2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk içerken nasıl içerim acaba diye epey düşünmüştüm.. Burnumu tıkayıp içtim..
:) :) Sonraları alıştım pekmez gibi geldi tadı.. :) Maşallah ne güzel kanının normal olması.. o bel ağrısını hiç söyleme lütfen

ayy, inanmıyoruuuum!!!
bir gün topiğe girmedim.. ilk bebeğimiz doğmuş bilee..
Rabbim sağlık ve uzun ömür versin inş.. 32. haftada ama maşallah kilosuna..
birkaç haftaya kadar iyice toparlar annesi o kendini..
biliyorsunuz, çağla şikel 9 ayın sonunda doğurdu 2 kilo çocuğu
bizimkiler gayet iyi yanii

ama şimdi herkesi bi stres aldı di mi? acaba sıradaki ben miyim diye
kıyafetleri yıkamak, hastane çantası hazırlamak için henüz erken diye düşünenler nerede bakim
ben diyorum, bu bebişlerin ne yapacağı belli olmaz.. en azından çantanızı hazır ediinn..
sağlıkla gelsinler de ne zaman gelirlerse gelsinler..

3 sene oldu tanışalı, 2,5 yıllık evliyiz.. ama ilk kez böyle utanıyorum eşimden..
Allahım, kimbilir daha neler görceez

cnm meraklanma senınle bırlıkte bırcok kısı burda hazıran annesı olucak zaten benımde ıcıme oyle doguyor

Aynı benn :) Bana doğum ne zaman diyene haziran sonu diyorum.Temmuz deyince "ooooo daha çok varmış" diyorum kendi kendime Yine de dualarımız hayırlı zamanda, sağlıkla doğsunlar da...

kızlar hayırlı aksamlar .. dün gece ellerım ayaklarım o kadar şişti ki kocam sabaha kadar ayaklarımı yıkadı ovaladı .. mıde bulantısından hıcbısey yıyemıyorum
1 haftada 3 kılo almısım ?? ınanın agzıma lokma koyamıyorumm .. bebegımı ultrasonda gördüm .. ıyıydı ..
moralımde cok bozuk .. 80 kıloyum ve kacla dogurcam bılmıyorum ..

Hiç yiyemediğin halde nasıl 3 kilo aldın? Anlayamadım..
:44:İnşaallah daha çok almazsın.. Hamile olduğundan beri kaç kilo aldın peki..?

ayy geçmiş olsun canım mide bulantını sordun mu doktora nedenmiş ki ? BEbeğine de maşallah.Sıkma canını yaa doğumdan sonra verirsin inş...

Kızlar slm moralim çok bozuk bugün doktora gittim bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını söyledi.bana 20.haftada amniyosentez yaptır demişti ama ben yaptırmamıştım.şimdi mr çektirmemi istedi yarın onu çektircem sizden ricam bana cerrahpaşada veya çapada olan iyi bir doktor ismi verebilirmisiniz?özel hastanede düşünüyodum doğum için ama doğumdan sonra bebeğime operasyon gerekebilir o yüzden altından kalkamam diye düşünüyorum.ne yapcamı şaşırdım nolur bana yardım edin (((

Hiç yiyemediğin halde nasıl 3 kilo aldın? Anlayamadım..
:44:İnşaallah daha çok almazsın.. Hamile olduğundan beri kaç kilo aldın peki..?
20 kılo aldım ben tam canım .. 60 ıle hamıle kaldım .. doktorumun garıbıne gıden sey de bu ?? esım bıle konustu drla neden eşim balon gıbı şişiyor diye ??hormonlara baktı ıdrar tah yaptırdı .. hıcbısey yok inanın hıcbısey ymıyorummmmmmmmm

ayy geçmiş olsun canım mide bulantını sordun mu doktora nedenmiş ki ? BEbeğine de maşallah.Sıkma canını yaa doğumdan sonra verirsin inş...
sordum .. olabılır normaldir dedi.. yedıklerıne dıkkat et dedi .. zaten ayaklarım o kadar şiş ve sıcak ki.. yürürken canım yanıyoır inan .. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmm

Ayy canımmmm Rabbim bebeğine şifa versin inş. dualarımız seninle ve bebeğinle.Geçmiş için üzülme, bundan sonra elinden geleni yap inş.Ben istanbuldan geleli 1 sene olacak, bilmiyorum ki kimler vardır.Keşke yardımım dokunsa ama kesin bu konuda sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır.

sordum .. olabılır normaldir dedi.. yedıklerıne dıkkat et dedi .. zaten ayaklarım o kadar şiş ve sıcak ki.. yürürken canım yanıyoır inan .. kendımı cok kotu hıssedıyorummmmmmm

Allah Allah ayaklarında ödem mi var ? Peki bunlara bir çözüm yolu söylemedi mi doktor ? Bunlar geçici canımmm sıkma canını şunun şurası doğuma 2 ayımız ya var ya yok...Ondan sonra normale döneriz inş.

çok uzuldum bebegım .. çok gecmıs olsun . Rabbım meleğini sana bagıslasın . ventriküller genişlerse ne olurmuş??
kaç dra gosterdın .. tek bır dr un lafıyla sakin üzülmeee..
senın ıcın ne yapabılırımmmmm ?daha yenıyım istanbulda 1 sene oldu hemen hemen .. inan çok uzuldum

canim kan tahlili yaptirdinmi bide seker? belki iltahaplanma vardir gerci ben bisey oldugunu sanmiyorum gayet iyi gozukuosun ole abarti bi kilon yok bebise yada sana zarari yoksa verirsin dogumdan sonra kiloyu bide vucut artik su topluo olabilir benimkine bakti doktor yok dedi ama bacaklarim balon gibi sisti

tatlım panik yapma yemeden o 3 kiloyu aldıysan kesin ödemdir kilo değildir yiyebiliyorsan ananas yemeni tavsiye ederim acaip idrar söktürüp ödem attırıyo çok geçmiş olsun

canim cok gecmis olsun inan uzucu bi durum arastirdim biraz yeni basladiysa baska belirti yoksa doguma yakin duzelebiliomus insallah oyle biseydir yada yanlis olcmuslerdir mr iyi cikar

bıtanem aynaya bakıyorum aynıyım sanki kocama soruyorum aynısın dıyor sadece karnın buyudu dıyor .. off offf ilosumm .. sen kac kılosunnn .. kactan gıdıyorsun bakalım .. kan tah. ve idrar tah normal . sekerım de ortalama degerın altında ...

tatlım panik yapma yemeden o 3 kiloyu aldıysan kesin ödemdir kilo değildir yiyebiliyorsan ananas yemeni tavsiye ederim acaip idrar söktürüp ödem attırıyo çok geçmiş olsun
desteğin için tsk ederimm .. yüzümü güldrdün desem inanır mısın ...
kesınlıkle yarın alır yerimm .. off offf.... dogurmak ıstıyorum bennnnn

Albümin olmuş olmayasın. Annem bana hamileyken aynı anlattığın gibi olmuş doktor ona albümin teşhisi koymuş.. Oda hiçbirşey yiyemediği halde kilo almış... İnşaallh öyle değildir seninki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…