- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.641
ayy napayım kızz sınırlenıp stres yapınca oturup bunları okuyorum
altıma edene kadar guluyorum sonrabenım koca kafayı kırdı bu kadın dıo kendı kendıne
FL 55.9 mm yazıyor cnm yani kaç oluyor :26:
Gülmek itidir cnm insanin stresini alip goturuyor:)) kocanda okusunda bak nasiii guluyor:))
bebegım bugunden beri tekme atmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugunden berı evdeyım hıc iş yapmadım . acaba esımle cok sık bırlıkte olmam bunu etkılıyor mu sence?? onu rahatsız mı edıyorummmHemen endişelenme zeynepcim,kendini yorduysan bebeğin de dinleniyodur,ayaklarını biraz uzat dinlen,şekerli su iç ve biraz da dürt bakalım bebişini,annecim burdayım diyecektir sana
busmai ben zaten olaya bu şekilde bakamayan annelere şaşırıyorum 9 ay onu taşıyoruz herşeyi ile hissediyoruz her şeyi ile topu topu 1 gün süren bbi acıya katlanamıyoruz?canım ne güzel anlatmışsın herkes bana olumsuz şeyler anlatıyor normal doğumla ilgili. keşke herkes senin gibi bakabilse olaya.. sancılara bile güzel demişsin. öyle düşünmek lazımmış "her sancı beni bebeğime biraz daha yaklaştırıyor "denmeliymiş.
Canim ne kadar guzel yazmissin ellerine saglikdemek sende benim gibi ilk bebegini sezeryanla dogurdun 2. normal dusunuyorsun. insaallah Allah gonlune gore verir. tabii cumlemizin gonlundekini ve hayirlisini nasip etsin oncelikle. Canim dr bana diyorki sancin basladiktan sonra geleceksin ve mecburen doguracagim diye yola cikacaksin. Ben korkmuyorum dersem yalan olur ama korkmamin nedeni inan bana ilki sezeryan olmasaydi asla endise etmezdim. Turkiyedeki kadin dr bende sezeryan oldum normal yolla istesem yapardim diye o kadar cok beynime girdiki ben buna ragmen normal dedim bu seferde bebegin cok kilolu diye korkutmaya basladi kafasi buyuk dedi cocuk bir dogduki kucucuk benim annem beni 4,750 gram dogurmus hemde normal. yani benim sezeryan sonrasi etkilendigim seyde benimle birlikte gelen bir bayan vardi sancili geldi, dogurdu, aksam uzeri bebegi kucagina aldi ve gitti. o kadar heveslendim ki onun bebegiyle ayni gun cikmasina. ben ise yarali ameliyatli bir sekilde bir hafta cocugumla ilgilenemedim zaten ailem sagolsun bakti. sutum dersen gelmedi hemen. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Bende gecen ay yaptırdım canım düşük bile çıktı ama anne tarFimda seker olduğu icin 30. Haftada gel bide tokluk sekeri bakalım dedi irsi bisey olabilirmi die Benim icim rahat ama yinede doktor bidaha yapmak istediği icin gidicem
bugunden berı evdeyım hıc iş yapmadım . acaba esımle cok sık bırlıkte olmam bunu etkılıyor mu sence?? onu rahatsız mı edıyorummm
Bende gecen ay yaptırdım canım düşük bile çıktı ama anne tarFimda seker olduğu icin 30. Haftada gel bide tokluk sekeri bakalım dedi irsi bisey olabilirmi die Benim icim rahat ama yinede doktor bidaha yapmak istediği icin gidicem
bugunden berı evdeyım hıc iş yapmadım . acaba esımle cok sık bırlıkte olmam bunu etkılıyor mu sence?? onu rahatsız mı edıyorummm
Onunla alakası yoktur cAnim normal dogum icin doktor birlikteliği öneriyor çikolata ye uzan biraz
40 cm oluyo hayatım masallah bebişinekac haftalıktı
Ya ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kayda değer bir birlikteliğimiz olmadı eşimle.Bebişe bişey olur diye hem eşim hem ben çok korkuyoruz.Normal doğum için öneriyorlarmış demişsiniz ya korktum he.Ben normal doğum yapmak istiyorm amaaaa...
haklısın sadece kendi sancımızı düşünmek aslında bencillik. yeni bir can geliyor dünyaya, hem de bizden bir parça; önceliğin onda olması lazım. gerçekten bana pozitif enerji veriyor yazdıkların inşallah hepimiz güzel doğumlar yapar güzel yavrular yetiştiririzbusmai ben zaten olaya bu şekilde bakamayan annelere şaşırıyorum 9 ay onu taşıyoruz herşeyi ile hissediyoruz her şeyi ile topu topu 1 gün süren bbi acıya katlanamıyoruz?
hem bana göre gerçekten insana güç veren,güç katan bi acı bu,korkmadınmı dersen?,
inan o kadar doğuma odaklamışım ve bebeğimle o kadar bütün olmuşum ki, onun dışarı çıkma çabasını düşünmekten, kendi sancımın acısına kendimi vermek aklıma bile gelmedi...
onun kucağımda olacağı hissi,sesini duyup yüzünü göreceğim düşüncesi beni o doğduktan sonrasına odaklıyordu ve acı bu duyguların yanında hiç kalıyordu...
yaşamadan anlamak çok zor...
aynı hamilelik gibi bekar bi kıza hamileliği ne kadar anlatabilirsiniz?yada anneliği?
haklısın sadece kendi sancımızı düşünmek aslında bencillik. Yeni bir can geliyor dünyaya, hem de bizden bir parça; önceliğin onda olması lazım. Gerçekten bana pozitif enerji veriyor yazdıkların inşallah hepimiz güzel doğumlar yapar güzel yavrular yetiştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?