2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Temmuz 2010 annelerinin sayfasına baktım doguma kadar Haziran'da başlamış doğumlar az kaldı bakalım ilk bebeğimiz kim olcak çok guZel ya heyecan basıyor beni zaman yaklaştıkça

Evet hayırlısı bakalım açılışı kim yapacak
ama çokta erken olmasın tabi, en azından gelişimini tamamlamış olsun

Bence sen oğlunu görünce yeniden rahat uyuyacaksın adaşım

ayy bıtanem insallah özlüyorum çokkk muah muah canım oğlum.. kurban olsun annesi pipisineeeee ben de yarın drumla dpgum fıyatlarını konuscamm bakalım ne dıycekkk ..

Tabi canım bence zamanında doğsunlar hele bı tane anne gitmiş sacını fonletmis makyajını yapmış doguma ile girmiş doğumdan 15 dk sonra bebisle poz vermişler bayildimm çok guZel

ayy bıtanem insallah özlüyorum çokkk muah muah canım oğlum.. kurban olsun annesi pipisineeeee ben de yarın drumla dpgum fıyatlarını konuscamm bakalım ne dıycekkk ..

Bende dahiliye doktoruna gideceğim doğum doktorum aradı şeker yükleme testim sınırda çıkmış lütfen bir dahiliye uzmanına da görünün diye beni aradı :26:
devlet hastanesinde tahlilimi yaptırdım sonuçlarımın sınırda olduğunu sadece yememe içmeme dikkat etmemin yeterli olacağını söylemişti kadın doğumcu ama özele gittiğim doğum doktorum illa dahiliyeye git dedi :18:amaaaan kafam karıştı dün halbuki ne kadar sevinmiştim diyabet yok diye içime kurt düşürdüler emi...

cnm meraklanma bende de oluyo bazen cok sıkıntı cekıorum hele uyuyamıyorum bazen sabahlara kadar
sıkıntı yapma normal :))

Kızlar tekrar merhaba
bakın almanlarda son zamanlarda nasıl bir moda var
schwangerschaft gipsabdruck - Google'da Ara

buda cok ıyıyymıs hee ne kadar komık sey varsa bu kadınlarda

ılk acılısı kız annelerı yapıcak kızlarrr bence..Cunku kız bebekler once dogar.Bıde gelısımını hafta olarak erken tamamlayan
bebeıslerımız gelıcek tabıkı bazıları bırer hafta önden gıdıyorlar ya

canı ben seker yuklemesı yuzunden drumu degıstırdım .. Herkese 50 gramlık seker yuklemesı yapılıyor bana 75 gramlık yaptı . 4 saat bası kan aldılar . sonucları 3 ayrı doktora gonderdım . 3 ü de boyle seker yuklemesı olmaz tekrar yapılacak dedi .
Bende sımdı baska bı doktora gıdıyorum yarın sabah da seker yuklemesı yapacak bana . senınkısı sınırda cıkmıs yıne benımkisi uçmuş gıdıyordu :44:ama yarın tekrar yapılcakk

Tabi canım bence zamanında doğsunlar hele bı tane anne gitmiş sacını fonletmis makyajını yapmış doguma ile girmiş doğumdan 15 dk sonra bebisle poz vermişler bayildimm çok guZel

Ya iyi hoş doğumdan korkmuyorum da annem gibi de zorlu bir doğum olmaz inşallah onun doğum sonrası fotoğraflarına bakıyorum da kadıncağız zombi gibi çıkmış gözaltları mor halkalar

Ya iyi hoş doğumdan korkmuyorum da annem gibi de zorlu bir doğum olmaz inşallah onun doğum sonrası fotoğraflarına bakıyorum da kadıncağız zombi gibi çıkmış gözaltları mor halkalar

Hayırlısı ben korkmuodum doğumdan benim anneminde ebe sonunu kaçırmış hemen ağzını kapatmışlar nefes alırsa ciğerine yapışırmış ama bende hiç korku yoktu takı düne kadar dün fox haberde soledi izmirde bi kadın doğumdan sonra felç olmuş fazla narkozdan çok kötü bı durum

kızlar ALLAH askına sunları okuyup bakıp durmayın kendı kendınıze psıkolojınızı bozuosunz yanı
herkes nasıl yaptıysa bızde yapıcaz ıste zor bır yanı yok bunun bu kadar
kasmayın kendınızı nolur

Valla diyorum ya bende hiç korku yoktu burnumdan amelyat oldum sabah 7 de girdim 12 de çıktım dişçiden aşıdan hiç korkmam gözüm kapalı giderim ama acıyorum haberlerde bakıyorum gazetede bu tarz haberler bide dünkü olay izmirde olmuş bende izmirliyim ister istemez etkileniyorum

aa bende ızmırlıyım nolmus ızmırde haberım yok valla :26:

benimde bazıları normal bazıları sınır bazıları yüksek canım
doktorum diyetisyene görün dedi

benim ilk yüklemem 50grdan yapıldı kahvaltımı yaptım 2 saat sonra gittim doktor böyle söyledi
sonra bana 50grlık içirdiler 1 saat geçti kan verdim bitti
ama değerim biraz yüksek çıkınca ikinciye gittim
o senin dediğin gibiydi ama 75 deil 100grlık içtim
4 saat hastanede kalınca bisürü hamiş geldi geçti onlarında bardaklarında hep 75 yazıyordu ve onlarda 2 saat yada 3 saat kan verdiler
doktora göre değişiyor kanımca
benim doktor aslında hiç yapmayacaktıda son ay 4 kilo aldım die ihmalkarlık olmasın die yaptırdı

Dün Fox haberde gördüm canım bı kadın dogum yapmış bı kac hafta önce fazla narkozdan felc olmuş konusamiyo yuruyemio

hadı yaaaa ayy ALLAH korusun yarabbım hepımıze hayırlı dogumlar
versın ıns.Bende korkuyorum dogumdan sezeryandan ama dusunmemek en ıyısı
ne ıgneden ne amelyattan hıc bıseyden kormam gozum kapalı ama soz konusu
dogum olunca ınsan tırsıyo dusunmıceksınız boyle seylerı olacagı yoksada dusunerek
cagırıyoruz sankı:18::18::44:

KiZlar algıdan kalıbın nasıl yapıldığını buldum Anneliğe Doğmak: 3 Kişilik Dev Kadro ile Göbek Alçısı

BUNU Bİ KADIN NİYE YAPMAK İSTERKİ?
ben asla istemezdim
SEVGİLİ HAMİŞ ANNELER NEDEN KENDİNİZİ BÖYLE HABERLERİ OKUYUP SIKINTIYA SOKUYORSUNUZKİ?
bildiğiniz gibi ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum,sancı,ağrı,sızı,narkoz,vs.hepsini yaşadım...
ama bana doğumla ilgili biri bişey sorduğunda aklıma ilk gelen şu :
o yorgun ,bitkin halimle odaya alındığımda gözlerim eşimi aradi ve onu annem ve kayınvalidemin arkasında gördüğümde gözleri ağlamaktan kıpkırmızı,gözlerini silmeye ve bana yaklaşmaya çalışıyordu..
öyle güzel bir duyguki:)
oğlumu bana veriyorlar,o benim dünyaya gelmiş boncuk boncuk bakıyor ,annem göğsümü açmaya çalışıyor o ise sanki bunu hep yapıyormuşuzcasına bilinçli bir şekilde memeye saldırıyor,alıyor cok cok ses çıkararak sana çok muhtacım hadi beni sıkı sıkı tut artık diyor...
ne ağrı
ne sızı
o an hayatınızda tekrar yaşayamayacağınız en nadide anlardan biri...
KEYFİNİ ÇIKARIN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…