- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.721
Canım ben Maltepede doktorun kendi muayenehanesine gidiyorum,testlerimide kartal kızılayda yaptırdım.Doktorumdan memnunum doğuma dışarıdan gelecek.Bu sefer ki kontrolümde hastahane olayını konuşucaz,bakalım hayırlısı ne ise hepimiz için o olsun.Şuana kadar tek sorunum kilo olayım,doktorumda takmış durumda,şimdi sorun olmaz son bir ay kala seni zorlar dedi.16 kilo aldım.Doktora giderken içim içime sığmıyor,bebeğimi göreceğim diye ama birde o tartılma olayından sonra yediğim fırçalar :))normal doğum istiyorsan kilonu kontrol etmelisin diyor,bakalım...daha önümüzde 9-10 hafta var ben almıyayımda kim alsın :)
Benimde adet sancısı gibi ağrılarım var ama öyle düzenli ağrımıyo birde çok kötü bel ağrılarım oluyo ama sizin bahsettiğiniz türden kasıklarımda sancılar yada kasılmalarım olmuyo bende ki bu gariplik neden şimdiye kasılmalar olmalıydı
bu adet sancısı gibi ağrılar ve belden kasığa inen ağrılar rahmin kendini doğuma hazırladığı için normal görülen ağrılarmış gebelik eğitiminde bahsetmişti ebe hnm. ama bende daha bu tür ağrılar oluşmadı bile niyeyse. bebişimde dönmüş pozisyon olarak bakalım Allah kerim :)
Sağol canım ya insan düşünüyo herkes de bir kasılma lafı ama bende tık yok korktum açıkcası demekki her insan vücudu farklı olduğu için ağrılarıda farklı oluyo:26: öyle belirgin adet sancısı gibi ki anlatamam hamiş olmasam regl kanamam oldu sanırdım...ohr:16h maşallah inşallah doğumua kolay olu
valla, ben 31. haftadayım. benimki kendini bildi bileli baş aşağı duruyoaranızda bebeği dogum pozisyonuna dönen var mı ? varsa kacıncı haftada dönmüştü ?
valla bende de dert aynı bacımŞuana kadar tek sorunum kilo olayım,doktorumda takmış durumda,şimdi sorun olmaz son bir ay kala seni zorlar dedi.16 kilo aldım.Doktora giderken içim içime sığmıyor,bebeğimi göreceğim diye ama birde o tartılma olayından sonra yediğim fırçalar :))normal doğum istiyorsan kilonu kontrol etmelisin diyor,bakalım...daha önümüzde 9-10 hafta var ben almıyayımda kim alsın :)
İyi aksamlar arkadaslar bugun kontrolum vardi adet sancisi gb sancilarim vardi kac gundur doktora soyleyince hemen muayeneye aldi. Bebek cok asagidaymis haftalik igne verdi serum verdi. Agrilarim hala devam ediyo. Dogum tarihim 7 temmuzdu ama doktor 10 hazirana kadar ilaclarla idare edelim ondan sonra dogarsa da allah kerim dedi. Boyle birsey yasayan varmi?? Moralim cok bozuldu. En kotusu de bugun esimin dogum gunuydu ruh gb gezdi adam aksama kadar.
Gunaydin kizlar hafta ici calistigimdan uyuyamiyorum bugun uyuyayim dedim
Davullar caliyo burda yine uyku yok kalktim erkenden kizimin kiyafetlerini
Yikicam bugun
günaydın güzel anneler ve cici bebişleri iyi pazarlar herkesee
Gunaydin kizlar hafta ici calistigimdan uyuyamiyorum bugun uyuyayim dedim
Davullar caliyo burda yine uyku yok kalktim erkenden kizimin kiyafetlerini
Yikicam bugun
Gunaydin tatlı annisler ve bebisleri tatil sabahı keyifler nasil biz kızımla cok iyiyiz dün kızımı görmeye gittik 1641 gr ve 42 cm olmuş sizce gelişimi nasıl iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?