2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benım mecburı sezeryan olucak zaten doktorda oyle dıo hazıran sonuna hazırla kendını dıo
bakalım nasıp sen karar verdın mı dogum seklıne
neden mecburi sezeryan ?? :44::44:
Ben henuz karar vermedimm . kafam da cok karısık ne yapacagımı da bılmıyorum . Herkes farklı bısey soyluyor
senın dogum tecruben varmı;??

merhaba canım nasılsın seninle aynı haftadan gidiyoruz ne güzel böyle denk gelmemiştimerken filan olacak demiş doktorun allah korusun zamanında sağlıklı olsun insallah. ilk bebişin mi neden acaba böyle olmuş cok mu zayıfsın :44:

neden mecburi sezeryan ?? :44::44:
Ben henuz karar vermedimm . kafam da cok karısık ne yapacagımı da bılmıyorum . Herkes farklı bısey soyluyor
senın dogum tecruben varmı;??

benım dogum tecrubem yok cnm malesef ama sansım olsaydı mutlaka
normal dogum ısterdım adı ustunde ıste normal olanı bu yanı
benım vucutla ılgılı zaman zaman takıntılarım oluyo dıkısım olsun ıstemezdım karnımda mesela
benım vajınamda sıgıller cıktı bırde bacagımda platınler var benım ondan mecburı olucak

Arkadaslar sezeryan sart olmadikca normal dogum bizim icin daha saglikli degilmi? Adi ustunde normal zaten,bazen banada korku gemiyor degil ama kendi kendime diyorumki bu kadar insan nasil dogurmus bende yaparim diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum

Masallah bebisine

anladım canım .. insallah hersey hepımız ıcın cok guzel olur .. benım aılem acayıp baskı yapıyor inan . ılla da normal yapacaksın dıyor off . annem hele normal de normal tutturdu . oğlumu en kolay ve en saglıklı yoldan kucagıma almak tek temennımm

haklısın cnım ama normal dogumda cesaret işi .. bakıyorum dogum yapan topıklere ayy %80 sezeryannn ..

anladım canım .. insallah hersey hepımız ıcın cok guzel olur .. benım aılem acayıp baskı yapıyor inan . ılla da normal yapacaksın dıyor off . annem hele normal de normal tutturdu . oğlumu en kolay ve en saglıklı yoldan kucagıma almak tek temennımm

haklısın cnım ama normal dogumda cesaret işi .. bakıyorum dogum yapan topıklere ayy %80 sezeryannn ..

saol cnm

saol cnm

Bende normal doğum olsun istiyorum çok, ama clexane kullanıyorumya belki sezeryan olabilir dedi dr. bakalım nasıl olacak, inşallah sağlıklı olur bebşlerimiz erken falan gelmezler de normal doğururuz hepimiz. bugün 2. aşımı oldum, sıra beklerken gerzek kadının biri geldi yanıma kaç aylıksın falan bişeyler sordu bi de ne dese beğenirsiniz?? girerken iyi gelmiştir de bakalım nasıl çıkarcan dedi beyinsiz.. gıcık oldum kadına

yok cnm zayıf falanda dıılım ama kanım cok dusuk benım kan ılacını ıkıye cıkarttı doktor yınede banamısın demedı
hamıişligimin basından berıdır 14 kılo aldım cokta duzenlı beslenıyorum bıde suyum azalmıs yıne ondan dolayıda
bıraz erken dogum rıskı tasıyorum gunde 3 lıtrede su içiyorum ama doktor yapıcak bısey yok dıo sen ne kadarlıksın ne kadar beişin cnm

cnmm annen haklı normal dogumun ne kadar saglıklı oldugunu bıldıgı ıcın ustune
dusuyodur bu kadar sen bosver sagı solu hayırlısı olsun de sezeryan falanda ısteme
o gun geldıgınde zaten hersey kendılıgınden olup bıtıverıcek ıns.Tek avazda kurtulcaksınız

Bende yerine gore cesaretli olabiliyorum,insallah dogum konusundada o cesaret gelir. Doktorumda su anhersey yolunda normal dogum yapabilecek gibisin dedi insallah son zamana kadar mecburi bir durum olusup sezeryan olmam. O beni biraz daha korkutuyor,dikislerden rahat hareket edemem fln die dusunuyorum. Normal dogum yapanlarin hikayelerini oku,demin birini okudum mayis annelerinde 2 dakikada dogurmus:)) benide baya gaza getirdi yni:))

hahaaa dengesız kadın yaaa sınır oluyorum bole ınsanlara
gırmesıde guzel cıkmasıda dıceksın ama neysee

yuhhh yaaa ne terbiye var kadındadaha doğrusu yok

O ne demekmis ole yaaa ne bicim insanlar var,guzel guzel yorum yapacaklarina hamile kadina ole bir laf ediyor birde sanki yorumu ona dustuuu

bide dinime küfreden müslüman olsa bari dedikleri gibi tam.. nası doğurcan diye yorum yapıyo beni korkutuyo ama sen nası doğurduysan biz de doğururuz dediğimde ben sezeryan oldum dedi.. zaten ağırlaştıkça, havalar ısındıkça zor taşıyom kendimi, bugün cuma, canım burnumdaydı, bi de nerde dengesiz var beni buluo bende de var galiba bi anormallik

terbiyesiz kadın
zati bana hamilelikten sonra milletin dediği hep batmaya başladı ama bu hepten fena batmayacak gibi deil

benıde bulur oyle dengesızler bosver cnm takılma yaa matta bıseymıs gıbı
konusuolar kendılerını bısey zannedıolar

insallah canım insallah . dün cok yakın bır arkadasım bana geldı bebegı 23 haftalık erken dogum rıskın falan var demıs doktoru . bebegının eşiği cok asagıda falan fılan demiş.. kızı korkutmus . kendı dr uma getırdım onu .. baktı herseyını ınceledı hersey normal bu bebegın esşigı aha bebegın yukarda . keyfı yerınde dedi . kız güle oynaya gitti . oyle kızıyorum kı bazı dr lara işte benım eskı drum benı o kadar cok korkuttu kii.. vajınal genıslemeler bazı evlılıklerde sıkıntı yaratıyor falan dedi. vs . vs . vs

son zamanlarda drum ne benım ve bebegım ıcın ıyı derse onu yapacagımmm

hahaaa dengesız kadın yaaa sınır oluyorum bole ınsanlara
gırmesıde guzel cıkmasıda dıceksın ama neysee
keske o kadın o cumleyı bana soyleseydi.... keske

sorma yaa dengesızler cok işte malesef agzının payını vermek lazım bolelerının
o sınırle banada denk gelseydı bende sokardım lafı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…