- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.241
teşekkür ederim canım bilgi için
içim rahatladı doktora gidene kadar sağol :)
Arkadslar ben yatagini, anakucagini,arabasini, oto koltugunu vs aldim. Kiyafetleri falan eksik. Birde su bebek malzemeleri biberon emZik vs eksik. Onlari da geze geze alcam insallah. Hastane cantam hic hazir degil siz hazirladiniz mi? Neler konacak icine hazirlayanlar yardimci olabilirler mi? Bu hafta sonu onlari alayim bari
Arkadslar ben yatagini, anakucagini,arabasini, oto koltugunu vs aldim. Kiyafetleri falan eksik. Birde su bebek malzemeleri biberon emZik vs eksik. Onlari da geze geze alcam insallah. Hastane cantam hic hazir degil siz hazirladiniz mi? Neler konacak icine hazirlayanlar yardimci olabilirler mi? Bu hafta sonu onlari alayim bari
biz şidmi 4 haftada bi yani ayda bir kontrole gidiyoruz ya
ne zaman 15te bire düşecek bilginiz varmı
kızlar bişe danışcam size
daha öncede demiştim şekerim yüksek çıktı 2. yükleme için doktorum üç günlük diyet verdi baya yoğun bi diyetti bol yemeli
ben kilo alırım die düşünürken diyet sonunda 3 kilo verdiğimi gördüm
tabi abur cubur tatlı kesilince :)
sonrasında da kilom hep aynıydı hiç oynamadı
bu sabah tartıldım üç kiloya ilave 500 gr vermişim
ben niye kilo veriyorum bi sıkıntı olurmu acaba ?
500 gr acaba iki gündür baya yürüyorum ondanmı
biz şidmi 4 haftada bi yani ayda bir kontrole gidiyoruz ya
ne zaman 15te bire düşecek bilginiz varmı
Kizim olacak insallah. Sevgi hastanesinde yapacagim dogumu. Sizin bebisincinsiyeti nedir? Avrupa hastanesinde ibrahim bey varmis oda iyi bi doktormus duydugum kadariyla.
Allah ını seven biri bebek arabası almadımı bana yardım edin
tecrübeli hamişlerden duyduğum şu. nst bi cihaz, ultrason gibi..nst de alttan bakmıyorlar demi
cena sen konuyu bilmiyorsun ilk defa kayananamgil bişi alcaklar
ondan araştırıp bulmam lazım 200-300 civarı felan
kedi kafalarına bırakmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?