2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnan bnde anlamadim nasil almadigimi :) bebegin agirligida gayet ii. Hwrhangi bi problen yok.Senin bebegin agirligi ne kadar

cok ıyı zaten onemlı olan bebegın ıyı olması. en son kontrolde 930 gr mdı suan ne kadar bılmıyorum 18 mayısta kontrolum var.

Herkeze günaydın kiZlar biz bugün seker yüklemesine gidicektik malum gece uyumadım yine 5 gibi yattım Pazartesi'ye kaldı zaten gözümü acar acmaz kahvaltı yapiorum yada bişeyler atıştırıyorum bilmiyorum ac karnına hastaneye gidebilecekmiyim:)

Simdiden Allah kolaylik versin cnm :)) sukur ben atlattim gecen ay onu :)

Simdiden Allah kolaylik versin cnm :)) sukur ben atlattim gecen ay onu :)

Bende gecen ay yaptırdım canım düşük bile çıktı ama anne tarFimda seker olduğu icin 30. Haftada gel bide tokluk sekeri bakalım dedi irsi bisey olabilirmi die Benim icim rahat ama yinede doktor bidaha yapmak istediği icin gidicem

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar bana yardımcu olunnnn,

Bebek günceleri var ya günlük gibi,onlardan almak istiyorum,internetten beğendim 1-2 model ama içlerini göremediğim için karar veremiyorum,şu an yaşadığım yerde de bakmadığım kırtasiye kalmadı, d&r filan da yok burda,uzun zamandır araştırıyorum bi de size sorayım dedim.Belki aranızda incelemiş olanlar hatta almış olanlar vardır,yardımcı olursanız sevinirim bugün internetten sipariş vermeyi düşünüyorum artık.Benim incelediklerim ve beğendiklerim şunlar,ama dediğim gibi içi de önemli...

Bebein Gncesi Pembe Kitaplar - 0-3 Ya ocuk Kitaplar lkkitaplarim Market - ocuk kitaplar,masal kitaplar,ocuk geliim

D&R - Kitap | Tanıl Yaşar | Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li | 25.99 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı

canım ben hiç dusunmedım boyle bısey onun ıcın bılmıyorum .. baktım eklentılere ama yakından bakmakla olur . önemli olan içeriğidir kesınlıklee..

canım ben hiç dusunmedım boyle bısey onun ıcın bılmıyorum .. baktım eklentılere ama yakından bakmakla olur . önemli olan içeriğidir kesınlıklee..

Saol canım bende o yüzden ellemeden görmeden karar veremiyorum ama bi an önce de kızımla olan anılarımızı kaydetmek istiyorum,eğer inceleyen çıkmazsa forumdan yani görüp de yardımcı olacak olan,ikinci eklediğimi alıcam sanırım, ben bi de pipirikliyimdir illa beğenmem lazım,hatta d&r çalışanlarını iletişim numarasınadn arayıp sordum,iki kitabı da eline aldı bana içeriklerini anlattı yine de görmediğim için karar veremedim,bi de çocuk demez mi bunlar daha 1-2 tanesi internetten göremediğiniz 2-3 model daha var onlar da güzel diyeeee,ayyyyy zaten 2 si arasında karar verememişim....

canım bunları bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim zaman bana bi arkadaşım hediye etmişti int.ten almış.İlklerim bebeğimin günlüğü Nesil çocuk adında bi günlük.İlk ultrason fotosunu falan yapıştırdım yeri vardı ilk kime müjde verildiği,ilk hareketim,ilk üç ayım,ikinci üç ayım diye gidiyor.Ama daha yoğun olarak doğduktan sonraki bilgiler şimdiye kadar 7 sayfası doldu mesela gerisi son 3 ay ve doğum sonrası.Sonrasını kendi yazacak inş.İçinde ayetler falanda var,şükür yazılarıda var.Dini yönüde olan bi günlük yani arkadaşım öyle tercih etmiş öyle almış.Bendeki böyle canım anlatabildiysem tabi...

Teşekkür ederim canım , anladım...Şimdi internetten ona da bi bakayım.

bebegım ama aklımda olsun ınternetten de arastırırım guzel bısey bulursam onlıne ısen burdan cevrımdısı ısen ozelden yazarım sana taamam mııı

Ben daha önce dogum yapmadım ama çevremdekilerden gördüğüm kadarı ile su geldiği zaman sanki kova ile su boşalıyomuş gibi oluyo diyolar.

Yenidoğan (Kız bebeklere özel) ben bi kampanya sitesinde görüp bundan almıştım
tabi erkek olanını :)
3 kişiyede hediye olarak almıştım içeriğinin bi kısmı altta resimli gösteriliyor
istersende bende resmini çekerim evde tektek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…