2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kiZlar nasılsiniZ ben iyice gececi oldum bütün gece uyumayip işlendim ütülerimi bitirdim sonra bide film seyrettim askin Büyüsü die tavsiye ederim ama 2 tane var orjinal adı Pratical magic sandra bullok ve nicole kidman oynuo eski bı film neyse sabah 5 te yattım 2 de kalktım bugün buroyada uğramadım aksam anneme gecicem siz neler yapiosunuz

bende yemegımı yaptımmm ohh kurtuldum yemek ısınden
acaıp uyku basıo uyumamak için zor sabredıyorum valla
bıde fena sıcak baygın gecırcem evdeeee

bende yemegımı yaptımmm ohh kurtuldum yemek ısınden
acaıp uyku basıo uyumamak için zor sabredıyorum valla
bıde fena sıcak baygın gecırcem evdeeee

Bendede uykusuzluk sorunu var uyumayinca enerjimde olmuo bide kendi yaptıgım yemek piserken kokuo yiyemiorum disardaki yemekleride midem almio anneme gidicem bugün evdeyken iyiyim benim ev serin ama işyerinde dışarda banada fenalık gelio

ohh valla ne guzel benım annemde pişirse keske bende yesem :)
bende yemek yaparken cnm ıstemıo bazen yıyesım gelmıo
uykusuzluk bendede var valla gece uyuyamıyorum ssabhlarıda ruh
gıbı dolanıyorum yaaa

ohh valla ne guzel benım annemde pişirse keske bende yesem :)
bende yemek yaparken cnm ıstemıo bazen yıyesım gelmıo
uykusuzluk bendede var valla gece uyuyamıyorum ssabhlarıda ruh
gıbı dolanıyorum yaaa

Benim esım burda deil ondan rahatım :)) o geleyim Dio ben istemiorum ugrasicak Halim yok hem çalışıp hem evde is yapan arkadaslara Allah kolaylık versin valla ben yemek yapmiorum annemde kalıyorum arada gelip evimi temizliyorum e zaten burda yasamayinca kirlenmioda sadece toz alıp supuruorum bitti gitti :))

ayy cok guzelmıs yaa :) valla hosuma gıttı :)
ben calısmıyorum ama ev işi yapmakta ok zor gelıo valla
bı utu yapıorum sankı 50 kısı yasıoruz evde
bulasık yemek desen aynı sekılde sıcaktada pısmıo yemek falan
keske bende kacsam anamın yanına

İmkanın varsa git valla ben annemde ne utu ne yemek arada büroya gidip geliyorum tabi esım gelince mecbur evimde kaliyorum Allahtan dağıtmıyor ortalığı fazla yardımcıda oluyor 18 Mayıs'ta izne ayrılcam ondan sonra gelirse gelsin:))

malesef yok cnm yaa onlar ankarada ben ızmırdeyım
ohh ne guzel çalısanların ızınlerıde yaklastı cok sukur
ayaklarınızı uzatır dınlenırsınız artık miss gıbııı

malesef yok cnm yaa onlar ankarada ben ızmırdeyım
ohh ne guzel çalısanların ızınlerıde yaklastı cok sukur
ayaklarınızı uzatır dınlenırsınız artık miss gıbııı

Evet canım Allah'tan ben rahatım işyerinde ama yinede gidip gelmesi bile yoruyor bide sürekli bilgisayara fatura işlemem lazım göbekten masada eğil kalk oturduğum sandalye bile rahatsız ediyor ama korkuyorum ben bu miskinlikle evde olsam bı 10 kılo daha alırım :))

bak o konuda haklısın işte :)) ben aldım 13 kılo bakalım yarın
daha kopucak dananın kuyrugu almısımdır bı 3 kılo falan daha

bugun kontrolüm vardı kızlar.meleğim 1800 gr 43 cm olmuş.32. haftamda olduğum için çalışabilir raporu aldım doktordan.

Maşallah bebise canım benimde seker yüklemesi yAptirmam lazım ya yarın ya Pazartesi gidicem ama ultrasona girmiycem 18 inde randevum var o zaman baktiricam bende merak ediyorum

oo masallah masallah bende yarın gıdıem benım kızda olmustur o kadar assagı yukarı

Maşallah bebise canım benimde seker yüklemesi yAptirmam lazım ya yarın ya Pazartesi gidicem ama ultrasona girmiycem 18 inde randevum var o zaman baktiricam bende merak ediyorum

inşallaah kızlar,önemli olan sağlıklı olmaları,inşallah sağ sağlım kavusalım sıpalara:))
bak o konuda haklısın işte :)) ben aldım 13 kılo bakalım yarın
daha kopucak dananın kuyrugu almısımdır bı 3 kılo falan daha

bana kilo demeyin 22 kılo almısım var mı benım ustumde olan:)) babalar gıbı 22 kılo:))

inşallaah kızlar,önemli olan sağlıklı olmaları,inşallah sağ sağlım kavusalım sıpalara:))

bana kilo demeyin 22 kılo almısım var mı benım ustumde olan:)) babalar gıbı 22 kılo:))

ohhhhh :) MASALLAH bosverrrrrrr bıdaha nerde o kadar kılo alıcaksın
hamileligi bahane edıp edıp yıyoruz valla normalde olsa aman yok bı kılo fazlam var falan
dıyoruz saldık cayıra hadı bakalımmmm kacla doguma gırcez

Maşallah sen çok almissin canım kac kiloyla hamile kaldın çatlak varmi benim bacagim çatladı göbeğimde bisey yok kılo aldikca bacaklarımda sisio

ayaklarım oldu balon:)) ama umrumda değil,hala yiyecem dıye ugrasıyorum:)) doğum heyecanı sardı bı taraftan daha cok yıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…