2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm orayı bilmiyorum ama ben eminönü kürkçü hanından almıştım hem güzel hem kaliteli oluyo beğeniyorum :)

kızlar sabah kalktığımdan beri başım dönüyor neden olabilir sizce 30.haftam bitti bugün tansiyon ve şekerime baktım ama normal.hala başım dönüyor

merhaba anneler ve bebişler iyisiniz inşallah hazırlıklar başlamış ne güzel ben annemi bekliyorum temmuz sıcağı ve izmir malum neler alacağımı tam kestiremiyorum.bide benim gibi pelvis kemiği ağrıyan varmı sol bacağı hareket ettiremiyorum valla

ayy cnm ben dun kemerlatına gıttım valla gunes gectı heralde kafama
eve bı geldım basımın agrısından ölüyorum zannettım bıran once bıtırmek lazım
benımde oyle bacaklarım ve kemıklerım cok agrıyo hele bacak aramdakı kemıklerın
sızısından mahvoluyorum normalmiş doktorum oyle demıstı kalsıyum almak
rahatlatırmıs

kızlar merhaba bi sorum olacaktı.30. haftamdayım.5-6 gündür göbeğimde değilde asağı tarafta, rahimde bi kasılmalar oluyo gibi.bebek tekmelemesi gibi değil .esim vücut kendini doğuma hazırlıyo alıştırma yapıyo diyo ama ben panik oluyorum.sanki böyle orda bişey atıyo kasılıp acılıyo gibi oluyo rahim ağzı.benzer sey basına gelen varmı? benmi evham yapıyorum

evet canım eşin doğru söylemiş banada oluyodu o kasılmalar arkadaşıma sordum (kendisi ebe) normal dedi doğma hazırlık yanii

ıyı aksamlar kızlar
bugun kızımın oda takımını da aldım.
gercekten alısverısı sona bırakmayın dıyenler çok haklıymıs.
arabayla gıdıp gelmeme ragmen nasıl yoruldum anlatamam.

Aynisi bana oldu 2 gun once, en sonunda dun acilen doktoruma gittim, bir cok tetkik yapti cok sukur bnde de bebekte de birsey yok . İkimizde iyiyiz ama dr um bana serum taktirdi adi izotonik Allah dr umda razi olsun simdi cok sukur iyiyim agrim gecti bana da dedi ki; bana kalirsa kendini cok yormussun. Yatip dinlen is yapma dedi. Bnse gecen hafta cok dik yokuslari ciktim spor olsun diye. Size tavsiyem yormayin kendinizi ve usutmeyin! Gecmis olsun sizede

kızlar cvp veren herkese tesekkürler içime su serptiniz.doktor kontrolüm haftaya, 1 hafta nasıl gececek bilmiyorum.erkenden gitmek istemedim ama korkmadım değil.rabbim hepimize zamanında, hayırlı sağlıklı doğumlar ,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Slm kizlar. Bebek arabasi alaniniz var mi. Biz bikac modele baktik en kullanisli ve saglam olarak baby 2 go yu oneriyorlar

İyi aksamlar arkadaslar bugun kontrolum vardi adet sancisi gb sancilarim vardi kac gundur doktora soyleyince hemen muayeneye aldi. Bebek cok asagidaymis haftalik igne verdi serum verdi. Agrilarim hala devam ediyo. Dogum tarihim 7 temmuzdu ama doktor 10 hazirana kadar ilaclarla idare edelim ondan sonra dogarsa da allah kerim dedi. Boyle birsey yasayan varmi?? Moralim cok bozuldu. En kotusu de bugun esimin dogum gunuydu ruh gb gezdi adam aksama kadar.

ben 20. haftamada bı kanama yasadım. bir gece hastanede yattım. doktor hep dınlenmemı soyledı. tabı calıstıgım ıcın
bu her zaman mumkun olmuyor. bana da ıgne verdi. 20. haftamdan beri her hafta iğne oluorum.
35. haftaya kadar da iğne olmaya devam edeceğim. doktora neden 35. gafta , erken mı alacaksınız dıye sordugumda boyle bır seyın olmayacağını söyledi.
ama emın olamıyorum yıne de.
moralını bozma. içini ferah tut. alllhın ıznıyle hıcbı sey olmaz.

Geçmiş olsun diyelim canım.İnş. her hangi bir sorunla karşılaşmadan bebeğini zamanında kucağına alırsın.Canını sıkma benim karnımda 1 haftadır sanki aşağıya indi gibi geliyo.Dua edelim...

kızlar sabah kalktığımdan beri başım dönüyor neden olabilir sizce 30.haftam bitti bugün tansiyon ve şekerime baktım ama normal.hala başım dönüyor

Dün bir ara 2-3 dk sürdü başım döndü ama sonra geçti.Ben de ansiyonum düştü diye düşündüm ama geçti sonra aldırmadım açıkçası...Sebebi aynımıdır bilmiyorum ama...

Slm kizlar. Bebek arabasi alaniniz var mi. Biz bikac modele baktik en kullanisli ve saglam olarak baby 2 go yu oneriyorlar

Canım çok uzun süren araştırmalarım sonucu biz bugün bebek arabamızı aldık,daha doğrusu 2 tane görümcem var onlar aldılar yani kızımın halaları,biz alcaz sen beğen demişlerdi ama ben bi türlü karar verememiştim,işte karar verdim ve aldılar artık bugün,aşağıya linkte gönderiyorum bakabilirsiniz,hangi siteyi arasam en çok satan ürün olarak övdüler,bende özelliklerini beğendim,fotoğrafa ek olarak rüzgar örtüsü filan da var,diğer sitelerde 640 a bile fiyat vermişler biz bu siteden 400 e aldık.

Pierre Cardin PS-617 Travel Sistem Bebek Arabası

Bi de canım baby to go ya da baktım ben bazı ürünleri çok hantal,ama şu yeni çıkan proton modeli güzel,annem de çok hafif araba da iyi olmaz bebek oturduğunda bi yana yaslanınca düşme tehlikesi olur dedi,bi de o pusetsiz 340 civarındaydı o yüzden buna karar verdim ben...

bu hafta herkeste bi şikayet var benimde midem fena sanki mide asitlerim boğazıma kadar çıkıyor
kasılma hisseden arkadaşlar doktora gitmeyi ihmal etmesin yinede kendilerini yormasınlar uzanma hareketi gerektirecek işlerden kaçınsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…