- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.101
ayyy tadı kötüdür şimdi onun Allah kolaylık versin tatlım sana 2 şişe hemde..çok şükür kanım hamilelikten önce de iyiydi şimdide iyi maşallah ilaca hiç gerek kalmadı bacaklarda kramplarım yok ama bel ağrılarından ölüyorum ikiye ayrılıyor sanki
ayy, inanmıyoruuuum!!!Slm kizlar, dun 14:32 itibariyle 1900 kg 46 cm lik bir bebegim oldu. Bizim ufaklik 32 haftalik ultrason verilerine gore...Cook minik bebisim teyzeleri. su anda kuezde yasam mucadelesi veriyor..Hepinizin dualarini bekliyoz.
Dun sabah bir den, nedenini bulamadilar suyum geldi ve bebisimin hic suyu kalmadigi icin acil sezeryana girdim. Epidural sezaryan oldum..Su anda cok iyiyim ben, bebegimi biraz once gordum, artik kendi basina mama yiyor, benim henuz sutum yok...
Kizlarrr yapabilirseniz normal dogum yapin, ya bu sezeryan cok beter... Allahim hepinizi bebislerinize sag salim kavustursun insalllah...
Hepinizi kocaman opuyoruz.. Biz Mayis annesi oldk, umarim siz temmuz annesi olursunuz.. :)
Herseyimbebegim arkadasimiz allah saglikla buyutmek nasip etsin
İlk bebegimiz dogmus) haziranin 2.haftasi dogum yapcak arkadasim
Var bugun kontrole gittiginde bebegin kalp atislarinda yavaslama varmis suan
Doguma almis korktum kizlar erken dogumlar baslamis)
3 sene oldu tanışalı, 2,5 yıllık evliyiz.. ama ilk kez böyle utanıyorum eşimden..Ayy kıyamam sanaaa üzülme tatlım yani naparsın bizimde elimizde değil demi utanmaksızın normal zamanda öyle şeyler yapmıyoruz ki tamam insan alışkın değil kocasıda olsa ama iki can taşıyoruz hangimizin vücudu eskisi gibi artık iki kişi tek vücudu paylaşıyoruz
cnm meraklanma senınle bırlıkte bırcok kısı burda hazıran annesı olucak zaten benımde ıcıme oyle doguyor
kızlar hayırlı aksamlar .. dün gece ellerım ayaklarım o kadar şişti ki kocam sabaha kadar ayaklarımı yıkadı ovaladı .. mıde bulantısından hıcbısey yıyemıyorum
1 haftada 3 kılo almısım ?? ınanın agzıma lokma koyamıyorumm .. bebegımı ultrasonda gördüm .. ıyıydı ..
moralımde cok bozuk .. 80 kıloyum ve kacla dogurcam bılmıyorum ..
kızlar hayırlı aksamlar .. dün gece ellerım ayaklarım o kadar şişti ki kocam sabaha kadar ayaklarımı yıkadı ovaladı .. mıde bulantısından hıcbısey yıyemıyorum
1 haftada 3 kılo almısım ?? ınanın agzıma lokma koyamıyorumm .. bebegımı ultrasonda gördüm .. ıyıydı ..
20 kılo aldım ben tam canım .. 60 ıle hamıle kaldım .. doktorumun garıbıne gıden sey de bu ?? esım bıle konustu drla neden eşim balon gıbı şişiyor diye ??hormonlara baktı ıdrar tah yaptırdı .. hıcbısey yok inanın hıcbısey ymıyorummmmmmmmm
Hiç yiyemediğin halde nasıl 3 kilo aldın? Anlayamadım..:44:İnşaallah daha çok almazsın.. Hamile olduğundan beri kaç kilo aldın peki..?
sordum .. olabılır normaldir dedi.. yedıklerıne dıkkat et dedi .. zaten ayaklarım o kadar şiş ve sıcak ki.. yürürken canım yanıyoır inan .. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmmayy geçmiş olsun canım mide bulantını sordun mu doktora nedenmiş ki ? BEbeğine de maşallah.Sıkma canını yaa doğumdan sonra verirsin inş...
Kızlar slm moralim çok bozukbugün doktora gittim bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını söyledi.bana 20.haftada amniyosentez yaptır demişti ama ben yaptırmamıştım.şimdi mr çektirmemi istedi yarın onu çektircem sizden ricam bana cerrahpaşada veya çapada olan iyi bir doktor ismi verebilirmisiniz?özel hastanede düşünüyodum doğum için ama doğumdan sonra bebeğime operasyon gerekebilir o yüzden altından kalkamam diye düşünüyorum.ne yapcamı şaşırdım nolur bana yardım edin (((
sordum .. olabılır normaldir dedi.. yedıklerıne dıkkat et dedi .. zaten ayaklarım o kadar şiş ve sıcak ki.. yürürken canım yanıyoır inan .. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmm
Kızlar slm moralim çok bozukbugün doktora gittim bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını söyledi.bana 20.haftada amniyosentez yaptır demişti ama ben yaptırmamıştım.şimdi mr çektirmemi istedi yarın onu çektircem sizden ricam bana cerrahpaşada veya çapada olan iyi bir doktor ismi verebilirmisiniz?özel hastanede düşünüyodum doğum için ama doğumdan sonra bebeğime operasyon gerekebilir o yüzden altından kalkamam diye düşünüyorum.ne yapcamı şaşırdım nolur bana yardım edin (((
bıtanem aynaya bakıyorum aynıyım sanki kocama soruyorum aynısın dıyor sadece karnın buyudu dıyor .. off offf ilosumm .. sen kac kılosunnn .. kactan gıdıyorsun bakalım .. kan tah. ve idrar tah normal . sekerım de ortalama degerın altında ...canim kan tahlili yaptirdinmi bide seker? belki iltahaplanma vardir gerci ben bisey oldugunu sanmiyorum gayet iyi gozukuosun ole abarti bi kilon yok bebise yada sana zarari yoksa verirsin dogumdan sonra kiloyu bide vucut artik su topluo olabilir benimkine bakti doktor yok dedi ama bacaklarim balon gibi sisti
desteğin için tsk ederimm .. yüzümü güldrdün desem inanır mısın ...tatlım panik yapma yemeden o 3 kiloyu aldıysan kesin ödemdir kilo değildir yiyebiliyorsan ananas yemeni tavsiye ederim acaip idrar söktürüp ödem attırıyo çok geçmiş olsun
20 kılo aldım ben tam canım .. 60 ıle hamıle kaldım .. doktorumun garıbıne gıden sey de bu ?? esım bıle konustu drla neden eşim balon gıbı şişiyor diye ??hormonlara baktı ıdrar tah yaptırdı .. hıcbısey yok inanın hıcbısey ymıyorummmmmmmmm
sordum .. olabılır normaldir dedi.. yedıklerıne dıkkat et dedi .. zaten ayaklarım o kadar şiş ve sıcak ki.. yürürken canım yanıyoır inan .. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmm
ayyyy benım gelinin anası gelmiş. sefalar getırmısslm kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?