- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.361
selam güzel anneler ve onların bal böcükleri,yerim hepsini:)) kızlar akıntılarınız oluyormu hala,bende yine süt parçacıkları gibi gelmeye başladı arada,bazen hiç olmuo bazen yoğunlaşıyor daha öncede oluyordu fitil falan kullandım.Doktorum tekrar yazdı donaxyl diye bir fitil bunu ilk kez kullanıcam varmı bu fitilden kullanan??
Herkes şaşırıyo ama ben şu an -0,5 kg 'dayım.Hamile kaldığımda 69 kiloydum.Şimdi 68,5 kg mım.Bebeğim de çok şükür gayet iyi.Dr. bebeğime tosuncuk bile dedi.İlk 4 ay 63'e düştüm.Sonra tekrar almaya başladım.63'den hesaplarsak da 5,5 kilo almışım ve şu anda 31. haftadayım.
ANNE NE GÜZEL BİŞEY YAAAAA.....benimde beyim şehir dışında işten çıkınca anneme gidicem
onun gelmesine yakın eve geçerim
SECRET DEFNE,PEK BANA YAKIN Bİ İSİM DEĞİL AMA FİKİR VERDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CNM...yaaa defne koysana. çok güzel isim yaaa. kızım olsaydı defne koycaktım ben. ama beliz defne de olur. yada defne beliz. bi düşün derim
azra zülal daha ii sanki
diğerinde çok zü zü oluo :)
hoşgeldin
ARSİMACIM HERKES ÖZELLİKLE KIZKARDEŞİM BUNU BANA SÜREKLİ SÖYLÜYO AMA NE BİLİM ZÜMRAYIDA SEVDİM AMA HERKES AZRA ZÜLAL DİYO...
bencede azra zülal:)
EVT ÇOĞUNLUK OYUNU AZRADAN YANA KULLANIYO SANIRIM SONUÇ AZRA ZÜLAL OLCAK DURUN ANKET AÇTIM OYLARINIZI ORAYA VERİN HEM MANALARINIDA YAZDIM ORAYA
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/524893-isim-konusunda-fikir-verebilirmisiniz.html
MİNİCİĞİM BEN SOYİSİMLE İLGİLİ AYNEN SENİN DEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA SON İSİM ZÜLAL OLUNCA İKİSİNDEDE FARK ETMEDİ...
YA BİDE İSİMLER NASIL SİZCE?
VAYY VAY VAYYYY ÇOK HOŞ Bİ YAZIIIII....Evt defne de çok güzelmiş canım ama ben tek isim düşünüyorum,Biz kzı olduğunu öğrendikten sonra Beliz e karar verdik ondan sonra hangi ismi duyarsak duyalım değiştiremedik,üstelik kızım da alıştı ismine teyzesi,hatta msn imize bi yazı yazdık babasıyla onu burda sizinle paylaşalım.
BUGÜNE KADAR HAYATA DAİR ÇOK İZLER BIRAKTIK,AMA HİÇBİRİ SENİN KADAR ANLAMLI DEĞİLLERDİ "BELİZ" İMMM
Bende oyumu Azra Zülal den yana kullaniyorum:) bu arada kayinvalidemin adi da Zülal,anlami guzel bir isim:)
Ben kizim olsa Berra koymak istiyordum,ama oglusum oluyor onada Selim ismini koycaz insallah:)
KAYINVALİDEN NASIL BİRİ?
BEN İSİMLERİN KARAKTERE ETKİ ETTİĞİNE ÇOK İNANIYORUMDA..
SELİM İSMİNİDE ÇOK SEVERİM AYRICA.....
KIZLAR BİŞİ SORCAM İÇİNİZDE BEBEĞİNE AJANDA TUTAN VARMI?
BEN OĞLUMA TUTMUŞTUM ÇOK HOŞ OLUYOR OKUYUP AĞLIYORUM BAZEN
KIZIMADA TUTUYORUM....
bak on küsür kilo almış biri olarak yeterince doluyum.:84:
kalkıp, -0,5 kilo falan diyince bana bi haller oluyoo
dikkat et, kara listeye almiyim seniiii:83:
VAYY VAY VAYYYY ÇOK HOŞ Bİ YAZIIIII....
KAYINVALİDEN NASIL BİRİ?
KIZIMADA TUTUYORUM....
Ben de tutacaktım.KArdeşim ben sana çok güzel bir ajanda aldım illede ona yaz dedi aldırtmadı bana hala elime geçmedi yanii...
VAYY VAY VAYYYY ÇOK HOŞ Bİ YAZIIIII....
KAYINVALİDEN NASIL BİRİ?
KIZIMADA TUTUYORUM....
Cok iyi birisidir cnm annem gibi o da,iyihuylutatli dillidir:) bende cok inanirim isimlerin etkisine,koy bnce Zulal guzel bir isim hem de cok cok yaygin bir isim degil,ole oluşuda guzel bnce.
Ben ajanda tutmuyorum ama tutulsa cok buyuk bir hatira olur eminimki,guzel bir fikir
ben oğlumda normal bi ajandaya yazmıştım sonra geçirdim sende öyle yap ,müsvedde kullan sonra geçirirsin yoksa unutuluyo bazı şyler...Ben de tutacaktım.KArdeşim ben sana çok güzel bir ajanda aldım illede ona yaz dedi aldırtmadı bana hala elime geçmedi yanii...
Cok iyi birisidir cnm annem gibi o da,iyihuylutatli dillidir:) bende cok inanirim isimlerin etkisine,koy bnce Zulal guzel bir isim hem de cok cok yaygin bir isim degil,ole oluşuda guzel bnce.
Ben ajanda tutmuyorum ama tutulsa cok buyuk bir hatira olur eminimki,guzel bir fikir
ay ne güzel kayınvalidesinden böyle tatlı talı bahs eden kim varki?
cnm ajanda olayını kesinlikle tavsiye ederim sonra yavruna okutabilecek bir uslub ile hamileliğini ilk öğrendiğin andan itibaren ara ara yaz çok güzel oluyo bi kaç yıl sonra okuması...
Alttan bakmıyorlar yani umarım öyle olur :) kıss sen geçen bi tane beğendim diyordun o güzeldi vaz mı geçtin ?
Kozmatik cim,bende ajanda tutmayı çok istiyorum,sen şu bebekler için özel tasarlanan bebek güncesi diye satılanlardan mı tutuyosun,ben öyle bişey almayı düşünüyorum...Bazı yayın evlerinin var ciltli internetten güzel görünüyo ama içeriğini canlı göremeyince cesaret edemedim...
yok cnm onların fiyatları yüksek atıyolar,ben çizgisiz büyük boy ajanda aldım çok güzel oluyo hemen kısa kısa, bazen destan gibi yazı lar çıkıyo elimden:)
ay ne güzel kayınvalidesinden böyle tatlı talı bahs eden kim varki?
cnm ajanda olayını kesinlikle tavsiye ederim sonra yavruna okutabilecek bir uslub ile hamileliğini ilk öğrendiğin andan itibaren ara ara yaz çok güzel oluyo bi kaç yıl sonra okuması...
Cok sukur kayinvalidem ole forumda bahsedilen kayinvalideler gbi degil,aramiz gayet iyi:)
İnsallah bende baslamayi dusunuyorum,cok guzel bir ani olur.ileriki zamanlada okur okur aglarim heralde sulugozlu ben
grup açsak orda buluşsak?
Bu fikre katılan kaç kişi var?
Ama valla ben sayfa falan yönetemem gerçi sayfa olarak açmayız, kapalı bi gurup açalım kimseyi almayız biz bize oluruz:)))
anne olmak böyle bişi ağla ağla yine ağla:))))Cok sukur kayinvalidem ole forumda bahsedilen kayinvalideler gbi degil,aramiz gayet iyi:)
İnsallah bende baslamayi dusunuyorum,cok guzel bir ani olur.ileriki zamanlada okur okur aglarim heralde sulugozlu ben
cnm forum yöneticisinden uyarı aldım, face yönlendirmek forum kurallarına aykırı mış, ben konuyu kapattım:)))bence çok iyi fikir ben kesinlikle katılmak istiyorum ordan daha rahat takip ederiz daha fazla görüşebiliriz burdan tam takip edmiyorum açarsanız haberim olsun :)
Ayy kalkıp yemek yapıcam ama dur ona da bakim dur buna da bakim diye diye saati6 buçuk ettim yaa. Kızlar başka bir topic e yazdım ama orda kimse yok sanırım şu anda.Sizi bulmuşken sorayım.
Sizce Ömer Orhan nasıl bir isim.Eşim Ömer Orhan Koyalım diyo ben pek taraftar değilim ama bi de size sorayım.Ömer kayınpederimin adı.Orhan benim babamın adı.
cnm ikiside çok güzel bence çok hoş olur ama babalarınıza niyetle değilde ,isimlerinin manalarına ve tarihte bu isimleri taşımış güzel insanlara niyetle koyarsanız evladınızda onlara benzser...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?