- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.681
benım besık pazartesi gunu gelecek. geldıklerınde onlar kuracaklar.
Bliss Ahşap Stantlı Yatay Bebek Hamağı Kum Rengi - Ürün Kategorileri
şu çok güzel bitane bundan mı alsam
günaydın kızlar...offf gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum tam dalıyorum yine bir ağırlık sanki bebeğim aşağı düşecekmiş gibi oluyo zor taşıyorum zorla yürüyorum tuvalete giderken bile :26:ayy böyle olan varmı
günaydın kızlar..
ben uzun zamandır yazamadım çalıştığım için yazamıyorum....ya ben daha beşik almadım anakucağı alsam mı karar veremedim..daha hiç bişi almadım..bebişe krem şampuan filanda almadm alan var mı kızlra hangi marka aldınız ..
bide kendinize yüzünüze güneş korumak için krem aldınız mı bende daha onu da alamadım çillerim çıkmaya başladı:))
selam kızlar nasılsınız ? biz oğlumla hem iyi hem kotuyuz genel durum olarak iyiyiz ama babişimiz bugun çalışıo ondan kötüyüzaranızda bebeği dogum pozisyonuna dönen var mı ? varsa kacıncı haftada dönmüştü ?
bizimki döndü kafası aşşağıda geziyoruz hemde 25.haftamız falandı,çok erkenciyiz yani.O yüzden hep dikkatli olmam gerekiyor istirahat verdi doktorum haftada bir yada 2 kez evden çıkıyorum ondada çok yürümüyorum hep arabayla
benımde dondu cnm bebişim 27. haftamızdaydık bızde benımde erken dogum rıskım var
dıkkat etmem lazımmıs banada yuruyus falan yasak hep yatıp oturuyorum baskada bısey yapamıyorum
canım bizim beşikte henüz alınmadı sevgili kocam herşeyi son dakikaya bıkrakmayı sevdiği için adamın hayat tarzı bubende alıştım artık kendimi yemek istemiyorum çünkü evlenirkende çok rahattı ben hiç bişeyimiz olmıcak diye geceleri uykusuz kaldım stresten ama son anda evi eksiksiz bir şekilde döşedi isteklerimin de ötesinde her şeyi aldı bunuda öyle yapar biliyorum neyse anakucağı ben almadım üç ay ancak kullanılıyomuş bebek ağırlaşınca taşıyamıyomuşsun o yüzden oğlum kuzenininkini kullanacak bir iki ay zaten ne gerek var alamaya..kremde güneş kremi vchy kullanıyorum oğluma şampuan olarak ilk sebamet ürünleri alcam onlar bitince normal dalin falan alırım...
aynı canım benimde aynı,herşey yasak hep uzanıyorum,oturuyorum.Bazen çok bunalıyorum o zaman çıkıyorum işte 1-2 saat oda son 2 haftadır.Aman erken gelmesinlerde biz yatalım.Beni tek düşündüren bu kadar hareketsiz kalıyorum nası normal doğurcam.Şimdiden 14 kilo aldım ye iç yat
bende aynı valla cnm benım sezeryan olucak ama bende 14 kılo aldım hareketsızlıkten
bacagımı atsam agrıyo dun ıkı saat çarsı gezdım eve geldım bacaklarımın agrısından
duramadım valla
neden sezeryan canım,doktor mu dedi senin isteğin mi?bu kadar kafası inmişken aşşağıya normal doğururum diyorum ama:))allah bilir tabi
yok cnm zorunlu sezeryan benım vajınamda sıgıller cıktı bıde bacagımda platınler var ondan var
doktor sezeryan dedı bacaklarım acılmıo keske normal dogum yapabılseydım bende
eet canım ben zeynep kamilde yaptırıyorum kontrolleri arada özele gidiyorum ama genelim zeynep kamilde başından beri oraya gidiyorum. 30.haftadan sonra alıyorlar nst ye ama korkulacak bişe deil bebeğin kalp atışına ve haraketlerini 15 dakka boyunca 2 prop bağlayıp seni yatırıyolar o şekilde kontrol ediyorlar. sen nereye gidiyordun?
geçmiş olsun canım,olsun önemli olan ikinizin sağlığı...hayırlısıyla gelsinlerde normal,sezeryan farketmez.Sıksınlar dişlerini ama erkenden gelmesinler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?