- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.001
Kızlar sızce bu aydan sonra çatlak olur mu ? Maşallah bende su anlık bır sey yok olmasını hıc ıstemıyorum hepımız oyleyız tabı kı olur mu kı ?
Slm kızlar.Doktordan geldik.Doktora kahverengi lekeden bahsettim.Ultrasonla rahim ağzı açıklığına, bebişime, suyuna baktı.Plesentada herhangi bir yırtık yok dedi.Kendini zorlayan birşey yaptın mı dedi.Yok sabah kalktığımda gördüm dedim.Herşey normal dedi maşallah.Kahverengi leke olması için herhangi bir sebep göremedim dedi.Hiç bir sıkıntı yok dedi çok şükür.Eğer tekrar karşılaşırsan hemen gel dedi.Aşağı doğru baskı hissettiğimden bahsettim onu hissetmemen gerek.Eğer hissedersen dinlen dedi.Normal doğum için günde en az 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Yürü ama kendini zorlamadan dedi.Sancılardan bahsettim.Sen şimdi doğurdum da dicen dedi :) Ya napim ilk gebeliğim neyin normal neyin anormal bir durum olduğunu bilemiyorum ki dedim.Sancılar için nstye gönderdi.Nst ye girmeden bir çikolata yedim.Nst ye girdik 2-3 dk oğlum hiç kıpırdamadı.Sonra bir başladı durdurana aşk olsun maşallah. Artık son dakikalarda yetişemedim valla 4 hareket ettiyse 2 sine basabildim Sonucunu doktorumuza gösterdik.Herhangi bir sancı yok dedi.Her şey yolunda çoooook şükür.... 20 gün sonra tekrar gideceğiz inş.
Bu arada geçen ay 4D ultrasona gitmiştik.Resimlerimizi almıştık ama CD (hareketlerinin videosunu hazırlamışlar) geç çıkacağı için alamamıştık.Bugün onu da aldık.Gelir gelmez izledim.Oyy oğlum elini oynatıyo, gülüyo çok özlüyorum onu yaa...
doping :)
nst girerken kendi halinde olmasımı ii öle dopinglimi
O bahsettigin lekelenme gecen hafta bendede oldu bir kere. Dr randevu alamayinca aile hekimine gittim idrar rahlili yapti idrar yollarinda enfeksiyon cikti. Bir kereye mahsus ilac kullandim. Dr. a gittigimdede tahlili tekrar yaptirdik cok sukur temizlenmis.O lekelenmede enfeksiyondan olmus zaten. Dr. un tavsiyesi su oldu. Umumi yerlerde kesinlikle wc ye gitme. Cunku hassas donemfe oldugumuz icin her turlu enfeksiyona acikmisizSlm kızlar.Doktordan geldik.Doktora kahverengi lekeden bahsettim.Ultrasonla rahim ağzı açıklığına, bebişime, suyuna baktı.Plesentada herhangi bir yırtık yok dedi.Kendini zorlayan birşey yaptın mı dedi.Yok sabah kalktığımda gördüm dedim.Herşey normal dedi maşallah.Kahverengi leke olması için herhangi bir sebep göremedim dedi.Hiç bir sıkıntı yok dedi çok şükür.Eğer tekrar karşılaşırsan hemen gel dedi.Aşağı doğru baskı hissettiğimden bahsettim onu hissetmemen gerek.Eğer hissedersen dinlen dedi.Normal doğum için günde en az 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Yürü ama kendini zorlamadan dedi.Sancılardan bahsettim.Sen şimdi doğurdum da dicen dedi :) Ya napim ilk gebeliğim neyin normal neyin anormal bir durum olduğunu bilemiyorum ki dedim.Sancılar için nstye gönderdi.Nst ye girmeden bir çikolata yedim.Nst ye girdik 2-3 dk oğlum hiç kıpırdamadı.Sonra bir başladı durdurana aşk olsun maşallah. Artık son dakikalarda yetişemedim valla 4 hareket ettiyse 2 sine basabildim Sonucunu doktorumuza gösterdik.Herhangi bir sancı yok dedi.Her şey yolunda çoooook şükür.... 20 gün sonra tekrar gideceğiz inş.
Bu arada geçen ay 4D ultrasona gitmiştik.Resimlerimizi almıştık ama CD (hareketlerinin videosunu hazırlamışlar) geç çıkacağı için alamamıştık.Bugün onu da aldık.Gelir gelmez izledim.Oyy oğlum elini oynatıyo, gülüyo çok özlüyorum onu yaa...
Maşallah çok sevindim canım...Ya ne güzel 1 hafta önde görünüyorsunzBugün doktor benim oğluşum için biraz küçük dedi.Doktora "Siz bebek biraz küçük deyince ben çok üzüldüm" dedim.Benim beslenmemle mi alakalı diye sordum."Yok senin beslenmenle alakalı değil ayrıca normal değerler aralığında sıkıntı yapma" dedi.3000 gr - 3200 gr arası doğar ve bu normal dedi.Ama yine de üzüldüm.
cok sewndım canımikiimizde rahatladık çok şükür bebişlermz iyiymiş
Maşallah çok sevindim canım...Ya ne güzel 1 hafta önde görünüyorsunzBugün doktor benim oğluşum için biraz küçük dedi.Doktora "Siz bebek biraz küçük deyince ben çok üzüldüm" dedim.Benim beslenmemle mi alakalı diye sordum."Yok senin beslenmenle alakalı değil ayrıca normal değerler aralığında sıkıntı yapma" dedi.3000 gr - 3200 gr arası doğar ve bu normal dedi.Ama yine de üzüldüm.
Biraz araştırmıştım.Nts de bebeğin hareket edince kalp atışı da hızlanması gerekiyormuş.Bu durum normalmiş.Benim de karnım açtı, oğlan uyur kalır şimdi hareket etmez belki diye küçük bir çikolata yedim.
Canım maşallah çok sevindim bak korktuğum gibi bişey yokmuş,ama 2 saat yürüyüş çok bence azalt biraz,eğer her gün düzenli yürüyosan yarım saat 45 dk yeterli diye biliyorum ben,bebişi yorup erken doğum riski yaratma bence,ama çok şükür maşallahendişelenecek bişey yokmuş bak,cd niz de ne güzel bi hatıra olur bende almak istiyorum cd...
maaşallah canım
da kahve leke bennim bugun vardı acaba bişi olurmu
ay üzülme şeker ya
benim doktor -3 +3 haftaya kadar normal dio
olaki bunları aşar yada düşerse o zaman sorun var ama 3 haftalık oynama normalmış
O bahsettigin lekelenme gecen hafta bendede oldu bir kere. Dr randevu alamayinca aile hekimine gittim idrar rahlili yapti idrar yollarinda enfeksiyon cikti. Bir kereye mahsus ilac kullandim. Dr. a gittigimdede tahlili tekrar yaptirdik cok sukur temizlenmis.O lekelenmede enfeksiyondan olmus zaten. Dr. un tavsiyesi su oldu. Umumi yerlerde kesinlikle wc ye gitme. Cunku hassas donemfe oldugumuz icin her turlu enfeksiyona acikmisiz
O bahsettigin lekelenme gecen hafta bendede oldu bir kere. Dr randevu alamayinca aile hekimine gittim idrar rahlili yapti idrar yollarinda enfeksiyon cikti. Bir kereye mahsus ilac kullandim. Dr. a gittigimdede tahlili tekrar yaptirdik cok sukur temizlenmis.O lekelenmede enfeksiyondan olmus zaten. Dr. un tavsiyesi su oldu. Umumi yerlerde kesinlikle wc ye gitme. Cunku hassas donemfe oldugumuz icin her turlu enfeksiyona acikmisiz
herkese merhaba nasılsınız?
iyi canım sen nasılsın
Enfeksiyon bende de vardı canım.İlaç kullandım sonraki tahlillerde geçmişti.Umumiyi bırak misafirlikte bile acil bir durum olmadıkça wc kullanmıyorum.Kendi evimizde de misafir geldi mi temizlik yapmadan kullanmıyorum.Ayyy hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım da inş. sanki yıllardır hamileyim heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?