- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.521
Aman iyi olmasın çatlak ben sinir oluyorum garip yerlerden kılo alıyorum kollarım pazu oldu bacaklarım şişiyor bide krem sürüyorum ama çatladı
Herkes fazla kilodan bahsediyor ancak ben sadece 2 kilo almisim. Bu bi sansmidir nedir :)))
cnm sanırım ben yarın gırıcem nst ye kasılmalarım cok oluyo benım sancılarım falan
doktor erken dogumdan suphelenıyo daha cok erken cunku olurmuyum bılmıyorum
ama gırersem nst ye yazarım yarın sonuclarını nasıl oldugunu
Tamam cnm.bnde oyle kasilma ve sanci falan yok henuz.2 hafta sonra girecegim. Gerci nasil ve ne oldugunu dr anlatti bana. Bu surecten sonra belli araliklarla tekrarlanacakmis bu test
benimde bacaklarım şişti.
bütün kilo orda toplandı. :95:
baldırların üst kısımlarında da çatlaklar oluştu ufaktan
korkum kalçaların yanlara doğru genişlemesiydi. olmadı çok şükür.
bak şimdi geliyo oklavaaaa:83::113::117::84::99:
Tamam tamam sustum
herkese günaydınn.. ya kızlar daha önce doğum yapmışlara sorum olacak.. insan doğum yaptığını nasıl anlar??? ne olursa doktora koşmalıyız mesela?? insanın suyu bi anda mı boşalıverir? anlar mıyız kesenin açıldığını?? yoksa azar azar aka aka da bitebilir mi??? benim 2 gündür akıntım var ama sanki akıntı gibi değil de su gibi.. ne olduğunu bilemedim. bebişin hareketlerini takip ediyorum o zamandan beri, ama bi gariplik yok hareketlerinde de.. ben 7 aylık doğmuşum. böyle şeyler ırsi olabilir dedi doktor, o yüzden tedirgin oluyorum oğlum da erken mi doğacak yoksa diye...
canım, ilk defa doğum yapacağın için tedirgin olman çok doğal. yalnız bu doğum belirtilerini anlamamak mümkün değil diyebilirim. mesela nişan geliyor, ben onu ilk doğumumda kanama sanmıştım:) sonradan öğrendim nişanmış. pembeden kırmızıya doğru bir akıntı nişan oluyor. nişan gelince doktorunu arasan veya hastaneye gidip açılma var mı vs muayene olsan iyi olur.herkese günaydınn.. ya kızlar daha önce doğum yapmışlara sorum olacak.. insan doğum yaptığını nasıl anlar??? ne olursa doktora koşmalıyız mesela?? insanın suyu bi anda mı boşalıverir? anlar mıyız kesenin açıldığını?? yoksa azar azar aka aka da bitebilir mi??? benim 2 gündür akıntım var ama sanki akıntı gibi değil de su gibi.. ne olduğunu bilemedim. bebişin hareketlerini takip ediyorum o zamandan beri, ama bi gariplik yok hareketlerinde de.. ben 7 aylık doğmuşum. böyle şeyler ırsi olabilir dedi doktor, o yüzden tedirgin oluyorum oğlum da erken mi doğacak yoksa diye...
canım kaç kilo ile hamıle kaldın? suan kaç kılosun :)
82 ile hamile kaldim. 6. Aya kadar hep ayni kilodaydim nerdeyse. Simdi 84 olmusum cnm
NST Testi yaptiran var mi
Sahi aklima gelmisken yazayim istedim. 2 gun once dr a gittim dedim hep sola yatmaktan uyuyamiyorum dr dediki neden soluna yatiyorsunki dedim bebege oksijen gitmiyormus diye dr. diyorki istersen karninin ustune bile yatabilirsin yok oyle birseysen nasil rahatsan oyle yat emin ol bebegin daha rahat uyur. 2 gundur vallahi oyle bir rahat uyuyorum ki arkadaslarve inanmiycaksiniz bebegimde gecede bir kez uyaniyor o da rahat uyuyor. zannedersem benim rahatsizligimdan etkileniyordu habire tekmeliyordu. maasallah yavrusum bile rahatladi. Tabii burdaki drlara ne kadar guvenilir bilmiyorum ama guvenmek zorundayim.
baya ilginc bir durum cunku zaten plesenta yaklasık 2 kılo olıyo bunun suyuda var bebek de var kılonda bır acayıplık var gıbıme gelmıstı ama olabılır bende 42 kılo ıle hamıle kladım suan 50 kıloyum doktorum bana plasentan suyun ve bebegın agırlıgı o da dedi dogurunca eskı kılonda olursun . yıne de sana bravo valla kolay deıl hamılelıkte kılo almamak ben bıle aldım kı kılo alabılen bırı deilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?