2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa bende de akıntı az süt parçası gibiydi şimdilerde öyle değil de.Bu bi sorun mu ki neden fitil kullandın ?

bak on küsür kilo almış biri olarak yeterince doluyum.:84:
kalkıp, -0,5 kilo falan diyince bana bi haller oluyoo
dikkat et, kara listeye almiyim seniiii :83:

benimde beyim şehir dışında işten çıkınca anneme gidicem
onun gelmesine yakın eve geçerim
ANNE NE GÜZEL BİŞEY YAAAAA.....

Bende oyumu Azra Zülal den yana kullaniyorum:) bu arada kayinvalidemin adi da Zülal,anlami guzel bir isim:)

Ben kizim olsa Berra koymak istiyordum,ama oglusum oluyor onada Selim ismini koycaz insallah:)

bu arada, haziran topiğinde sordum.
32. haftadan itibaren kontrolleri iki haftada bire düşmüş.
ve yine çoğunlukla 32. haftadan itibaren düzenli nst'ye girmeye başlamışlar.

bak on küsür kilo almış biri olarak yeterince doluyum.:84:
kalkıp, -0,5 kilo falan diyince bana bi haller oluyoo
dikkat et, kara listeye almiyim seniiii :83:

Ayy kız napim halbuki o kadar da çok yiyorum (Nispet yapar gibi olması da) Şaka bi yana ben de hipotroid varmıştı sanırım önceki kilolar ondandı.HAmile kaldığımdan beri troid hapı kullanıyorum zannımca ondan gitti kilolar...

Kozmatik cim,bende ajanda tutmayı çok istiyorum,sen şu bebekler için özel tasarlanan bebek güncesi diye satılanlardan mı tutuyosun,ben öyle bişey almayı düşünüyorum...Bazı yayın evlerinin var ciltli internetten güzel görünüyo ama içeriğini canlı göremeyince cesaret edemedim...

ayyyy bi bir saat uyuyayım ddım masallah topık almıs basını gıdıo tutabılene ask olsun
oku oku anca geldım valla 10 sayfayı uyuyakalmısım kızlar koltukta

grup açsak orda buluşsak?
Bu fikre katılan kaç kişi var?
Ama valla ben sayfa falan yönetemem gerçi sayfa olarak açmayız, kapalı bi gurup açalım kimseyi almayız biz bize oluruz:)))

bence çok iyi fikir ben kesinlikle katılmak istiyorum ordan daha rahat takip ederiz daha fazla görüşebiliriz burdan tam takip edmiyorum açarsanız haberim olsun :)

Ayy kalkıp yemek yapıcam ama dur ona da bakim dur buna da bakim diye diye saati6 buçuk ettim yaa. Kızlar başka bir topic e yazdım ama orda kimse yok sanırım şu anda.Sizi bulmuşken sorayım.
Sizce Ömer Orhan nasıl bir isim.Eşim Ömer Orhan Koyalım diyo ben pek taraftar değilim ama bi de size sorayım.Ömer kayınpederimin adı.Orhan benim babamın adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…