- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.161
teşekkürler kızlar, biraz içim rahatladı..bide ben daha şimdiden herşeye panik oluyorum ya, bebiş olunca ne yapcam bilmem.. eskiden böyle değildim hiç, çok soğukkanlı atlatırdım olayları. bi de endişem şundan dolayı.. pıhtılaşmam olduğu için her gün clexane iğne ve 1 tane coraspin kullanıyorum ben. acaba diyorum artık ilaçlar fazla mı geliyor bünyeme kanım çok mu sulandı?? dr a da ulaşamadım henüz.. panik yapıyorum kendi çapımda
Selam kızlar nasılsınız
arsima dün sana yazacaktım ama bi türlü işlerden vakit bulamadım
paşan iyiymiş sevindim şeker olayıda doktor bnm gibi yapmış bende her öğünden 2 saat sonra ölçüyor ve yazıyorum doktoruma gidince gösteriyorummm ...
teşekkürler kızlar, biraz içim rahatladı..bide ben daha şimdiden herşeye panik oluyorum ya, bebiş olunca ne yapcam bilmem.. eskiden böyle değildim hiç, çok soğukkanlı atlatırdım olayları. bi de endişem şundan dolayı.. pıhtılaşmam olduğu için her gün clexane iğne ve 1 tane coraspin kullanıyorum ben. acaba diyorum artık ilaçlar fazla mı geliyor bünyeme kanım çok mu sulandı?? dr a da ulaşamadım henüz.. panik yapıyorum kendi çapımda
sağol kelebek
ben her öğünden sonra deil günde 2 öğün seçiyorum ona göre ölçüyorum genelde dönüşümlü seçiyorum bugün ac ve öğlense yarın kahvaltı sonrası ve akşam gibi
bide 1 saat sonra ölçüyorum
sen bu sonucları kadın doğum doktorunamı gösterion başka doktoramı ?
birde olması değerler kaç sen bilrisin :)
mümkün olduğunda sakin olmaya çalış serin kanlı ol
çokta deil tabi orta kararlı :) doktorunada danışınca rahatlarsın zati en kısa sürede ulaş inş.
ben genel yapı itibariyle çok pimpirikliyim ama hamilelik konusnda daha bi rahatladım
ben tedbrimi alayım ama rabbim ol dediyse olacak olma dediyse omayacak dedim hep
birde bakıyorum sürekli doktora gidioz o tahlil bu tahlil yapıoz
çok didiklediğimiz için elbet bişede ters çıkıo
birini atlatsak diğeri
ben hep çok şkür ii gittim dedim şidmi şeker çıktı ha basit bişe bu şeker tabi dikkat edersen
ama yinede insanın kafasını kurcalıyor benden dolayı ona bişe olurmu die
ama çok dinlememeli kendimizi
cnm ben her öğünden 2saat sonra ölçüm yazıp kendi doktoruma götürüyor
70-120 arası olması gerekiyo 200 ve üstü olduğu zaman insülin dedi
ama o kadar yüksek değil senin dedi
tedirgin olma dedi
anladım tatliş sağol
benim değerlerde şöyle
pazartesi açken: 94
kahvaltı 1 saat sonrası: 104
öğlen 1 saat sonrası: 113
akşam 1 saat sonrası: 66
salı açken: 101
kahvaltı 1 saat sonrası: 137
öğlen 1 saat sonrası: 100
çarşamba açken: 99
cnm allah şifa versin. bence de yarınki mr sonucu güzel çıkacak, öyle inanıyorum.. bu arada herkese günaydın.
yardım istiyorum sizlerden.. benim iki gündür burnum kanıyor ya.. ilk aylarda olmuştu da o zaman normal diyordu internettte falan araştırmıştım.. şimdi bu zamanda olan kanama normal mi sizce? tüm gün burnum tıkalı, açılınca da hemen kanıyor.. sabah yüzümü yıkıyorum bi baktım şıp şıp damlıyor yine.. ne yapsam bilemedim iki gündür..
cnm değerlerin normal ama şu 137 neden öle oldu acaba
doktorumun sölediği şuydu 120 üstünde olması çok tehlikeli demek değil ama neden çıktığınada bak ve dikkat et dedi
sende dikkat et mesela eşim salkım domates almış ufak ufak kahvaltı içi o bnm şekerimi acayip yükseltiyodu denedim bi kaç gün gerçekten büyük etkendi yemedim şimdi sabahları 70-80 arası çıkıyo bnmmm öğlende 100-110 arası akşamda çok yersem 120-140 oluyo onada dikkat etmeye çalışıyorummm ..
beyaz ekmek kesinlikle yeme dedi o bebeği beslemez sana kilo yapar dedi
pilav makarna bunlarıda yeme dedi
bol bol yoğurt süt et ve et ürünleri ye dedi :)
Günaydın Kızlarrrr
dün doktoruma gittim, ultrason ve fetal monitöre girdik her şey normal çok şükür ağırlığı 1930gr olmuş . doğum izni için bugün devlet hastanesine gitmem gerekiyormuş. 32.haftadayım artık son 3 hafta mecburen izne ayrılmak gerekiyormuş, 5 hafta için rapor alacağım çalışabilir raporu.
oh çok şükür gözün aydın
illa devlet hastanesimi olmalı ssk anlaşmalı bir hastane olmazmı ?
bilemedim ki canım bide verdiği listeye uydum uymadğım tek yön yememek oldu bazılarını :)
ben pazartesi değerlerini öyle görünce ertesi gün daha düşük bekledim çünkü pazar günü dondurma ve karpuz yemiştim :)
ben çeri yedim ama bilmem ki :s
beyaz ekmek yok çok tahıllı yada tam buğday yiyiorum
pilav makarna çorba yok
günde 6 ara 3ana öğünüm var 4 öğünde mutlaka yoğurt var :)
her sabah yumurta yiyorum
öğlenleri ve akşamları hem ızgara et yada balık ve sebze yiyiorum
bu kadar yemeye kesin kilo alırıım diodum
ama sadece 100gr almışım geçen haftadan bu yana :)
Sağol canım, ben geçenlerde bir sitede okumuştum sanırım sgk anlaşmalı yerlerden de alınabiliyor.
cnm aslında başdan beri kilo alma sebebim bence her yediğimin bebeğime yaradığını düşünüyodum ama öle değilmiş
3 ana öğünde 6 tane ara öğün var yani aslında dengeli besleniyoruz ve vücudduma gerekli olan besinleri yiyoruz ...
Diğer türlü gıdalar bizi şişiriyo bebeğe faydası olmuyo
bende öyle duydumda şimdi sen devlet hastanesi diince sorayım dedim :)
bende öyle duydumda şimdi sen devlet hastanesi diince sorayım dedim :)
aynen öyle
ben birden çok kilo aldım onunda sebebi ara öğünlerdeki meyve yoğurt yerine bisküvi çikolata fln yiyordum :d her akşam dondurma yiodum
ve o süreçte acaip mide yanmalarım vardı
onları kestim oh rahat şimdi yok mide yanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?