2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler ve onların bal böcükleri,yerim hepsini:)) kızlar akıntılarınız oluyormu hala,bende yine süt parçacıkları gibi gelmeye başladı arada,bazen hiç olmuo bazen yoğunlaşıyor daha öncede oluyordu fitil falan kullandım.Doktorum tekrar yazdı donaxyl diye bir fitil bunu ilk kez kullanıcam varmı bu fitilden kullanan??

Selam kizlarrr:)) oglumla hasret giderdim geldim,kontrolumvardi. Masallah yavrumun herseyi normal 1 hafta ilerde bile cikti 1200 gr olmus,doktor 3.5 kilo gbi dogar dedi tombiş bisey olck glba:) bendede hersey yolunda insallah normal dogum yapablcem:) dogum hikayelerinide arada okuyorum ama kndimi korkutmuyrm herkesin hikayesi o anı yasayisi ayri oluyor cnku.

bak, çocuğum korktu.. hıçkırık tuttu yavrumuu:26:

oyy yerım onun hıckırık tutan agzını benn

masallah bebısıne cnm ıns saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız.Benım daha 20 gunum var randevuya
ozledım bebısımıııı

Arkadslar kac kilo aldiniz simdiye kadar??

58,4 ile başladım şuan 68,8 şimdi 28. haftamı geride braktım
ama 3,5 kg verdim :)

bende sadece su gibi oluo :S
acaba suyum mu yavaş yavaş gidio

oh ne güzel hasret gidermişsin darısı başıma cumartesi günü :)
allah istediğin gibi gönlüne göre verin

kaçıncı haftadasın ben 30.haftadayım banada normalde 2 hafta ilerde olduğunu söyledi şuan 1500 falan.

ben kullandım canım hemde 2 kere gece yatarken yaparsan ıyı olur wc ye cıkmaman ıcın bıde kutu ıcınde sopası var onunla ıtme elınle yerlestır bana dr oyle demıstı

kızlar bız zorunlu olarak dr degıstırdık dr hastaneyı bıraktı nereye gıdecegınıde sır gıbı saklıyor 10 gun sonra netten ogrenırmısız bende hemen arastırma yaptım ve medicana da ozlem hanıma gıttı daha ıyı bı dr gıbı geldı bana ıcınızde bılen yada gıden var mı

oyy yerım onun hıckırık tutan agzını benn
masallah bebısıne cnm ıns saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız.Benım daha 20 gunum var randevuya
ozledım bebısımıııı
Tesekkur ederiz teyzesi:)) insan heran gormek istiyor bebegini seninde sayili gunun kalmis bebisinle kavusmana:)
oh ne güzel hasret gidermişsin darısı başıma cumartesi günü :)
allah istediğin gibi gönlüne göre verin
Amin cnm cok sagol:)
kaçıncı haftadasın ben 30.haftadayım banada normalde 2 hafta ilerde olduğunu söyledi şuan 1500 falan.
Bende 27+6 dayim,masallah senin bebeginede

ben kullandım canım hemde 2 kere gece yatarken yaparsan ıyı olur wc ye cıkmaman ıcın bıde kutu ıcınde sopası var onunla ıtme elınle yerlestır bana dr oyle demıstı

canım geçtimi peki kullandıktan sonra,yada azaldı mı?dün yazdı doktorum dünden beride azaldı gibi hiç başlamasammı diyorum ona bi zararı olmasın diye ama doktor verdiyse vardır bi bildiğide diyorum

Arkadslar kac kilo aldiniz simdiye kadar??

Canım ben 31. haftadayım 59 ile hamileliğe başladım,şimdi 66 kiloyum,hdefim 70 le bitirmek inş dilediğim gibi olur,bebişim de ne önde ne garide hafta olarak günü gününe gidiyo maşallahYani 7 klio aldım toplamda,bütün olarak kilo almadım yani kalça bacak filan pek değişmedi ama yine de göbüş çok büyüdü...

Canım bende 4. 5. ayımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştum dolayısıyla akıntım da vardı,enfeksiyonum kısmen geçti ama akıntım ara ara oluyo,ama enfeksiyonum varken günde 2-3 kez çamaşırımı değiştiriyodum,şimdi daha nadir oluyo akıntım.Bende o sıralar fitil kullanmıştım ama adı seninkinden farklıydı,kullanmakta çok zorlanmıştım ben ama doktorun önerdiyse kullan canım...

Maşallah canım oğluna tombiş olsun valla bende öyle istiyorum ele gelsin şöyle,inşllah bende normal doğum istiyorum bakalım bi sorun çıkmazsa son kontrollerimde...

Maşallah canım oğluna tombiş olsun valla bende öyle istiyorum ele gelsin şöyle,inşllah bende normal doğum istiyorum bakalım bi sorun çıkmazsa son kontrollerimde...

Tesekkur ederiz teyzesiii:) doktorumda aynen oyle soledi ele gelecek bir bebek olacak insallah die insallah cnm hersey seninde istedigin gbi olur,herseyin normali en guzeli dogumlarimizda ole olur insallah:)

56 ile hamile kaldım 64.5 um benim bebeğim ufakmı ne herkesin 10 kg yada fazla olmuş ben niye az aldım?
ama ben oğlumda 14 kg almıştım !!!
hayırlısı artık sağlıklı olsunda...
bide mayıs annelerinin doğum hikayeleri topiğine baktım bi kişi hikayesini anlatmış onuda okuyunca çok üzüldüm kızcağıza...
bide mayıs annelerinin facebook topiğinde 46 kişi daha şimdiden doğum yapmış 50 kişi kalmış doğum yapanlarında sadece 3 ü normalmiş
İNŞALLAH BİZİM ANNELCİKLER BİRAZ DAHA CESARETLİ GAYRETLİLERDİR...
UYUZ OLUYORUM BU DRLARA.........

56 ile hamile kaldım 64.5 um benim bebeğim ufakmı ne herkesin 10 kg yada fazla olmuş ben niye az aldım?
ama ben oğlumda 14 kg almıştım !!!
hayırlısı artık sağlıklı olsunda...
bide mayıs annelerinin doğum hikayeleri topiğine baktım bi kişi hikayesini anlatmış onuda okuyunca çok üzüldüm kızcağıza...
bide mayıs annelerinin facebook topiğinde 46 kişi daha şimdiden doğum yapmış 50 kişi kalmış doğum yapanlarında sadece 3 ü normalmiş
İNŞALLAH BİZİM ANNELCİKLER BİRAZ DAHA CESARETLİ GAYRETLİLERDİR...
UYUZ OLUYORUM BU DRLARA.........

canım geçtimi peki kullandıktan sonra,yada azaldı mı?dün yazdı doktorum dünden beride azaldı gibi hiç başlamasammı diyorum ona bi zararı olmasın diye ama doktor verdiyse vardır bi bildiğide diyorum

zararı yok canım zaten verdıklerı ılaclar gebelere uygun oluyor korkma enfeksıyon daha tehlıkelıymıs erken doguma neden olabılıyormus cnm benım gectı hemen ama ılk bı ıkı gun ılacın kalıntıları cıkabılıyor korkma oyle olursa

canım kendını rahat hissedebilirsin 53 le hamıle kaldım şimdi 73 üm.20 kılo aldım canım:) ferah ol

yok canım yaaaa olurmu öyle şey benmderdim bebeğim küçük

kozmatik çok kilo çok şişko bebek değilki millet 2 3 kilo alıyor ama bebekleri maaşallah

bende normal yapcam inatla gıcık oluyorum sezeryana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…