2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla iş başa düşünce ona bişi olacak korkusuna tutuon
allah getirmesin o duruma inş.

bende işte bi ay 4 kilo aldım o zaman dedi yükleme yapcazyoksa yapmıcaktı
bu ayda 2 kilo almıştım bakalım bidhaki aya
belki doğru tutumdu ama seçtiklerim yanlıştı :))))

yok canım çalışmayacağım

Günaydın anneler yıne sabah sabah MASALLAHINIZ var valla.Bu ne enerjı kızlar
foruma ıkı saat bakmıyorum bı bakıyorum almıs basını gıdıo sayfalar oku oku
yetısemıyorum valla.Bol enerjılı Bebişinizede bol hareketlı gunler.Burun kanaması bendede oluyo hala
normal denılıyo o yuzden sıkıntı yapmıyorum anormal derecede olmadıgı surece sıkıntı yok bence
Eeee anlatın bakalım varmı yenı sıkıntılar hazırlıklar bebişlerle ılgılı haberler

aynen canım benimde burnum tıkanıyor ve kanıyor sanırım normal ilk aylarda da oluyordu damarlarımızın genişlemesinden kaynaklanıyor herhalde

:):):) oh ne güzel furkanınla bol bol gezersiniz

herkese merhaba nasılsınız? bebişlerde iyidir umarım biz oğlumla evdeyiz..bendede iki gün önce burun kanaması oldu ama tekrar olmadığı için aramadım doktorumu normal denildiği için

cok heyecanlı olmalısın kız mı erkek mı bılmıyosun vay be:))benım kı kız canım,hayırlı doğumlar olsun fırt dıye doguralım da:)

hıım tamam canım anladım bende de oluyodu sık sık ama ben onu minik kıpırdamalar zannetmiştim dikkatli bir şekilde takip edince hıçkırık olduğunu anladım kıyamam yaa oğluşuma

selam kızlarr...nasılsınız?bizim bugün hiç halimiz yok midem çok bulandı istifra ettim ne yediysem çıkardımüzüldüm oğlumun mamaları gitti diye bide niye oldu anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…