- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.701
Kızlar İstanbulda olupta Eminönü havuzluhana giden var mı?Gitmeye değer mi?Önümüzdde ki haftayı gitmeyi düşünüyorum,anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı herşeyi gidip bir kerede alacağım?
kızlar sabah kalktığımdan beri başım dönüyor neden olabilir sizce 30.haftam bitti bugün tansiyon ve şekerime baktım ama normal.hala başım dönüyor
merhaba anneler ve bebişler iyisiniz inşallah hazırlıklar başlamış ne güzel ben annemi bekliyorum temmuz sıcağı ve izmir malum neler alacağımı tam kestiremiyorum.bide benim gibi pelvis kemiği ağrıyan varmı sol bacağı hareket ettiremiyorum valla
kızlar cvp vericek kimse yokmu
kızlar merhaba bi sorum olacaktı.30. haftamdayım.5-6 gündür göbeğimde değilde asağı tarafta, rahimde bi kasılmalar oluyo gibi.bebek tekmelemesi gibi değil .esim vücut kendini doğuma hazırlıyo alıştırma yapıyo diyo ama ben panik oluyorum.sanki böyle orda bişey atıyo kasılıp acılıyo gibi oluyo rahim ağzı.benzer sey basına gelen varmı? benmi evham yapıyorum
kızlar merhaba bi sorum olacaktı.30. haftamdayım.5-6 gündür göbeğimde değilde asağı tarafta, rahimde bi kasılmalar oluyo gibi.bebek tekmelemesi gibi değil .esim vücut kendini doğuma hazırlıyo alıştırma yapıyo diyo ama ben panik oluyorum.sanki böyle orda bişey atıyo kasılıp acılıyo gibi oluyo rahim ağzı.benzer sey basına gelen varmı? benmi evham yapıyorum
ben 20. haftamada bı kanama yasadım. bir gece hastanede yattım. doktor hep dınlenmemı soyledı. tabı calıstıgım ıcınİyi aksamlar arkadaslar bugun kontrolum vardi adet sancisi gb sancilarim vardi kac gundur doktora soyleyince hemen muayeneye aldi. Bebek cok asagidaymis haftalik igne verdi serum verdi. Agrilarim hala devam ediyo. Dogum tarihim 7 temmuzdu ama doktor 10 hazirana kadar ilaclarla idare edelim ondan sonra dogarsa da allah kerim dedi. Boyle birsey yasayan varmi?? Moralim cok bozuldu. En kotusu de bugun esimin dogum gunuydu ruh gb gezdi adam aksama kadar.
İyi aksamlar arkadaslar bugun kontrolum vardi adet sancisi gb sancilarim vardi kac gundur doktora soyleyince hemen muayeneye aldi. Bebek cok asagidaymis haftalik igne verdi serum verdi. Agrilarim hala devam ediyo. Dogum tarihim 7 temmuzdu ama doktor 10 hazirana kadar ilaclarla idare edelim ondan sonra dogarsa da allah kerim dedi. Boyle birsey yasayan varmi?? Moralim cok bozuldu. En kotusu de bugun esimin dogum gunuydu ruh gb gezdi adam aksama kadar.
kızlar sabah kalktığımdan beri başım dönüyor neden olabilir sizce 30.haftam bitti bugün tansiyon ve şekerime baktım ama normal.hala başım dönüyor
Slm kizlar. Bebek arabasi alaniniz var mi. Biz bikac modele baktik en kullanisli ve saglam olarak baby 2 go yu oneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?