- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.221
Doncem canim patronum istedigin zaman don dedi ben ekimde
Baslamayi dusunuyorum ise benim sezeyan olcagi icin dr 25 gibi
Dogum dedi birazda evde durayim istiyorum yoruluyorum
Cunku cok canim ondan erken cikmak istiyorum ise donusum
Problem degil yani cnm
okusak da okumasak da bu cocuk ckacak bı sekılde yaaa korkmanın alemi yokkk
YOK HAYATIM KIZ, HERKES SENİN GİBİ DİYO, HATTA BEN ARTIK Bİ SÜRPRİZ FLN OLURMU ACABA DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM:))))
AMA BENİM İÇ KARNIM DAR, OLDUĞU GİBİ GÖBEK DIŞARDA,YAN TARAFLARIM,KALÇAMDADA HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK...
BANA HAMİLELİĞİMİN İLK AYLARINDA ŞEY DEMİŞLERDİ"EĞER GÖĞÜS UÇLARIN ÇOK KARARIYORSA KIZDIR DİYE HAKİKATEN ÇOK KARARDI OĞLUMDA RENGİ HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI:)))
Ayyy canım sende kendimi gördüm aynen,arkamdan gören olsa hamile olduğumu anlamaz ama yandan bakınca top yutmuş gibi,üstelik benim de kız ve hala seninki erkek diyenler var bana,doktoruma soruyorum kız dimi diye beni de şüphelendiriyolar,benim de aynen göğüs uçlarım çok karardı,dün bi arkadaşım gördü beni normalde basket topu yutmuş derler seninki plastik top yutmuş gibi duruyo dedinazar olucaz yaaa ondan korkuyorum Canım senle gelişimimiz benziyo kaç kiloyla kaldım toplamda ne kadar aldın,bi de bebişin kilosunu filan yazarmısın.
günaydın kızlar akşam rüyamda doğurmuşum kızım o kadar tatlıdı anlatamam emziriyorum süt fışkırıyo akıyo hemen kızımda cok usludu ağlamıyo bile uyanmak istemedim :))siz neler yapıyosunuz bu sabah yataktan cok zor kalktım
erkekte kararır diye duydum ben hep.benim kızımda hiç değişiklik olmamıştı.ama bu erkek ve bunda çok karardı hakkaten:44:
ayy benımkıde kız ama bende hıc kararma felan olmadı sadece kahverengı kısmı cok dagıldı o kadar.
kayınvalıdem ruyanda gordugun bebegın aynısını dogdugunda elınde
goruyosun der hep aynısı oluomus :)) hayırlısı olsun bakalım
bende hep goruyodum uzun bır suredır gormuyorum.Bu arada muayenen ne zaman tatlım senın
yaaa ölemiş mi dahada mutlu oldum bak şimdii haftaya perşembe canım gelsin zaman bu ay gecmek bilmedi bana biran önce görmek istıyorum
bu ay banada gecmek bılmedı valla sıkıntıdan patlıyorum zaman gecmıo.
gerı sayımdan mıdır nedır anlamadım valla hala 60 gun var dıo takvım delırcemm
gunaydın kızlar nasılsınızzzzzdün nası sinir oldum sinirimden oturdum agladım resmen kayınvalidemler ankrya gıttı bi adam gelmiş işler varmıs bizi aramıslar adam size gelcek bilmem ne yaw gelsin kalsın bişe dediğim yok ama ben kendime zor bakıom oturamıom kalkamıom bi ton laf saydım benm adama senin yuzunden dedim snirimden oturup agladım adam walla onlardan düşünceli cıktı yemegini yemiş çayını içmiş öle geldi dokuz bucukta geldi onda yattı uyudu sabahta erken gidicem sen zaten iki canlısın dedi sakın kalkma ben dısarda arkadaslarla lahvaltı edıcem dedi cıkmıs gıtmıs.ruyamdada zaten oglusumu dogurmusum kucagıma getiriolar allahım boncuk boncuk masmavi gözleri varrrrmışşşş ayyy bi uyandımki ruya
gunaydın kızlar nasılsınızzzzzdün nası sinir oldum sinirimden oturdum agladım resmen kayınvalidemler ankrya gıttı bi adam gelmiş işler varmıs bizi aramıslar adam size gelcek bilmem ne yaw gelsin kalsın bişe dediğim yok ama ben kendime zor bakıom oturamıom kalkamıom bi ton laf saydım benm adama senin yuzunden dedim snirimden oturup agladım adam walla onlardan düşünceli cıktı yemegini yemiş çayını içmiş öle geldi dokuz bucukta geldi onda yattı uyudu sabahta erken gidicem sen zaten iki canlısın dedi sakın kalkma ben dısarda arkadaslarla lahvaltı edıcem dedi cıkmıs gıtmıs.ruyamdada zaten oglusumu dogurmusum kucagıma getiriolar allahım boncuk boncuk masmavi gözleri varrrrmışşşş ayyy bi uyandımki ruya
evet canım ya geçmiyor zamannnn sıkıldım çokk
Arkadaslar meraba ben 2 gundur gordum yazdiklarinizi. Bende temmuz annesi olacagim insallah 7 temmuzda dogum bekliyoruz hayirlisiyla. Sikintilarimdan anlayan bi grup bulunca cok sevindim valla:) neredeyse herkes ayni seyleri yasiyor sanirim. Arkadslar bebis icin butun hazirliklari tamamladiniz mi? Neler aldiniz yazar misiniz?
kızlar bişe danışcam size
daha öncede demiştim şekerim yüksek çıktı 2. yükleme için doktorum üç günlük diyet verdi baya yoğun bi diyetti bol yemeli
ben kilo alırım die düşünürken diyet sonunda 3 kilo verdiğimi gördüm
tabi abur cubur tatlı kesilince :)
sonrasında da kilom hep aynıydı hiç oynamadı
bu sabah tartıldım üç kiloya ilave 500 gr vermişim
ben niye kilo veriyorum bi sıkıntı olurmu acaba ?
500 gr acaba iki gündür baya yürüyorum ondanmı
Ayy kızlar demeyin öyle , vaktinde gelsinler duanız kabul oluverir üzülürsünüz valla,daha gelişimlerini tamamlamadılar,37. haftayı bi görelim de hayırlısıyla ondan sonra gelebilirler, dilek kapınız açık olur dikkat edin.
cnm bu aylardan son aylara dogru kılo vermek normalmıs bı sıteden takıplıyorumda ben sureklı
kılo alımı durabılır hatta kılo bıle verılebılr dıo.Nedenı annenın sıkıntıda olması nefes alamamasına falan sıkntı
yapması kılo alımını durdururmus.Ama bebısının kılo alımı durmazmıs oyle dıodu.Bebek zaten sen yesende yemesende alıo bılıosun
uzun surelı kılo kayıpları takıp gerektırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?