2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana da 75 gr lık yükleme yapmıştı doktorum.Gerçi ben de doktorumu değiştirdim ama o yüzden değil :) Sanırım annenin kilosuna göre şeker gramı değişiyo.

selam kızlarr pozitif olalım pozitif...normal doğumsa bir avazda inş. sezeryana gerek görülürse ağrısız sancısız inş. psikoloji çok önemli biraz acıyacaksa sancıyacaksa çekecez ama sonu güzel olcak inşallah.Doktor artık hareketlerini saymamı söyledi tok karnına uzanıp elime karnıma koyup sayıcakmışım 1 saatte en az 10 kere tepki vermesi lazımmış Ben artık karnımda taş varmış hissiyle geziyorum ya sizdede öylemi??çok ağırlık yapıo çok gergin ve daha 1 kiloyuz:)

Rahat olalım güzel anneler bebişlerimizin bize ihtiyaçları var üzmeyelim onları düşünmeyelim böyle kötü şeyleri Rabbimiz bize yardım eder muhakkak ki...Bende çok merak ediyorum bu topiğin ilk bebişi kim olcak

ıyı aksamlar kızlar,
bugun hep doğumdan falan bahsedılmıs. ay ıcımı nasıl bı heyecan kapladı...
allah hepımızın bebeklerını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsın...

iyi geceler temmuz annişleri, yatmadan bi bakim dedim. doğumdan bahsedilmeye başlanmış artık?? ayy nolur pozitif şeyler yazalım ya, birbirimizi korkutmayalım.. artık heyecan başladı bende de.. bu arada doğumum normal olsun istiyorum ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorumya doktrlar pek yanaşmıyo normal doğuma. bakalım ne olacak? eşim de girsin isterim bu arada.. bakalım kısmet..

günaydınnn kızlarr :))ve bebişler oğlumu görmeye gidecemm gitmeden bakayım birileri var mı dedimmmmyuppi yuppi oğluma gidiyorum . doktorum da oturduğum sokakta olunca valla cok keyifli oluyorrrr

[ı]hayırlı sabahlaaaaarrrrrr nasılsınız bu sabah?[/ı]
valla benim nefes almakta sıkıntım dışında iyiyim çok şükür ,burnum öyle tıkalı gibiki, sanırım gebelikte bu haftalarda normalmiş....

Arkadaşlar size tavsiyem doğum hikayelerini okumayın ben okuya okuya kendimi korkuutum normal olabilecekken sezeryan oldum :18:
okusak da okumasak da bu cocuk ckacak bı sekılde yaaa korkmanın alemi yokkk

gunaydın kızlarr kozmatıkcım aynı sorun bende de var uyku ve nefes darlıgı cekıyorum onun dısında cok sukur bı sıkıntım yok

ben doktora gıdıyorum kızlar gelınce habr verırırım muah muah muahhhhhhhhhhb

hadı gıt de hayırlı haberlerle gel cnm benım ne guzel oglusunuda gordun ohhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…