2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aman iyi olmasın çatlak ben sinir oluyorum garip yerlerden kılo alıyorum kollarım pazu oldu bacaklarım şişiyor bide krem sürüyorum ama çatladı

boşver canım takma kafana,tıp her geçen gün kadınları güzelleştirmek için ilerliyor nasılsa.ben de krem sürüyorum ama çatlamak üzereyim,karnım kaşınıp duruyor.davul gibi gerildi iyice.

boşver canım takma kafana,tıp her geçen gün kadınları güzelleştirmek için ilerliyor nasılsa.ben de krem sürüyorum ama çatlamak üzereyim,karnım kaşınıp duruyor.davul gibi gerildi iyice.

Tip ilerliyor biliyorum canım ama benim burnum estetik dikiş yerinde iz kaldı bide bı arkadasım doğumdan sonra gobegindeki yağı aldirip gerdirdi şimdi 6 kılo aldı hiç poposu yoktu poposu büyümüş estetiktende korkuyorum artık

NST Testi yaptiran var mi

cnm sanırım ben yarın gırıcem nst ye kasılmalarım cok oluyo benım sancılarım falan
doktor erken dogumdan suphelenıyo daha cok erken cunku olurmuyum bılmıyorum
ama gırersem nst ye yazarım yarın sonuclarını nasıl oldugunu

Gelirde gecermi bilmiyorum ama bende diyorum oğlusum için deger

keske benım aldıgım kılolardan kızımda alsa ama nerdee o olması gerektıgı kadar alıyo valla gerısı bana hopppp
lop et oldu masallah

Sahi aklima gelmisken yazayim istedim. 2 gun once dr a gittim dedim hep sola yatmaktan uyuyamiyorum dr dediki neden soluna yatiyorsunki dedim bebege oksijen gitmiyormus diye dr. diyorki istersen karninin ustune bile yatabilirsin yok oyle birseysen nasil rahatsan oyle yat emin ol bebegin daha rahat uyur. 2 gundur vallahi oyle bir rahat uyuyorum ki arkadaslar ve inanmiycaksiniz bebegimde gecede bir kez uyaniyor o da rahat uyuyor. zannedersem benim rahatsizligimdan etkileniyordu habire tekmeliyordu. maasallah yavrusum bile rahatladi. Tabii burdaki drlara ne kadar guvenilir bilmiyorum ama guvenmek zorundayim.

Merhaba arkadaşlar!Bende başlığı üye olmadan takip ediyordum :)30.haftadayım oğlumla.İlk hamileliğim,çok güzel bir duygu.Çalıştığım için akşamdan akşama okuyordum yazdıklarınızı,fikir alışverişi ve benzer tecrübelerden geçmek güzel.Bakıyorum da herkes bebişlerin kıyafetlerini yıkamış ütülemiş bile,sizleri okudukça heyecanım artıyor.Daha alışverişe bile çıkmadım,internetten yapabildiğim kadar yapıyorum.Sanırsam gidip hepsini bir yerden bir kerede alıcam,kardeşim birçok şeyini getirdi sağolsun,hediyelerde bebiş gelmeden geldi.Bi sayım yaptıktan sonra alışverişe çıkıcaz :)mesela hastane çıkışı yok,en önemli kıyafetimiz :)

selam kızlar 29 +4 kontrole ğittim.1750 gr.46 cm. boy.doğum pozisyonuna ğelmiş.gayet sağlıklı 1 hafta önde ğidiyormuş gelişimi.4 temmuz çarşamba sezeryanle doğuma alacaklar beni.berat kandilinin olduğu ğün doğacak oğluşlum o yüzden ismide berat hüseyin olacak beğim doğunca ismi.16 kilo almışım. bacaklarıma krap ğirdiği için mağnezyum başladı doktor.bizden bu kadar kızlar...

arkadşlar herkese iyi akşamlar.
birşey sorcam. bazen ateş basıyor beni biran ve bebeğim o an karnımda bir yere yığılıyor. karnım taş kesiliyor resmen.burda okumuştum sanırım yığılmalara dikkat etmemiz gerkiyormuş diye. acaba ateş basması ,yığılma olduğu için mi,yoksa bebeğim bir alana yığıldığı için mi ateş basıyor anlamlandıramadım

herkese iyi geceler.. yaa ne güzel bebişler görülmüş.. maşallah hepsine benim oğluşumu görmeme daha 3 hafta var :2: geçmiyor günler.....

Bebeğin bi yerde yığılması değil de karnında sertleşmeler olması ve bu sertleşmelerin düzenli aralıklarla olması sorun oluşturuyormuş.Düzenli değilse bu da normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.Ateş basmasını bilmioyrm ama uzun süren ateşlenme geçiriyorsan bence bir doktoruna sormalısın canım...

Ben bugün yazmıştım kasığımda ağrı var diye doktora gittim 2 gündür geçmiyor dedim bu dönemlerde normal dedi sol tarafıma oturdu ama ağrı dedim normal zaten tek tarafta olur dedi o dedi ben rahatladim şimdi ağrısada takmıyorum rahatladim ya:) bu arada 1122gr olmuşuz teyzeleri iyimiyiz sizce

korkularının geçmesine sevindim canım annelik iç güdüsüyle en ufak bişeyde telaş yapıyoruz ama olsun annelik duygusu hayatta yaşanacak en güzel şeymiş rabbim dileğen herkese nasip etsin. maşallah maşallah yediklerin kan olsun can olsun miniğine

O sorun bende de var canım Valla benim eşim arada bir koltukta yatıyor çok sıkıntılı gecelerimde hem onu uyutmuyorm hem ben rahat edemiyorum babamız gidince oohh bir kuruluyoruz yatağa yalnız normalde düz,dikey yatılan yatağa biz oğluşumla enlemesine yatıyoruz aah gebelik ah sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…