- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.121
desteğin için tsk ederimm .. yüzümü güldrdün desem inanır mısın ...
kesınlıkle yarın alır yerimm .. off offf.... dogurmak ıstıyorum bennnnn
ben 82.5 kiloyum tatlim 10.5 kilo aldim dun face e yeni fotolarimi attim bende sistim suratim ayni gibi gelio kollarimda pazu oldu bide bacaklarimda sisti hava sicak yuruyunce ayaklarimda sisio ellerimde gunduz sis gece inio normal bunlar canim bence veririz kilolari sorun deil mide yanmasi bendede var ama alistim artik cekiorum cok yanarsa ilac iciorum dokunan seyleri yememeye ozen gosteriorum sende yemek ye canimbıtanem aynaya bakıyorum aynıyım sanki kocama soruyorum aynısın dıyor sadece karnın buyudu dıyor .. off offf ilosumm .. sen kac kılosunnn .. kactan gıdıyorsun bakalım .. kan tah. ve idrar tah normal . sekerım de ortalama degerın altında ...
desteğin için tsk ederimm .. yüzümü güldrdün desem inanır mısın ...
kesınlıkle yarın alır yerimm .. off offf.... dogurmak ıstıyorum bennnnn
o ne demek bıraz anlatır mısın ??
Albümin olmuş olmayasın. Annem bana hamileyken aynı anlattığın gibi olmuş doktor ona albümin teşhisi koymuş.. Oda hiçbirşey yiyemediği halde kilo almış... İnşaallh öyle değildir seninki..
o ne demek bıraz anlatır mısın ??
Albümin olmuş olmayasın. Annem bana hamileyken aynı anlattığın gibi olmuş doktor ona albümin teşhisi koymuş.. Oda hiçbirşey yiyemediği halde kilo almış... İnşaallh öyle değildir seninki..
çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için ventriküllerin içi sıvı dolu oluyomuş eğer fazla büyüme yaparsa doğummdan sonra operasyonla karın boşluğuna boşaltılması gerekiyomuş.ben ACIBADEM hastanesinde çalışıyorum orda 3 ayrı doktora gözüktüm.geçen haftalarda iyiydi ama yine büyümeye başlamış canım sıkıldı işte ne bilim bakalım yarınki MR sonucu nolcsk.(((
kurban olurum senın yavruna .. Allah yardımcın olsun .. şifanın en yücesi yavrunun olsun ..çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için ventriküllerin içi sıvı dolu oluyomuş eğer fazla büyüme yaparsa doğummdan sonra operasyonla karın boşluğuna boşaltılması gerekiyomuş.ben ACIBADEM hastanesinde çalışıyorum orda 3 ayrı doktora gözüktüm.geçen haftalarda iyiydi ama yine büyümeye başlamış canım sıkıldı işte ne bilim bakalım yarınki MR sonucu nolcsk.(((
http://www.revir.com/v01/pages/p15/1149/248295.shtm bu sitede biraz bilgi buldum canim
çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için ventriküllerin içi sıvı dolu oluyomuş eğer fazla büyüme yaparsa doğummdan sonra operasyonla karın boşluğuna boşaltılması gerekiyomuş.ben ACIBADEM hastanesinde çalışıyorum orda 3 ayrı doktora gözüktüm.geçen haftalarda iyiydi ama yine büyümeye başlamış canım sıkıldı işte ne bilim bakalım yarınki MR sonucu nolcsk.(((
tatlım siteyi açamadım
canim google a ventrikül genişlemesi yazdim 2. sirada cikio
kizlar bide bildiginiz ninniler varmi bebis dogana kadar butun buldugum ninnileri ezberlemek istiyorum yada bununla ilgili bi site varmi ben bakiorum nette hurremin soledigi rusca ninni cikiyor
Allah yardımcın olsun canım.İnş. MR sonucunuz iyi çıkar inş. herşey iyiye gider.Peki buna sebep olan bir şey varmıymış ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?