- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.181
Temmuz 2010 annelerinin sayfasına baktım doguma kadar Haziran'da başlamış doğumlar az kaldı bakalım ilk bebeğimiz kim olcak çok guZel ya heyecan basıyor beni zaman yaklaştıkça
Bence sen oğlunu görünce yeniden rahat uyuyacaksın adaşım
ayy bıtanem insallah özlüyorum çokkk muah muah canım oğlum.. kurban olsun annesi pipisineeeeeEvet hayırlısı bakalım açılışı kim yapacak
ama çokta erken olmasın tabi, en azından gelişimini tamamlamış olsun
Evet hayırlısı bakalım açılışı kim yapacak
ayy bıtanem insallah özlüyorum çokkk muah muah canım oğlum.. kurban olsun annesi pipisineeeeeben de yarın drumla dpgum fıyatlarını konuscamm bakalım ne dıycekkk ..
merhaba kızlar :)) nasılsınızzzzz .
Uyku sorunu yuzunden depresyona gırmek üzereyimm .. off offfhıc uyku uyumuyorum . oyle aman aman cok hareketli bir bebegım de yok .. arada tekmeler sonra durur off napıcam ben bılmıyorummmmmmm:44:
Kızlar tekrar merhaba
bakın almanlarda son zamanlarda nasıl bir moda var
schwangerschaft gipsabdruck - Google'da Ara
Evet hayırlısı bakalım açılışı kim yapacak
canı ben seker yuklemesı yuzunden drumu degıstırdım .. Herkese 50 gramlık seker yuklemesı yapılıyor bana 75 gramlık yaptı . 4 saat bası kan aldılar . sonucları 3 ayrı doktora gonderdım . 3 ü de boyle seker yuklemesı olmaz tekrar yapılacak dedi .Bende dahiliye doktoruna gideceğim doğum doktorum aradı şeker yükleme testim sınırda çıkmış lütfen bir dahiliye uzmanına da görünün diye beni aradı :26:
devlet hastanesinde tahlilimi yaptırdım sonuçlarımın sınırda olduğunu sadece yememe içmeme dikkat etmemin yeterli olacağını söylemişti kadın doğumcu ama özele gittiğim doğum doktorum illa dahiliyeye git dedi :18:amaaaan kafam karıştı dün halbuki ne kadar sevinmiştim diyabet yok diye içime kurt düşürdüler emi...
Tabi canım bence zamanında doğsunlar hele bı tane anne gitmiş sacını fonletmis makyajını yapmış doguma ile girmiş doğumdan 15 dk sonra bebisle poz vermişler bayildimm çok guZel
Ya iyi hoş doğumdan korkmuyorum da annem gibi de zorlu bir doğum olmaz inşallah onun doğum sonrası fotoğraflarına bakıyorum da kadıncağız zombi gibi çıkmış gözaltları mor halkalar
ayy lanet olsun bunları okudukca ne yapacagız dıye dusunmekten kendımı alamıyorummmmmmmBı haber daha buldum Allah yardımcımız olsun valla http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Ha...etayArsiv&KategoriID=5&ArticleID=55962&PAGE=1
kızlar ALLAH askına sunları okuyup bakıp durmayın kendı kendınıze psıkolojınızı bozuosunz yanı
herkes nasıl yaptıysa bızde yapıcaz ıste zor bır yanı yok bunun bu kadar
kasmayın kendınızı nolur
Valla diyorum ya bende hiç korku yoktu burnumdan amelyat oldum sabah 7 de girdim 12 de çıktım dişçiden aşıdan hiç korkmam gözüm kapalı giderim ama acıyorum haberlerde bakıyorum gazetede bu tarz haberler bide dünkü olay izmirde olmuş bende izmirliyim ister istemez etkileniyorum
Bende dahiliye doktoruna gideceğim doğum doktorum aradı şeker yükleme testim sınırda çıkmış lütfen bir dahiliye uzmanına da görünün diye beni aradı :26:
devlet hastanesinde tahlilimi yaptırdım sonuçlarımın sınırda olduğunu sadece yememe içmeme dikkat etmemin yeterli olacağını söylemişti kadın doğumcu ama özele gittiğim doğum doktorum illa dahiliyeye git dedi :18:amaaaan kafam karıştı dün halbuki ne kadar sevinmiştim diyabet yok diye içime kurt düşürdüler emi...
canı ben seker yuklemesı yuzunden drumu degıstırdım .. Herkese 50 gramlık seker yuklemesı yapılıyor bana 75 gramlık yaptı . 4 saat bası kan aldılar . sonucları 3 ayrı doktora gonderdım . 3 ü de boyle seker yuklemesı olmaz tekrar yapılacak dedi .
Bende sımdı baska bı doktora gıdıyorum yarın sabah da seker yuklemesı yapacak bana . senınkısı sınırda cıkmıs yıne benımkisi uçmuş gıdıyordu :44:ama yarın tekrar yapılcakk
aa bende ızmırlıyım nolmus ızmırde haberım yok valla :26:
Dün Fox haberde gördüm canım bı kadın dogum yapmış bı kac hafta önce fazla narkozdan felc olmuş konusamiyo yuruyemio
KiZlar algıdan kalıbın nasıl yapıldığını buldum Anneliğe Doğmak: 3 Kişilik Dev Kadro ile Göbek Alçısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?