- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.161
Kızlar tekrar merhaba
bakın almanlarda son zamanlarda nasıl bir moda var
schwangerschaft gipsabdruck - Google'da Ara
merhaba kızlar :)) nasılsınızzzzz .
Uyku sorunu yuzunden depresyona gırmek üzereyimm .. off offfhıc uyku uyumuyorum . oyle aman aman cok hareketli bir bebegım de yok .. arada tekmeler sonra durur off napıcam ben bılmıyorummmmmmm:44:
bu ne ya..
Hamilelerde bu şimdi çok moda.alçıyla karınlarının ve göğüslerinin kalıbını çıkarıp boyuyorlar
günaydınnn annişlerrr kızımın adına karar verdik nihayet İREM koycaz nasipse sizce nasıl?
kalıbı alıp napıyorlarki sonra
ayy benimkide zor geçiyor ağzım yara uykusuzum karnım acıkıyor ama yememem lazım bilmiyorum napcam
mide bulantıalrımda başladııııııııııı
Kızlar tekrar merhaba
bakın almanlarda son zamanlarda nasıl bir moda var
schwangerschaft gipsabdruck - Google'da Ara
çok zahmet veriyoruz sanada hakkını hellal et bulamazsan çokta uğraşma annene sevgiler:)))))
Hamilelerde bu şimdi çok moda.alçıyla karınlarının ve göğüslerinin kalıbını çıkarıp boyuyorlar
merhaba kızlar :)) nasılsınızzzzz .
Uyku sorunu yuzunden depresyona gırmek üzereyimm .. off offfhıc uyku uyumuyorum . oyle aman aman cok hareketli bir bebegım de yok .. arada tekmeler sonra durur off napıcam ben bılmıyorummmmmmm:44:
burda okuyunca çok hareketli bebişler gece uyutmadı fln diye kendimde gariplik hissediyorum :)
benim bebiş sabah kahvaltıdan sonra biraz hareket eder arabaya binince bi gerilir
öğle yemeğinden sonra 1 2 vurur gün içinde gerilir içimde
akşam otururken çok hareketlidir
gece fln nadirdir uyutmadığı
acaba anormal mi ?
Benim çok hoşuma gitti burda yapan yer yok ama ben yaparsam moda olurmuş alçıcilar hastane önünde bekliomus:))
doğum nasıl olcak pekiiben vajinama baktırmadım hiç doktorlara baktırmamda
valla doğurtur senin kaynanadun akşam arkadaşım dogum yaptı sordum vajınaya elini sokuyomus canı yanmıs ama dayanılmıcak bişey değil dedi eşimin ananesi 9 çoçugu evde tek başına doğurmuş dr yüzü görmemiş kadın şuan 85 yaşında ilk dr gittiğinde 52 yaşındamış eskidende bölemiş biz dr seçimi hastane seçimini zar zor yapıyoruz :))) banada gitme dr ben seni evde doğurtturum diyo :))
Yaparız icabındazaten normal olsun istiyorum vallahi önceden bilmek iyi oluyor aslında o vakte kadar cesaret toplarız biraz. erkekler çocukluktan alışık tabi göster abilere bakayım pipini bize de hep ayıp mayıp dediler şincik utanıyoz tabi ...
28inci haftadan itibaren bebekler çok hızlı bir büyüme devresine giriyor. hareket sistemleri de değişiyor.as benimkide hiç hareket etmiyor :S 2 gündür. araştırma doğumu duyma bir anlık gelcek geçcek diye düşün
adet sancısı gibi düşün
binlerce yıldır kadınlar bunu yapıyor. adı üzerinde normal bi süreç.ahh ahhh düşünmeden edemiorm :))) normal dogumu gözüm hiç kesmio hele acaba psikolojik bi destekmi alsam ki abartıorum biliorm ama korkuorm :26:
eğer hamileliğin başından beri süregelen bi rahatsızlık, özel bi durum varsa çok önceden belli oluyor.sezeryanmı yyoksa normalmi olduğu ne zaman belli olur
ayy nıye kımse yoknerelerdesiniz bakim sizzzz...
yarın doktora gıdecegım bakalım paşam kaç kılo kac gram olmuşş :) çok özledim oğlumuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?