2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/488141-2012-temmuz-anneleri-bebeklerine-ciciler-aliyor.html

bi de şu linkten bak, alan arkadaşlar var.

bebek arabasını bende henuz almıcam kanguru ve puset kullanıcam
ayrıca tecrubelı annelerden duyduguma gore baston bebek arabası en ıyısıymıs
ben alırsam mutlaka ondan alıcam agır hantal arabalardan dııl ayrıcada acee etmeye gerek
yok bencede

Allah ını seven biri bebek arabası almadımı bana yardım edin

Hayatim ben chicconun trever gb birseydi sanirim onualdim. Seyahat seti olarak geciyor numarasini suan tam bilmiyorum. Ama bi arkadasim kraftin Oto koltugunu direk tekerleklerin ustune oturtulan bi modeli var onu aldi. O daha pratik ve daha rahat tasinabilen birsey. Ama bebegin cok uzun yillar binebilecegi birsey oldugunu pek sanmiyorum. Ben bu ikisinin tam modelini sana yazarimaksama dogru olur mu

Kizlar bebislerin yazin giycegi tulum citcitli badi vs onlari 0 3ay mi aldiniz ?

sanırım evet valla elime ne gelirse aldım gözüme ne hoş geliyorsa hele bi elbiseler almışım maaşallah 1 2 yaşında anca giyer

bunları kendi başıma aldım geçen ay gıcık oldum kimse giyemez diyor zıbın harici

oyle ama sonbaharda, kısın da alışverş merkezlerne ve kapalı alanlara gittğmiz zaman lazım olcak bence..

Çok güzeller canım güle güle giysin kızın,olsun nihayetinde içinde kalmamış almışsın sağlık olduğu sürece nasılsa giyer...

Kizlar bebislerin yazin giycegi tulum citcitli badi vs onlari 0 3ay mi aldiniz ?

0 3 ay arası 10 tane falan almısımdır ben bıde 39 ay arası aldım cnm
kısa kollu ve uzun kollu olarak ozaman hava bıraz daha serın olucak dıe
bıde tabıı 8 aylık olanlardan da bır ıkı tane falan almısımdır.Hemen buyuyolar dıolar
ondan baya aldım ben

İyi yapmissin valla canim bende alacagim boyle cicis seyler:) benim arkadasim hepsini giydirdi valla. Bende giydiririm icin rahat olsun bence

Çok güzeller canım güle güle giysin kızın,olsun nihayetinde içinde kalmamış almışsın sağlık olduğu sürece nasılsa giyer...

çok teşekkür ederim hayatım aminn inaşlah rabbim tüm bebişlerimize sağlık versin

bide dün akşam benden sarı su geldi göğsümden ağlıcaktım

çok teşekkür ederim hayatım aminn inaşlah rabbim tüm bebişlerimize sağlık versin

bide dün akşam benden sarı su geldi göğsümden ağlıcaktım :

İyi yapmissin valla canim bende alacagim boyle cicis seyler:) benim arkadasim hepsini giydirdi valla. Bende giydiririm icin rahat olsun bence

amin canım inşallah :) beyazlar içinde düşünsene altında beyaz dantelli çorabı bacakları çıplak :)
pembe yada beyazayakkabısı beyazda şapka kurban olurum onu verene 38:

amin canım inşallah :) beyazlar içinde düşünsene altında beyaz dantelli çorabı bacakları çıplak :)
Evet yaaa. O gunler gelecek mi acaba(Bu ara cok bunaliyorum ben. Hemen gelsin kizim istiyorum. Cok sikildim agirlastimvs.. Canim senim digum ne zaman hayirlisiyla?

Evet yaaa. O gunler gelecek mi acaba(Bu ara cok bunaliyorum ben. Hemen gelsin kizim istiyorum. Cok sikildim agirlastimvs.. Canim senim digum ne zaman hayirlisiyla?

gelir inşallah hayırlısıyla bi bakmışın kucağımızda :)
benimki temmuz sonu ağustos başı diyorlar bakalım sabredecekmi senin ki haziran sonu gelir sanırım kızlar pek duramıyor

benım gogsumden geldıgınde ende bı garıp olmustum
tuylerım dıken dıken olmustu aglıcaktım valla

eşim gül gül öldü diyoru peçete ver saklıcam saçmalama be diyor

0-3 ay, 7-8 tane çıtçıtlı badi aldım. çoğu sıfır ve yarım kollu.
birkaç tane de ayaklı ayaksız alt aldım,
yaz bunlarla geçer sanıyorum.
0-3 ay, 2 tane de tulum aldım.
3-6 ay için aldığım sadece 3-4 tane uzun kollu çıtçıtlı badi..

Evet yaaa. O gunler gelecek mi acaba(Bu ara cok bunaliyorum ben. Hemen gelsin kizim istiyorum. Cok sikildim agirlastimvs.. Canim senim dogum ne zaman hayirlisiyla?

badiler de bi tuhaf, standardı yok ki anam.

bi 0-3 aylar almışım minnacıklar, bi 0-3 ay almışım 6-9 kadar nerdeyse.. birileri kucuk gelir birileri buyuk gelirse ortada kalırz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…