2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar hepinize..

kızlar kontrolden geldim bebişim 1300 gr olmuş boyu da 35 cm çok şükür sorun yok

bizim seninle günümüz aynı. birde minita ile. ne güzel maşallah yavrucuğun ne kadar büyümüş :)) bizim gelecek kontrolümüz 19 mayısta. en son 2 hafta önce 890 gr dı. bakalım önümüzde kontrolde ne kadar olmuş prensesim :)))

kızlar anneysen.com uyelerıne unıversal çamlıca hastanesın de ucretsız semıner verılcekmıs
katılmak ısteyenler bı baksın ıstersenız

uykuculara günaydınnn:)biz artık uyuyamıyoruz ya wcye kalkıyoruz ya sıkıntıdan kalkıyoruz.Kızlar 2 gündür sol kasığımda oturmuş bi ağrı var yatarken yada otururken bişi yok ama yürüyünce yada uzandığım yerde kıpırdanınca baya hissediyorum.Resmen oturdu oraya acıyan bi ağrı gibi.Sabah akşam magnorm içiyorum sütümü peynirimi ayranımı eksik etmiyorum ama bu ağrının 2 gündür geçmemesi beni rahatsız etti kasığımın altı vajinamın üstü gibi bi yer o kadar aşşağıda bebeğin bişeyide olamaz bilemedim

kızlar doktorumu aradım aradım bıraz once olan kasıntılarımı ve agrılarımı soyledım
yarın gel bu tarz agrılar beklemeye gelmez erken doguma goturebılır bızı dedı
en azından kontrol altında tutabılırız dedı yarın gıdıp bı goruncez bakalım kızımla
neyımız varmıs

kızlar kontrolden geldim bebişim 1300 gr olmuş boyu da 35 cm çok şükür sorun yok

maşallah ona :)
bende cumartesi gidicem bakalım ne kadar olmuş

git bakalım canım ne dicek

Cnm herşeyden önce ne yazık ki sorunsuz hayat kimse de yok. Özelinde sorun yoksa, işinde oluyor, işinde yoksa sağlığında oluyor. Mutlaka birşeyler çıkarıyor hayat insanın karşısına.Unutma allah sevdiği kullarını sınarmış Şimdiye kadar kendi içine atarak kendine ne kadar işgence çektirdin bilmiyorum ama annelik öyle bir durum ki artık bebeğin için dik durmak zorundasın. Ona hayatla mücadele etmeyi, kimi konularda keskin çizgilerle yerini belirlemesini ve kimi zamanda eğilmeyi bilmesini öğreteceksin. Hiçbirimizin çocuklarımıza sorunlu birer anne olma hakkımız yok.Ben oğlum doğduğundan beri 24 yıllık hayatıma sünger çekip bambaşka biri oldum. Olmak zorundayız çünkü. Önce biz mutlu olmalıyız ki mutlu bir nesil yetiştirelim. Önce biz birey olmalıyız ki çocuklarımızı sorunsuz bireyler haline getirebilelim. Onların karakterlerini bizler oluşturuyoruz.Cnm demem odur ki eşinle aranda seni mutsuz eden neler varsa bir şekilde halletmelisin. Bir duruş belirleyip onun arkasından gitmelisin bunun yolu yok. Çünkü ne yazık ki artık senin kendini fazladan üzme lüksün yok. Bakmakla, büyütmekle ve insan etmekle mesul olduğun bir can taşıyorsun artık. Anne olmak güçlü olmak demektir. Ya eşinin hareketlerine aldırış etmemeyi öğreneceksin, kendine kendinle ve bebeğinle mutlu olacağın bir hayat çizeceksin yada eşini yola getirmenin bir yolunu geliştireceksin. Cnm dualarım bebişin ve seninle. Ben inanıyorum insan istediği zaman yapamayacağı şey yok. Sen bu minik sorunların üzerinden gelirsin

Çok üzücü bir durum inş. eşin en kısa zamanda yaptığı hatanın farkına varır ve sizi üzmekten vazgeçer.Eğer uzun süredir varsa ve tek başına aşamayacağını düşünüyorsan bence bir uzmandan yardım almalısın.Benim kardeşimde üniv.deyken okulu bırakcam diye tutturdu (marmara hukuk okuyodu).Biz neler neler söyledik, konuştuk o da elinden geleni yapmaya çalıştı ama en sonunda olmuyo dedi bir psikologa gitti ve psikolog sen şimdiye kadar nerdeydin demiş.Yani biz sana elimizdn gelen desteği veririz ama senin ruh halin zaten bizim söylediklerimizi kabul edecek durumda değilse kesinlikle fazla gecikmeden bir uzmana git derim.Kendin ve bebeğin için...

tesekkur ederım cnm saolun destegınız ıcın kendımı topladım bıle
artık yarına hazırlıyorum kendımı kzımı gorcem ya :)
ıns saglıkla kucaklarımıza alırız bebıslerımızı ve kocama olan askım bıraz daha hafıfler :)
ve onu takmamaya baslayabılırm mesela

canım kendını sıkma hersey olacagına varıyor sen once bebegını dusun sonra kocan allahın yardımıyla senın sabrınla duzelır cevremızde cok var cocugu olunca alkolden uzaklasan ama sabır ılk 3 ay baba oldugunu anlamıyormus erkekler ne zor ısımız bızım bı koca alıyor cocuk gıbı ugras dur sonra da

tuball cım zaten bu konu çok derin bi konu biz kendimizi allaha emanet edelim yoksa insan eline kalırsak sonumuz harap...
aşırı uykum var yorgunum ve evde yemek yok akam neler pişiriyosunuz?
bugun kursta aşçı abla şey dedi
-bu akşam fatmagül evleniyo,
bende
-aaa hangi fatmagül.
-ya fatmagülün suçundaki fatmagül demezmi bi kahkaha koptu odada...
ama bana çok tuhaf geldi ,öyle benimsemişki izlediği diziyi hayret ettim nede gerçek bahs ediyodu halbuki:)))
sizin izlediğiniz programlar neler kızlar?

ben ing pratik olsun diye yabancı programlara bakıyorum...
dizi olarak gossip gril ve supernatural...
aradada adını feriha koydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…