- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.181
Ben küçük bir ilçede yaşıyorum başka seçeneğim yok, birde devlet memuru olduğum için devlet hastanesi dediler.ama sgk anlaşmalı yerlerden de olabiliyor bildiğim kadarıyla. doktor benide şeker konusunda uyardı. bakalım bu boğaza nasıl hakim olacağız bol meyve bol sebze bol balık
ben geçen 1 ayda 4 kilo almışım doktorum çok dedi
insan kendini şartlıyo bebeğim aç kalmasın diye ama yalnış bi tutummuş
ne kadar ekmek yemek yiyosam gece uyuyamıyodum ama şimdi çok rahatım allaha şükür ...
Sen izinden sonra çalışcakmısın
cnm allah şifa versin. bence de yarınki mr sonucu güzel çıkacak, öyle inanıyorum.. bu arada herkese günaydın.
yardım istiyorum sizlerden.. benim iki gündür burnum kanıyor ya.. ilk aylarda olmuştu da o zaman normal diyordu internettte falan araştırmıştım.. şimdi bu zamanda olan kanama normal mi sizce? tüm gün burnum tıkalı, açılınca da hemen kanıyor.. sabah yüzümü yıkıyorum bi baktım şıp şıp damlıyor yine.. ne yapsam bilemedim iki gündür..
valla iş başa düşünce ona bişi olacak korkusuna tutuon :d
allah getirmesin o duruma inş.
Bende işte bi ay 4 kilo aldım o zaman dedi yükleme yapcazyoksa yapmıcaktı
bu ayda 2 kilo almıştım bakalım bidhaki aya :d
belki doğru tutumdu ama seçtiklerim yanlıştı :))))
yok canım çalışmayacağım
hadi süt içelimmmmm. kilosu olanlar benim gibi yarım yaglı sut ıcsın. kalsıyumu daha fazla hemm. hadı hadı hadı usenmeyın
oooo afıyet olsun cnm benım daha var süt saatıme 2 de içiyorum ben
ohh şifa olsun bebişine
destiny555 selam canim benimde dogum tarihim ayni 1 temmuz dedi doktor bakalim bekliyoruz daha erken gelmezse 1 temmuz gelsin diye,bizimkinin cinsiyetini bilmiyoruzdoktor biturlu goremedi dogumda belli olur artik dedi,benim gibi bebegin cinsiyetini b ilmeyen yoktur herhalde diye dusunuyorum heyecanimiz dorukta sabirsizlikla bekliyoruz bakalim kiz mi erkek mi diye saglikli olsunda,seninki kiz mi erkek mi canim,allah kolaylik versin kolay dogum olsun insallah hepimiz icin
Canım çok üzüldüm inan ama canını sıkma bugün güzel haberlerini bekliyoruz,Allahın izniyle hiçbi sorun çıkmaz merak etme...
Canım şimdi ben sana tarif edeyim,yani böyle tekmeliyo gibi değil çok farklı,çok ritmik ve uzun sürüyo zaten,hani böyle çok heycanlanınca kalbin karnında atıyomuş gibi olur ya tık tık tık aynen öyle,elini karnına koyunca da hissedebiliyosun,dün ben eşime gösterdim kızımız hıçkırıyo diye inanamadı gerçekten anladı ama tekme gibi değil dedi,dediğim gibi çok ritmik oluyo tekmeden ayırt edebilirsin bi de bazen 5-10 dk sürdüğü oluyo,hissedersen yaz bize de...
canım sen izmırın nersınde oturuyordun? aklımda balçova kalmış ama o sen mıydın ılosdemır mıydı hatırlayamadım
selam kızlarr...nasılsınız?bizim bugün hiç halimiz yok midem çok bulandı istifra ettim ne yediysem çıkardımüzüldüm oğlumun mamaları gitti diye bide niye oldu anlamadım ya
Biz iyiyiz çok şükür ama sen değilsin sanırım.. Geçmiş olsun canım.. Midenimi üşüttün acaba..?
merhaba kızlar nasılsınız ??
sağol canım,yok üşütme değil magnezyum içiyorum sabah akşam.Bu sabahki ağır geldi sanırım,tadı çok kötü birden bulandırdı şimdide yemek yiyemiyorum tiksindim herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?