- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.961
fazla bir eksiğimiz kalmadı sayılır.
Eksiklerimiz;
1) yatak odası için beşik,
2) bebek odasına halı,
3) küvet küvet filesi vs..
4) lohusa pijama takımı
5) hastane çıkışı
6) elektrikli göğüs pompası ki bunu doğumdan sonra alıcam. süt durumuna göre süt olursa gerekli ama süt olmazsa boşuna alınmış olacak.
bu kadar sanırım... :) Sanırım haziranın 15 inde eksiklerimiz bitmiş olur inşallah...
günaydın güzel hanımlar ve koca göbüşleriiiii.
kızlar şaka gibi ama kilo veriyorum. 1 haftada 2 kilo. ne ayak sizce?
Dün fatihe gittik kardeşimin düğünü için elbise baktım hiç bir şey olmadı ya elbisede daha bi tombalak oldum sanki :26:
neyse tunik aldım bugünde pantalon alacağım elbise işine 1 ay sonra tekrar bakacağım artık çok dolaşmışız sanırım gece ayağıma ağrı girdi uyuyamadım bi süre
Herkese günaydınlar....
Canım önceki aylarda çok mu kilo depoladın ondan belki dengeliyodur şimdi,ben vermesem de bi kiloda dursa keşke,toplamda 8 kilo aldım gerçi heralde 1-2 kilo daha hakkım var,haftaya gidicez bakalım biz de doktorumuza
canım suanda 14 kılo almıs bulunyorum toplamda. ne oldu ben de anlamadım 76 bucuga kadar cıkmıstım toplamda. suan 74 bucuga dusmusum. 2-3 haftadır gunde 1-2 tane sıgara ıcıyorum. ondan olabılır mı kı acaba? bı de bız senınle baya onceden bu kılo meselesını konusmustuk. ben taaa o zamanlardan fazla alıyordum. senın o zamanlardan azdı kılo alımın bak ne guzel meyvesını yıyrsun sımdı. ha bu aradaaa suan okuyan bayanlar üşenmeyın haydı bır bardak sut ıcın şimdi.
arsimacım ayaklarım sısmıstı onlar ındı acaba ondan mıdır kı cıdden bak bu hıc aklıma gelmemıstı. hımmmm ıyı oldu soyledıgın.
dün bahsetmiştim sizlere günlük kan şekerimi ölçüyorum diye
diyete ve ölçüme dün başladım
pazar günü çok dikkat edemememe rağmen dünkü ölçümlerim fena deildi
bugün sabah ölçtüm ucmuşşşşş
sinirlerim bozuldu aslında bilmemek daha mı iyi ne
Konu isimlerden açılmışken, Melih simi sizce nasıl?
belki Ahmet Melih koymayı düşünüyoruz da..
fame sen de mehmetin yanına baska bi isim daha koyabilirsin, mehmete çok yakışan isimler var aslında.
canım sinirlerini bozma benimde şeker ölçümü yüksek çıkmıstı diyet vs.devam ettim 15 gün sonra düzeldi doktr şimdi ölçemene gerek yok dedi ..
bi anda düzene girmiyor zamanla birde sinirlenme üzülme oda şkeri çıkarır.takma kafana bende o kadar dikkat ettim ki artık bunalmıştım. ama şimdi çok kaçamk yapmaya başladım
hergün ölçmen şartmıymış peki?
niye yukseldiki canim sen diet listende bol yiycek oldugunu solemistin cokmu yedin acaba gecmis olsun
çocuklarınıza alay konusu olmayacakları isimler koyun güzel leydiler.çok önemli bir konu.meleğiniz sırf bu yüzden sizden ömür boyu nefret edebilir biliyor musunuz...ve isimlerini her söylediklerinde de açıklamak zorunda kalmasınlar n'olursunuz
ve rekor bende galiba henuz hicbirşey almadık :) annem birseyler almıs bende bu hafta alıcam kısmetse yatagmızı begendık kayınvaldemde yatagmızı alıcak. bır baslasak alıseverıse bır gunde yaparız kucuk yer olunca erkenden alınıyor hersey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?