2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

öyle ama en az alan bu haftalarda 10 kg almış bi iki kişi var benim gibi, neyse ben dra gidiyim hafta ya o zaman anlarız bebiş ne alemde....

Arkadaşlar merhaba; ben yeni üye oldum ama yıllardır her türlü bilgiyı kk den buluyorum :) bende 28 haftalık gebeyim,bi kızım olacak 27 haftalıkken kilosu 1200 gr dı.Dr normal dedi sizcede normal mi bana cok ufak geldi :))

Kozmatikcim senin dünkü yazına karşılık sana bişeyler yazmıştım geçmişi okuduysan msj yazarmsıın bana,gelşimlerimiz haftalarımız filan benziyodu onunla ilgili...

ya kuzenim geçtğimz ay normal dogum yaptı, bi heveslendim onun doktoruna gideym die, çok da memnundu doktorundan.
ama doktoru dogum iznine cıkıyomuş, hayal kırıklıgı oldu resmen

nerden bulim ki normal dogum yanlısı doktor şimdi bu saatten sonra..

benımde senınle aynı bana da yaz :) benım beklenen tarıh 6 temmuz.

Canım ben kısaca bilgilerimi vereyim
Yaşım 27,boyum 1.62
Hamileliğe 59 la başladım şimdi 66 kiloyum ama ideal kilom 55,yani doğumdan sonra dönmek istediğim kilo 55
Bebişim 31. haftada en son 3 hafta oluyo doktora gideli o zaman 1200 kilo 34 cm di,haftaya kontrolümüz var yine gelişimlerimizi yazarız.
Kızım olacak bu arada nasipse,adını Beliz koycaz inşallah
Bu arada son olarak normal doğum düşünüyorum,bi de öğretmenim haftaya 32. haftada çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar sabredicem inşallah,daha sonra bebeişimle daha fazla vakit geçirmek için sonuna kadar çalışcam yani canım,bizim haberler bunlar,

Sizin gelişiminiz nasıl?

ohhhh yarasın. Löp löp et olur bak demedi deme sade iç sütünü :)
he yaaa kakao içindeki proteinin boğazını sıkıyomuş bende öyle ölü ölü içiyomuum sütü ama napım hiç içmemekten evladır:)

kozmatikcim senin dünkü yazına karşılık sana bişeyler yazmıştım geçmişi okuduysan msj yazarmsıın bana,gelşimlerimiz haftalarımız filan benziyodu onunla ilgili...

yok cnm okumadım kaçıncı sayfalarda kaldı acep bi bakım geriye yada sen yeniden sor cvplıyım ben

tüh oda senin şansın...
Yaa varya bu mayıs annelerinde bi kız var hatta niki posedion mu ne o sezeryandan sonra nnormal yaptı çokda memnun kalmış...
Ama kız isviçrede:)))
bide son anda bebek inmedi,kordon dolandı,kakasını yedi,suyun azaldı diolar insanın olmayan cesaretinide kırıyolar...
Tuball cım hayırlısı olsun hepimiz için ama bizim drlar çok basite aldılar bub işi ne olcak sonları bilmiyorum...

canım ben de 28 yasındayım boyum 162 cm.
ben 61 ıle basladım suanda 75.9 um.
31. haftadaım ben de en son 23 nısanda gıtmıstım kontrole 0 zaman boyu 37 cm kılosu 1455 g çıkmıstı.
oğlum olucak benım de nasıpse. adı daha bellı degıl ama Bilgehan ısmı sıcak gelmeye basladı.
benım de mecburı normal dogum olucak. hemofılı var bende. yanı kanama surem cok uzun.
ben de öğretmenım. yalnız ben ayın 30 undan berı raporluyum ve ızın alıcam mecburen. dayanamıyorum cunku topuklarım falan cok agrıyor. bı de benım ogrencılerım 1. sınıf o yuzden baya bı zorlanıyorum.

Ayy geçenlerde ben de öyle bir rüya görmüştüm oğlumu seviyorum ama nasıl seviyorum.Sonra uyandım ama doyadım rüyaya kaç defa tekrar uyumak için uğraştım ama yok uyuyamadım...Rabbim rüyalarımızın gerçek olacağı o güzel günleri yaşamayı da nasip etsin...

Valla sistim bende( 30. Haftadaym 10 kg aldim. Geldikleri gb giderler umarimm:))
inş bacım
oy maşallah.. benim de 28. haftada 1200 civarıydı.
31. haftaya girdik 69 la hamile kaldım 74 kiloyum suanda yani 5 kilo aldım sadece ama gorenler ayy ne cok kilo almıssın dıyıp duruyor anladım kı hamıleysen hıc almasanda aynı seyı soyleyecekler:)))
valla, millet sırf konuşmuş olmak için yorum yapıyo

Biz de oğlumla tüm kadın programları dizileri izliyoruz.Ayy ne olcak bu çocuk böyleee Arada yabancı dizi, film falan da izliyoruz.

en çok kiloyu ben almışım en zayıf bebek benimki
50 yle hamile kaldım 63 kiloyum
ay şöyle deme yaa.. doktorun normal sınırlar içinde diyorsa tamam..
ama duramıyoruz, kurcalıyoruz, kıyaslıyoruz hemen.. benim doktorum 3,5 kilonun üstünde bebek istemiyo mesela
nasıl doğurtcaz onu diyo
ben senden 17 kilo fazlaydım hamile kaldığımda. bu durumda benim aldığım 12 kilo fazla, senin aldığın 13 kilo fazla değil..

benim doktorum, normal doğumcu.. o yüzden bebeğin çok da etli butlu olmasını istemiyo

SAYFAMIZ REKOR KIRIYOR AMA KİMSEDEN TIK YOK:))
Konu Bilgileri
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 6 ziyaretçi)
kozmatik, kader65, kupaas, burbur82, destiny555, asya60, KaRaKiZ3834+, minicigimmm, derfik, ecemcemcem
guru galabalıh

Birimizin kızı birimizin oğlu alacak canım tek fark bu heralde,sağlıklıca doğumlarımızı yaparız inşallah o yönden de benzeriz inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…