2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

badiler de bi tuhaf, standardı yok ki anam.

bi 0-3 aylar almışım minnacıklar, bi 0-3 ay almışım 6-9 kadar nerdeyse.. birileri kucuk gelir birileri buyuk gelirse ortada kalırz valla

kesinlikle haklısın. ben hiç yenidoğan almadım. hepsi 0-3 ay.
özellikle iki tanesi diğerlerine göre ufak. ama etiketlerinde 0-3 yazıyor. ben de anlamadım :44:

Evet yaaa. O gunler gelecek mi acaba(Bu ara cok bunaliyorum ben. Hemen gelsin kizim istiyorum. Cok sikildim agirlastimvs.. Canim senim dogum ne zaman hayirlisiyla?

inşallah canım ya hemen gelir merak etme benimki temmuz sonu ağustos başı
kız bebekler erken doğar sen haziran sonuna doğurursun emin ol 25 ine 27 sine

Bende 0 3 ay aldim yazingiyceklerini ama kafami karistiriyolar 3 6 alsaydin
Diye bence 3 6 buyuk olur uetunde emaney gibi durur
Gibi geliyor kizlar sizce nasil olur

geçmiş senelerin temmuz annelerinin tecrübelerinde okudum.
onlar yenidoğanı tavsiye etmiyor. bir kere giydirebilmişler ancak. ama 3-6 da fazlaca büyük.
dediğin gibi emanet gibi durmasına gerek çocuğun üzerindee

bende 0 3 aay arası aldım ama fazla bişi almadım bi kaç badi falan acil olan ihtiyaçlarını aldım doğumdan sonra ne gerekiyosa alınır zaten

çok teşekkür ederim hayatım aminn inaşlah rabbim tüm bebişlerimize sağlık versin

bide dün akşam benden sarı su geldi göğsümden ağlıcaktım

Korkma canım göğüsleriiz doğuma hazırlanıyo ama sen elleme yine de göğsünü sıkma yani,kendiliğinden gelirse de yapacak bişey yok, kimi erken doğum belirtisi olabilir diyo takma böyle şeyleri kafana erken doğum olabilecek bundan çok fazla sebep var,üstelik bütün sebepler toplansa da erken doğum yapmayanlar var,yani içini ferah tut annesi kızın besin deposunu şimdiden hazır tutmak istiyo anlaşılan

Allah ını seven biri bebek arabası almadımı bana yardım edin

ben aldım :)
ilk aklımda sunny baby modelleri vardı
özelikle bi modeli var tekmiş o çift yönlü olarak onu alrım diyordum
sonra farklı bi yerde başka bi modelini gördüm aklım ona kaydı tam alacakken çok sallandığını farkettim bıraktım
sonra kocişle çıktık bakındık bi ara chicco living alacaktım o 3lü set ama ben 2li alacaktım arabası + oto koltuğu
oto koltuğu hem arabada hem arabasına takılıo rahat oluo fren ssitemi fln güzel
indirim vardı kaçırdım sonra biri vasıtası ile alacaktım aksilik oldu alamadım
en son kocişle e bebeğe gittik almaya yavruşun amcasıda geldi bakıyorduk başka bi model gördük gözümüze hoş geldi ve onu aldık
kraft twist
- çift yönlü
- kolay sürüş
- fren sistemi güzel
- oto koltuğu hem arabada hem otomobilde kullanılıyor istenirse evde ankucağı oluyor 12 ay kullanılır deniyor ama sanmıyorum 8 9 da biter işi
- arabanın kendisi 15 kiloya kadar kullanılırmış
- 5 farklı yatış pozisyonu var
- son olarakta o oturma şeysi bişeyleri çözülünce eski tip portbebeler varya ona dönüşüyor küçükken öyle kullanınca bi misafirliğe gititğinde onun içinde uyuyorsa öylece alıyorsun yatak halinde

30. haftadan sonra sanırım
bana doktor temmuz 27 doğum diyor senle aynımı doğurcaz ne

banada 25 :)

diyeti bize de yaz arsimaaaaaaaaaaa

diyetim karbonhidrat ve protein yüklemeydi şeker ölçüm öncesi 3 günlük onu yaparsak dombili olabiliriz :) daha önce yazmıştım acaip yeniliyor çünkü
asıl diyeti cumartesi alıcam paylaşırım sizinle

Kizlar bebislerin yazin giycegi tulum citcitli badi vs onlari 0 3ay mi aldiniz ?

ben 0-3 çok almadım
genel gözlemlerin erkek bebeklerin çabuk irileştiğine dair oldu :)
0-3 hep az aldım genelde büyük aldım
annemde böyle yap dedi lazım olursa gdip alınır dükkanlar kapatmıcak ya dedi :)
o süreçte de sürekli bebeğin giysileri yıkanacağından yıkama derdide hemen hallolur dedi

kendini aç hisseden arkadaşlarım bende hep böyleydim
şeker çıkınca kendimi sucladım hep benden ötürü die iştahim kesildi 1 2 gün şimdi normale döndüm
diyetisyene gitmem lazım ama anca cuamrtesiye randevu alabildim bekliyorum
o süreçte de kendim dikkat ediyorum işte
ben gün içinde rahatım artık ki önceden hep açtım heleki 14:00 - 21:00 satleri arası :)
şimdi açlığım sadece 22 civarı geliyor :)

bakim canım alayım öyle olursa özellikleri ne olmalı bilmiyorum

bu arada ben 13 kilo aldım 28.haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…