2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sızce bu aydan sonra çatlak olur mu ? Maşallah bende su anlık bır sey yok olmasını hıc ıstemıyorum hepımız oyleyız tabı kı olur mu kı ?

Canım maşallah çok sevindim bak korktuğum gibi bişey yokmuş,ama 2 saat yürüyüş çok bence azalt biraz,eğer her gün düzenli yürüyosan yarım saat 45 dk yeterli diye biliyorum ben,bebişi yorup erken doğum riski yaratma bence,ama çok şükür maşallah endişelenecek bişey yokmuş bak,cd niz de ne güzel bi hatıra olur bende almak istiyorum cd...

doping :)
nst girerken kendi halinde olmasımı ii öle dopinglimi

Biraz araştırmıştım.Nts de bebeğin hareket edince kalp atışı da hızlanması gerekiyormuş.Bu durum normalmiş.Benim de karnım açtı, oğlan uyur kalır şimdi hareket etmez belki diye küçük bir çikolata yedim.

O bahsettigin lekelenme gecen hafta bendede oldu bir kere. Dr randevu alamayinca aile hekimine gittim idrar rahlili yapti idrar yollarinda enfeksiyon cikti. Bir kereye mahsus ilac kullandim. Dr. a gittigimdede tahlili tekrar yaptirdik cok sukur temizlenmis.O lekelenmede enfeksiyondan olmus zaten. Dr. un tavsiyesi su oldu. Umumi yerlerde kesinlikle wc ye gitme. Cunku hassas donemfe oldugumuz icin her turlu enfeksiyona acikmisiz

bol boll meyve ye canım süt iç iki bardakkk meyveyi kesnlıkleye amaa 3200 civarıda normal bnada iri dıolr ama bnce 3.500 gbi doğar gbıme gelıyo bna

ay üzülme şeker ya
benim doktor -3 +3 haftaya kadar normal dio
olaki bunları aşar yada düşerse o zaman sorun var ama 3 haftalık oynama normalmış

Bana bol miktarda tatli yememi onerdiler . O zaman daha net oluyormus hersey :))

Sağol canım çok şükür... 2 saat aralıksız yürümüyorum.Eşimle yavaş yavaş 15- 20 dk. aralıklarda banklarda otura otura geziyoruz.Ama bebiş için alışverişe çıkınca çıldırmış gibi ayaklarım çok ağrıyo ama oturunca ancak farkediyorum.Yine de dikkat etmek gerekiyor artık...

Enfeksiyon bende de vardı canım.İlaç kullandım sonraki tahlillerde geçmişti.Umumiyi bırak misafirlikte bile acil bir durum olmadıkça wc kullanmıyorum.Kendi evimizde de misafir geldi mi temizlik yapmadan kullanmıyorum.Ayyy hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım da inş. sanki yıllardır hamileyim heee

Enfeksiyon bende de vardı canım.İlaç kullandım sonraki tahlillerde geçmişti.Umumiyi bırak misafirlikte bile acil bir durum olmadıkça wc kullanmıyorum.Kendi evimizde de misafir geldi mi temizlik yapmadan kullanmıyorum.Ayyy hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım da inş. sanki yıllardır hamileyim heee

Al benden de o kadar , çok uzun sürdü sanki,bebeğimi kucağıma aldığımda da hareketlerime yatmama kalkmama dikkat edecekmişim gibi geliyo,yani sanki hala krnımdaymış gibi...Ne duygular hissettiriyo bu sıpalar bize,canlarım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…