2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilosdemir sen nasılsın canım?

ben kendimi iyi hissediyorum oglumda iyi ama sekerimi bilmiorum canim benim simdilik olcmem gerekmio diete basliyorum bugun dun aksam son bi kacamak yaptim ekmek patates kofte yanindada kola ictim :) bugun sebze yemege basliyorum bide nette baktim ne yiyim die salata limon domates salatalik gibi seylerden bahsedio salatayi cacikta yerim domates mideme dokunuo yiyemiorum salatayida cok severim ama limonda mideme dokunuo limonsuz salata sevmiorum bakicam artik sekerimi duzelteim derken midemi mafeteyim

senin eşinde benim ki gibi relax desene :) valla bende supheliyim hersey ben doğumdayken alınabilir yani yatagı kayınvaldem alıcak ben begendım o paraısnı verıcek ama daha erken deyıp duruyo esımde ayni annesine cekmiiş zaten bakalım allahtan annem varda onunla cıkıp bazı seylerı alıcam :)

Günaydınlar...ya kızlar deliricem haftada bir kilo aliyorum yesemde aliyorum dikkat etsemde,tamam yatiyorum riskim var ama haftada bir kilo ne demek ekmegi makarnayi pilavi kestim yine almisim15kilo aldim toplamda ya((

kızlarrrrr cok şükür doktordan geldikkkkkkk nst ye baglandık bebegimde yada bende sancı falan cıkmadı şükürler olsun benim oglusum sıgısmaya calısıomuss normalde 31 haftalıgız ama 1 hafda onde görünüomus 32 haftalık görünüomuş kilomuzda 1.900 olmuşşş suyumuz falan her seyımız ıyıymıs.sadece akıntımın olp olmadını sordu doktor fazlaca bi akıntımın oldunu söledim.idrar tahlili istedi bide kan tahlili istedi onlarıda öğleden sonra alıcaz.şükürler olsunki bi sorun yokmuş maşallah benim oğlumaaaa

Kızlar sızce bu aydan sonra çatlak olur mu ? Maşallah bende su anlık bır sey yok olmasını hıc ıstemıyorum hepımız oyleyız tabı kı olur mu kı ?

Canım bende aynı,bende de olmadı daha hiç maşallah ama arada bi, aklıma gelince aynadan bakıyorum,ya da eşime gösteriyorum var mı bi bak diye,inşallah olmaz artık bu aydan sonra,bence ani bi kilo alımımız olmazsa çatlak da olmaz diye düşünüyorum...

maaşallah canım

kaçıncı haftad nst yapılıyor

canm normalde son haftalardayapılıoda bnm kasılmalarım oldugu ıçın bugun girdim yoksa gırmıyodum

Slm kızlar.Doktordan geldik.Doktora kahverengi lekeden bahsettim.Ultrasonla rahim ağzı açıklığına, bebişime, suyuna baktı.Plesentada herhangi bir yırtık yok dedi.Kendini zorlayan birşey yaptın mı dedi.Yok sabah kalktığımda gördüm dedim.Herşey normal dedi maşallah. Kahverengi leke olması için herhangi bir sebep göremedim dedi.Hiç bir sıkıntı yok dedi çok şükür.Eğer tekrar karşılaşırsan hemen gel dedi.Aşağı doğru baskı hissettiğimden bahsettim onu hissetmemen gerek.Eğer hissedersen dinlen dedi.Normal doğum için günde en az 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Yürü ama kendini zorlamadan dedi.Sancılardan bahsettim.Sen şimdi doğurdum da dicen dedi :) Ya napim ilk gebeliğim neyin normal neyin anormal bir durum olduğunu bilemiyorum ki dedim.Sancılar için nstye gönderdi.Nst ye girmeden bir çikolata yedim.Nst ye girdik 2-3 dk oğlum hiç kıpırdamadı.Sonra bir başladı durdurana aşk olsun maşallah.Artık son dakikalarda yetişemedim valla 4 hareket ettiyse 2 sine basabildim Sonucunu doktorumuza gösterdik.Herhangi bir sancı yok dedi.Her şey yolunda çoooook şükür.... 20 gün sonra tekrar gideceğiz inş.

Bu arada geçen ay 4D ultrasona gitmiştik.Resimlerimizi almıştık ama CD (hareketlerinin videosunu hazırlamışlar) geç çıkacağı için alamamıştık.Bugün onu da aldık.Gelir gelmez izledim.Oyy oğlum elini oynatıyo, gülüyo çok özlüyorum onu yaa...

Günaydın kızlar..
Uzun zamandır yoktum memleketime gitmiştim yeni geldim umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.

hoşgeldin bankem nasılsın şekercim

oh çok şükür bi sıkıntı yokmuş gözün aydın

maşalah canım bişe çıkmadı gzün aydın
çikolat yemenin amacı ne ? nst girilirken yemek mi lazım
oyy ne güzel ya maşallah ona

iyi sevindim adına, senle aynı tarz şeyleri hissettiğimiz için merak etmiştim. benimde geçen hafta gittiğimde tam 1 hafta önde görünüyordu.

cok sewndım canım ikiimizde rahatladık çok şükür bebişlermz iyiymiş

Maşallah çok sevindim canım...Ya ne güzel 1 hafta önde görünüyorsunz Bugün doktor benim oğluşum için biraz küçük dedi.Doktora "Siz bebek biraz küçük deyince ben çok üzüldüm" dedim.Benim beslenmemle mi alakalı diye sordum."Yok senin beslenmenle alakalı değil ayrıca normal değerler aralığında sıkıntı yapma" dedi.3000 gr - 3200 gr arası doğar ve bu normal dedi.Ama yine de üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…