle heran hareketli değil
çıkıncada böyle uslu olur inş.

sağol inşallah canım
evet hatırlıyorum :) pembe battaniye için o verdiğim linkte bizimkinin dikilmiş hali var bak istersen o tarz olabilir
bencede yap çok cici ve unisex :) annem kalplere pembe katmış ay erkek ama olsun hep mavi olacak değil ya dedi bencede çok cici oldu :)

birde bu battaniyenin şeması var mı dicektim eksik oldu:)))))))))

bende var okuyunca herhalde o kitabıda aldın die düşündüm
canım şema var ama mail atarsam net olurmu bilmem
çünkü elimdeki kağıttan foto çekcem
anneme gittiğimde inş. unutmam vekitabı buluruzda çekerim :) telefona kaydedeyim :)

ben hiç düşnmek istemiyorum .:)))))))) aklımın yetmemesidaha iyi snrım

düşünme bence
ben bi ara kafama çok taktım öle mi olur bölemi
ben ilkten sezeryan istiodum pilates hocamın iknaları ile normale döndüm
ama normalde beni ne zaman geleceğini bilmemek ürkütüyor
birde geleceği tarih ramazana gelio millete sıkıntı olacam öncesindemi halletmeli sezeryanla bilmiom :)
doktora sordum geçen gittiğimizde daha çok erken kafana takma
zaman ilerleyince bakacz senin için en iisini yapcaz dedi

bu haliyle süper olmuş bencede renk katmış bende yaparsam böle yapıcam şema için yardımcı olabilecekmisin

rukiyecim annemi aradım aramam lazım dio
malum ev biraz karışık neyin nerde olduğu bilinmio :)
bulunca arayacak en kötü perşembe ben gidince talan ederim :)

Kompedan da uygundu yaaa baya da güzel gecelikler vardı ama bedenleri kalmamıştı.20 TL falandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…