2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimde, artık bi çocuk yeter bize ya sen bi daha hamile kalma hiç çekilmiyon diyo Canım seninle günümüz aynı bu yakınlarda gittin mi doktora ?

gelmezsin ya takma kafana
benimde mesela ilk gittim hep 6gün öndeydi seviniyordum
bi ara 3 gün öne geldi sonra gittim 1 gün geri gitti :)
şidmi aynı

Ayyy inş. 20 gün sonra tekrar gdeceğiz ve bebeğin gününde yada büyük der doktor.Yoğurt yiyorum ama daha fazla yiyeyim bari, meyve de öyle olur mu olur

Slm kizlar, dun 14:32 itibariyle 1900 kg 46 cm lik bir bebegim oldu. Bizim ufaklik 32 haftalik ultrason verilerine gore...Cook minik bebisim teyzeleri. su anda kuezde yasam mucadelesi veriyor..Hepinizin dualarini bekliyoz.
Dun sabah bir den, nedenini bulamadilar suyum geldi ve bebisimin hic suyu kalmadigi icin acil sezeryana girdim. Epidural sezaryan oldum..Su anda cok iyiyim ben, bebegimi biraz once gordum, artik kendi basina mama yiyor, benim henuz sutum yok...
Kizlarrr yapabilirseniz normal dogum yapin, ya bu sezeryan cok beter... Allahim hepinizi bebislerinize sag salim kavustursun insalllah...
Hepinizi kocaman opuyoruz.. Biz Mayis annesi oldk, umarim siz temmuz annesi olursunuz.. :)

gözün aydınmı desem hayırlı olsunmu desem bilemedim
Allah hakkınızda hayırlısını verdi inş. canım
bebişin en hayırlı zamanda sağlığına kavuşsun küvezden çıksın inş.

ayy canım benim benim yaa hayrılı olsun bebeğin ilk annemiz sensin.. allah sağlık versin hiç bişey olmaz inş.. bu haftalarda doğan çok bebek var hepside turp gibi maşallah çok duygulandım yaa sanki kendi çocuğum olmuş gibi allah bağışlasın canım dualarımız sizinle

Son düzenleme:

ya canım hakkkınızda hayırlısı ...... inşallah bebişin toparlar hemen dualarımız bebeginle...

Ayyy canımmm Allah analı babalı hayırlı bir ömür versin inş. Şu an gözümden yaşlar akıyo... Rabbim uzun, sağlıklı bir ömür versin inş. bebeğine... ayy çok duygulandım...

İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın ?

çok şükür bizde iyiyiz canım :)

canım Allah bebeğinede sanada sağlıklar versin inşallah..bizim burda küçük bebekler daha çabuk tututunur hayata derler merak etme sen..

inanmiyorum canim yaaa cok sasirdim ..Allah insallah evinize cikmayi da nasip eder hayirlisiyla..

Allah analı babalı, sağlıklı ve huzurlu büyütmek nasip etsin inşallah :) Hepimiz temmuz anneleri diyoruz kendimize ama hayat işte süprizlerle dolu, hazırlıklı olmakta fayda var demek ki İnşallah en kısa zamanda bebişinde kuezden çıkıp toparlar inşallah kendini, rabbim bebişine sana tüm ailene sağlıklar versin inşallah

canım erken doğum olmus ama önemli olan bebişinin sağlıklı olması. en kısa zamanda kuvezden de cıkar umarım bebişin kucagına alırsın canım tebrikler...

canım erken doğum tehliken var mıydı ? ay valla ben bile heyecan yaptımmmmm

ayy inanmıyorum gözümden yaşlar aktı resmen,allah analı babalı büyütsün canım inş. en kısa zamanda toparlanır çokta küçük değil hem annesi 2 kiloya yakın maşallah...Dualarım seninle..ay çok tuhaf oldum:)

Ayyy çok heyecan yaptım.Biran önce hastane çantamı hazırlamak ve kapının kenarı koymak istedim.Oyyy şu an çok hazırlıksızım.Sanki kendim doğum yaptım gibi ya...

Ayyy çok heyecan yaptım.Biran önce hastane çantamı hazırlamak ve kapının kenarı koymak istedim.Oyyy şu an çok hazırlıksızım.Sanki kendim doğum yaptım gibi ya...

bende o paniği yaşadım bi an
allah sağlıkla versinde yavruları bize varsın hazırlıksız olalım

Son düzenleme:

cnm bende sıgara ıcıyorum normalde her ay 3 4 kılo almıstım ben bu ay bır kılo almısım acaba bende dıyorum sıgaradanmı dıe 14 kılo aldım bende toplamda
doktor kılo verımı olabılır bu ay dedı

Kızlar sızce bu aydan sonra çatlak olur mu ? Maşallah bende su anlık bır sey yok olmasını hıc ıstemıyorum hepımız oyleyız tabı kı olur mu kı ?

bende de yoktu ama dun bı baktım sol baldırımda ınce cızgılerım olmus bı kac gtane
kaynanam bu aydan sonra kılo alımın olursa catlarsın dedı ıns kılo almam

Günaydınlar...ya kızlar deliricem haftada bir kilo aliyorum yesemde aliyorum dikkat etsemde,tamam yatiyorum riskim var ama haftada bir kilo ne demek ekmegi makarnayi pilavi kestim yine almisim15kilo aldim toplamda ya((

ayy aynı benım gıbısın valla bende aynen alıyodum cok sukur gecen gıttıgımde 1 kılo almısım sasırdımm

bu arada arkadasımızın bebişi olmus acayıp sasırdım gozlerım doldu valla korktumda bı yandan
ALLAH yardımcısı olsun ıns.Sabır versın ona ve bebegıne tutunma gucu versın Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…