2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah yoktur bir şey. Allah yardımcın olsun canım.

belki bebisin kafasi buyutur ala ala saglikli dedikleri bebislerde hastalik olabilio verdikleri kagidin altinda anomalilerin normal cikmasi kesinlikle olmadigi anlamina gelmez dio ne demek gebeligi sonlandirmak ayrica ben okudum amelyat bile gerekmeyebilirmis ole yazio sen bole daha cok strese giriosun yarin mr gir allahin izniyle normal cikarsa bidaha bu konuyla ilgili doktora gidipte moralini bozma bosyere surda doumlara haftalar kaldi hatta basladi bile belki bos yere seni uzup stres yapiolar bisey cikmasin hayirlisiyla

Bebeğim dua edelim hepimiz .. insallah hersey yoluna gırer Allahımın ıznıyleee
mr sonuclarını 4 gözle beklıyorum kesınlıkle yazsınnn

ayyyyyyy kızlar sizinle konuşunca okadar rahatlıyorumki iyiki varsınız :) yarınki MR sonucumu mutlaka yazcam eşimde sizin gbi düşünüyo bizim oğlumuzun hiç bişeyi yok o gayet sağlıklı diyo ama ben işte evhamlıyım biraz 9 yıldan sonra nasip olunca böyle oluyo anlıyosunuz dimi napalım herşeyin hayırlısı inş :)

bencede yok .. Bebegıme bos gebelık senın kesende bebek yok dıyıp benı kurtaj etmek ısteyen doktorlara ınat şimdı bebegımın tekmelerıyle gülüyorum .
Allah ne derse o olur ..
Rabbım evladını korusun 20 yasında kollarımı bos bırakacak o doktora inat vazgecedımm... Şükür Rabbımm

merhaba,
tecrubeli bir anne olarak bu soruya yanıt vermek isterim: ne zaman alisveris yapan anne gorsem "durun yapmayın, bebeginize oda almayın, ilk iki sene odasında hic yatmayabilir, siz iyi bir pompa alın" demek istiyorum. gercekten de ilk 1,5 yıl park yatak yeterli olabiliyor. zaten bebekler genelde anneleri ile uymak istiyorlar. biz 6 aydan sonra hep beraber uyuduk.

pompa bebeginiz kadar size de hizmet edecek bir sey. bir anne olarak o kadar yorulacaksınız ki, size konfor saglayan her sey elzem olacak. zira sizin rahatınız bebeginizin huzuru demek.
ilk 4 ay cogu anne gibi siz de uykusuz kalacaksınız. size bakan ev isleri olacak, belki disarida calisacaksınız. siz yokken bebeginize mucizevi anne sutunu verebilmenin en onemli aracı pompa. meme uclarınız zaten emzirmeye alismadigi icin cok aciyacak. sagarken acitmayacak, sutun tamamını bosaltacak, uyuyan meleginizi uyandırmamak icin de cok sessiz calisacak bir makinaya ihtiyacınız olacak. ben manuel pompayı hic tavsiye etmem. cok yorucu oluyor. ben cok arastirip aventin elektriklisini almistim. masaj baslikları sayesinde hem sutunuz artıyor (sut kanallarına masaj yapıyor cunku) hem de gogsunuz hic acimiyor. sarjli ve pilli olarak da calisabiliyor. ayrıca icinden cikan bir aparatla aynı zamanda manuel bir pompa gibi de kullanabiliyorsunuz.Philips - Tekli elektronik göğüs pompası SCF312/60 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı

e-bebek camlica'da deneniyor pompalar bildigim kadari ile. bence gogsunuze tutup bakmanızda buyuk fayda var. iki kez pompa alan, manuel alıp oluyor elektrikli de alıcam diyen cok anne gordum. nacizane iyi dusunup alın derim.

bir seyi cok iyi alacaksanız bence bu pompa olsun.

selam kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşa çok şaşırdım gerçekten rabbim sağlıkla büyütmesini nasip etsin darısı bizlere sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..ben bu ay ağırlaştım iyice dışarı çıkınca hemen yoruluyorum oturacak yer arıyorum yaşlı teyzeler gibi oldum

cnm allah şifa versin. bence de yarınki mr sonucu güzel çıkacak, öyle inanıyorum.. bu arada herkese günaydın.

yardım istiyorum sizlerden.. benim iki gündür burnum kanıyor ya.. ilk aylarda olmuştu da o zaman normal diyordu internettte falan araştırmıştım.. şimdi bu zamanda olan kanama normal mi sizce? tüm gün burnum tıkalı, açılınca da hemen kanıyor.. sabah yüzümü yıkıyorum bi baktım şıp şıp damlıyor yine.. ne yapsam bilemedim iki gündür..

canım doktora gitsen bi

canım hemen panik olma tansıyonunu olc oncelikle normal cıkarsa cok da önemli bir sorun olmayabılır. ama kesinlikle birde doktoruna danıs . benımde hamıle oldugumdan buyana kanıyor burnum kan basıncımız yuksek oluyo galiba hamılelıkte bırde sıcaklar basladı hassaslasan damarlarımız patlıyor olabılır diye dusunuyorum

Gebelikte burun kanamas-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) bu yazıyıda bır oku istersen

Canım çok üzüldüm inan ama canını sıkma bugün güzel haberlerini bekliyoruz,Allahın izniyle hiçbi sorun çıkmaz merak etme...

KZLAR nasıl anlıyosunuz bebeğin hıçkırdığını bi tarif edinde bende takip edim oğluşumuBu arada günaydın herkese

Canım şimdi ben sana tarif edeyim,yani böyle tekmeliyo gibi değil çok farklı,çok ritmik ve uzun sürüyo zaten,hani böyle çok heycanlanınca kalbin karnında atıyomuş gibi olur ya tık tık tık aynen öyle,elini karnına koyunca da hissedebiliyosun,dün ben eşime gösterdim kızımız hıçkırıyo diye inanamadı gerçekten anladı ama tekme gibi değil dedi,dediğim gibi çok ritmik oluyo tekmeden ayırt edebilirsin bi de bazen 5-10 dk sürdüğü oluyo,hissedersen yaz bize de...

günaydın kızlar
sağlıklı günler diliyorum

ödemden dolayımı şişlik acaba
ayaklarını tuzlu suya koy ara arada yürümeye çalış
ödemse zati doğumdan sonra gider kilonu çok takma sağlığınız yernde olsun yeterki

ay hiç bilmiyorumki doktor
rabbim acil şifa versin bişe çıkmaz inş.

one yahu
anam yeni yeni hastalıklar var

benimde sürekli burnum kanıyor ya :26:

Canım benim bebeğimin doğum tarihide 10.07.2012 günler yaklaştıkça heyecan korku artıyor daha eşyalarını tam anlamıyla tamamlayamadım.... Sizler bebeklerinize neler aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…