2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm meraklanma senınle bırlıkte bırcok kısı burda hazıran annesı olucak zaten benımde ıcıme oyle doguyor

ıyı aksamlar cnmm

selam kızlar bişey sorucam doktora sormayı unutttum :)) ben 31 haftalık gebeyim ama ultrasona göre 33.haftamdayım yani 2 hafta önde.şimdi ben ultrasona göremi doğum yapıcam son adet tarihime göremi.

doğum yapan arkadaşımızı tebrik ediyorum ..rabbim inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürler verir .ikinizede geçmiş olsun canımm .dualarım sen ve bebeğinlee

destiny555 selam canim benimde dogum tarihim ayni 1 temmuz dedi doktor bakalim bekliyoruz daha erken gelmezse 1 temmuz gelsin diye,bizimkinin cinsiyetini bilmiyoruz doktor biturlu goremedi dogumda belli olur artik dedi,benim gibi bebegin cinsiyetini b ilmeyen yoktur herhalde diye dusunuyorum heyecanimiz dorukta sabirsizlikla bekliyoruz bakalim kiz mi erkek mi diye saglikli olsunda,seninki kiz mi erkek mi canim,allah kolaylik versin kolay dogum olsun insallah hepimiz icin

Allah anali babali saglicakla büyütmek nasip etsin canım erken doğmuş ama kilosu iyi umarım biran önce toparlanır kuezden çıkıp evinize gidersiniz ve sütun gelir senin iyi olmana ayrıca çok sevindim dualarım sizinle Allah bir an önce saglikla evinize gitmeyi nasip etsin

helva ye dicem ama sanırım o da şekerini yükseltir. mideyi koruyor diye biliyorum. dikkat et kendine..

helva ye dicem ama sanırım o da şekerini yükseltir. mideyi koruyor diye biliyorum. dikkat et kendine..

Bugün seker kullanmadım kuru bakliyat seker icin iyiymis canım yeşil mercimek ve semız otu yedim birazda bulgur pilavı yedim yarında balık yicem kepek ekmegi yedim beyaz ekmekte yemiyorum düşer die tahmin ediyorum bakalım Pazartesi belli olur

Herseyimbebegim gözün Aydın gözümüz Aydın olsun topikin ilk bebeği Rabbim seni de bebeğini de esirgesin erken dogum korkuları bende de başladı ya( Yusuf-defne cim kotu bişeyler çıkmamasına sevindim canim

Hayırlı zaman buymuş demekki canım.. İnşaallah güçlü bir bebektir atlatır bu şartları.. seninde iyi olmana sevindim.. İnşaallah bol bol sütün olur.
. Bende normal doğum istiyorum.. Sezeryan olmak hiç istemiyorum.. Bizde seni ve bebeğini öpüyoruz

HerseyimBebegim cnm allah analı babalı büyütsün. Allahın izniyle bi an önce toparlanır merak etme annesi.. inşallah en kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz.. bizi de heyecan sardı bak şimdi.. ben de 7 aylık doğmuşum, bu konular ırsi olabilir dedi dr. o yüzden benim oğlan da erken gelecek gibi hissediyorum nedense.. hakkımızda hayırlısı..

üfff yaaa!!!
ikidir gaz kaçırıyorum eşimin yanında..
yani farkında bile olmuyorum. oluveriyor bi anda. yerin dibine geçiyorum sonraa
bebek bağırsaklara mı baskı yapıyo anlamıyorum..
rezil oldum adama yaaa

Bi kaç gündür sizi ihmal ettim biliyorum ama bi gitti [ı]herşeyimbebeğim[/ı]doğum yapmış inanamıyorum ...
çok geçmiş olsun canmcım inşallah tez vakitte bebeğini kucağına alırsın...
Ben geçm,işe pek bakamadım başka ne haberler var bilmiyorum ama bende haberler şöyle cuma kontrolumuz var,eminönüne gittik bebek şekeri ve bez hariç eksiklerimi tamamladım müsait zamanımda fotolayacağım...
şimdilik böyle:)

Ayy kıyamam sanaaa üzülme tatlım yani naparsın bizimde elimizde değil demi utanmaksızın normal zamanda öyle şeyler yapmıyoruz ki tamam insan alışkın değil kocasıda olsa ama iki can taşıyoruz hangimizin vücudu eskisi gibi artık iki kişi tek vücudu paylaşıyoruz

kızlar bebeklerinizi hıckırık tutuomu ay bizimkisi cok sık oluooo günlük bir iki defa mutlaka hıckıra yakalanıoruz ve bayada uzun sürüooo
ay, benim yavrum da çok acemi.. sürekli hıçkırıyo
ama ben gülmüyorum, üzülüyorum nedense.. sanki rahatsız olduğunu düşünüyorum.
yer değiştiriyorum, pozisyonumu değiştiriyorum ama tabi bununla alakalı bi şey olmadığı için
kesilmiyor, kendiliğinden duruyor..

günaydın güzel hanımlar ve koca göbüşleriiiii.
kızlar şaka gibi ama kilo veriyorum. 1 haftada 2 kilo. ne ayak sizce?
valla, bilsem ne ayak ben de uyguları
güya dikkat ediyorum, haftanın 5 günü düzenli yürüyorum amaa..
almaya devam ediyorum..

Günaydınlar...ya kızlar deliricem haftada bir kilo aliyorum yesemde aliyorum dikkat etsemde,tamam yatiyorum riskim var ama haftada bir kilo ne demek ekmegi makarnayi pilavi kestim yine almisim15kilo aldim toplamda ya((
ah kardeeeeeş.. nasreddin hoca demiş ya.. ''bana eşekten düşeni getirin'' diye..
ben seni anlarım

hadi geçmiş olsun.. endişelenecek bi şey yokmuş demek..
sen yine de kendine dikkat et annesiii

gözün aydın diyeyim.. bebişine de maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…