- 8 Ağustos 2011
- 12.721
- 15.203
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.261
Allah ını seven biri bebek arabası almadımı bana yardım edin
kızlar, bebek arabası için neden o kadar evham yapıyorsunuz anlamıyorum.
ben daha almadım. aşağı yukarı bir sene kadar zaman var önümde. neden mi?..
tdt 12 temmuz. haziran sonu ya da temmuz başı gibi doğum yapacağımı varsayarsak. temmuz, ağustos, eylül ilk üç ay.
ana kucağını abimler verecek. onu kullanacağım. sonra zaten ekim kasım derken kış gelecek. bebişi alıp soğuk havada dışarı çıkacak değilim tek başıma.
yani 2013 baharı gelene kadar bebek arabasına ihtiyacım yok diye düşünüyorum.
yeğenim geçen sene 31 ekimde doğdu. şuan 6. ayı yeni bitti. ve şimdi aldılar bebek arabasını.
havalar müsait, bebek de büyüdü. yengem yeni yeni çıkarmaya başladı arabayla. tam zamanı yani..
bi de şöyle bi şey var, bebek arabasını tavsiye üzerine alıcam. yani çevreye arkadaşlara sorucam,
hangi özellikli, ne marka aldınız, memmnun musun diye.
dolayısıyla, nokta atışı yapıcam. öyle mağaza mağaza gezmeye de gerek yok.
anlatmak istediğim; bebek arabası temmuz anneleri için yatak, kıyafet gibi çok acil bi ihtiyaç değil.
ben böyle düşünüyorum..
sanırım evet valla elime ne gelirse aldım gözüme ne hoş geliyorsa hele bi elbiseler almışım maaşallah 1 2 yaşında anca giyer
bunları kendi başıma aldım geçen ay gıcık oldum kimse giyemez diyor zıbın harici
Eki Görüntüle 404608
Eki Görüntüle 404606
Eki Görüntüle 404605
Eki Görüntüle 404607
Kizlar bebislerin yazin giycegi tulum citcitli badi vs onlari 0 3ay mi aldiniz ?
İyi yapmissin valla canim bende alacagim boyle cicis seyler:) benim arkadasim hepsini giydirdi valla. Bende giydiririm icin rahat olsun bencesanırım evet valla elime ne gelirse aldım gözüme ne hoş geliyorsa hele bi elbiseler almışım maaşallah 1 2 yaşında anca giyer
bunları kendi başıma aldım geçen ay gıcık oldum kimse giyemez diyor zıbın harici
Eki Görüntüle 404608
Eki Görüntüle 404606
Eki Görüntüle 404605
Eki Görüntüle 404607
Çok güzeller canım güle güle giysin kızın,olsun nihayetinde içinde kalmamış almışsın sağlık olduğu sürece nasılsa giyer...
Çok güzeller canım güle güle giysin kızın,olsun nihayetinde içinde kalmamış almışsın sağlık olduğu sürece nasılsa giyer...
İyi yapmissin valla canim bende alacagim boyle cicis seyler:) benim arkadasim hepsini giydirdi valla. Bende giydiririm icin rahat olsun bencesanırım evet valla elime ne gelirse aldım gözüme ne hoş geliyorsa hele bi elbiseler almışım maaşallah 1 2 yaşında anca giyer
Eki Görüntüle 404608
Eki Görüntüle 404606
Eki Görüntüle 404605
Eki Görüntüle 404607
İyi yapmissin valla canim bende alacagim boyle cicis seyler:) benim arkadasim hepsini giydirdi valla. Bende giydiririm icin rahat olsun bence
Evet yaaa. O gunler gelecek mi acabaamin canım inşallah :) beyazlar içinde düşünsene altında beyaz dantelli çorabı bacakları çıplak :)
pembe yada beyazayakkabısı beyazda şapka kurban olurum onu verene38:
çok teşekkür ederim hayatım aminn inaşlah rabbim tüm bebişlerimize sağlık versin
bide dün akşam benden sarı su geldi göğsümden ağlıcaktım:
Evet yaaa. O gunler gelecek mi acaba(Bu ara cok bunaliyorum ben. Hemen gelsin kizim istiyorum. Cok sikildim agirlastimvs.. Canim senim digum ne zaman hayirlisiyla?
benım gogsumden geldıgınde ende bı garıp olmustum
tuylerım dıken dıken olmustu aglıcaktım valla
Kizlar bebislerin yazin giycegi tulum citcitli badi vs onlari 0 3ay mi aldiniz ?
Evet yaaa. O gunler gelecek mi acabaamin canım inşallah :) beyazlar içinde düşünsene altında beyaz dantelli çorabı bacakları çıplak :)
pembe yada beyazayakkabısı beyazda şapka kurban olurum onu verene38:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?