2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar akşam rüyamda doğurmuşum kızım o kadar tatlıdı anlatamam emziriyorum süt fışkırıyo akıyo hemen kızımda cok usludu ağlamıyo bile uyanmak istemedim :))siz neler yapıyosunuz bu sabah yataktan cok zor kalktım

kayınvalıdem ruyanda gordugun bebegın aynısını dogdugunda elınde
goruyosun der hep aynısı oluomus :)) hayırlısı olsun bakalım
bende hep goruyodum uzun bır suredır gormuyorum.Bu arada muayenen ne zaman tatlım senın

yaaa ölemiş mi dahada mutlu oldum bak şimdii haftaya perşembe canım gelsin zaman bu ay gecmek bilmedi bana biran önce görmek istıyorum

yaaa ölemiş mi dahada mutlu oldum bak şimdii haftaya perşembe canım gelsin zaman bu ay gecmek bilmedi bana biran önce görmek istıyorum

bu ay banada gecmek bılmedı valla sıkıntıdan patlıyorum zaman gecmıo.
gerı sayımdan mıdır nedır anlamadım valla hala 60 gun var dıo takvım delırcemm

günaydın bayanlar. nasılsınız bugün?? bende geceleri uyku problemi oluştu yaa, gecenin bi köründe uyanıyorum nefes alamayarak.. sanki aldığım nefes bana yetmiyor gibi hissediyorum.. içim daralıyor.. burnum tıkalı.. e gece de verimli uyuyamadığım için gündüz okulda ruh gibi dolanıyorum.. şu okul bi bitseydi

Arkadaslar meraba ben 2 gundur gordum yazdiklarinizi. Bende temmuz annesi olacagim insallah 7 temmuzda dogum bekliyoruz hayirlisiyla. Sikintilarimdan anlayan bi grup bulunca cok sevindim valla:) neredeyse herkes ayni seyleri yasiyor sanirim. Arkadslar bebis icin butun hazirliklari tamamladiniz mi? Neler aldiniz yazar misiniz?

gunaydın kızlar nasılsınızzzzz dün nası sinir oldum sinirimden oturdum agladım resmen kayınvalidemler ankrya gıttı bi adam gelmiş işler varmıs bizi aramıslar adam size gelcek bilmem ne yaw gelsin kalsın bişe dediğim yok ama ben kendime zor bakıom oturamıom kalkamıom bi ton laf saydım benm adama senin yuzunden dedim snirimden oturup agladım adam walla onlardan düşünceli cıktı yemegini yemiş çayını içmiş öle geldi dokuz bucukta geldi onda yattı uyudu sabahta erken gidicem sen zaten iki canlısın dedi sakın kalkma ben dısarda arkadaslarla lahvaltı edıcem dedi cıkmıs gıtmıs.ruyamdada zaten oglusumu dogurmusum kucagıma getiriolar allahım boncuk boncuk masmavi gözleri varrrrmışşşş ayyy bi uyandımki ruya

Gerçekten canım artık kendi gücümüz kendimize yetmiyo,allahtan eşim anlayışlı davranıyo,hatta en son dün arkadaşımı çağımıştım yemeğe, o gittikten sonra bende bi bel ağrısı tabi günlük yürüyüşüü yapmıştım öğleden sonra o da cabası oldu,ne oturabildim ne de yatabildim , 1 e doğru anca uyuyabildim,eşim de artık yemeğe filan kimseyi çağırmak yok dedi, biz de akşam gezmesine gitmeyelim sen ayaklarını uzatamıyosun dedi,hak verdim valla sağolsun benden düşünceli.Artık ağırlaştık günlük yürüyüşümüzü yapıp dinlenmek lazım,bi de üstüne üstlük hala okul bitmedi,hakkaten bitseydi artık şu okul,doğumların tatile gelmesi kötü oldu yoksa haftaya doğum iznimiz başlamış olacaktıo yani 32. haftada,neyse kondan konuya atladım öyle işte yormayalım artık kendimizi,hiç de hatır gönül demeyin valla keyfinize bakın anneler.....

böyle densizliklere uyuz oluom
neyseki adam anlayışlıymış
rüyanda hayır olsun

ben şimdiye kadar 1 kez öle bi rüya gördüm yaklaşık 2 3 hafta önce
simsiyah dimdik saçlı bi bebek
siyah zeytin gibi gözleri vardı :)
hep emmek istiyordu en sonunda uzun bol bi elbise giyip onu göğsüme bağlıodum
ara ara yukardan bakıodum hahaha

kızlar bişe danışcam size
daha öncede demiştim şekerim yüksek çıktı 2. yükleme için doktorum üç günlük diyet verdi baya yoğun bi diyetti bol yemeli
ben kilo alırım die düşünürken diyet sonunda 3 kilo verdiğimi gördüm
tabi abur cubur tatlı kesilince :)
sonrasında da kilom hep aynıydı hiç oynamadı
bu sabah tartıldım üç kiloya ilave 500 gr vermişim
ben niye kilo veriyorum bi sıkıntı olurmu acaba ?
500 gr acaba iki gündür baya yürüyorum ondanmı

evet canım ya geçmiyor zamannnn sıkıldım çokk

Ayy kızlar demeyin öyle , vaktinde gelsinler duanız kabul oluverir üzülürsünüz valla,daha gelişimlerini tamamlamadılar,37. haftayı bi görelim de hayırlısıyla ondan sonra gelebilirler, dilek kapınız açık olur dikkat edin.

hosgeledın cnm aramızaaaaaaa.Saglıkla bebısını kucagına alırsın ıns.Bende daha pek bısey almadım bu hafta yapıcam
bakalım alısverısı

cnm bu aylardan son aylara dogru kılo vermek normalmıs bı sıteden takıplıyorumda ben sureklı
kılo alımı durabılır hatta kılo bıle verılebılr dıo.Nedenı annenın sıkıntıda olması nefes alamamasına falan sıkntı
yapması kılo alımını durdururmus.Ama bebısının kılo alımı durmazmıs oyle dıodu.Bebek zaten sen yesende yemesende alıo bılıosun
uzun surelı kılo kayıpları takıp gerektırıyo

aman aman ALLAH korusun 1 gun bıle onemlı bebısler ıcın
sadece zaman gecmıyo yanı ben takvımde takıldım kaldım ALLAhım
hep 60 gun yazıo sankı orda oyalancak bıseyde bulamıyorum oturdugum yerde
hava cayır cayır ev cayır cayır yanıo kızımla sureklı mozart dınlıyoruz
sırf kulagı aşına olsun dıye.Ama valla artık yapamıyorumdelı olcam gece kulaklarımda mozart calıo
cınnet gecırcem artık

teşekkür ederim canım bilgi için
içim rahatladı doktora gidene kadar sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…