- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.321
Yok canım yaaaa olurmu öyle şey benmderdim bebeğim küçük
kozmatik çok kilo çok şişko bebek değilki millet 2 3 kilo alıyor ama bebekleri maaşallah
Bende normal yapcam inatla gıcık oluyorum sezeryana
Kozmatikcim senin dünkü yazına karşılık sana bişeyler yazmıştım geçmişi okuduysan msj yazarmsıın bana,gelşimlerimiz haftalarımız filan benziyodu onunla ilgili...
zaten linkin olmamış şekerim
tuballcım nese takılmıyom bu kg olayına hayırlısı sağlıklısı olsunda gerisi ayrıntı...
Cnm eğer sezeryan lafını daha şimdiden ağzına aldıysa hemen değiştir dicem ,oda cesaret işi... Off yaaa ne bu dr lara bile güvenemiyoruz paramızla rezil oluyoruz...vardır muhakkak işini iyi yapanlar ama....
benımde senınle aynı bana da yaz :) benım beklenen tarıh 6 temmuz.
he yaaa kakao içindeki proteinin boğazını sıkıyomuş bende öyle ölü ölü içiyomuum sütü ama napım hiç içmemekten evladır:)ohhhh yarasın. Löp löp et olur bak demedi deme sade iç sütünü :)
kozmatikcim senin dünkü yazına karşılık sana bişeyler yazmıştım geçmişi okuduysan msj yazarmsıın bana,gelşimlerimiz haftalarımız filan benziyodu onunla ilgili...
ya kuzenim geçtğimz ay normal dogum yaptı, bi heveslendim onun doktoruna gideym die, çok da memnundu doktorundan.
Ama doktoru dogum iznine cıkıyomuş, hayal kırıklıgı oldu resmen
Nerden bulim ki normal dogum yanlısı doktor şimdi bu saatten sonra..
Canım ben kısaca bilgilerimi vereyim
Yaşım 27,boyum 1.62
Hamileliğe 59 la başladım şimdi 66 kiloyum ama ideal kilom 55,yani doğumdan sonra dönmek istediğim kilo 55
Bebişim 31. haftada en son 3 hafta oluyo doktora gideli o zaman 1200 kilo 34 cm di,haftaya kontrolümüz var yine gelişimlerimizi yazarız.
Kızım olacak bu arada nasipse,adını Beliz koycaz inşallah
Bu arada son olarak normal doğum düşünüyorum,bi de öğretmenim haftaya 32. haftada çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar sabredicem inşallah,daha sonra bebeişimle daha fazla vakit geçirmek için sonuna kadar çalışcam yani canım,bizim haberler bunlar,
Sizin gelişiminiz nasıl?
Ayyy canım sende kendimi gördüm aynen,arkamdan gören olsa hamile olduğumu anlamaz ama yandan bakınca top yutmuş gibi,üstelik benim de kız ve hala seninki erkek diyenler var bana,doktoruma soruyorum kız dimi diye beni de şüphelendiriyolar,benim de aynen göğüs uçlarım çok karardı,dün bi arkadaşım gördü beni normalde basket topu yutmuş derler seninki plastik top yutmuş gibi duruyo dedinazar olucaz yaaa ondan korkuyorum Canım senle gelişimimiz benziyo kaç kiloyla kaldım toplamda ne kadar aldın,bi de bebişin kilosunu filan yazarmısın.
Canım konu buydu,buldum şimdi göderdiğim mesajlardan...
okusak da okumasak da bu cocuk ckacak bı sekılde yaaa korkmanın alemi yokkk
YOK HAYATIM KIZ, HERKES SENİN GİBİ DİYO, HATTA BEN ARTIK Bİ SÜRPRİZ FLN OLURMU ACABA DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM:))))
AMA BENİM İÇ KARNIM DAR, OLDUĞU GİBİ GÖBEK DIŞARDA,YAN TARAFLARIM,KALÇAMDADA HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK...
BANA HAMİLELİĞİMİN İLK AYLARINDA ŞEY DEMİŞLERDİ"EĞER GÖĞÜS UÇLARIN ÇOK KARARIYORSA KIZDIR DİYE HAKİKATEN ÇOK KARARDI OĞLUMDA RENGİ HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI:)))
Benim de karnım top gibi ama göğüs uçlarım bayaa karardı amaaa bebişimin pipisi var
günaydın kızlar akşam rüyamda doğurmuşum kızım o kadar tatlıdı anlatamam emziriyorum süt fışkırıyo akıyo hemen kızımda cok usludu ağlamıyo bile uyanmak istemedim :))siz neler yapıyosunuz bu sabah yataktan cok zor kalktım
yaaa ölemiş mi dahada mutlu oldum bak şimdii haftaya perşembe canım gelsin zaman bu ay gecmek bilmedi bana biran önce görmek istıyorum
CNM BENDE HABERLER ŞÖYLE:Canım konu buydu,buldum şimdi göderdiğim mesajlardan...
YAŞIM:24
BOYUM:1.57
BANA GÖRE İDEAL KG:53-54
HAMİLE KALDIĞIM KG:56
ŞUAN İTİBARİ İLE 29+2:64.5
EN SON 4 HAFTA ÖNCE BEBEĞİMİN KG:800 KÜSÜR GR İDİ
BOYUNU UNUTTUM:)))
KURAN KURSUNDA ARAPÇA,FIKIH ,TASAVVUF DERSİ VERİYORUM...
9-3 ARASI FAKAT TASAVVUF DERSLERİNİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM O ZAMAN BİRAZ DAHA RAHATLIYACAĞIM...
İSTANBULDAN KATILIYORUM
YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM:)
inş bacımValla sistim bende( 30. Haftadaym 10 kg aldim. Geldikleri gb giderler umarimm:))
oy maşallah..Selam kizlarrr:)) oglumla hasret giderdim geldim,kontrolumvardi. Masallah yavrumun herseyi normal 1 hafta ilerde bile cikti 1200 gr olmus,doktor 3.5 kilo gbi dogar dedi tombiş bisey olck glba:) bendede hersey yolunda insallah normal dogum yapablcem:) dogum hikayelerinide arada okuyorum ama kndimi korkutmuyrm herkesin hikayesi o anı yasayisi ayri oluyor cnku.
valla, millet sırf konuşmuş olmak için yorum yapıyo31. haftaya girdik 69 la hamile kaldım 74 kiloyum suanda yani 5 kilo aldım sadece ama gorenler ayy ne cok kilo almıssın dıyıp duruyor anladım kı hamıleysen hıc almasanda aynı seyı soyleyecekler:)))
YA DEMEKKİ ODA TAMAMEN HURAFE YADA BİZDEDE PİPİ VAR BEN BİLMİYORUMBenim de karnım top gibi ama göğüs uçlarım bayaa karardı amaaa bebişimin pipisi var
Ayy geçenlerde ben de öyle bir rüya görmüştüm oğlumu seviyorum ama nasıl seviyorum.Sonra uyandım ama doyadım rüyaya kaç defa tekrar uyumak için uğraştım ama yok uyuyamadım...Rabbim rüyalarımızın gerçek olacağı o güzel günleri yaşamayı da nasip etsin...
OOO DAHA DURUN DOĞUMA YAKIN RÜYANIZDA DOĞURCAKSINIZ EN ÇOK NEDEN KORKUYOSANIZ O HALLERDE RÜYALAR GÖRCEKSİNİZ EMZİRCEKSİNİZ...:)
BEN HEP EŞİME DOĞUM ANINDA ULAŞAMAZDA KAYINPEDERİMLE FLN GİTMEK ZORUNDA KALIRSAM DİYE KORKARDIM HEP RÜYALARIMDA EŞİME ULAŞAMAZDIM:)
aman aman ALLAH korusun 1 gun bıle onemlı bebısler ıcın
sadece zaman gecmıyo yanı ben takvımde takıldım kaldım ALLAhım
hep 60 gun yazıo sankı orda oyalancak bıseyde bulamıyorum oturdugum yerde
hava cayır cayır ev cayır cayır yanıo kızımla sureklı mozart dınlıyoruz
sırf kulagı aşına olsun dıye.Ama valla artık yapamıyorumdelı olcam gece kulaklarımda mozart calıo
cınnet gecırcem artık
ay şöyle deme yaa.. doktorun normal sınırlar içinde diyorsa tamam..en çok kiloyu ben almışım en zayıf bebek benimki
50 yle hamile kaldım 63 kiloyum
benim doktorum, normal doğumcu.. o yüzden bebeğin çok da etli butlu olmasını istemiyo56 ile hamile kaldım 64.5 um benim bebeğim ufakmı ne herkesin 10 kg yada fazla olmuş ben niye az aldım?
ama ben oğlumda 14 kg almıştım !!!
hayırlısı artık sağlıklı olsunda...
bide mayıs annelerinin doğum hikayeleri topiğine baktım bi kişi hikayesini anlatmış onuda okuyunca çok üzüldüm kızcağıza...
bide mayıs annelerinin facebook topiğinde 46 kişi daha şimdiden doğum yapmış 50 kişi kalmış doğum yapanlarında sadece 3 ü normalmiş
İNŞALLAH BİZİM ANNELCİKLER BİRAZ DAHA CESARETLİ GAYRETLİLERDİR...
UYUZ OLUYORUM BU DRLARA.........
guru galabalıhSAYFAMIZ REKOR KIRIYOR AMA KİMSEDEN TIK YOK:))
Konu Bilgileri
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 6 ziyaretçi)
kozmatik, kader65, kupaas, burbur82, destiny555, asya60, KaRaKiZ3834+, minicigimmm, derfik, ecemcemcem
canım ben de 28 yasındayım boyum 162 cm.
ben 61 ıle basladım suanda 75.9 um.
31. haftadaım ben de en son 23 nısanda gıtmıstım kontrole 0 zaman boyu 37 cm kılosu 1455 g çıkmıstı.
oğlum olucak benım de nasıpse. adı daha bellı degıl ama Bilgehan ısmı sıcak gelmeye basladı.
benım de mecburı normal dogum olucak. hemofılı var bende. yanı kanama surem cok uzun.
ben de öğretmenım. yalnız ben ayın 30 undan berı raporluyum ve ızın alıcam mecburen. dayanamıyorum cunku topuklarım falan cok agrıyor. bı de benım ogrencılerım 1. sınıf o yuzden baya bı zorlanıyorum.
nst de alttan bakmıyorlar demi
ya şu bebek arabasına yardım edin konuyu biliyorsunuz malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?