- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.941
Konu isimlerden açılmışken, Melih simi sizce nasıl?
belki Ahmet Melih koymayı düşünüyoruz da..
fame sen de mehmetin yanına baska bi isim daha koyabilirsin, mehmete çok yakışan isimler var aslında.
ahmet emir de güzelmelihde güzel
kızlar günaydn acayip baş ağrısı ve burun kanaması var 2 gündür normalmi sizce 28+2 olduk :44:
günaydın canım baş agrısı ve burun kanaması ayni anda tansiyonunu bir ölc bence yukselmesin . eger normalse tansıyonun korkulacak birşey yok benım hamile kaldıgımdan beri sıksık burnum patlıyor.
herkese günaydın nasılsınız bugün...
2 gündür yeni oldu biliyorsunuz ben ağustosda diyorlar ama erken doğum yapcakmışım ondan burdayım siz bu yollardan geçiyorsunuz
tansiyonumda sorun yok sadece ayaklarım şişiyor acıyor baş ağrısı
burnun kanayınca napıyorsun yatyormusun başını aşağımı eğiyorusun
benim hiç bu yaşıma kadar burnum kanamadıda
günaydın bocuk :) çok şükür sen
Canım doğum raporunda yine aynı sıkıntıyı yaşayabilirsin,ama sen bugüne kadar indirimli muayene olmamışmıydın yani keşke en başında hastaneni ya da doktorunu değiştirseydin diye düşündüm,ama belki de sorun çıkmaz,ben de öğretmenim canım haftaya 32. hafta raporumu alıcam,doğum ücreti toplamda kaç tl alıyoruz biliyomusun canım ?
selam kızlar tatlı annişler kıymetli bebişleri nezamandır yazamıyorum okuyrum sizleri ama ....
c.tesi 29+1 de 1380 gr 42 cm olmuşmaşallah
herkes iyimi?
burnum kanayınca basımı aşagı dogru eğiyorum ve durması ıcın burnmu sıkıyorum o şekilde duruyor ama ayaklarında sisme ve baş ağrısı da var doktoruna en kısa zamanda danış bence
iyi çok şükür bizde oğlumla işe geldik yine... hem çalışıyoruz hemde eksik nelerimiz kalmış onları netten bakıyorum...:)
çok teşekkür ederim canım bu arada beşiğimi kurduk
böcük neyiniz kaldı ne aldınız
hayırlı olsun canım ben henuz hiçbirşey almadım doğum iznine cıkınca alırım buyuk ıhtımal yatagmızı begendım bırtek kaynanam alıyo onu. bebeıse kıyafet annem sağ olsun bir suru almıs biberonu bezi, keremi şampusu, sterilize makinası, benım için gögüs pompası elektronik almayı planlıyorum başka bebek arabası kaldı alınacak ben kıbrıstayım kucuk yer oldugundna bır gunde alınır hepsı bır yere gırıp almayı dusunuyorum hepsını zaten.
çok eksik varmı
allah kolaylık versin
çok teşekkür ederim canım bu arada beşiğimi kurduk
böcük neyiniz kaldı ne aldınız
ooo maaşallah canım hayırlı olsun :) bizde annemler aldı işte
maaşallah biberonu bezi hazır biberenoa gerek varmı ki ya emmiyecekmi zaten :44:
fazla bir eksiğimiz kalmadı sayılır.
Eksiklerimiz;
1) yatak odası için beşik,
2) bebek odasına halı,
3) küvet küvet filesi vs..
4) lohusa pijama takımı
5) hastane çıkışı
6) elektrikli göğüs pompası ki bunu doğumdan sonra alıcam. süt durumuna göre süt olursa gerekli ama süt olmazsa boşuna alınmış olacak.
bu kadar sanırım... :) Sanırım haziranın 15 inde eksiklerimiz bitmiş olur inşallah...
canım ben çalısıyorum en fazla 40 gun bebegımle olabılıcem ondan sonra işe başlıycam kayın valdem bakıcak ben sutumu sağıp kayın valdeme bırakıcam ki anne sutunden mahrum kalmasın kızım. o nedenle biberon da lazım hem bazı durumlarda sut gec gelebılıyıor yada bebek gogsu almayabılıyor o nedenle biberona ihtiyac duyulabılıyor
günaydın güzel hanımlar ve koca göbüşleriiiii.
kızlar şaka gibi ama kilo veriyorum. 1 haftada 2 kilo. ne ayak sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?