2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşim geçen sene anneler gününde hediye aldı ama o zaman nişanlıydık daha tabi o zamanlar gözüme girmek için ilgi hat saffadaydı :)) Bu anneler gününde burda deil bakalım ne yapcak hatırlıycakmı:))

ya kızlar sıpalarımız allah nasip ederse temmuzda geliyor malum ve yaz tatilimiz onlarla boğuşmakla geçicek.Bu durumda bu yıl tatilde yok ama bi yanımda diyo rki 2 aya kadar toparlarmıki kendini,eylül gibi yakın bi yerlere kaçabilrmiyiz? kuzucuğumu bıcı bıcı yaptırırım belki ayyyyyy ne güzel olurrrr,sonrada ama daha çok küçük olmaz diyorum.Varmı böyle arada benim gibi niyeti bozanlar:))

ya kızlar sıpalarımız allah nasip ederse temmuzda geliyor malum ve yaz tatilimiz onlarla boğuşmakla geçicek.Bu durumda bu yıl tatilde yok ama bi yanımda diyo rki 2 aya kadar toparlarmıki kendini,eylül gibi yakın bi yerlere kaçabilrmiyiz? kuzucuğumu bıcı bıcı yaptırırım belki ayyyyyy ne güzel olurrrr,sonrada ama daha çok küçük olmaz diyorum.Varmı böyle arada benim gibi niyeti bozanlar:))

bugün bizde oğluşumla kontrole gittik (1337 gr olmuş) nst,usg,tahlilller derken saat 2 yi buldu ordanda kadıköyde gezdik sabahlık ve gecelik takımını toplam 70e aldık.

bu arada sancılar ve doğum konuşulmuş bende katıldığım kurstan bildiğimi aktarmak isterim. kozmetik çok güzel açıklamış ek olarak söyleyeceğim şeyse 1 saat içinde 5dakikada bir 30saniyelik sancıya kadar evde kalabilirmişz. tabi ozamana kadar evde ne yapılacak, sıcak bi banyo ve sancı aralığında da haznenin rahat açılabilmesi için hareketler tabi onları burdan gösteremem bacak esneme haraeketleri gibi deyim. dans hareketleri gibide olabilirmiş yapılırsa doğumu çok kolaylaştırıyormuş. Allahtan herkese kolay doğumlar dilerim şimdiden

ben ben bennnnnnn:) vala bız kocamla balayı bıle yapamadık cok bozuyorum nıyetı kacalım dıe ama bakalım eylulde gıdersek yada agustos sonu falan benım ıcın super olucak yaa

ben ben bennnnnnn:) vala bız kocamla balayı bıle yapamadık cok bozuyorum nıyetı kacalım dıe ama bakalım eylulde gıdersek yada agustos sonu falan benım ıcın super olucak yaa

KIZLAR BENCE BU SENE BOL BOL YAKIN YERLERDE HAFTASONU KAÇAMAKLARI YAPIN ,GEÇEN SENE BİZİM GİTTİĞİMİZ OTELDE 3 AYLIK BEBİŞLE Bİ ANNE GELMİŞTİ ,YAZIK KADIN BEBEĞİN BAŞINDA BEKLEMEKTEN HİÇ BİŞEY ANLAMIYODU TATİLDEN,ÖNCEDEN ÖDEME YAPMASAYDIM BUGUN ÇIKAR GİDERİM DİYODU... BEBEKLE EN GÜZEL YER KENDİ EVİNİZ aMA YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ TABİ...

valla oda dogru zaten onun mızmızlanmasından hıc bısey anlamassın tatılden
ama yınede hıc fena olmaz bıyerde kacamak yapmak :) kayınpederım
kayınvalıdeme dıomus kı ben onu dogsun denıze goturcem ah memelerden sut gelse anasınada
ıhtıyacım olmaz ama malesef suan anneye mahkumuz dıomus ne guldum anlatamam yaa

kızlar dr kontrolum vardı dün fakat işin kötüsü dr kılo ve boyunu söyledi ama ben boyunu heyecandan kaçırmışım
şimdide çok merak edıyorum
ultrason resmınde nereye bakarak boyu hesaplayabılıyorduk bılenınız varmı acep?

canım ne güzel anlatmışsın herkes bana olumsuz şeyler anlatıyor normal doğumla ilgili. keşke herkes senin gibi bakabilse olaya.. sancılara bile güzel demişsin. öyle düşünmek lazımmış "her sancı beni bebeğime biraz daha yaklaştırıyor "denmeliymiş.

Bizimde oyle niyetlerimiz var ama gercege donusurmu bebise bagli,uslu olursa heralde gidebiliriz tabi ananemizde bizle gelir gidersek.o zaman rahat ederiz diye dusunuyorum. Olmadi seneye yaza bebislerimizde tam kivamina gelir,tatilimizi yapariz :)))
kızlarr bı topık buldum manyak bısey dun aksam okudum bıraz
gülmekten altıma işedim böyle bişey yok yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-602.html

Ayyy gulmekten öldüm okurkennnn

cnm bı tane cıktı verıyo ya doktorlar o cıktıda FL yazıo o sayıyı 7 ıle carpınca bebegın gercek boy oranını verıyo

<ynen bende okurken altıma ısıyodum valla az kalsın

Canım bu da çok güzelmiş,fotoğraflardan sayfaları net görünüyo senin tek tek çekmene gerek yok,çok teşekkür ederim çok düşüncelisin,bunların arasında bi karar veririm ben ...

Teşekkür ederim canım bahsettiğin büyük oyuncak mağazalarına da baktım dünyadan bi haberler,içerikleri genelde aynı ama sayfa kaliteleri filan farklı sanırım...

Canim ne kadar guzel yazmissin ellerine saglik demek sende benim gibi ilk bebegini sezeryanla dogurdun 2. normal dusunuyorsun. insaallah Allah gonlune gore verir. tabii cumlemizin gonlundekini ve hayirlisini nasip etsin oncelikle. Canim dr bana diyorki sancin basladiktan sonra geleceksin ve mecburen doguracagim diye yola cikacaksin. Ben korkmuyorum dersem yalan olur ama korkmamin nedeni inan bana ilki sezeryan olmasaydi asla endise etmezdim. Turkiyedeki kadin dr bende sezeryan oldum normal yolla istesem yapardim diye o kadar cok beynime girdiki ben buna ragmen normal dedim bu seferde bebegin cok kilolu diye korkutmaya basladi kafasi buyuk dedi cocuk bir dogduki kucucuk benim annem beni 4,750 gram dogurmus hemde normal. yani benim sezeryan sonrasi etkilendigim seyde benimle birlikte gelen bir bayan vardi sancili geldi, dogurdu, aksam uzeri bebegi kucagina aldi ve gitti. o kadar heveslendim ki onun bebegiyle ayni gun cikmasina. ben ise yarali ameliyatli bir sekilde bir hafta cocugumla ilgilenemedim zaten ailem sagolsun bakti. sutum dersen gelmedi hemen. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

gecelk sabahlık takımının resmi var ise koyablr msn canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…