- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.081
kızlar selam,en başından berı temmuz annelerine yazıyorum ama korkarım ben hazıran annesi olacagım içime doğuyor nıyeyse:))
doktor en basında 1 temmuz dediydi,şimdi haftamı hesaplıyorum 28 hazıran cıkıyor.
neyse sağlıkla kolayca fırt dıye doğurayım da önemli değil.
yaa ciddi misinilginç bi durum oldu bu bana cok sempatik geliyo ahmet akif adı bebişime yakıştırıyorum
özellikle akif adı cok tatlı ... anlamıda cok hosuma gidiyor.. canım seninde nazar almasın mina bebeğin rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin. ben kaçtım herrrrrkese iyi akşamlar....
cnm meraklanma senınle bırlıkte bırcok kısı burda hazıran annesı olucak zaten benımde ıcıme oyle doguyor
yalnız değilmişşim:) hayırlı zamanda hayırlı doğumlar olur inşallah canım
cnm meraklanma senınle bırlıkte bırcok kısı burda hazıran annesı olucak zaten benımde ıcıme oyle doguyor
yalnız değilmişşim:) hayırlı zamanda hayırlı doğumlar olur inşallah canım
ıns cnm hayırlısıyla
selam kızlar bişey sorucam doktora sormayı unutttum :)) ben 31 haftalık gebeyim ama ultrasona göre 33.haftamdayım yani 2 hafta önde.şimdi ben ultrasona göremi doğum yapıcam son adet tarihime göremi.
cnmm bebegının gelısımıne gore yanı usg tarıhıne gore 40 haftasını tamamlayınca yaparsın dogumunu
Slm kizlar, dun 14:32 itibariyle 1900 kg 46 cm lik bir bebegim oldu. Bizim ufaklik 32 haftalik ultrason verilerine gore...Cook minik bebisim teyzeleri. su anda kuezde yasam mucadelesi veriyor..Hepinizin dualarini bekliyoz.
Dun sabah bir den, nedenini bulamadilar suyum geldi ve bebisimin hic suyu kalmadigi icin acil sezeryana girdim. Epidural sezaryan oldum..Su anda cok iyiyim ben, bebegimi biraz once gordum, artik kendi basina mama yiyor, benim henuz sutum yok...
Kizlarrr yapabilirseniz normal dogum yapin, ya bu sezeryan cok beter... Allahim hepinizi bebislerinize sag salim kavustursun insalllah...
Hepinizi kocaman opuyoruz.. Biz Mayis annesi oldk, umarim siz temmuz annesi olursunuz.. :)
Benim dr da seker yuklemesi yapmadi bende cok merak ediyorum neden yapmadigini. Ben sordugumda basta idrar ve kan tahlili yapmislardi bana onu soyluyor. Bu doktorlari anlamak zor herbiri farkli telden caliyor.
Aynen canım ya Aynı sözler benim doktorda öyle dedi zaten öyle magnezyumdu kalsiyum kan ilacı vermedi bı tek multivitamin verdi onu da benim mide kaldırmadı anılacağım doğal yollardan alıyoruz besinlerimizi
ben kendimi iyi hissediyorum oglumda iyi ama sekerimi bilmiorum canim benim simdilik olcmem gerekmio diete basliyorum bugun dun aksam son bi kacamak yaptim ekmek patates kofte yanindada kola ictim :) bugun sebze yemege basliyorum bide nette baktim ne yiyim die salata limon domates salatalik gibi seylerden bahsedio salatayi cacikta yerim domates mideme dokunuo yiyemiorum salatayida cok severim ama limonda mideme dokunuo limonsuz salata sevmiorum bakicam artik sekerimi duzelteim derken midemi mafeteyim
helva ye dicem ama sanırım o da şekerini yükseltir. mideyi koruyor diye biliyorum. dikkat et kendine..
Slm kizlar, dun 14:32 itibariyle 1900 kg 46 cm lik bir bebegim oldu. Bizim ufaklik 32 haftalik ultrason verilerine gore...Cook minik bebisim teyzeleri. su anda kuezde yasam mucadelesi veriyor..Hepinizin dualarini bekliyoz.
Dun sabah bir den, nedenini bulamadilar suyum geldi ve bebisimin hic suyu kalmadigi icin acil sezeryana girdim. Epidural sezaryan oldum..Su anda cok iyiyim ben, bebegimi biraz once gordum, artik kendi basina mama yiyor, benim henuz sutum yok...
Kizlarrr yapabilirseniz normal dogum yapin, ya bu sezeryan cok beter... Allahim hepinizi bebislerinize sag salim kavustursun insalllah...
Hepinizi kocaman opuyoruz.. Biz Mayis annesi oldk, umarim siz temmuz annesi olursunuz.. :)
Aynen canım ya Aynı sözler benim doktorda öyle dedi zaten öyle magnezyumdu kalsiyum kan ilacı vermedi bı tek multivitamin verdi onu da benim mide kaldırmadı anılacağım doğal yollardan alıyoruz besinlerimizi
bana sağlık ocağındaki doktorum verdi multivitamin magnezyum kan ilacı falan.. hatta kansız olduğum için günde 2 şişe kan ilacı alıyorum.. Magnezyumu daha hiç kullanmadım ama artık kullansam iyi olacak şimdi bacaklarımda kıramplar başladı.. Multivitamin benimde mideme çok ağır geliyor bende arada bir içiyorum..
Hayırlı zaman buymuş demekki canım.. İnşaallah güçlü bir bebektir atlatır bu şartları..seninde iyi olmana sevindim.. İnşaallah bol bol sütün olur. . Bende normal doğum istiyorum.. Sezeryan olmak hiç istemiyorum.. Bizde seni ve bebeğini öpüyoruz
bana sağlık ocağındaki doktorum verdi multivitamin magnezyum kan ilacı falan.. hatta kansız olduğum için günde 2 şişe kan ilacı alıyorum.. Magnezyumu daha hiç kullanmadım ama artık kullansam iyi olacak şimdi bacaklarımda kıramplar başladı.. Multivitamin benimde mideme çok ağır geliyor bende arada bir içiyorum..
ayyy tadı kötüdür şimdi onun Allah kolaylık versin tatlım sana 2 şişe hemde..çok şükür kanım hamilelikten önce de iyiydi şimdide iyi maşallah ilaca hiç gerek kalmadı bacaklarda kramplarım yok ama bel ağrılarından ölüyorum ikiye ayrılıyor sanki
üfff yaaa!!!
ikidir gaz kaçırıyorum eşimin yanında..
yani farkında bile olmuyorum. oluveriyor bi anda. yerin dibine geçiyorum sonraa
bebek bağırsaklara mı baskı yapıyo anlamıyorum..
rezil oldum adama yaaa
ay, benim yavrum da çok acemi.. sürekli hıçkırıyokızlar bebeklerinizi hıckırık tutuomu ay bizimkisi cok sık oluooo günlük bir iki defa mutlaka hıckıra yakalanıoruz ve bayada uzun sürüooo
valla, bilsem ne ayak ben de uygularıgünaydın güzel hanımlar ve koca göbüşleriiiii.
kızlar şaka gibi ama kilo veriyorum. 1 haftada 2 kilo. ne ayak sizce?
ah kardeeeeeş.. nasreddin hoca demiş ya.. ''bana eşekten düşeni getirin'' diye..Günaydınlar...ya kızlar deliricem haftada bir kilo aliyorum yesemde aliyorum dikkat etsemde,tamam yatiyorum riskim var ama haftada bir kilo ne demek ekmegi makarnayi pilavi kestim yine almisim15kilo aldim toplamda ya ((
hadi geçmiş olsun.. endişelenecek bi şey yokmuş demek..kızlarrrrr cok şükür doktordan geldikkkkkkk nst ye baglandık bebegimde yada bende sancı falan cıkmadı şükürler olsun benim oglusum sıgısmaya calısıomussnormalde 31 haftalıgız ama 1 hafda onde görünüomus 32 haftalık görünüomuş kilomuzda 1.900 olmuşşş suyumuz falan her seyımız ıyıymıs.sadece akıntımın olp olmadını sordu doktor fazlaca bi akıntımın oldunu söledim.idrar tahlili istedi bide kan tahlili istedi onlarıda öğleden sonra alıcaz.şükürler olsunki bi sorun yokmuş maşallah benim oğlumaaaa
gözün aydın diyeyim.. bebişine de maşallahSlm kızlar.Doktordan geldik.Doktora kahverengi lekeden bahsettim.Ultrasonla rahim ağzı açıklığına, bebişime, suyuna baktı.Plesentada herhangi bir yırtık yok dedi.Kendini zorlayan birşey yaptın mı dedi.Yok sabah kalktığımda gördüm dedim.Herşey normal dedi maşallah.Kahverengi leke olması için herhangi bir sebep göremedim dedi.Hiç bir sıkıntı yok dedi çok şükür.Eğer tekrar karşılaşırsan hemen gel dedi.Aşağı doğru baskı hissettiğimden bahsettim onu hissetmemen gerek.Eğer hissedersen dinlen dedi.Normal doğum için günde en az 2 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Yürü ama kendini zorlamadan dedi.Sancılardan bahsettim.Sen şimdi doğurdum da dicen dedi :) Ya napim ilk gebeliğim neyin normal neyin anormal bir durum olduğunu bilemiyorum ki dedim.Sancılar için nstye gönderdi.Nst ye girmeden bir çikolata yedim.Nst ye girdik 2-3 dk oğlum hiç kıpırdamadı.Sonra bir başladı durdurana aşk olsun maşallah. Artık son dakikalarda yetişemedim valla 4 hareket ettiyse 2 sine basabildim Sonucunu doktorumuza gösterdik.Herhangi bir sancı yok dedi.Her şey yolunda çoooook şükür.... 20 gün sonra tekrar gideceğiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?