- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.461
kızlar kontrolden geldim bebişim 1300 gr olmuş boyu da 35 cm çok şükür sorun yok
kızlar kontrolden geldim bebişim 1300 gr olmuş boyu da 35 cm çok şükür sorun yok
kızlar doktorumu aradım aradım bıraz once olan kasıntılarımı ve agrılarımı soyledım
yarın gel bu tarz agrılar beklemeye gelmez erken doguma goturebılır bızı dedı
en azından kontrol altında tutabılırız dedı yarın gıdıp bı goruncez bakalım kızımla
neyımız varmıs
denemedıgım pek yontem kalmadı kızlar zor sıkıyorum zaten dısımı dogursamda yavrumla vakıt gecırsem dıe
az kaldı dıyede kendımı oyalamaya calısıyorum ama nereye kadar bılmıyorum destegınız ıcın saolun kızlar
ınana artık bırılerıne anlatmassam catlıcaktım.Bebegımdede problemler vardı hep dua edıyorum ıns bebegım duzelır dıe
sızde dua edın kızlar hamişlerin duası cevrılmezmıs ALLAH hepınıze kolaylık versın ıns bı avzada atlatalım hepımız
benım kımsem yok burda tek basımayım bıtek kaynanam var.Keske benım esımde
ortalık falan dagıtsa ben sabaha kadar toplarım.Onun bıraz alkolu var malesef bıde bana karsı cok vurdum duymaz
agrım yada herhangı bırseyım oldugunda benı azarlayarak tepkı verıyo bende hep içime atan bı ınsanım
ustesınden gelemıyorum. ben esım belkı duzelır dıye cocuk sahıbı olmak ıstemıstım ama yanılmısım
tesekkur ederım cnm saolun destegınız ıcın kendımı topladım bıle
artık yarına hazırlıyorum kendımı kzımı gorcem ya :)
ıns saglıkla kucaklarımıza alırız bebıslerımızı ve kocama olan askım bıraz daha hafıfler :)
ve onu takmamaya baslayabılırm mesela
kozmatkcm gecen gun kağan kocatepenin bi videosnu izledm uzmantvde, sezeryanden sonra normal dogum olabiliyomuş , ben bilmiyodum.
Ama suni sancı filan verilemiyomuş, kendi haline bırakılıyomuş kadın, cunki zorlanırsa sezeryan dikişleri patlayabiliyomuş. Allah muhafaza dikişler patlayıp, kanama çok olursa rahmi bile almak zorunda kalabiliyolarmış. o yuzden cok zorlamadan kendi kendine dogmasına bırakıyolarmış yine bi sıkıntı oluşursa da, doğumun uzun sürmesi ve bebegn kalp atışlarnın yavaslaması gibi sezeryane alıyolarmış.
inşallah sezeryan olmaz yoksa hep sezeryan olcak sonraki doğumlar da, kesilip durcaz
eee herkes nerde? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?