- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.581
sen buyuk ihtımal hazıran da dogum yaparsın 3 temmuz gorunuyor ya .. sezeryan mı normal mı dogum yapacaksın karar verdın mı guzelımöptum kızını
neden mecburi sezeryan ?? :44::44:cnm benım mecburı sezeryan olucak zaten doktorda oyle dıo hazıran sonuna hazırla kendını dıo
bakalım nasıp sen karar verdın mı dogum seklıne
kızlarrr şimdi geldım hastaneden kızımızı gorduk MASALLAHdogum pozısyonu almıs bebısım
artık başaşayız31+3 olmusuz 1500 grm boyu da 40 cm bı hafta gerıden gelıomus bebiş
bu arada benım kasalmalırm oluodu ya dunde soylemıstım erken dogum belırtısıymıs bendekıler
kasılmalarımı azaltmak için ilaç verdı doktor vede buskopan kullanıcam agrılarıma karsı dıkkat etmem gerekıyormus
neden mecburi sezeryan ?? :44::44:
Ben henuz karar vermedimm . kafam da cok karısık ne yapacagımı da bılmıyorum . Herkes farklı bısey soyluyor
senın dogum tecruben varmı;??
kızlarrr şimdi geldım hastaneden kızımızı gorduk MASALLAHdogum pozısyonu almıs bebısım
artık başaşayız31+3 olmusuz 1500 grm boyu da 40 cm bı hafta gerıden gelıomus bebiş
bu arada benım kasalmalırm oluodu ya dunde soylemıstım erken dogum belırtısıymıs bendekıler
kasılmalarımı azaltmak için ilaç verdı doktor vede buskopan kullanıcam agrılarıma karsı dıkkat etmem gerekıyormus
anladım canım .. insallah hersey hepımız ıcın cok guzel olur .. benım aılem acayıp baskı yapıyor inan . ılla da normal yapacaksın dıyor off . annem hele normal de normal tutturdu . oğlumu en kolay ve en saglıklı yoldan kucagıma almak tek temennımmbenım dogum tecrubem yok cnm malesef ama sansım olsaydı mutlaka
normal dogum ısterdım adı ustunde ıste normal olanı bu yanı
benım vucutla ılgılı zaman zaman takıntılarım oluyo dıkısım olsun ıstemezdım karnımda mesela
benım vajınamda sıgıller cıktı bırde bacagımda platınler var benım ondan mecburı olucak
haklısın cnım ama normal dogumda cesaret işi .. bakıyorum dogum yapan topıklere ayy %80 sezeryannn ..Arkadaslar sezeryan sart olmadikca normal dogum bizim icin daha saglikli degilmi? Adi ustunde normal zaten,bazen banada korku gemiyor degil ama kendi kendime diyorumki bu kadar insan nasil dogurmus bende yaparim diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum
Masallah bebisine
anladım canım .. insallah hersey hepımız ıcın cok guzel olur .. benım aılem acayıp baskı yapıyor inan . ılla da normal yapacaksın dıyor off . annem hele normal de normal tutturdu . oğlumu en kolay ve en saglıklı yoldan kucagıma almak tek temennımmbenım dogum tecrubem yok cnm malesef ama sansım olsaydı mutlaka
normal dogum ısterdım adı ustunde ıste normal olanı bu yanı
benım vucutla ılgılı zaman zaman takıntılarım oluyo dıkısım olsun ıstemezdım karnımda mesela
benım vajınamda sıgıller cıktı bırde bacagımda platınler var benım ondan mecburı olucak
haklısın cnım ama normal dogumda cesaret işi .. bakıyorum dogum yapan topıklere ayy %80 sezeryannn ..Arkadaslar sezeryan sart olmadikca normal dogum bizim icin daha saglikli degilmi? Adi ustunde normal zaten,bazen banada korku gemiyor degil ama kendi kendime diyorumki bu kadar insan nasil dogurmus bende yaparim diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum
Masallah bebisine
saol cnmArkadaslar sezeryan sart olmadikca normal dogum bizim icin daha saglikli degilmi? Adi ustunde normal zaten,bazen banada korku gemiyor degil ama kendi kendime diyorumki bu kadar insan nasil dogurmus bende yaparim diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum
evet cnm bende sana katılıyorum kesınlıkle normal dogum taraftarıyım..Zorunlu olmadıkca yaptırmayın sezeryan
hem estetık dııl hem saglıklı dııl kendınızı bu sekılde gaza getırın.Karnınızda bı yarıkla dolasmak bence cok kotu
ben kendımı boyle gaza getırıp duruyorum ama yınede zorunlu oldugu ıcın uzuluyorum
Masallah bebisine
saol cnmArkadaslar sezeryan sart olmadikca normal dogum bizim icin daha saglikli degilmi? Adi ustunde normal zaten,bazen banada korku gemiyor degil ama kendi kendime diyorumki bu kadar insan nasil dogurmus bende yaparim diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum
evet cnm bende sana katılıyorum kesınlıkle normal dogum taraftarıyım..Zorunlu olmadıkca yaptırmayın sezeryan
hem estetık dııl hem saglıklı dııl kendınızı bu sekılde gaza getırın.Karnınızda bı yarıkla dolasmak bence cok kotu
ben kendımı boyle gaza getırıp duruyorum ama yınede zorunlu oldugu ıcın uzuluyorum
Masallah bebisine
merhaba canımnasılsın seninle aynı haftadan gidiyoruz ne güzel böyle denk gelmemiştim erken filan olacak demiş doktorun allah korusun zamanında sağlıklı olsun insallah. ilk bebişin mi neden acaba böyle olmuş cok mu zayıfsın :44:
anladım canım .. insallah hersey hepımız ıcın cok guzel olur .. benım aılem acayıp baskı yapıyor inan . ılla da normal yapacaksın dıyor off . annem hele normal de normal tutturdu . oğlumu en kolay ve en saglıklı yoldan kucagıma almak tek temennımm
haklısın cnım ama normal dogumda cesaret işi .. bakıyorum dogum yapan topıklere ayy %80 sezeryannn ..
anladım canım .. insallah hersey hepımız ıcın cok guzel olur .. benım aılem acayıp baskı yapıyor inan . ılla da normal yapacaksın dıyor off . annem hele normal de normal tutturdu . oğlumu en kolay ve en saglıklı yoldan kucagıma almak tek temennımm
haklısın cnım ama normal dogumda cesaret işi .. bakıyorum dogum yapan topıklere ayy %80 sezeryannn ..
Bende normal doğum olsun istiyorum çok, ama clexane kullanıyorumya belki sezeryan olabilir dedi dr. bakalım nasıl olacak, inşallah sağlıklı olur bebşlerimiz erken falan gelmezler de normal doğururuz hepimiz. bugün 2. aşımı oldum, sıra beklerken gerzek kadının biri geldi yanıma kaç aylıksın falan bişeyler sordu bi de ne dese beğenirsiniz?? girerken iyi gelmiştir de bakalım nasıl çıkarcan dedi beyinsiz..gıcık oldum kadına
Bende normal doğum olsun istiyorum çok, ama clexane kullanıyorumya belki sezeryan olabilir dedi dr. bakalım nasıl olacak, inşallah sağlıklı olur bebşlerimiz erken falan gelmezler de normal doğururuz hepimiz. bugün 2. aşımı oldum, sıra beklerken gerzek kadının biri geldi yanıma kaç aylıksın falan bişeyler sordu bi de ne dese beğenirsiniz?? girerken iyi gelmiştir de bakalım nasıl çıkarcan dedi beyinsiz..gıcık oldum kadına
bide dinime küfreden müslüman olsa bari dedikleri gibi tam.. nası doğurcan diye yorum yapıyo beni korkutuyo ama sen nası doğurduysan biz de doğururuz dediğimde ben sezeryan oldum dedi.. zaten ağırlaştıkça, havalar ısındıkça zor taşıyom kendimi, bugün cuma, canım burnumdaydı, bi de nerde dengesiz var beni buluobende de var galiba bi anormallik
insallah canım insallah . dün cok yakın bır arkadasım bana geldı bebegı 23 haftalık erken dogum rıskın falan var demıs doktoru . bebegının eşiği cok asagıda falan fılan demiş.. kızı korkutmus . kendı dr uma getırdım onu .. baktı herseyını ınceledı hersey normal bu bebegın esşigı aha bebegın yukarda . keyfı yerınde dedi . kız güle oynaya gitti . oyle kızıyorum kı bazı dr lara işte benım eskı drum benı o kadar cok korkuttu kii.. vajınal genıslemeler bazı evlılıklerde sıkıntı yaratıyor falan dedi. vs . vs . vsyok cnm zayıf falanda dıılım ama kanım cok dusuk benım kan ılacını ıkıye cıkarttı doktor yınede banamısın demedı
hamıişligimin basından berıdır 14 kılo aldım cokta duzenlı beslenıyorum bıde suyum azalmıs yıne ondan dolayıda
bıraz erken dogum rıskı tasıyorum gunde 3 lıtrede su içiyorum ama doktor yapıcak bısey yok dıo sen ne kadarlıksın ne kadar beişin cnm
cnmm annen haklı normal dogumun ne kadar saglıklı oldugunu bıldıgı ıcın ustune
dusuyodur bu kadar sen bosver sagı solu hayırlısı olsun de sezeryan falanda ısteme
o gun geldıgınde zaten hersey kendılıgınden olup bıtıverıcek ıns.Tek avazda kurtulcaksınız
son zamanlarda drum ne benım ve bebegım ıcın ıyı derse onu yapacagımmmBende yerine gore cesaretli olabiliyorum,insallah dogum konusundada o cesaret gelir. Doktorumda su anhersey yolunda normal dogum yapabilecek gibisin dedi insallah son zamana kadar mecburi bir durum olusup sezeryan olmam. O beni biraz daha korkutuyor,dikislerden rahat hareket edemem fln die dusunuyorum. Normal dogum yapanlarin hikayelerini oku,demin birini okudum mayis annelerinde 2 dakikada dogurmus:)) benide baya gaza getirdi yni:))
keske o kadın o cumleyı bana soyleseydi.... keskehahaaa dengesız kadın yaaa sınır oluyorum bole ınsanlara
gırmesıde guzel cıkmasıda dıceksın ama neysee
insallah canım insallah . dün cok yakın bır arkadasım bana geldı bebegı 23 haftalık erken dogum rıskın falan var demıs doktoru . bebegının eşiği cok asagıda falan fılan demiş.. kızı korkutmus . kendı dr uma getırdım onu .. baktı herseyını ınceledı hersey normal bu bebegın esşigı aha bebegın yukarda . keyfı yerınde dedi . kız güle oynaya gitti . oyle kızıyorum kı bazı dr lara işte benım eskı drum benı o kadar cok korkuttu kii.. vajınal genıslemeler bazı evlılıklerde sıkıntı yaratıyor falan dedi. vs . vs . vs
son zamanlarda drum ne benım ve bebegım ıcın ıyı derse onu yapacagımmm
keske o kadın o cumleyı bana soyleseydi.... keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?