- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.141
internetteki tecrübelerden okuduğum kadarıyla, doktorlar elleriyle yapıyor muaeyeneyi..
vajinaya parmaklarını sokup ölçüyorlarmış. yani çoğu kafasını eğip bakmıyormuş bile..
vajinal ultrason yaşadık hepimiz. ondan farklı olarak sadece acı duyar mıyım endişesi oluyor. bence kasmamak gerek.
yani birkaç parmağa dayanamayacaksak, 3 kilo bebişleri nasıl çıkarcaz ordann
dediğiniz gibi köylerde kadınlar tek başlarına doğuruyor.. biz de yaparız alimallah
sLM kızlaarrrr nasılsınız bebişlrrnz nasıll?? biz kıpır kıpırız gene her zamanki giibiya kızlar ben dogumdan cok ama cok öler böle deiil acayip korkyorum bu korkumu nasıl yenecegım hem sezeryandan hem normalden korkuorm ya ruyalarıma kadr girioooo bunla nası basa cıkıcam bilmiorm
herkese gunaydınlar bızde kac gundur gıremıyorduk kızımlaburda okuyunca çok hareketli bebişler gece uyutmadı fln diye kendimde gariplik hissediyorum :)
benim bebiş sabah kahvaltıdan sonra biraz hareket eder arabaya binince bi gerilir
öğle yemeğinden sonra 1 2 vurur gün içinde gerilir içimde
akşam otururken çok hareketlidir
gece fln nadirdir uyutmadığı
acaba anormal mi ?
as benimkide hiç hareket etmiyor :S 2 gündür. araştırma doğumu duyma bir anlık gelcek geçcek diye düşün
adet sancısı gibi düşün
ahh ahhh düşünmeden edemiorm :))) normal dogumu gözüm hiç kesmio hele acaba psikolojik bi destekmi alsam ki abartıorum biliorm ama korkuorm :26:
bende size anneannemizin yaptığı battaniyeyi ekliyim :)
Anne Ve Kızlarının Yaptıkları: Furkan'ımın ilk çeyizi :))
anneannemiz işledi ve dikti
piko işi yapıyor zaten ama geçen hafta taşındığı için bi süreliğine ara verdi bu işlere anca toplanma yerleşme dinlenme faslı yapıyor
devamı geldikçe eklerim size :)
battaniyeye bayılldıımmm anneciğinin ellerine sağlık yavrun hayırlı sağlıklı günlerde kullanır inşallah
bende pembe battaniye yapıyodum hatırlarsın belki sen yardımcı olmuştun:))))) hala bitiremedim ama yarıyı geçtim biticek inşallah pikosunu nasıl yaptırmalıyım bana fikir verebilir misin birde bu battaniyenin şeması var biterse bunuda yorgan olarak yapabilirim belki çokkkk hoşuma gitti çünkü
herkese gunaydınlar bızde kac gundur gıremıyorduk kızımla
normal canım bı kac gune kadar daha net hıssetmeye baslayacaksın hatta dısardan bıle goreceksın bebısın akıllı annesının uykusunu bolmuyorsa sanslısın takma bunu dogdugundada gecelerı uyur ınsallah cnm :))
battaniyeye bayılldıımmm anneciğinin ellerine sağlık yavrun hayırlı sağlıklı günlerde kullanır inşallah
bende pembe battaniye yapıyodum hatırlarsın belki sen yardımcı olmuştun:))))) hala bitiremedim ama yarıyı geçtim biticek inşallah pikosunu nasıl yaptırmalıyım bana fikir verebilir misin birde bu battaniyenin şeması var biterse bunuda yorgan olarak yapabilirim belki çokkkk hoşuma gitti çünkü
birde bu battaniyenin şeması var mı dicektim eksik oldu:)))))))))
ben hiç düşnmek istemiyorum .:)))))))) aklımın yetmemesidaha iyi snrım
3 marttan beri hareketlerini dışardan görebiliyorum zaten :) o güne özel hediye verdi bana paşam :)
şimdide öyle hareket ettiğinde her an fırlayacak sanıyorum hatta ofisteyken giysilerden bile net belli
ama öle heran hareketli değil
çıkıncada böyle uslu olur inş.
sağol inşallah canım
evet hatırlıyorum :) pembe battaniye için o verdiğim linkte bizimkinin dikilmiş hali var bak istersen o tarz olabilir
bencede yap çok cici ve unisex :) annem kalplere pembe katmış ay erkek ama olsun hep mavi olacak değil ya dedi bencede çok cici oldu :)
bu haliyle süper olmuş bencede renk katmış bende yaparsam böle yapıcam şema için yardımcı olabilecekmisin
kitabın adını sölesende yeter bulabilirim heralde diğer dergiyi bulmam kolay oldu sayende
sezeryanmı yyoksa normalmi olduğu ne zaman belli olur
diğeri bilindik bi dergiydi kolay oldu
bu yabancı bi dergi adını sorayım anneme bulabilirse yazarım canım
çatı muaynesi sonunda
rukiyecim annemi aradım aramam lazım dio
malum ev biraz karışık neyin nerde olduğu bilinmio :)
bulunca arayacak en kötü perşembe ben gidince talan ederim :)
Büyük bedenini alıyorsun herhalde canım ama önden komple düğmeli falan bisey lazım yoksa zor olur emzirmek
QUOTE=Arsima;24362273]ebru maternity sitesine bakabilirsin
bazen çılgın cuma indiriminde dahada düşüyr fiyatları
ama yinede biraz pahalı
Buralar biraz pahalı gerçekten,geceligin ustune bide sabahlık eklersen uçuk fiyatlar çıkıyor.Allah herkse yardım etsin zor ki daha doğmadılar bile şimdiden yetişilmio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?