- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.141
tam olarak bende bilmiyorum ki.20.haftalarda bunu tespit etmiştik bende amniyosentez istediler bebek down sendromlu olabilir dediler eğer amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dediler eşim ve ben kesinlikle böyle bişeyi kabul etmedik.sonraki haftalarda düzelmişti hatta gerilemeye bile başlamıştı.ama bu gün gittiğimde dr bana yne genişleme olduğunu söyleyip MR istedi bakalım nolcak ddualarınızı bekliyorum((
tam olarak bende bilmiyorum ki.20.haftalarda bunu tespit etmiştik bende amniyosentez istediler bebek down sendromlu olabilir dediler eğer amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dediler eşim ve ben kesinlikle böyle bişeyi kabul etmedik.sonraki haftalarda düzelmişti hatta gerilemeye bile başlamıştı.ama bu gün gittiğimde dr bana yne genişleme olduğunu söyleyip MR istedi bakalım nolcak ddualarınızı bekliyorum((
Bebeğim dua edelim hepimiz .. insallah hersey yoluna gırer Allahımın ıznıyleeebelki bebisin kafasi buyutur ala ala saglikli dedikleri bebislerde hastalik olabilio verdikleri kagidin altinda anomalilerin normal cikmasi kesinlikle olmadigi anlamina gelmez dio ne demek gebeligi sonlandirmak ayrica ben okudum amelyat bile gerekmeyebilirmis ole yazio sen bole daha cok strese giriosun yarin mr gir allahin izniyle normal cikarsa bidaha bu konuyla ilgili doktora gidipte moralini bozma bosyere surda doumlara haftalar kaldi hatta basladi bile belki bos yere seni uzup stres yapiolar bisey cikmasin hayirlisiyla
bencede yok .. Bebegıme bos gebelık senın kesende bebek yok dıyıp benı kurtaj etmek ısteyen doktorlara ınat şimdı bebegımın tekmelerıyle gülüyorum .ayyyyyyy kızlar sizinle konuşunca okadar rahatlıyorumki iyiki varsınız :) yarınki MR sonucumu mutlaka yazcam eşimde sizin gbi düşünüyo bizim oğlumuzun hiç bişeyi yok o gayet sağlıklı diyo ama ben işte evhamlıyım biraz 9 yıldan sonra nasip olunca böyle oluyo anlıyosunuz dimi napalım herşeyin hayırlısı inş :)
Anladım canım güle güle kullan teşekkür ederim yorumun için,ben hala kararsızım bakalım biraz daha araştırayım,başka sitelerde yorumları okuyunca kafam karıştı,philips çok güzel mi marka bildiğim kadarıyla ingiliz markası ama manuel işte rahat olur mu bilmiyorum,kullananlardan memnun kalan da var kalmayan da85 tl civarında,kraft elektrikli de 85 tl civarında ama kraft çin malıymış yine bunda da memnun olan da var olmayan da bilemedim yaaa...Bu fiyatlarda bişey olsun istiyorum,yoksa philips in elektriklisini alırdım ama çok pahalı o kadarına gerek yok...
ayyyyyyy kızlar sizinle konuşunca okadar rahatlıyorumki iyiki varsınız :) yarınki MR sonucumu mutlaka yazcam eşimde sizin gbi düşünüyo bizim oğlumuzun hiç bişeyi yok o gayet sağlıklı diyo ama ben işte evhamlıyım biraz 9 yıldan sonra nasip olunca böyle oluyo anlıyosunuz dimi napalım herşeyin hayırlısı inş :)
cnm allah şifa versin. bence de yarınki mr sonucu güzel çıkacak, öyle inanıyorum.. bu arada herkese günaydın.
yardım istiyorum sizlerden.. benim iki gündür burnum kanıyor ya.. ilk aylarda olmuştu da o zaman normal diyordu internettte falan araştırmıştım.. şimdi bu zamanda olan kanama normal mi sizce? tüm gün burnum tıkalı, açılınca da hemen kanıyor.. sabah yüzümü yıkıyorum bi baktım şıp şıp damlıyor yine.. ne yapsam bilemedim iki gündür..
cnm allah şifa versin. bence de yarınki mr sonucu güzel çıkacak, öyle inanıyorum.. bu arada herkese günaydın.
yardım istiyorum sizlerden.. benim iki gündür burnum kanıyor ya.. ilk aylarda olmuştu da o zaman normal diyordu internettte falan araştırmıştım.. şimdi bu zamanda olan kanama normal mi sizce? tüm gün burnum tıkalı, açılınca da hemen kanıyor.. sabah yüzümü yıkıyorum bi baktım şıp şıp damlıyor yine.. ne yapsam bilemedim iki gündür..
Kızlar slm moralim çok bozukbugün doktora gittim bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını söyledi.bana 20.haftada amniyosentez yaptır demişti ama ben yaptırmamıştım.şimdi mr çektirmemi istedi yarın onu çektircem sizden ricam bana cerrahpaşada veya çapada olan iyi bir doktor ismi verebilirmisiniz?özel hastanede düşünüyodum doğum için ama doğumdan sonra bebeğime operasyon gerekebilir o yüzden altından kalkamam diye düşünüyorum.ne yapcamı şaşırdım nolur bana yardım edin (((
çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için ventriküllerin içi sıvı dolu oluyomuş eğer fazla büyüme yaparsa doğummdan sonra operasyonla karın boşluğuna boşaltılması gerekiyomuş.ben ACIBADEM hastanesinde çalışıyorum orda 3 ayrı doktora gözüktüm.geçen haftalarda iyiydi ama yine büyümeye başlamış canım sıkıldı işte ne bilim bakalım yarınki MR sonucu nolcsk.(((
KZLAR nasıl anlıyosunuz bebeğin hıçkırdığını bi tarif edinde bende takip edim oğluşumuBu arada günaydın herkese
kızlar hayırlı aksamlar .. dün gece ellerım ayaklarım o kadar şişti ki kocam sabaha kadar ayaklarımı yıkadı ovaladı .. mıde bulantısından hıcbısey yıyemıyorum
1 haftada 3 kılo almısım ?? ınanın agzıma lokma koyamıyorumm .. bebegımı ultrasonda gördüm .. ıyıydı ..
moralımde cok bozuk .. 80 kıloyum ve kacla dogurcam bılmıyorum ..
Kızlar slm moralim çok bozukbugün doktora gittim bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını söyledi.bana 20.haftada amniyosentez yaptır demişti ama ben yaptırmamıştım.şimdi mr çektirmemi istedi yarın onu çektircem sizden ricam bana cerrahpaşada veya çapada olan iyi bir doktor ismi verebilirmisiniz?özel hastanede düşünüyodum doğum için ama doğumdan sonra bebeğime operasyon gerekebilir o yüzden altından kalkamam diye düşünüyorum.ne yapcamı şaşırdım nolur bana yardım edin (((
Albümin olmuş olmayasın. Annem bana hamileyken aynı anlattığın gibi olmuş doktor ona albümin teşhisi koymuş.. Oda hiçbirşey yiyemediği halde kilo almış... İnşaallh öyle değildir seninki..
canım hemen panik olma tansıyonunu olc oncelikle normal cıkarsa cok da önemli bir sorun olmayabılır. ama kesinlikle birde doktoruna danıs . benımde hamıle oldugumdan buyana kanıyor burnum kan basıncımız yuksek oluyo galiba hamılelıkte bırde sıcaklar basladı hassaslasan damarlarımız patlıyor olabılır diye dusunuyorum
benimde sürekli burnum kanıyor ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?