2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bu cok guzelmıs abowwww ama fıyatı da guzelmıs .. bende mı alssam ne ???

banada 2 bardak dediler demekki herkesin suyunun cokluguna gore degisiyor. benim ikinci bebegim olacak insaallah ama sezeryanla dogum yaptigim icin suyumun gelmesine firsat kalmadi
aa oyle mı demek kı tecrubelısın sen .. nasıl gecmıstı sezeryanın nasıl olmustu sezeryan genel mı spınal mı ?? anlatsana azcıkk

Canim ben genel anestezi ile dogum yaptim inan bana cok kotu degildi bir hafta sonra hersey normale donuyor ama ben yinede normal dogumdan yanayim. sutum 3- 4 gun sonra azicik gelmeye basladi 1 ay sonra ancak normale dondu sutum anliycan o arada hic birakmadim emzirmeyi ama hazir mamada verdim bir ay sonra hazir mamayi tamamen kestim. dr beni kandirdi bebegin cok kilolu 4 kilodan fazla 4,600 dedi. dogumun zor olur dedi. ama bebegim 3,750 dogdu. simdi Danimarkadayim normal dogum yaptiracaklar bana, korkuyorum ama baska secenek birakmiyorlar hayirlisi bakalim ne olacak.

ben normalmi sezeryanmı halen karar veremedım deee.. sadece tek bıldıgım doktoruma guvenmek zorundayım o kadar . dogum konusunu da konustum onunla .. fıyatı daaa .. azcık ucuk geldı bana ama napcazz mecburr

valla bende de iki haftadır aynı şey var. 16 nisandaki randvevumda doktorum hergün yürüyüş verdi.
ben haftanın 5 günü çıkıyorum yürüyüşe. yürürken hiç sıkıntı yok. ama eve gelip, oturunca uzanınca bi süre sonra bakıyorumki,
bacaklarım çok ağırıyor, hatta ellerim bile kalkmıyor.. ama yürüyüşe devam

Uyumak istiyorum uyuuuummaaakk yoruldum artık hamileliğim boyunca hep uykusuzdum yoruldum artık
Biri beni ayağında sallasın uyuumaak istiyoruum52:
ben de geceleri 3-4 kez tuvalete kalkıyorum. bin parçaya bölünüyor uyku. kalkınca tekrar dalmak zor oluyor.
normalde gündüzleri 1 saat uyurum. son haftalarda hep yatıyorum, sağa sola dönüp dönüp uyuyamayınca kalkıyorum..

ben de 3. ayımda yaptırmıştım şeker yüklemesini. daha önce bi düşük yaptığım ve annem şeker hastası olduğu için.
doktorum 7. ayda bi bakalım dedi açlık tok şekerine. hamdolsun onlar da gayet iyi çıktı.. inş seninki de öyle olacak..

off şuan sırtım acaip ağrıdı
sürekli oturmaktan oluo benimde
yoksa yürümek bi yanımı ağrıtmıyor
hatta benim kalça aprılarım vardı doktora sordum neden die egzersizimi bıraktın demişti ki gerçekten bırakmıştım
yürüdükçe tabanlarım ağrıodu bi ara onun içinde topuk dikeni tabanlığı aldım oh ne rahat yürüom adeta kendimi havaya atıp geri bırakıom hahaha
ama bel sırt oturmadan dolayı çok ağrıo

arsima, topuk dikeni tabanlığı aldığını söylemişsin ya nerden aldın...bende yürüyüş yapınca özellikle topuklarım çok ağrıyor...

tatlim bana hediye geldi cok guzeldi ben icerigine bayilmistim ama senin baktiklarinla bende ki ayni icerikte mi bilemiyorum:44: nerde yasiyordun sen tatlim birde oyuncak satan buyuk magzalar var ya ( hani su meshur marka olanlardan simdi isim vermeyeyim belki reklama girer) ben orda gormustum ebat ebat degisiyo fiyatlarda tabi oyle cok pahali degildi sanirim

tatlim bana hediye geldi cok guzeldi ben icerigine bayilmistim ama senin baktiklarinla bende ki ayni icerikte mi bilemiyorum:44: nerde yasiyordun sen tatlim birde oyuncak satan buyuk magzalar var ya ( hani su meshur marka olanlardan simdi isim vermeyeyim belki reklama girer) ben orda gormustum ebat ebat degisiyo fiyatlarda tabi oyle cok pahali degildi sanirim

kızlarrr şimdi geldım hastaneden kızımızı gorduk MASALLAH dogum pozısyonu almıs bebısım
artık başaşayız 31+3 olmusuz 1500 grm boyu da 40 cm bı hafta gerıden gelıomus bebiş
bu arada benım kasalmalırm oluodu ya dunde soylemıstım erken dogum belırtısıymıs bendekıler
kasılmalarımı azaltmak için ilaç verdı doktor vede buskopan kullanıcam agrılarıma karsı dıkkat etmem gerekıyormus

ayy cok sevındım masallah subanallah benımde cok kasılmalarım oluyor ama dr um bu haftalarda gayet normal dedi:44::44:
aman erken falan olmasın Allah korusunnnn

arsima, topuk dikeni tabanlığı aldığını söylemişsin ya nerden aldın...bende yürüyüş yapınca özellikle topuklarım çok ağrıyor...

medicalcilerde satılıyor canım
ama ben bi türlü gidip alamadım ağrılarda çoğalınca netten sipariş ettim
nette bi komple taban halinde var bide topuk hali
sadece topuk aldım ben çünkü taban olanın sadece topuk kısmı öyle gerisi bilidğin tabanlık her ayakkabıya uymaz die böle aldım
topuk dikeni gebelikte oluşabilirmiş hemde oluşmasını önlerim

oh gözün aydın doğum mopum olmasın aaa kızarım ha vakti gelince gelsin herkes
bakalım bana ne dicek yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…