- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.201
canı ben seker yuklemesı yuzunden drumu degıstırdım .. Herkese 50 gramlık seker yuklemesı yapılıyor bana 75 gramlık yaptı . 4 saat bası kan aldılar . sonucları 3 ayrı doktora gonderdım . 3 ü de boyle seker yuklemesı olmaz tekrar yapılacak dedi .
Bende sımdı baska bı doktora gıdıyorum yarın sabah da seker yuklemesı yapacak bana . senınkısı sınırda cıkmıs yıne benımkisi uçmuş gıdıyordu :44:ama yarın tekrar yapılcakk
Bı haber daha buldum Allah yardımcımız olsun valla http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Ha...etayArsiv&KategoriID=5&ArticleID=55962&PAGE=1
BUNU Bİ KADIN NİYE YAPMAK İSTERKİ?
ben asla istemezdim
Ben isterim yapmak canim nedenine gelince guzel bir hatira bence bebisin ultraso kagidini saklamak gibi bisey
BUNU Bİ KADIN NİYE YAPMAK İSTERKİ?
ben asla istemezdim
Ben isterim yapmak canim nedenine gelince guzel bir hatira bence bebisin ultraso kagidini saklamak gibi bisey
ya benim göbeğim kocaman ,bide yanlarımda fln hiç bişe yok, kocaman bi topu önüme koymuşum gibi...o yüzden sevmiyorum bu halimi bide paytak paytak yürür oldum, çok komiğim... istemem onun hatırası eksik kalsın:))))
günaydınnn kızlarr :))ve bebişler oğlumu görmeye gidecemm gitmeden bakayım birileri var mı dedimmmmyuppi yuppi oğluma gidiyorum . doktorum da oturduğum sokakta olunca valla cok keyifli oluyorrrr
hadi güle güle git bakalım güzel haberlerle inş büyümüştür bebişin...
okusak da okumasak da bu cocuk ckacak bı sekılde yaaa korkmanın alemi yokkkArkadaşlar size tavsiyem doğum hikayelerini okumayın ben okuya okuya kendimi korkuutum normal olabilecekken sezeryan oldum :18:
muah muah muahh .. senın bebısın kız mı erkek mi??? top dedın yaaaa erkekdır benceeeya benim göbeğim kocaman ,bide yanlarımda fln hiç bişe yok, kocaman bi topu önüme koymuşum gibi...o yüzden sevmiyorum bu halimi bide paytak paytak yürür oldum, çok komiğim... istemem onun hatırası eksik kalsın:))))
hadi güle güle git bakalım güzel haberlerle inş büyümüştür bebişin...
okusak da okumasak da bu cocuk ckacak bı sekılde yaaa korkmanın alemi yokkk
muah muah muahh .. senın bebısın kız mı erkek mi??? top dedın yaaaa erkekdır benceee
YOK HAYATIM KIZ, HERKES SENİN GİBİ DİYO, HATTA BEN ARTIK Bİ SÜRPRİZ FLN OLURMU ACABA DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM:))))
AMA BENİM İÇ KARNIM DAR, OLDUĞU GİBİ GÖBEK DIŞARDA,YAN TARAFLARIM,KALÇAMDADA HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK...
BANA HAMİLELİĞİMİN İLK AYLARINDA ŞEY DEMİŞLERDİ"EĞER GÖĞÜS UÇLARIN ÇOK KARARIYORSA KIZDIR DİYE HAKİKATEN ÇOK KARARDI OĞLUMDA RENGİ HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI:)))
bebegım ben cok kılo aldım kocaman bır toto top gıbı bır karın ... goguslerım ve alt genıtal kapkara oldu ama erkek :))) tescilli erkek 3 ayrı dr dan onay aldımmmmmmokusak da okumasak da bu cocuk ckacak bı sekılde yaaa korkmanın alemi yokkk
YOK HAYATIM KIZ, HERKES SENİN GİBİ DİYO, HATTA BEN ARTIK Bİ SÜRPRİZ FLN OLURMU ACABA DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM:))))
AMA BENİM İÇ KARNIM DAR, OLDUĞU GİBİ GÖBEK DIŞARDA,YAN TARAFLARIM,KALÇAMDADA HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK...
BANA HAMİLELİĞİMİN İLK AYLARINDA ŞEY DEMİŞLERDİ"EĞER GÖĞÜS UÇLARIN ÇOK KARARIYORSA KIZDIR DİYE HAKİKATEN ÇOK KARARDI OĞLUMDA RENGİ HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI:)))
[ı]hayırlı sabahlaaaaarrrrrr nasılsınız bu sabah?[/ı]
valla benim nefes almakta sıkıntım dışında iyiyim çok şükür ,burnum öyle tıkalı gibiki, sanırım gebelikte bu haftalarda normalmiş....
ben doktora gıdıyorum kızlar gelınce habr verırırım muah muah muahhhhhhhhhhb
okusak da okumasak da bu cocuk ckacak bı sekılde yaaa korkmanın alemi yokkk
erkekte kararır diye duydum ben hep.benim kızımda hiç değişiklik olmamıştı.ama bu erkek ve bunda çok karardı hakkaten:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?