2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bızde aldık beşigimizi kızlar ama daha getırtmedım eve bu ayın sonunda getırtcem 270 lıraya bambu besıklerden aldım bende
gayet hos bı besık zaten 8. ayında oda yapıcam ona o zaman karyola besık almayı dusunuyorum
buhar makınasınıda aldık.Anakucagı konusunda kararsızım aslında cok ıstıyorum ama emın olamadım
bıde kanguru alıcam kızıma sampuanlarını kremlerını almadım onalrıda bu ay sonu alıcam
kremlerını mustela marka alıcam heryerde yok bıde bıraz pahalı ılk etapta bunları kullanıcam sonrasında dalıne
falan gecerım heralde

selam kızlar nasılsınız ? biz oğlumla hem iyi hem kotuyuz genel durum olarak iyiyiz ama babişimiz bugun çalışıo ondan kötüyüz aranızda bebeği dogum pozisyonuna dönen var mı ? varsa kacıncı haftada dönmüştü ?

bendede aynı canım gece tuvalete kalktığımda sanki taş taşıyor gibi hissediyorum,indi inecek gibi:)hatta alttan tuta tuta gidiyorum göbişimi:))normal heralde...

ben hem anakucağı hem salıncak gibi olanları çok beğendim doğduğu andan itibaren kullanılıyormuş 150-200 civarı fiyatlarıda onlarda almayı düşünüyorum.Şampuan kremdede niveanınkini aldım bi arkadaşımın bebişi heppişik olmuştu hiç biri fayda etmedi niveanınkinde buldu çözümü bende komple onun ürünlerini aldım.

bizimki döndü kafası aşşağıda geziyoruz hemde 25.haftamız falandı,çok erkenciyiz yani.O yüzden hep dikkatli olmam gerekiyor istirahat verdi doktorum haftada bir yada 2 kez evden çıkıyorum ondada çok yürümüyorum hep arabayla

benımde dondu cnm bebişim 27. haftamızdaydık bızde benımde erken dogum rıskım var
dıkkat etmem lazımmıs banada yuruyus falan yasak hep yatıp oturuyorum baskada bısey yapamıyorum

benımde dondu cnm bebişim 27. haftamızdaydık bızde benımde erken dogum rıskım var
dıkkat etmem lazımmıs banada yuruyus falan yasak hep yatıp oturuyorum baskada bısey yapamıyorum

aynı canım benimde aynı,herşey yasak hep uzanıyorum,oturuyorum.Bazen çok bunalıyorum o zaman çıkıyorum işte 1-2 saat oda son 2 haftadır.Aman erken gelmesinlerde biz yatalım.Beni tek düşündüren bu kadar hareketsiz kalıyorum nası normal doğurcam.Şimdiden 14 kilo aldım ye iç yat

saol canım cvp için bakalım ben ne alıcam zaten kararsız bi insanım :))

sLM kızlarrr ay cok yoruldum temizlk yaptım bebişimizin her bi şeyi tamam bi tek kendi eksiklerim kaldı onlarıda halledersek doguma hazır bi şekilde oglusumuzu beklicez artık 17 sindede kontrolümüz varr acaba ne kdar büyüdü benm oglummm kac kiloo olduuuu :)) heycanlanıo insan acaba önmzdeki haftamı gitsem :))) 1 hafta bi haftadır erken görürürm oglumu

bende aynı valla cnm benım sezeryan olucak ama bende 14 kılo aldım hareketsızlıkten
bacagımı atsam agrıyo dun ıkı saat çarsı gezdım eve geldım bacaklarımın agrısından
duramadım valla

bende aynı valla cnm benım sezeryan olucak ama bende 14 kılo aldım hareketsızlıkten
bacagımı atsam agrıyo dun ıkı saat çarsı gezdım eve geldım bacaklarımın agrısından
duramadım valla

neden sezeryan canım,doktor mu dedi senin isteğin mi?bu kadar kafası inmişken aşşağıya normal doğururum diyorum ama:))allah bilir tabi

neden sezeryan canım,doktor mu dedi senin isteğin mi?bu kadar kafası inmişken aşşağıya normal doğururum diyorum ama:))allah bilir tabi

yok cnm zorunlu sezeryan benım vajınamda sıgıller cıktı bıde bacagımda platınler var ondan var
doktor sezeryan dedı bacaklarım acılmıo keske normal dogum yapabılseydım bende

yok cnm zorunlu sezeryan benım vajınamda sıgıller cıktı bıde bacagımda platınler var ondan var
doktor sezeryan dedı bacaklarım acılmıo keske normal dogum yapabılseydım bende

geçmiş olsun canım,olsun önemli olan ikinizin sağlığı...hayırlısıyla gelsinlerde normal,sezeryan farketmez.Sıksınlar dişlerini ama erkenden gelmesinler:)

Canım ben Maltepede doktorun kendi muayenehanesine gidiyorum,testlerimide kartal kızılayda yaptırdım.Doktorumdan memnunum doğuma dışarıdan gelecek.Bu sefer ki kontrolümde hastahane olayını konuşucaz,bakalım hayırlısı ne ise hepimiz için o olsun.Şuana kadar tek sorunum kilo olayım,doktorumda takmış durumda,şimdi sorun olmaz son bir ay kala seni zorlar dedi.16 kilo aldım.Doktora giderken içim içime sığmıyor,bebeğimi göreceğim diye ama birde o tartılma olayından sonra yediğim fırçalar :))normal doğum istiyorsan kilonu kontrol etmelisin diyor,bakalım...daha önümüzde 9-10 hafta var ben almıyayımda kim alsın :)

Kızlar İstanbulda olupta Eminönü havuzluhana giden var mı?Gitmeye değer mi?Önümüzdde ki haftayı gitmeyi düşünüyorum,anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı herşeyi gidip bir kerede alacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…