2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizlere de günaydınlarrr biz de bugün erken kalktık kızımla,hafta içi zaten erken kalkıyorum çalışıyorum diye hafta sonu da erkenden uyanınca sinir oluyorum,neyse prensesime değer,onun canı sıkılmış biz de kalktık

gunaydın kızlar,
dun kızımın oto koltuğu, bebek arabası ve yatak odam için beşiğini aldım.
bugun de oda takımını alacağım inşallah.
doğuma az kala, alışverişi hızlandırıp bitirmek lazımmm...

Güle güle kullansın tatlı kızın,markalarını ve fiyatlarını paylaşırmısın canım , ben daha bebek arabasına karar veremeyenlerdenim travel sistem düşünüyorum ama daha karar veremedim

günaydın kızlar...offf gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum tam dalıyorum yine bir ağırlık sanki bebeğim aşağı düşecekmiş gibi oluyo zor taşıyorum zorla yürüyorum tuvalete giderken bile :26:ayy böyle olan varmı

Karaki Sata göre doğum tarihlerimiz şimdilik aynı :) bende anadolu yakasındayım nereye gidiyorsun doktora?Önümüzdeki hafta sonu bizimde kontrolümüz var,nst alırlar mı?

Kızlar günaydınnnn :))Bende sola yatınca belimin sağ tarafı ağrıyor,sağa yatınca sol arkadan ağrı giriyor,2-3 gündür sırtüstü yatamıyorum karnım gerim gerim oluyor rahatsız oluyorum.Daha doğuma var,birde bunun sıcakları var ne haltedicem,zaten şimdiden ateş topuyum :)
Bebek arabası bende bakıyorum chicco littelway glam puset ile maclaren xt arasında kaldım,maclaren biraz tuzlu ama bir arkadaşım çok memnun.Kararsızım...

Ay o nasıl laf şimdi çok ayıp gerçekten. Bu tarz konuşan kadınlardan nefret ederim.o kendine baksın sanki kendisi gökten zembille indi hayret birşey

günaydın kızlar..

ben uzun zamandır yazamadım çalıştığım için yazamıyorum....ya ben daha beşik almadım anakucağı alsam mı karar veremedim..daha hiç bişi almadım..bebişe krem şampuan filanda almadm alan var mı kızlra hangi marka aldınız ..

bide kendinize yüzünüze güneş korumak için krem aldınız mı bende daha onu da alamadım çillerim çıkmaya başladı:))

Karaki Sata göre doğum tarihlerimiz şimdilik aynı :) bende anadolu yakasındayım nereye gidiyorsun doktora?Önümüzdeki hafta sonu bizimde kontrolümüz var,nst alırlar mı?

eet canım ben zeynep kamilde yaptırıyorum kontrolleri arada özele gidiyorum ama genelim zeynep kamilde başından beri oraya gidiyorum. 30.haftadan sonra alıyorlar nst ye ama korkulacak bişe deil bebeğin kalp atışına ve haraketlerini 15 dakka boyunca 2 prop bağlayıp seni yatırıyolar o şekilde kontrol ediyorlar. sen nereye gidiyordun?

sen ne cevap verdin :26:

canım bizim beşikte henüz alınmadı sevgili kocam herşeyi son dakikaya bıkrakmayı sevdiği için adamın hayat tarzı bu bende alıştım artık kendimi yemek istemiyorum çünkü evlenirkende çok rahattı ben hiç bişeyimiz olmıcak diye geceleri uykusuz kaldım stresten ama son anda evi eksiksiz bir şekilde döşedi isteklerimin de ötesinde her şeyi aldı bunuda öyle yapar biliyorum neyse anakucağı ben almadım üç ay ancak kullanılıyomuş bebek ağırlaşınca taşıyamıyomuşsun o yüzden oğlum kuzenininkini kullanacak bir iki ay zaten ne gerek var alamaya..kremde güneş kremi vchy kullanıyorum oğluma şampuan olarak ilk sebamet ürünleri alcam onlar bitince normal dalin falan alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…