2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadslar ben yatagini, anakucagini,arabasini, oto koltugunu vs aldim. Kiyafetleri falan eksik. Birde su bebek malzemeleri biberon emZik vs eksik. Onlari da geze geze alcam insallah. Hastane cantam hic hazir degil siz hazirladiniz mi? Neler konacak icine hazirlayanlar yardimci olabilirler mi? Bu hafta sonu onlari alayim bari

merhaba kayserilimisin ? Doğumu hangi hastanede yapacaksın ?

ben hastane çantamı hazırladım

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/519759-dogum-cantaniza-neler-koyacaksiniz.html

beşiğimide aldım

bende kayseriliyim istanbulda yaşıyorum ama annem orda kısmetse orada yapcam doğumumu diğer ay geliyorum

avrupa hasanesi yada tekten düşünüyorum siz nereyi düşünüyorsunuz
bu arada bebeğinizin cinsiyeti ne Allah bağışlasın

Canım bebek arabası hangi markayı aldın paylaşı mısın, aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah

ben daha hazırlamadım bugün 28. haftam bitti
ben 32. haftada işten çıkıcam ondan sonra bebişin herbişeyini yıkar ütüler yerleştiririm o sırada hastane çantamızıda hazırlarım diye düşünüyorum
eksik olarak çok şükür herşeyimizi hallettik sayılır
hem sıcaklara kalmayalım hemde annemin taşınma süreci vardı o sürece gelmesin diye
şükür annem taşındı
benimde bebek için alacaklarım sadece odasının tülü ve şampuan vs. gibi şeyleri kaldı
kendime bi liste yapmıştım ona göre çize çze aldım hep
hastane çantam içinde bi liste yaptım yerleştirirkende ordan bakarım

diyeti bize de yaz arsimaaaaaaaaaaa

biz şidmi 4 haftada bi yani ayda bir kontrole gidiyoruz ya
ne zaman 15te bire düşecek bilginiz varmı

36. haftadaki bi arkadaş söyledi. 32. haftaya kadar ayda bir gidiyormuş. ilk nst'ye de 32. haftada girmiş.
sonraki randevusu 34, sonra 36. 36dan sonra haftada bire düşecekmiş randevuları. sanırım rutin aşağı yukarı bu şekilde.
ama her doktorun uygulaması farklı olabilir. hamileliğin gidişatına göre de durum değişebilir.

Kizim olacak insallah. Sevgi hastanesinde yapacagim dogumu. Sizin bebisincinsiyeti nedir? Avrupa hastanesinde ibrahim bey varmis oda iyi bi doktormus duydugum kadariyla.

Kizim olacak insallah. Sevgi hastanesinde yapacagim dogumu. Sizin bebisincinsiyeti nedir? Avrupa hastanesinde ibrahim bey varmis oda iyi bi doktormus duydugum kadariyla.

avrupa hastanesinde mehmet karahançer var arkadaşım onda doğum yaptı bi kerede ordayken kontrole gitmiştim çok ilgili bir doktor .
onda yapcam kısmet olursa kız benimkide :)

Allah ını seven biri bebek arabası almadımı bana yardım edin

kızlar, bebek arabası için neden o kadar evham yapıyorsunuz anlamıyorum.
ben daha almadım. aşağı yukarı bir sene kadar zaman var önümde. neden mi?..

tdt 12 temmuz. haziran sonu ya da temmuz başı gibi doğum yapacağımı varsayarsak. temmuz, ağustos, eylül ilk üç ay.
ana kucağını abimler verecek. onu kullanacağım. sonra zaten ekim kasım derken kış gelecek. bebişi alıp soğuk havada dışarı çıkacak değilim tek başıma.
yani 2013 baharı gelene kadar bebek arabasına ihtiyacım yok diye düşünüyorum.

yeğenim geçen sene 31 ekimde doğdu. şuan 6. ayı yeni bitti. ve şimdi aldılar bebek arabasını.
havalar müsait, bebek de büyüdü. yengem yeni yeni çıkarmaya başladı arabayla. tam zamanı yani..

bi de şöyle bi şey var, bebek arabasını tavsiye üzerine alıcam. yani çevreye arkadaşlara sorucam,
hangi özellikli, ne marka aldınız, memmnun musun diye.
dolayısıyla, nokta atışı yapıcam. öyle mağaza mağaza gezmeye de gerek yok.
anlatmak istediğim; bebek arabası temmuz anneleri için yatak, kıyafet gibi çok acil bi ihtiyaç değil.
ben böyle düşünüyorum..

nst de alttan bakmıyorlar demi
tecrübeli hamişlerden duyduğum şu. nst bi cihaz, ultrason gibi..
göbeğine bazı kablolar iliştirip, eline de bi cihaz veriyorlarmış. sancın, ağrın gelince elindeki düğmeye basıyormuşsun ve alet de kaydediyormuş.
bebeğin kalp atışlarını ve rahim kasılmaları gösteriyor. yirmi dakika yarım saat. duruma göre süresi değişiyormuş..

cena sen konuyu bilmiyorsun ilk defa kayananamgil bişi alcaklar
ondan araştırıp bulmam lazım 200-300 civarı felan
kedi kafalarına bırakmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…