2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

demir58 arkadaşım başınsaolsun Allah sabırlar versin... yazını yeni gördüm Allah tekrardan bi bebek nasip eder inşallah size kötü düşüncelere kaptırma kendini bende önceki sene 10 haftalıkken kaybetmiştim bak bu sene nasip etti Allahım. 25 haftalık bebeğe ne olduda kaybettin acını tazelemek istemem ama paylaşırsan hemde sende üzüntünü hafifletirsin, bizde kendimize ona göre ders çıkarırız tatlım. Allah tekrar bebiş nasip eder inşallah...

merhaba kızlar :)) nasılsınızzzzz .
Uyku sorunu yuzunden depresyona gırmek üzereyimm .. off offf hıc uyku uyumuyorum . oyle aman aman cok hareketli bir bebegım de yok .. arada tekmeler sonra durur off napıcam ben bılmıyorummmmmmm:44:

canım moralini bozma yoktur hiçbir şeyin eminim. sen sanırım hassas geçiriyorsun bu dönemi, eh tabi birde son 3 ay çok zorlu geçermiş. bundan sonra biraz sıkılacağız bu hepimiz.ben mesela ayakkabı bağlarken resmen ölüyom terlikle bile gidesim geliyor işe tabi memurum düşün artık ne komik olurum. uyku uyurken de zorlanıyorum.kiloluydum bak birde şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliye uzmanına yönlendirdi. offf off geçse de şu hamilelik bir diyet yapsam şekerim düşse, yine sırtüstü yüzüstü yatabilsem

Hamilelerde bu şimdi çok moda.alçıyla karınlarının ve göğüslerinin kalıbını çıkarıp boyuyorlar

kalıbı alıp napıyorlarki sonra

ayy benimkide zor geçiyor ağzım yara uykusuzum karnım acıkıyor ama yememem lazım bilmiyorum napcam
mide bulantıalrımda başladııııııııııı

Selammm anneler nasilsinizzz??? Oglusumla bulusmama cok az kaldi yrn kontrolum var en son gittigimde poz vermemisti beyefendi bklm yrn gostercekmi bze kendini.
Benim cok sukur buyuk bir uyku problemim yok gecede birkac kere uyaniyorum bazen tekrar uyumakta zorlaniyrm ama ck problem edilecek kdr degil.

kalıbı alıp napıyorlarki sonra

ayy benimkide zor geçiyor ağzım yara uykusuzum karnım acıkıyor ama yememem lazım bilmiyorum napcam
mide bulantıalrımda başladııııııııııı

benimde ağız yaram çok oluyordu özellikle aftlar mahvetti beni, diş macunumu değiştirdim birde kalsiyum d vitamini takviyesi alınca kesildi birden.
bu kalıpları hatıra olsun diye çıkarıyorlar işte. maksat eğlence olsun onlar sever böyle şeyleri

çok zahmet veriyoruz sanada hakkını hellal et bulamazsan çokta uğraşma annene sevgiler:)))))

ay aşkolsun canım ya
sevipte yapıosan ne mutlu bana :)

Hamilelerde bu şimdi çok moda.alçıyla karınlarının ve göğüslerinin kalıbını çıkarıp boyuyorlar

görmüşrüm daha önce
değişik bişi ama bizim buralarda onu saklıcam odamız olmazki :))))

Zeynepcim çoğumuzda var uyku sorunu sabırla bekle dicem ama doğduktan sonrada rahat uyku yok aliscaz artık )

Normal tabi canım benim bebekte öyleydi bide ayran ictiimmi bayılıyordu benim bebek artık oğlanları uyuyo ne yersem yiyim ne içersem iceyim umursamio:)) aksam 9 dan sonra başlıyor sabaha kadar kıpır kıpır ama ben alıştım biraz hareketsiz olsun rahat edemiyorum 32. Haftadan sonra yavaslicakmis hareketler o bana daha zor gelcek bildigim halde evhamlamirim gibi geliyor senin bebiste gündüz oynuyo gece uyuyo maşallah şanslısın

Benim çok hoşuma gitti burda yapan yer yok ama ben yaparsam moda olurmuş alçıcilar hastane önünde bekliomus:))

Kesin burda da yani türkiye'de de yapan olmuştur canım. bence güzel bir şey yani şu hale gelene kadar nelere razı oluyoruz karnımız geriliyor, yavrularımızı orda büyütüyoruz. bence çocuklar için de güzel bir anı :) ama benim göbeğim tombiş olduğundan böle güzel yuvarlak olmadı. sağlık olsun

ben vajinama baktırmadım hiç doktorlara baktırmamda
doğum nasıl olcak pekii
valla doğurtur senin kaynana

as benimkide hiç hareket etmiyor :S 2 gündür. araştırma doğumu duyma bir anlık gelcek geçcek diye düşün
adet sancısı gibi düşün
28inci haftadan itibaren bebekler çok hızlı bir büyüme devresine giriyor. hareket sistemleri de değişiyor.
her bebişin farklı hareket düzeni. kimisi çok hareketli. kimisi daha sakin. bazen bebeğin eşi ön tarafta oluyor, anne daha az hissediyor hareketleri.
benim kendimde farkettiğim. bazen bebiş yüzünü iç kısma (benim sırtıma) doğru dönüyor, o zaman pek hissetmiyorum. doktor randevumda oldu bu..

netice-i kelam; her bebek hareketli olacak diye bi şey yok. ama hareketlerinin düzenli olması önemli.
yani benim bebiş neredeyse 1,5-2 saatte bi hareket ediyor bu aralar. kimisi 3-4 saatte bi hareket eder..
bi de anne hareket halindeyken bebiş daha çok uyuyor, hareketleri az oluyor, hareketliyse bile anne de hareket halinde olduğundan fazla anlamıyor.
öyle durumlarda, bi kenera çekilip dinlemek gerek yarım saat bi saat. hareket ediyorsa sorun yook..

ahh ahhh düşünmeden edemiorm :))) normal dogumu gözüm hiç kesmio hele acaba psikolojik bi destekmi alsam ki abartıorum biliorm ama korkuorm :26:
binlerce yıldır kadınlar bunu yapıyor. adı üzerinde normal bi süreç.
ben enjeksiyondan tırsarım mesela, bin kere iğne oldum, binbirincide iğneyi görünce yine irkiliyorum.
çok kafaya takma bence. yani tahmin ediyorum sen uzak durmaya çalışsan da,
başka bi işle meşgulken kendini doğum anında ne olacak, normal mi sezeryan mi diye düşünürken buluyorsundur
bu hepimize oluyor. madem bu kadar büyütüyorsun kafanda, farkettiğin zaman konuyu değiştir derim ben

sezeryanmı yyoksa normalmi olduğu ne zaman belli olur
eğer hamileliğin başından beri süregelen bi rahatsızlık, özel bi durum varsa çok önceden belli oluyor.
ama rutinde 37-38. haftada yapılan çatı muayenesi sonucu belli oluyor.

ayy nıye kımse yok nerelerdesiniz bakim sizzzz...
yarın doktora gıdecegım bakalım paşam kaç kılo kac gram olmuşş :) çok özledim oğlumuuuuuuu

Temmuz 2010 annelerinin sayfasına baktım doguma kadar Haziran'da başlamış doğumlar az kaldı bakalım ilk bebeğimiz kim olcak çok guZel ya heyecan basıyor beni zaman yaklaştıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…