- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.621
ya kızlar sıpalarımız allah nasip ederse temmuzda geliyor malum ve yaz tatilimiz onlarla boğuşmakla geçicek.Bu durumda bu yıl tatilde yok ama bi yanımda diyo rki 2 aya kadar toparlarmıki kendini,eylül gibi yakın bi yerlere kaçabilrmiyiz? kuzucuğumu bıcı bıcı yaptırırım belki ayyyyyy ne güzel olurrrr,sonrada ama daha çok küçük olmaz diyorum.Varmı böyle arada benim gibi niyeti bozanlar:))
ya kızlar sıpalarımız allah nasip ederse temmuzda geliyor malum ve yaz tatilimiz onlarla boğuşmakla geçicek.Bu durumda bu yıl tatilde yok ama bi yanımda diyo rki 2 aya kadar toparlarmıki kendini,eylül gibi yakın bi yerlere kaçabilrmiyiz? kuzucuğumu bıcı bıcı yaptırırım belki ayyyyyy ne güzel olurrrr,sonrada ama daha çok küçük olmaz diyorum.Varmı böyle arada benim gibi niyeti bozanlar:))
ben ben bennnnnnn:) vala bız kocamla balayı bıle yapamadık cok bozuyorum nıyetı kacalım dıe ama bakalım eylulde gıdersek yada agustos sonu falan benım ıcın super olucak yaa
KIZLAR BENCE BU SENE BOL BOL YAKIN YERLERDE HAFTASONU KAÇAMAKLARI YAPIN ,GEÇEN SENE BİZİM GİTTİĞİMİZ OTELDE 3 AYLIK BEBİŞLE Bİ ANNE GELMİŞTİ ,YAZIK KADIN BEBEĞİN BAŞINDA BEKLEMEKTEN HİÇ BİŞEY ANLAMIYODU TATİLDEN,ÖNCEDEN ÖDEME YAPMASAYDIM BUGUN ÇIKAR GİDERİM DİYODU... BEBEKLE EN GÜZEL YER KENDİ EVİNİZ aMA YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ TABİ...
canım ne güzel anlatmışsın herkes bana olumsuz şeyler anlatıyor normal doğumla ilgili. keşke herkes senin gibi bakabilse olaya.. sancılara bile güzel demişsin. öyle düşünmek lazımmış "her sancı beni bebeğime biraz daha yaklaştırıyor "denmeliymiş.evt cnm ben öyle dualar ettim ,hatimler indirdim, hayırlısı dedim o yüzden sadece bu yüzden şimdi hayırlısı buymuş deyip tevekkül ediyorum
Kısmetten ötesi yok...
Ha sezeryandan çokmu çektim hayır ...
Ama normal doğum en güzeli yaa, herşeyi en güzeli ile yaşamak ,bi kelebeğin o hale gelmek için verdiği mücadele onu ne inanılmaz bi güzellik yapıyor...
Mücadele vermesi nasılda güçlendiriyor ,o yüzden bebeğim için o mücadeleyi vermek çok güzel bi duyguydu, hele o sancılar öyle güzeldiki her sancı geliş ve gidişi insana ne kadar güç veriyor ne kadar güçlü hissettiriyor anlatamam...
Bizimde oyle niyetlerimiz var ama gercege donusurmu bebise bagli,uslu olursa heralde gidebiliriz tabi ananemizde bizle gelir gidersek.o zaman rahat ederiz diye dusunuyorum. Olmadi seneye yaza bebislerimizde tam kivamina gelir,tatilimizi yapariz :)))ya kızlar sıpalarımız allah nasip ederse temmuzda geliyor malum ve yaz tatilimiz onlarla boğuşmakla geçicek.Bu durumda bu yıl tatilde yok ama bi yanımda diyo rki 2 aya kadar toparlarmıki kendini,eylül gibi yakın bi yerlere kaçabilrmiyiz? kuzucuğumu bıcı bıcı yaptırırım belki ayyyyyy ne güzel olurrrr,sonrada ama daha çok küçük olmaz diyorum.Varmı böyle arada benim gibi niyeti bozanlar:))
kızlarr bı topık buldum manyak bısey dun aksam okudum bıraz
gülmekten altıma işedim böyle bişey yok yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-602.html
kızlar dr kontrolum vardı dün fakat işin kötüsü dr kılo ve boyunu söyledi ama ben boyunu heyecandan kaçırmışım
şimdide çok merak edıyorum
ultrason resmınde nereye bakarak boyu hesaplayabılıyorduk bılenınız varmı acep?
Bizimde oyle niyetlerimiz var ama gercege donusurmu bebise bagli,uslu olursa heralde gidebiliriz tabi ananemizde bizle gelir gidersek.o zaman rahat ederiz diye dusunuyorum. Olmadi seneye yaza bebislerimizde tam kivamina gelir,tatilimizi yapariz :)))
Ayyy gulmekten öldüm okurkennnn
Yenidoğan (Kız bebeklere özel) ben bi kampanya sitesinde görüp bundan almıştım
tabi erkek olanını :)
3 kişiyede hediye olarak almıştım içeriğinin bi kısmı altta resimli gösteriliyor
istersende bende resmini çekerim evde tektek
tatlim bana hediye geldi cok guzeldi ben icerigine bayilmistim ama senin baktiklarinla bende ki ayni icerikte mi bilemiyorum:44: nerde yasiyordun sen tatlim birde oyuncak satan buyuk magzalar var ya ( hani su meshur marka olanlardan simdi isim vermeyeyim belki reklama girer) ben orda gormustum ebat ebat degisiyo fiyatlarda tabi oyle cok pahali degildi sanirim
<ynen bende okurken altıma ısıyodum valla az kalsın
Aman sanada bir hikaye cikmasinn cnmbazilari hakkatrn baya guldurdu bni
Ha bebeğim drumun 4 kiloyu geçti diyerek beni sezeryana en başta razı etme çabası ile doğduğunda 3.780 gr 52 cm di evt biraz kafası büyüktü ama ...
şimdi soruyorum size benim bebeğim drun dediği tarih yani 10 gün önce dünyaya gelse bu kiloda ve sağlıkta olacakmıydı ?
Ah bu drlar....
bugün bizde oğluşumla kontrole gittik (1337 gr olmuş) nst,usg,tahlilller derken saat 2 yi buldu ordanda kadıköyde gezdik sabahlık ve gecelik takımını toplam 70e aldık.
bu arada sancılar ve doğum konuşulmuş bende katıldığım kurstan bildiğimi aktarmak isterim. kozmetik çok güzel açıklamış ek olarak söyleyeceğim şeyse 1 saat içinde 5dakikada bir 30saniyelik sancıya kadar evde kalabilirmişz. tabi ozamana kadar evde ne yapılacak, sıcak bi banyo ve sancı aralığında da haznenin rahat açılabilmesi için hareketler tabi onları burdan gösteremem bacak esneme haraeketleri gibi deyim. dans hareketleri gibide olabilirmiş yapılırsa doğumu çok kolaylaştırıyormuş. Allahtan herkese kolay doğumlar dilerim şimdiden
cnm bı tane cıktı verıyo ya doktorlar o cıktıda FL yazıo o sayıyı 7 ıle carpınca bebegın gercek boy oranını verıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?