- 2 Eylül 2011
- 87
- 0
- 286
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.061
Slm kizlar, dun 14:32 itibariyle 1900 kg 46 cm lik bir bebegim oldu. Bizim ufaklik 32 haftalik ultrason verilerine gore...Cook minik bebisim teyzeleri. su anda kuezde yasam mucadelesi veriyor..Hepinizin dualarini bekliyoz.
Dun sabah bir den, nedenini bulamadilar suyum geldi ve bebisimin hic suyu kalmadigi icin acil sezeryana girdim. Epidural sezaryan oldum..Su anda cok iyiyim ben, bebegimi biraz once gordum, artik kendi basina mama yiyor, benim henuz sutum yok...
Kizlarrr yapabilirseniz normal dogum yapin, ya bu sezeryan cok beter... Allahim hepinizi bebislerinize sag salim kavustursun insalllah...
Hepinizi kocaman opuyoruz.. Biz Mayis annesi oldk, umarim siz temmuz annesi olursunuz.. :)
kızlar 32. haftam bitmek üzere acaba bebişimin başı doğum pozisyonu almış mıdır ne zaman dönüyor bebekler doktor bişey demedi geçen hafta:44:ama ben artık hareketleri cok asağılarda kasıklarımda filan hissediyorum sizin durum nedir???
ayy bi de bu gece bi uyandım 3 te göbeğimin sağında bir noktada dehset bi ağrı hala geçmedi kıvranıyorum resmen sanki damar düğümlenmiş gibigaz mı acaba dedim ama wc ye gittiğim halde geçmiyor
kızlar 32. haftam bitmek üzere acaba bebişimin başı doğum pozisyonu almış mıdır ne zaman dönüyor bebekler doktor bişey demedi geçen hafta:44:ama ben artık hareketleri cok asağılarda kasıklarımda filan hissediyorum sizin durum nedir???
ayy bi de bu gece bi uyandım 3 te göbeğimin sağında bir noktada dehset bi ağrı hala geçmedi kıvranıyorum resmen sanki damar düğümlenmiş gibigaz mı acaba dedim ama wc ye gittiğim halde geçmiyor
cnm bbegın tek yone toplanmıs olabılır benımkıde oyle oluyo bazen agrı gırıo
benım bebişim donelı 3 hafta oluyo nerdeyse donmus olabılır senınkıde
Canim bu gece ayni sey banada oldu tuvalete gitmek icin 10 dk bekledim yinede tamamen gecmedi az daha uzerime kaciriyordum. ciglik attiracak bir agriydi dedigin gibi damar dugumlenmesine benziyordu.
peki seninkinin hareketleri kalp atış hızı nasıl benimki için ebe ve doktor cok hızlı masallah epey hareketli olacak dedi
acaba bebişin cok hareketli olması doğumu tetikler mi?
yani bebiş dönünce hareketi azalır diyolar ama sanki aynı gibi
bi de 28 nisanda 1550 kg demişti bebişime doktor 31+3 haftaydı
seninle bebişlerimiz aynı seninki nasıl canım
son olarak cinsiyeti ve adı nedir belli mi
Slm kizlar, dun 14:32 itibariyle 1900 kg 46 cm lik bir bebegim oldu. Bizim ufaklik 32 haftalik ultrason verilerine gore...Cook minik bebisim teyzeleri. su anda kuezde yasam mucadelesi veriyor..Hepinizin dualarini bekliyoz.
Dun sabah bir den, nedenini bulamadilar suyum geldi ve bebisimin hic suyu kalmadigi icin acil sezeryana girdim. Epidural sezaryan oldum..Su anda cok iyiyim ben, bebegimi biraz once gordum, artik kendi basina mama yiyor, benim henuz sutum yok...
Kizlarrr yapabilirseniz normal dogum yapin, ya bu sezeryan cok beter... Allahim hepinizi bebislerinize sag salim kavustursun insalllah...
Hepinizi kocaman opuyoruz.. Biz Mayis annesi oldk, umarim siz temmuz annesi olursunuz.. :)
cnm benım kızım ters dondukten sonra hareketlerınde azalma olmadı sadece
oncekı gıbı tepmıyo ama kafasıyla poposu sureklı karnımdan dısarı cıkıyo
benım bebişim bır hafta gerıden takıp edıyo cuma gunu gıtmıstım bn doktora 31+3 tu
1500 gr 40 cm dı cınsıyetı kız adıda mına olucak ıns
senın bebişin ne durumda cınsıyetı fılan
masallah canım kız olacak demekbenimki de ins. erkekmiş adını ahmet akif düşünüyoruz bakalım son dakikada bişey çıkmazsa..gecen hastande bir kadınla konustum bi yakını doğum yaptığı an cinsiyetin kız değil erkek olduğunu söylemişler gerci bana doktor her seferinde erkek olduğunu söylüyü ama kız olursa da çok güzel bir süprüz olur bana mutlaka bi kızım olsun isterimm
evet ya hareket etmemi engelledi benimde sağa sola dönemedim yatakta mecbur kalktım ama iki büklüm oldum saatlerce ani hareket de yapmadım sonucta uyuyordum ev işi yaparken olsa anlayacam da :44:acaba magnezyum eksikliği filan mı var ??? forumda arastırdım da böyle bi durum yasayan birinin yorumuna rastladım doktora sormus ordaki damar veya sinirlerin sıkışması düğüm olması felan demiş o nedenle ben de böyle adlandırdım. yoksa ilk önce gaz mı dedim fakat tek noktadaydı ve elleyince orda acılı bir sertlik vardı sanki düğüm olabilir galiba..
ayyy daha kötüsü o arkadasın 2 haftada geçmiş benim su an azcık var gece nolur bilmiyorummm
aaaaahmet akıf mıı bayıldım buna yaa:) benım oglum olasydı ben koycaktım o ısmı :))
fena denk gelmıs cnm yaaMASALLAH bebişine bu arada toparlak bı oglumuz olcak desene
ALLAH gonlune gore versın cnm ıns.
kızlar selam,en başından berı temmuz annelerine yazıyorum ama korkarım ben hazıran annesi olacagım içime doğuyor nıyeyse:))
doktor en basında 1 temmuz dediydi,şimdi haftamı hesaplıyorum 28 hazıran cıkıyor.
neyse sağlıkla kolayca fırt dıye doğurayım da önemli değil.
Erken doğum annemize hayırlı olsun ve bebeği ile beraber sağlıklı ve hayırlı bir şekilde hastaneden çıkıp evlerine giderler...
Kızlar lohusa takımına karar verdim alıyorum... hem model hemde fiyat için yorumlarınızı bekliyorum. Mavi olan takım fiyatı 89 tl sabahlığı ile beraber. Eki Görüntüle 410088
Erken doğum annemize hayırlı olsun ve bebeği ile beraber sağlıklı ve hayırlı bir şekilde hastaneden çıkıp evlerine giderler...
Kızlar lohusa takımına karar verdim alıyorum... hem model hemde fiyat için yorumlarınızı bekliyorum. Mavi olan takım fiyatı 89 tl sabahlığı ile beraber. Eki Görüntüle 410088
kızlar selam,en başından berı temmuz annelerine yazıyorum ama korkarım ben hazıran annesi olacagım içime doğuyor nıyeyse:))
doktor en basında 1 temmuz dediydi,şimdi haftamı hesaplıyorum 28 hazıran cıkıyor.
neyse sağlıkla kolayca fırt dıye doğurayım da önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?