2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

desteğin için tsk ederimm .. yüzümü güldrdün desem inanır mısın ...
kesınlıkle yarın alır yerimm .. off offf.... dogurmak ıstıyorum bennnnn

canım ya faydam olmuşsa ne mutlu bana umarım ananas şifa olur sanada bebişede yalnız çok wc ye gidersin haberin olsun

ben 82.5 kiloyum tatlim 10.5 kilo aldim dun face e yeni fotolarimi attim bende sistim suratim ayni gibi gelio kollarimda pazu oldu bide bacaklarimda sisti hava sicak yuruyunce ayaklarimda sisio ellerimde gunduz sis gece inio normal bunlar canim bence veririz kilolari sorun deil mide yanmasi bendede var ama alistim artik cekiorum cok yanarsa ilac iciorum dokunan seyleri yememeye ozen gosteriorum sende yemek ye canim

desteğin için tsk ederimm .. yüzümü güldrdün desem inanır mısın ...
kesınlıkle yarın alır yerimm .. off offf.... dogurmak ıstıyorum bennnnn

canım ya faydam olmuşsa ne mutlu bana umarım ananas şifa olur sanada bebişede yalnız çok wc ye gidersin haberin olsun

çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için ventriküllerin içi sıvı dolu oluyomuş eğer fazla büyüme yaparsa doğummdan sonra operasyonla karın boşluğuna boşaltılması gerekiyomuş.ben ACIBADEM hastanesinde çalışıyorum orda 3 ayrı doktora gözüktüm.geçen haftalarda iyiydi ama yine büyümeye başlamış canım sıkıldı işte ne bilim bakalım yarınki MR sonucu nolcsk.(((

http://www.revir.com/v01/pages/p15/1149/248295.shtm bu sitede biraz bilgi buldum canim

kurban olurum senın yavruna .. Allah yardımcın olsun .. şifanın en yücesi yavrunun olsun ..

Allah yardımcın olsun canım.İnş. MR sonucunuz iyi çıkar inş. herşey iyiye gider.Peki buna sebep olan bir şey varmıymış ki ?

kizlar bide bildiginiz ninniler varmi bebis dogana kadar butun buldugum ninnileri ezberlemek istiyorum yada bununla ilgili bi site varmi ben bakiorum nette hurremin soledigi rusca ninni cikiyor

Allah yardımcın olsun canım.İnş. MR sonucunuz iyi çıkar inş. herşey iyiye gider.Peki buna sebep olan bir şey varmıymış ki ?

tam olarak bende bilmiyorum ki.20.haftalarda bunu tespit etmiştik bende amniyosentez istediler bebek down sendromlu olabilir dediler eğer amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dediler eşim ve ben kesinlikle böyle bişeyi kabul etmedik.sonraki haftalarda düzelmişti hatta gerilemeye bile başlamıştı.ama bu gün gittiğimde dr bana yne genişleme olduğunu söyleyip MR istedi bakalım nolcak ddualarınızı bekliyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…