- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.501
53 le kaldım şimdi 75 im ama doktora 55 le kaldım dedim kızıyor:) çatlak yok ama eli kulağındadır,çatlarım muhtemelen
Aman iyi olmasın çatlak ben sinir oluyorum garip yerlerden kılo alıyorum kollarım pazu oldu bacaklarım şişiyor bide krem sürüyorum ama çatladı
boşver canım takma kafana,tıp her geçen gün kadınları güzelleştirmek için ilerliyor nasılsa.ben de krem sürüyorum ama çatlamak üzereyim,karnım kaşınıp duruyor.davul gibi gerildi iyice.
Herkes fazla kilodan bahsediyor ancak ben sadece 2 kilo almisim. Bu bi sansmidir nedir :)))
için geniş heralde canım çok şanslısın Maşallah
Gercekten bende anlamadim walla. Fazla kilo almaktan cekinirken hic almadm nerdeyse. Sizlerde cok takmayin cnm. Hersey o minik yavrular icin. Bunlarda gelir gecer
NST Testi yaptiran var mi
Gelirde gecermi bilmiyorumama bende diyorum oğlusum için deger
Herkes fazla kilodan bahsediyor ancak ben sadece 2 kilo almisim. Bu bi sansmidir nedir :)))
arkadşlar herkese iyi akşamlar.
birşey sorcam. bazen ateş basıyor beni biran ve bebeğim o an karnımda bir yere yığılıyor. karnım taş kesiliyor resmen.burda okumuştum sanırım yığılmalara dikkat etmemiz gerkiyormuş diye. acaba ateş basması ,yığılma olduğu için mi,yoksa bebeğim bir alana yığıldığı için mi ateş basıyor anlamlandıramadım
Ben bugün yazmıştım kasığımda ağrı var diye doktora gittim 2 gündür geçmiyor dedim bu dönemlerde normal dedi sol tarafıma oturdu ama ağrı dedim normal zaten tek tarafta olur dedi o dedi ben rahatladim şimdi ağrısada takmıyorum rahatladim ya:) bu arada 1122gr olmuşuz teyzeleri iyimiyiz sizce
Günaydın cici anneler ve kuzucukları....
Yahuuu ben 2-3 gündür uyuyamıyorum.Uyuyorum da sürekli uyanıyorum.Ayıptır söylemesi incecik bir gecelikle yatıyorum ama bi yanıyorum terliyorum bi üşüyroum.Napcağımı bilemedim.Bi de eşim işe gittikten sonra tekrar uyuyorum o zaman daha rahat uyuyorum.Eşime dün akşam dedim sen salonda yat ben uyuyamıyorum dedim.Olur dedi garibim bu sefer de kendimi kötü hissettim vaz geçtim.Yaaaa nasıl uyuyacam ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?