2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen endişelenme zeynepcim,kendini yorduysan bebeğin de dinleniyodur,ayaklarını biraz uzat dinlen,şekerli su iç ve biraz da dürt bakalım bebişini,annecim burdayım diyecektir sana
bugunden berı evdeyım hıc iş yapmadım . acaba esımle cok sık bırlıkte olmam bunu etkılıyor mu sence?? onu rahatsız mı edıyorummm

busmai ben zaten olaya bu şekilde bakamayan annelere şaşırıyorum 9 ay onu taşıyoruz herşeyi ile hissediyoruz her şeyi ile topu topu 1 gün süren bbi acıya katlanamıyoruz?
hem bana göre gerçekten insana güç veren,güç katan bi acı bu,korkmadınmı dersen?,
inan o kadar doğuma odaklamışım ve bebeğimle o kadar bütün olmuşum ki, onun dışarı çıkma çabasını düşünmekten, kendi sancımın acısına kendimi vermek aklıma bile gelmedi...
onun kucağımda olacağı hissi,sesini duyup yüzünü göreceğim düşüncesi beni o doğduktan sonrasına odaklıyordu ve acı bu duyguların yanında hiç kalıyordu...
yaşamadan anlamak çok zor...
aynı hamilelik gibi bekar bi kıza hamileliği ne kadar anlatabilirsiniz?yada anneliği?

cnm hiç korkma sen şunu biliyorsun en azından gerçekten bi sorun olmadığı müddetçe sana müdahale etmeyecekler,bebeğin ve senin için sağlıklı olan neyse onu yapacaklar,ama benim bu konuda içim rahat değil ,burda gebeliği tahlil,usg,3 boyutlu ,amniyosentez fln gibi bir sürü gereksiz prosedürle insanların burnundan getiriyorlar...
bi kere anneyi çocukta şu vardır bu vardır diye endişeye sürüklüyolar o hamile artık o tahlil olup sonuç çıkana kadar yerdemi geziyor göktemi bilemiyor zavallıcık...
bide para tuzağı en ucuz tahliller 75-150-200-250 gidiyor....
yani diyeceğim o ki sen en azından saeni tehlikeye atmayacaklarını,ve senin için doğru olanı yaptıklarını biliyorsun burda ise acaba doğrumu,para tuzağımı,keyfimi bilemiyorsun çok kötü bi duygu bu....

bugunden berı evdeyım hıc iş yapmadım . acaba esımle cok sık bırlıkte olmam bunu etkılıyor mu sence?? onu rahatsız mı edıyorummm

Onunla alakası yoktur cAnim normal dogum icin doktor birlikteliği öneriyor çikolata ye uzan biraz

Onunla alakası yoktur cAnim normal dogum icin doktor birlikteliği öneriyor çikolata ye uzan biraz

Canım bu konuda çok bilgim yok ama son aylarda yine de dikkat etmek lazım bence,biz eşimle ilk aylardan beri temkinli davranıyoruz,bence doktoruna çekinmeden bi sor,yani genel olarak sor bu aylardan sonra nasıl etkiler filan gibi....Burda paylaşırsan sevinirim tatlım

Ya ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kayda değer bir birlikteliğimiz olmadı eşimle.Bebişe bişey olur diye hem eşim hem ben çok korkuyoruz.Normal doğum için öneriyorlarmış demişsiniz ya korktum he.Ben normal doğum yapmak istiyorm amaaaa...

Canım benim gittiğim doktor esimin yanında soledi haftada en az 1 kez normal dogum icin gerekliymis ama benim eşimde burda deil 1 aydır bu demek deil normal dogum yapamiycaz ama belki zorlanırız

haklısın sadece kendi sancımızı düşünmek aslında bencillik. yeni bir can geliyor dünyaya, hem de bizden bir parça; önceliğin onda olması lazım. gerçekten bana pozitif enerji veriyor yazdıkların inşallah hepimiz güzel doğumlar yapar güzel yavrular yetiştiririz

Gunaydiiiiiin guzel anneler ve tatli bebisleriiii:) bugun forumu bz acalim dedik oglumla:) uykum kacti dikildim ayagi sabahin korunde,ins tkrar uyurum yksa gun gcmez benim icin. Nyse ben tekrar uyuma calismalarima geri doneyim o arada herkeslerde uyanir:))

Gunaydin cici annisler:)) bugun kontrolum var heyecandan uyuyamadim kizimi gorucem. İnsallah hersey normaldir

herkes nrmal doğum yapsın o kadar istiyorumki,helede bu sezeryancı drlara inat....amin cnm inşallah....
Minita,alya hayırlı sabahlar sizede eeeeee:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…