- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.661
gunaydın kızlar,
dun kızımın oto koltuğu, bebek arabası ve yatak odam için beşiğini aldım.
bugun de oda takımını alacağım inşallah.
doğuma az kala, alışverişi hızlandırıp bitirmek lazımmm...
bugün bizde oğluşumla kontrole gittik (1337 gr olmuş) nst,usg,tahlilller derken saat 2 yi buldu ordanda kadıköyde gezdik sabahlık ve gecelik takımını toplam 70e aldık.
bu arada sancılar ve doğum konuşulmuş bende katıldığım kurstan bildiğimi aktarmak isterim. kozmetik çok güzel açıklamış ek olarak söyleyeceğim şeyse 1 saat içinde 5dakikada bir 30saniyelik sancıya kadar evde kalabilirmişz. tabi ozamana kadar evde ne yapılacak, sıcak bi banyo ve sancı aralığında da haznenin rahat açılabilmesi için hareketler tabi onları burdan gösteremem bacak esneme haraeketleri gibi deyim. dans hareketleri gibide olabilirmiş yapılırsa doğumu çok kolaylaştırıyormuş. Allahtan herkese kolay doğumlar dilerim şimdiden
Bende normal doğum olsun istiyorum çok, ama clexane kullanıyorumya belki sezeryan olabilir dedi dr. bakalım nasıl olacak, inşallah sağlıklı olur bebşlerimiz erken falan gelmezler de normal doğururuz hepimiz. bugün 2. aşımı oldum, sıra beklerken gerzek kadının biri geldi yanıma kaç aylıksın falan bişeyler sordu bi de ne dese beğenirsiniz?? girerken iyi gelmiştir de bakalım nasıl çıkarcan dedi beyinsiz..gıcık oldum kadına
Karaki Sata göre doğum tarihlerimiz şimdilik aynı :) bende anadolu yakasındayım nereye gidiyorsun doktora?Önümüzdeki hafta sonu bizimde kontrolümüz var,nst alırlar mı?
Bende normal doğum olsun istiyorum çok, ama clexane kullanıyorumya belki sezeryan olabilir dedi dr. bakalım nasıl olacak, inşallah sağlıklı olur bebşlerimiz erken falan gelmezler de normal doğururuz hepimiz. bugün 2. aşımı oldum, sıra beklerken gerzek kadının biri geldi yanıma kaç aylıksın falan bişeyler sordu bi de ne dese beğenirsiniz?? girerken iyi gelmiştir de bakalım nasıl çıkarcan dedi beyinsiz..gıcık oldum kadına
günaydın kızlar..
ben uzun zamandır yazamadım çalıştığım için yazamıyorum....ya ben daha beşik almadım anakucağı alsam mı karar veremedim..daha hiç bişi almadım..bebişe krem şampuan filanda almadm alan var mı kızlra hangi marka aldınız ..
bide kendinize yüzünüze güneş korumak için krem aldınız mı bende daha onu da alamadım çillerim çıkmaya başladı:))
Güle güle kullansın tatlı kızın,markalarını ve fiyatlarını paylaşırmısın canım , ben daha bebek arabasına karar veremeyenlerdenim travel sistem düşünüyorum ama daha karar veremedim
caım ben kanz ın travel sıstemını aldım. hem de 300 tl'ye . indirime girmişti.
beşiği de 370 tl ye aldım.
benım besık pazartesi gunu gelecek. geldıklerınde onlar kuracaklar.canım beşiğine bakabilirmiyim dün benim beşik geldi amaa kuramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?