2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende sıgara ıcıyorum normalde her ay 3 4 kılo almıstım ben bu ay bır kılo almısım acaba bende dıyorum sıgaradanmı dıe 14 kılo aldım bende toplamda
doktor kılo verımı olabılır bu ay dedı

Kızlar sızce bu aydan sonra çatlak olur mu ? Maşallah bende su anlık bır sey yok olmasını hıc ıstemıyorum hepımız oyleyız tabı kı olur mu kı ?

bende de yoktu ama dun bı baktım sol baldırımda ınce cızgılerım olmus bı kac gtane
kaynanam bu aydan sonra kılo alımın olursa catlarsın dedı ıns kılo almam

Günaydınlar...ya kızlar deliricem haftada bir kilo aliyorum yesemde aliyorum dikkat etsemde,tamam yatiyorum riskim var ama haftada bir kilo ne demek ekmegi makarnayi pilavi kestim yine almisim15kilo aldim toplamda ya((

ayy aynı benım gıbısın valla bende aynen alıyodum cok sukur gecen gıttıgımde 1 kılo almısım sasırdımm

bu arada arkadasımızın bebişi olmus acayıp sasırdım gozlerım doldu valla korktumda bı yandan
ALLAH yardımcısı olsun ıns.Sabır versın ona ve bebegıne tutunma gucu versın Rabbım

selam kızlar 2 gunde 2 kilo almısım :S bu hızı nasıl kesecem bılmıyorum bıde bogazımda sureklı bı yanma var buyukler bebek saclanıyor ondan doguma kadar devam eder dıyor benım dısımda yanması olan var mı bıde karnımda bı damarım şişiyor ve agrı yapıyor dun kalp damara gorundum en sonunda krem verdı agrıyı azaltması ıcın

canım hayırlı olsun umarım bebeğin en kısa zamanda sağlığına kavuşur .Allah(c.c) sağlık şifa versin inşallah çok çabuk toparlanır.

Bir an beni de korku sardı temmuz anneleri olarak 7 aylık olduk hepimiz Allah (c.c) hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

benim her tarafım çatladı çatlamakdan geçtim çünkü çatlamaya razıyım hamilelik alerjisi olmuşum doğumdan 1 ay sonra geçecekmiş bugün dr gittim oğlum 1725 kğ olmuş boyuda 42 cm pek muzur pek çok kıymetli olacak sanırım bana neler çektiriyo nelere katlanıyorum vücudumun her tatarfı kabardı kaşmakdan yara oldu (

canım büyükler genelde saç diyor ama mide yanmasının nedeni bebeğin büyüdükçe baskı yapmasından kaynaklanıyor. Baskı neticesinde midende salgılanan asit yukarı doğru çıkıyor. Yemek yedikten sonra yatmamaya çalış. Karbonhidratlardan uzak dur ve akşamları yatmadan önce soğuk ile ılık arasında süt iç. Süt mide yanmasına çok iyi geliyor.

kızlar ben süt içemiyorum midemi bulandırıyo ve şişkinlik yapıyo..balıkta yiyemiyorum bende kendime hergün büyük kase yoğurt içine semiz otu katıyorum üstüne ceviz serpip yiyorum napım çareyi bunda buldum oda yeterli değil ama elimden bu geliyo:44:

burnunu kapat iç

Al benden de o kadar.Balık yiyemiyorum maalesef.Süt de çok içemiyorum.Yoğurt, peynir , ceviz , bol yeşillik... Yoğurdu kayınvalidem yapıp yolluyo her hafta sağolsun :) HAzır yoğurt da yiyemiyorum.

slm kızlar nasılsınız? epeydir yazamadım süt içemeyen arkadaşlar laktoz intöralansı olmuş. yani sütteki laktozu mide parçalayamıyor.yoğurt da kalsiyum miktarı diğer bürünlere göre daha çok.bol bol ayran için yoğurt yiyin

Herseyimbebegim arkadasimiz allah saglikla buyutmek nasip etsin
İlk bebegimiz dogmus ) haziranin 2.haftasi dogum yapcak arkadasim
Var bugun kontrole gittiginde bebegin kalp atislarinda yavaslama varmis suan
Doguma almis korktum kizlar erken dogumlar baslamis )

Slm kızlar ben 2011 temmuz annesiyim hepinizi çok iyi anlıyorum tedirgin olmanız çok normal allah bebeklerinize sağsalim kavuşmayı nasip etsin sormak istediğiniz şeyler olursa biz burdayız herdaim

dualarımız seninle ve bebeğinle canım hayata tutunur inşallah uzun sağlıklı bi ömür sursun amiinnnnn

Kızlar sızce bu aydan sonra çatlak olur mu ? Maşallah bende su anlık bır sey yok olmasını hıc ıstemıyorum hepımız oyleyız tabı kı olur mu kı ?

Günaydınlar...ya kızlar deliricem haftada bir kilo aliyorum yesemde aliyorum dikkat etsemde,tamam yatiyorum riskim var ama haftada bir kilo ne demek ekmegi makarnayi pilavi kestim yine almisim15kilo aldim toplamda ya((

ayy cnmm saolsaın yaa gecmısten bırılerın yardıma gelmesı ne guzel hosgeldın cnmm tecrubelerıne ıhtıyacım olucaktır

Kızlar çatlak genetik bi olaymış ben 8.ayımda çatladım şok oldum oturdum ağladım bi anda bu kadar olurmu diye o kadar ürün kullanmama rağmen sadece çatlak sayısı az oluyo çatlayasın varsa çatlıyosun

Erken doğum annemize hayırlı olsun ve bebeği ile beraber sağlıklı ve hayırlı bir şekilde hastaneden çıkıp evlerine giderler...

Kızlar lohusa takımına karar verdim alıyorum... hem model hemde fiyat için yorumlarınızı bekliyorum. Mavi olan takım fiyatı 89 tl sabahlığı ile beraber.

Son düzenleme:
Eşimde, artık bi çocuk yeter bize ya sen bi daha hamile kalma hiç çekilmiyon diyo Canım seninle günümüz aynı bu yakınlarda gittin mi doktora ?

Canım pazartesi gidicem doktora,kızımın gelişimini paylaşırım sizinle inş.

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım dondum kaldım okuduğumda,gözlerim doldu,bütün dualarım seninle ve bebeğinle,Allahım bir an önce sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin.İlk annemiz sen oldun eminim çok güzel bi duygudur,yani bundan sonra bebişleri beklemeye başlayalım hazırlıklarınızı tamamlayın daha çoook var diyan kızlar...Canım gözün aydın diyeyim yine de sana,erken de gelse bebişin şu an seninle ve senin gücüne ihtiyacı var annesi,güçlü ol inan ordan sağlıkla çıkacaksınız,çokkk örnek var erken doğan hiç meraklanma,kuzucuğuna sağlıklı mutlu güzel ömürler diliyorum,herşey istediğin gibi olsun canım...

ooo maaşallah canım hayırlı olsun :) bizde annemler aldı işte
maaşallah biberonu bezi hazır biberenoa gerek varmı ki ya emmiyecekmi zatn :44:

süt gelmesse filan (özellikle sezeryanda yada erken dogumda olabiliyo) biberonla mama vermek zorunda kalabiliriz. yada bebicikler emmeyi beceremesse sagıp biberonla vermek durumunda kalabilriz. o yuzden ben de alcam ne olur ne olmaz diye.

herşeyimbebeğim, Allah analı babalı buyutsun, rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…