2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi çok şükür azmış
pompa için bende senin gibi düşünüyorm

günaydın güzel hanımlar ve koca göbüşleriiiii.
kızlar şaka gibi ama kilo veriyorum. 1 haftada 2 kilo. ne ayak sizce?

bende geçenlerde 3,5 vermiştim ödem oluştuysa onu atıyoruz galiba
doktora sordum endişeleenecek bişi deil dedi

ay en zor bulma zamanı allah kolaylık versin

canım suanda 14 kılo almıs bulunyorum toplamda. ne oldu ben de anlamadım 76 bucuga kadar cıkmıstım toplamda. suan 74 bucuga dusmusum. 2-3 haftadır gunde 1-2 tane sıgara ıcıyorum. ondan olabılır mı kı acaba? bı de bız senınle baya onceden bu kılo meselesını konusmustuk. ben taaa o zamanlardan fazla alıyordum. senın o zamanlardan azdı kılo alımın bak ne guzel meyvesını yıyrsun sımdı. ha bu aradaaa suan okuyan bayanlar üşenmeyın haydı bır bardak sut ıcın şimdi.

arsimacım ayaklarım sısmıstı onlar ındı acaba ondan mıdır kı cıdden bak bu hıc aklıma gelmemıstı. hımmmm ıyı oldu soyledıgın.

ben süt içemiom az öncede yoğurdumu yedim :)))

arsimacım ayaklarım sısmıstı onlar ındı acaba ondan mıdır kı cıdden bak bu hıc aklıma gelmemıstı. hımmmm ıyı oldu soyledıgın.

ondndr canım
benimde öyleydi çünkü ve o kilo verdiğim dönemde acaip hareketliydim tabi hareketten ve ödem atmaktan wc irtibatımızda çok oldu hahahaha

dün bahsetmiştim sizlere günlük kan şekerimi ölçüyorum diye

diyete ve ölçüme dün başladım
pazar günü çok dikkat edemememe rağmen dünkü ölçümlerim fena deildi

bugün sabah ölçtüm ucmuşşşşş

sinirlerim bozuldu aslında bilmemek daha mı iyi ne

canım sinirlerini bozma benimde şeker ölçümü yüksek çıkmıstı diyet vs.devam ettim 15 gün sonra düzeldi doktr şimdi ölçemene gerek yok dedi ..
bi anda düzene girmiyor zamanla birde sinirlenme üzülme oda şkeri çıkarır.takma kafana bende o kadar dikkat ettim ki artık bunalmıştım. ama şimdi çok kaçamk yapmaya başladım

hergün ölçmen şartmıymış peki?

niye yukseldiki canim sen diet listende bol yiycek oldugunu solemistin cokmu yedin acaba gecmis olsun

Konu isimlerden açılmışken, Melih simi sizce nasıl?
belki Ahmet Melih koymayı düşünüyoruz da..

fame sen de mehmetin yanına baska bi isim daha koyabilirsin, mehmete çok yakışan isimler var aslında.

ahmet melih güzel bence zaten ahmet'in anlamı çok güzeldir beğenilmiş övülmüş anlamında....Ahh canım aahh ben istedim de babamız istemiyor mehmet efe olsun dedim yok olmazmış babasının adıyle tek anılcakmış 5 yaşındayken kaybetmiş babasını bende kırmadım açıkcası hem benim babamında adı mehmet ikisini aradan çıkarmış olduk 2. de isim koyma hakkı tek bana ait öyle pazarlık yaptık

bakalım bizimki ne diyecek cuma gideceğim
valla düzelsin yapmam kaçamak fln

hergün ölçmen şartmıymış peki?

evet :s hemde günde iki kez

niye yukseldiki canim sen diet listende bol yiycek oldugunu solemistin cokmu yedin acaba gecmis olsun

bilemedim ki strestenmi oldu acep
evet listede çoktu ama listeye uydum uymadığım şey bazılarını yememek oldu :)

Günaydın kızlar..
Uzun zamandır yoktum memleketime gitmiştim yeni geldim umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.

çocuklarınıza alay konusu olmayacakları isimler koyun güzel leydiler.çok önemli bir konu.meleğiniz sırf bu yüzden sizden ömür boyu nefret edebilir biliyor musunuz...ve isimlerini her söylediklerinde de açıklamak zorunda kalmasınlar n'olursunuz

Çok haklısın canım benım babam da dun unısex bır ısım koyma da ne koyarsan koy dedı cunku kız kardesım ın cok muzdarıpdı bu yuzden okulda bıle sımdı unı de hoca butun kızları gecırmıs dersten erkekler kalmıs bır tek benım kardesımı bırakmıs gıtmıs soylemıs hocaya hoca kardesımın yuzune bakmıs sınır bozucu olabılıyor bazen tabı

Maşallah maşallah topiğimize ne kadar kalabalığız öyle hazır herkes burdayken selam kızlar bebişlere ve güzel annelere öpücükler bankeem hoşgeldin tatlım bizler iyiyiz sen nasılsın izin güzel geçmiştir umarım

canım forumda ben varken benimde böyle bi kocam varken rekor kimsede kalmaz merak etme daha beşik falan alınmadı bende bekliyorum bakalım sevgili kocamıı ben doğuma giderken alır sanırım hiç şaşırmam valla kıyafetlerimiz arabamız alındıda diğerleri duruyo bakalım

Kızlar sızce bu aydan sonra çatlak olur mu ? Maşallah bende su anlık bır sey yok olmasını hıc ıstemıyorum hepımız oyleyız tabı kı olur mu kı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…