- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.341
CNM BENDE HABERLER ŞÖYLE:
YAŞIM:24
BOYUM:1.57
BANA GÖRE İDEAL KG:53-54
HAMİLE KALDIĞIM KG:56
ŞUAN İTİBARİ İLE 29+2:64.5
EN SON 4 HAFTA ÖNCE BEBEĞİMİN KG:800 KÜSÜR GR İDİ
BOYUNU UNUTTUM:)))
KURAN KURSUNDA ARAPÇA,FIKIH ,TASAVVUF DERSİ VERİYORUM...
9-3 ARASI FAKAT TASAVVUF DERSLERİNİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM O ZAMAN BİRAZ DAHA RAHATLIYACAĞIM...
İSTANBULDAN KATILIYORUM
YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM:)
nerede kurs veriyorsun
ay şöyle deme yaa.. Doktorun normal sınırlar içinde diyorsa tamam..
Ama duramıyoruz, kurcalıyoruz, kıyaslıyoruz hemen.. Benim doktorum 3,5 kilonun üstünde bebek istemiyo mesela
nasıl doğurtcaz onu diyo
Ben senden 17 kilo fazlaydım hamile kaldığımda. Bu durumda benim aldığım 12 kilo fazla, senin aldığın 13 kilo fazla değil..
benim doktorum, normal doğumcu.. O yüzden bebeğin çok da etli butlu olmasını istemiyo
guru galabalıh
Birimizin kızı birimizin oğlu alacak canım tek fark bu heralde,sağlıklıca doğumlarımızı yaparız inşallah o yönden de benzeriz inşallah....
nerede kurs veriyorsun
RESMİ Bİ KURAN KURSUNDA FAHRİ HOCALIK YAPIYORUM...
NASİP OLURDA İLAHİYATI BİTİREBİLİRSEM DIŞARDAN KADRO ALCAM AMA BEN ÇOCUK YAPMAKLA O KADAR MEŞGULUMKİ, KARİYER HAK GETİREALLAHTAN ANNEMLER FLN YAKIN YOKSAAAA
CNM BENDE HABERLER ŞÖYLE:
YAŞIM:24
BOYUM:1.57
BANA GÖRE İDEAL KG:53-54
HAMİLE KALDIĞIM KG:56
ŞUAN İTİBARİ İLE 29+2:64.5
EN SON 4 HAFTA ÖNCE BEBEĞİMİN KG:800 KÜSÜR GR İDİ
BOYUNU UNUTTUM:)))
KURAN KURSUNDA ARAPÇA,FIKIH ,TASAVVUF DERSİ VERİYORUM...
9-3 ARASI FAKAT TASAVVUF DERSLERİNİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM O ZAMAN BİRAZ DAHA RAHATLIYACAĞIM...
İSTANBULDAN KATILIYORUM
YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM:)
Memnun olduk canım
Peki senin bebiş kız mıydı erkek mi,adına karar verdiniz mi...Seninle de gelişimlerimiz benziyo canım ideal kilomuz da aldığımız kilolar da,o yüzden fiziksel yapımız ikimizin de top yutmuş gibi demek ki
bencede normal doğumda 3.500 geçmemesi en iyisi...
He yaaa bissürü bissürü isim var kimse bişicik yazmıyo...
Memnun olduk canım
Peki senin bebiş kız mıydı erkek mi,adına karar verdiniz mi...Seninle de gelişimlerimiz benziyo canım ideal kilomuz da aldığımız kilolar da,o yüzden fiziksel yapımız ikimizin de top yutmuş gibi demek ki
EVT SORMA TAM TOP YUTMUŞ GİBİYİM ...YANLAR BOŞ ÖNDE ÇOOOOK KOMİK Bİ GÖBEK ,PAYTAK Bİ YÜRÜYÜŞ,TAM PENGUEN MİSALİ:)
BENİMKİ KIZDI SENİN?
VALLA BENİM 24. HAFTALARDI 800 GR BEBİŞ ŞİMDİ BİLMİYORUM ALLAHA EMANET...
sanırım evet valla elime ne gelirse aldım gözüme ne hoş geliyorsa hele bi elbiseler almışım maaşallah 1 2 yaşında anca giyer
bunları kendi başıma aldım geçen ay gıcık oldum kimse giyemez diyor zıbın harici
Eki Görüntüle 404608
Eki Görüntüle 404606
Eki Görüntüle 404605
Eki Görüntüle 404607
Memnun olduk canım
ben kalkim, pilavı yapim. adam gelcek 45 dakka sonra ben hala topikte geziyom
KALK BARİ ADAM NET BAŞINDA YAKALAMASIN BENİMDE ANNEM 3 GÜNLÜĞÜNE MEMLEKETE GİTTİ GELDİ AKŞAM YEMEKTE ONDAYIZ OOO KEBAP:)))
EVT SORMA TAM TOP YUTMUŞ GİBİYİM ...YANLAR BOŞ ÖNDE ÇOOOOK KOMİK Bİ GÖBEK ,PAYTAK Bİ YÜRÜYÜŞ,TAM PENGUEN MİSALİ:)
BENİMKİ KIZDI SENİN?
VALLA BENİM 24. HAFTALARDI 800 GR BEBİŞ ŞİMDİ BİLMİYORUM ALLAHA EMANET...
Benim de kız canım,nasipse Beliz koycaz kızımın adını, anlamı iz bırakan,belirli anlamlı iz demek...
Alttan bakmıyorlar yani umarım öyle olur :) kıss sen geçen bi tane beğendim diyordun o güzeldi vaz mı geçtin ?
Benim de kız canım,nasipse Beliz koycaz kızımın adını, anlamı iz bırakan,belirli anlamlı iz demek...
AH MİNİCİĞİM SORMA BEN HALLAAAAAAA İSİM KONUSUNU ÇÖZEMEDİM BABAMIZ LA Bİ MUTABAKATA VARAMIYORUZ...AMA İKİ İSİM VAR AKLIMDA HATTA ANKET AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM
1.AZRA ZÜLAL
2.ZÜMRA ZÜLAL
AH MİNİCİĞİM SORMA BEN HALLAAAAAAA İSİM KONUSUNU ÇÖZEMEDİM BABAMIZ LA Bİ MUTABAKATA VARAMIYORUZ...AMA İKİ İSİM VAR AKLIMDA HATTA ANKET AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM
1.AZRA ZÜLAL
2.ZÜMRA ZÜLAL
azra zülal daha güzel sanki.
yaaa defne koysana. çok güzel isim yaaa. kızım olsaydı defne koycaktım ben. ama beliz defne de olur. yada defne beliz. bi düşün derim
1.AZRA ZÜLAL
2.ZÜMRA ZÜLAL
Merhaba kizlar……
1.AZRA ZÜLAL
2.ZÜMRA ZÜLAL
Ben oyumu Azra Zülal den yana kullanıyorum,ama soyadına da uyumlu olmasına dikkat etmiştim ben öyle düşünürsen belki çözebilirsin...Söylenişi daha güzel oluyo.
Arkadslar kac kilo aldiniz simdiye kadar??
yaaa defne koysana. çok güzel isim yaaa. kızım olsaydı defne koycaktım ben. ama beliz defne de olur. yada defne beliz. bi düşün derim
Evt defne de çok güzelmiş canım ama ben tek isim düşünüyorum,Biz kzı olduğunu öğrendikten sonra Beliz e karar verdik ondan sonra hangi ismi duyarsak duyalım değiştiremedik,üstelik kızım da alıştı ismine teyzesi,hatta msn imize bi yazı yazdık babasıyla onu burda sizinle paylaşalım.
BUGÜNE KADAR HAYATA DAİR ÇOK İZLER BIRAKTIK,AMA HİÇBİRİ SENİN KADAR ANLAMLI DEĞİLLERDİ "BELİZ" İMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?